1730
-
#1490 Na végre! Ilyen meches kieg lesz ez?
Grat a legendhez. Jó, hogy van erre idegrendszered... -
Zozo0122 #1489 Javítom magam, redditen megerősítette egy Bethesdás arc - holnap bejelentés :) Elvileg helyi idő szerint este 6 körül.
Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2017.10.30. 23:39:54 -
Zozo0122 #1488 Na, megcsináltam. Mármint szétvágtam a metát a counterdeckemmel és meglett a legend :D Midrange, főleg orkos warrior, de olyan lapokkal, mint pl. 2 db Blood Dragon, még múmia is van benne...nagyon kellett, mert ha átvették a tempót, akkor szép lassan akkora value előnybe kerültek, hogy gyakran 3-4 körrel előre tudtam, hogy kikapok, mert egyszerűen nem tudtam tartani a lépést. Ezért fokozatosan lassítgattam a paklimat (először csak az volt vele a cél, hogy kifarmoljam a Gortwogos achit, végül az lett, amit itt láttok: a fő meta deckek (scoutok, magek és battlemagek) nagyon nagy arányban maradtak alul a 120 meccses mintából). Ezek a meccsek mind rank5 és legend közöttiek, de nem csak ezzel játszottam, illetve rank1-ig nem is volt tryhard, az achi fontosabb volt. De mivel countereli a metát, ezért 64% a total winrate, ami elég magas, így konkrétan (ha számít ez egyáltalán, mert nem tudom) az utolsó meccseken rendre ilyen legend 200 alatti embereket rakott be ellenem, és bár rohadt jó meccsek voltak, és szétszívattuk egymást, ha egyet rontottam, akkor bukta is lett az egész. Ezért van a win-lose-win-lose is oldalt alul, konkrétan 6x vertek vissza rank1 tetejéről, és hetedik alkalommal sikerült végre beérni legendbe, ahol egész jó helyet is kaptam. Ez tuti a winrate miatt, itt már biztosan figyeli azt is.
Amúgy 90%, hogy holnap kieg bejelentés, úgyhogy hurrá :D
-
#1487 Fogadhoz ne verd...
#1456 - ezeket megkapod ha belépsz -
#1486 2.99 euro-t ír 2 pack bundelre, ha ezt megfelezem mer' az úgy vonzóbb, akkor is 1.5 euro, ehhez jön az event ticket (az mennyibe is fáj? ;-), a 100G meg, 100 souls, elég jól belőttem az árát úgy látom, bár mondom trade jobban esne. -
Zozo0122 #1485 Én ezt is szívesen venném, tradeljünk :) -
#1484 Ez lószar, nem 3-4 ajró! :D Ezt ajándékozd oda valakinek Halloweenra... -
#1483 Igen, van egy ilyen kódom, amivel ezeket tudod beaktiválni. Azért trade, mert megbecsülni se tudom mennyit ér. 3-4 euro? Biztos nem lehet több. -
Ersiman #1482 Bár lehet valamit félreértettem. Valami kódod van, ami ezt adja? -
Ersiman #1481 ? Hogy akarsz tradelni? Szerintem maga lenne a csoda, ha sikerülne. -
#1480 Van egy ilyenem, tradelném, nem várok csodákat, beszéljük meg, p.ü.
- 2 Card Packs (Skyrim)
- 1 Event Ticket
- 100 Gold
- 100 Souls
-
Ersiman #1479 Nálatok is ritkult a drop? -
Nephin #1478 A Tribunal szerintem alap legendary lapok lesznek, Sotha Sil 100%. -
Nephin #1477 Nagyon tetszik, hogy összehangolják a TESO és a Legends kiegészítőinek témáit. -
Zozo0122 #1476 Ja, utánanéztem, kezdenek szivárogni redditen a dolgok, vagy csak Clockwork, vagy Tribunal is belevéve (Remélem akkor Sotha Sil, Almalexia és Vivec is megszerezhető lesz majd), erős dwemer és más neutral lényekkel, szerintem megpróbálják kicsit erősíteni a neutral vonalat majd. Tippre adventure jön, azaz kb. 40-50 lapos kieg, nem a nagy expansion típus, de meglátjuk :) -
Zozo0122 #1475 Na végre :D Kiegészítő hype vonat indul :D 99%, hogy a kieg témája a Clockwork City lesz, Sotha Sil városa. (Elvileg a TESO-ban is ez a téma most) Ő egy félisten a Morrowindből, itt van egy kis tease:
ITT
Ez szerintem az Imperfect, őt akkor már remélem meg is kapjuk unique neutral legendaryként :) Erős volt a Morroban anno, máig emlékszem rá.
Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2017.10.27. 21:21:05 -
Nephin #1474 Nekem sajna nem az lett. :( :D -
Zozo0122 #1473 Ilyenkor van minipatch és bekerül a játékba az új lap meg a gauntletek, ilyesmi, és már a mai napon is kijátszható a Dusnikh Yal Archer, ha random lapot adó kártya éppen azt dobja :D Redditen van egy srác, akinek beadta :D -
Nephin #1472 Tényleg nem rossz. -
Zozo0122 #1471 October monthly card :D Elég jó lap :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Nephin #1470 Hajrá! :) -
Zozo0122 #1469 Na, úgy néz ki megint el fogom érni a legendet, 71% winraten áll az orkos paklim :D Nem a tipikus aggro, inkább midrangesebb típus, a Gortwogos achira megyek, de már rank 1-en vagyok :D -
Nephin #1468 :D -
Zozo0122 #1467 Most játszottam egy Jaime_Lannister nevű sráccal, aki a Kingslayer achit használta :D Nagy forma lehetett :DDD De megkapta a magáét chaos arénában :P -
Zozo0122 #1466 Holnaptól special chaos arena :D Jöhetne már az új kieg is... :D -
Ersiman #1465 Most hétvégén indul az új Singleton Gauntlet mód! -
Zozo0122 #1464 Ha akarod a legendaryt, akkor maximum 1x teheted meg, hogy nem lépsz be ebben a hónapban :D -
#1463 Bárhogy is számolom, ez 11 arany!
-
Zozo0122 #1462 Micsoda meccsek :D Amúgy megnyertem :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Zozo0122 #1461 Én elkezdtem rámenni az achikra, még mindig sok hiányzik :D Poén direkt ezekre decket csinálni (van egy assassinom, amivel kb. 5-6 title-re gyúrok egyszerre, pl. 30 assassin, 50 altar of despair, 50 last gasp és így tovább :D) de nem túl hatékonyak. Mind1, csücsülök R5-ön és farmolok. -
Zozo0122 #1460 A mocskos kurva anyját az összesnek amelyiknek kézben van a 4-et sebző villám. -
#1459 Nem hogy skyrim pakkot venni felesleges, hanem belépni a játékba is vagy 2 hónapja. :D Jöjjön már a kieg! -
Zozo0122 #1458 Nem tudom, hogy ti hogy vagytok vele, de én ott tartok, hogy teljesen felesleges Skyrim packokat vennem már :D Minden common megvan több, mint 3x, a rarek közül 2 van amiből 2 van, a többiből 3+. az epicekből mind megvan legalább egyszer (a jobbak mind 3x), és a legendások fele is megvan, gyakorlatilag mind ami használható.
Szóval jöhet a következő kieg, mutathatnának már végre valamit belőle :D -
Zozo0122 #1457 Jaja, elég király ez a daily reward cucc. Meg mentem egy gauntletet is, elsőre 5-3 lett egy battlemage karival. Király ez a game még mindig, részemről 3000 arannyal és 30.000 dusttal várom a következő kieget :D -
Ersiman #1456 ... És valóban elindították a Daily Rewards-t a Legendsben!
Ma reggel a bejelentkezésnél ez a kép fogadott:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: Ersiman, 2017.10.01. 09:09:10 -
Nephin #1455 -
Ersiman #1454 Október 1-től Daily Login Rewards a TES:Legendsben! -
#1453 Az olyan legend, amelynél a lap tetején van egy sárga kő, abból csak egy lehet a pakliban. Ez is ilyen:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Ahol nincs ilyen kő, abból 3 lehet. -
Thiefcat #1452 Valami még nem tiszta a játékkal kapcsolatban, egy legend lappból hányat lehet a pakliba tenni? Abból is lehet 3 egy deckben vagy hogy van ez? -
#1451 Na, ez már rávehet, hogy belépjek. ;)