1730
tesbanner900x275.png
  • Zozo0122 #1610
    Ma is 3 aréna jegy :D Megyek szerintem 2 grand meleet, jöjjön néhány pack :) Ti mivel terveztek menni amúgy?
  • Ersiman
    Mázli! Nekem 100 gold esett ma. :)
  • Zozo0122 #1608
    Na, megint 3 aréna jegy :) Nagyon azt szeretnék, ha nem kéne fizetnem az 1000 goldosért :D
  • Zozo0122 #1607
    Ez nekem nem tűnt fel. Szerencsére a winekből, a dropok segítségével, meg amúgy is a rewardokból marha gyorsan tudnak jönni a lapok. Arénáról ne is beszéljünk. Bár gyakoribbak lennének a prémium lapok, azokat gyűjtöm :)
  • Ersiman
    Tegnap én is Skyrim packot kaptam, ma viszont még semmit. Csak nekem tűnik úgy hogy pack bontásnál kevesebb a rare és az epic mint régebben?
  • Zozo0122 #1605
    Úgy tűnik újra javulnak a dropok! Tegnap Skyrim packot kaptam, ma pedig tripla aréna jegyet :D Nyomjátok a twitchet, a végén még gold nélkül ki tudjátok fizetni az új Rumblet, amit nem éri meg majd kihagyni a tripla premium alternatív lightning bolt miatt...
    Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2017.12.07. 01:10:30
  • Ersiman
  • Zozo0122 #1603
    Beléptem :)
  • Ersiman
    Akkor irány a link! :D
  • Zozo0122 #1601
    Nem is tudtam, hogy van :d
  • Ersiman
    Az FB csoportban egyébként van egy majdnem 30 neves lista. Azt nem tudom, ott fent vagy-e.
    Utoljára szerkesztette: Ersiman, 2017.12.06. 18:02:06
  • Zozo0122 #1599
    Akkor fenn vagy, persze :) Többiek aki ide járnak? :) Vegyük fel egymást, akivel még nem tettük meg.
  • Ersiman
    Köszi!
    Meoindil - szinte mindenhol az vagyok, kivéve itt az SG-n :) ez egy ösrégi nickem. Ha te MarauderZozo vagy a játékban, akkor fent is vagy a Friend listemen.
    Utoljára szerkesztette: Ersiman, 2017.12.06. 17:39:04
  • Zozo0122 #1597
    Itt a Monk, így másolom be, ahogy a trackerben van, hogy lásd felül, azóta javítottam a winratet, 22 meccsből 73%. Ugye ahol 3/2-t ír egy lapra, az azt jelenti, hogy a kezemben van egy éppen. Ez elég jó, jól lehet vele haladni. A neutral nem működik a rektes scoutok miatt, egyébként egész jó lehetne, de akkor is csak tier 3. Csak azért játszok neutral meccseket, hogy szép lassan kifarmoljam a 100 neutral win titlet.

Amúgy mi a játékbeli neved?

Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2017.12.06. 17:23:50
  • Ersiman
    Engem érdekel természetesen és a neutral paklid is. Mennyire működőképes a neutral? Általában azért a szín, faj szinergiák sokat hozzáadnak a kaszt deckekhez.
  • Zozo0122 #1595
    Viszont most van egy új paklim, ha érdekel valakit. Dragon Monk az alapja, de feltuningolva Clockwork lapokkal. Az új 2 manás khajiit, a neutral gépsárkány és a skorpió is nagyon szépen beleillett, és maradt hely Sails-Trough-Stormnak is. Paarth is benne van, mert a power levelje miatt gyakorlatilag kihagyhatatlan kártya... 21 meccsből 71% winrate, ami nagyon jó, de a scoutok megverik legtöbbször, nyilván, mert a value versenyt ez sem veheti fel velük. Cserébe legalább az aggro deckeknek esélye sincs, bármiből vissza lehet jönni. Amúgy finomítható még a pakli, most úgy van beállítva, hogy tesztelgessem a skorpiót meg a Freeboatert, magasabb rankon majd bele kell még nyúlni, de R5-ig szerintem könnyű lehet vele menni. Én még nem vagyok ott, mert közben gyűjtöm a csak neutral wineket is szép lassan, mert a Factotumok használhatóak, de sajnos a scoutok megalázzák azt is, így csak kb. 50%-on van a pakli :(

• Zozo0122 #1594
    Hát az alapkoncepció az, hogy a Divine Fervorral kihozott pókból csinálok kettőt és folyamatosan floodolom a boardot. Egész jól működik, ráadásul akkor sem bukok kb. semmit, ha az early game lényeimet gyengítem. Egyszerűen kijön a value belőle, bőven elég, ha van fenn egy engine és egy fervor is. Viszont alapvetően ez a deck azért készült, hogy kipróbáljam az új lapokat benne, de aztán viszonylag működött :D (Amúgy ez még kezdetleges verzió volt, azóta finomhangolva lett.)

Most így jópár meccses teszt után elmondhatom, hogy bár a Reconstruction Engine így ebben a formában nem annyira erős önmagában, de a Gearwork Spider és a Colossus bitang jó lapok, ahogy az Archeologist is...Marha jó, ahogy a pók behozza a korábbiakat is, főleg, ha van lenne buff support :D

Most viszont ki akarom próbálni a Hunter-Killers lapot, mert állítólag a 2. battle a halála után is működik :D
    Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2017.12.04. 22:36:06
  • Ersiman
    Zozo, nézegetem a deckedet (nincs minden lapom meg hozzá, hogy kipóbáljam), de nem igazán értem a Reconstruction Engine-t hogy használod optimálisan. Az rendben van, hogy a sebzés összértéke megmarad elvileg, ha -1/-1 csökkentesz egy lényt, és kapsz helyette egy sima 1/1-et. Viszont a csökkentett lény könnyebben leszedhetővé válik. Aktív Divine Fervor nélkül inkább hátránynak tűnik a használata mint előnynek, ehhez képest három is van a deckedben.
  • Zozo0122 #1592
    Más: aki szeretne free első szárnyat az új adventure-ből, redditen osztogatnak most kódokat. Néha twitch drop is dobja az első szárnyat, többen jelezték :D Csapjatok le rá, akit érdekel :)
  • Zozo0122 #1591
    Amúgy CVH is érzi, hogy gáz van, ő is a ramp scouton problémázik meg az aggro crusaderen. Egyetértek ezzel a cikkel, ezt most írta, hogy szerinte mit és hogyan kéne nerfelni.

Cikk

Szerencsére ez a Direwolf és a Bethesda, ha az egyik legjobb streamerük tanácsol valamit, azt legalább elolvassák. (Bár redditet is olvassák, sőt válaszolnak is)
    Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2017.12.04. 20:34:42
  • Ersiman
    Az az igazság, hogy bár próbálták a Scoutot gyengíteni, tényleg csak úgy működik, ha kifejezetten ellene készítesz paklit. Mivel szinte minden két színből áll össze nehéz úgy fejleszteni mást, hogy a Scout ne tudjon profitálni belőle. Szerintem Galyn önmagában nagyon megdobja, ha mást nem is játszik az új lapok közül, annyi jó kombó lehetősége van a lapnak.
  • Zozo0122 #1589
    Neked lett igazad. A scout undorítóbb, mint valaha. Ha január elsejéig az emberek többsége önmagától nem hagyja abba a játszását/vált másra, vagy ha nem nerfelik a pokolba Paarthurnaxot és vagy a Soul Teart, akkor lehet elbúcsúzok ettől a játéktól is. Hiába imádom a játékot, de nincs kedvem az elkövetkező hónapokban minden paklimat ez ellen az ostoba ramp pakli ellen finomhangolni. És ha nem jönnek jól a lapok, akkor a value tradekbe beledöglök, ha nincs nekem több Soul Tearem. (De miért is lenne, amikor megutáltam a lapot) Nagyon kezdem a HS feelinget érezni, az ellenfeleim többsége buta mint a föld, olyan tradeket csinálnak, hogy a fejem fogom, aztán feljön Paarth és nyer. 4-5 körre előre tudom, hogy nyert, és számolok mint a hülye, de tudom, hogy nem fogom tudni kivégezni, vagy éppen nem. Jó, lehet aggrot játszani, de azt nem szeretek annyira. A midrange orkok vagy vérfarkasok is megalázzák, de azzal októberben lettem legend, most nincs kedvem azzal tolni. Itt a spellsword, amit beraktam: mindent megver, kivéve ezt a hulladék scoutot. És mivel a létra fele az, így hiába. Hiába akarok én a top 1000 játékossal jókat meccselni, ha oda a nyomorult scouttömegen keresztül vezet az út, akkor elengedem, mert ha nem reagálnak újból időben a Direwolfnál, akkor hiába minden. Tegnap éjjel még CVH is scoutot tolt, amiben az egyetlen változtatás az volt, hogy bekerült Galyn... Ha megint 5 hónapot kell várnunk egy új kiegre, és addig az lesz a meta, hogy scout + aggro crusader, akkor offos. Tök jó kis game, ezer kombinációs lehetőséggel, de nyilván le kell netdeckelni az ocsmányságokat. Még csak a winratejük sem kimagasló, de olyan buta a pakli, hogy bárki kényelmesen elvan vele :( Ha látom, hogy zöld-lila az ellenfelem, már elfog az undor. Tegnap is: neutral deckkel mentem ellene, legalább értékelte volna, de nem, elkezdett BM-elni a nyomi. Persze miután felállt a Factotum taunt + lethal fal mindkét vonalba, akkor már kuss volt... Az Imperfect supportot sem szedte le, pedig volt a kezében Shadowfen Priest, mert minek :D Szerencsére a végén a Colossusok lenyomták, de nem múlt sokon.

De amúgy bízok benne, hogy a Direwolf ismét meglépi amit kell, mert a redditen is konstans a sírás emiatt. Szerencsére ők nem Ben Brode és csapata. Hosszú távon is gondok lesznek Paarthurnaxxal az olyan kártyák miatt, mint pl. Galyn. Maximum addig kihúzom valami antiscouttal.
    Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2017.12.04. 14:57:18
  • Ersiman
    Gratula! Nekem sajnos kevesebb időm volt játszani, mint gondoltam, de sikerült befejeznem. Próbálgatom majd az új lapokat. Nem hiszem, hogy ki tudnék találni valami teljesen újat, inkább a meglevő deckeket próbálom fejleszteni az új lapokkal.
  • Zozo0122 #1587
    Na, van már valami izgalmas deck ötlet srácok? :) Én tesztelgetek már 2 napja, eddig ez tűnik a legígéretesebbnek. 11 meccsből 8-at megnyertem, a maradék 3 scout volt, semmi más nem vert meg, csak az. Érthetetlen, pedig be van techelve ellenük a pakli, mégsem volt elég :D De még finomítva lesz nyilván.

• Nephin
  • Zozo0122 #1585
    Srácok, találtam egy secret achit, most kaptam meg. Ez nincs benne alapból a felsorolásban. (12 title-t jelentettek be, szóval ez úgy secret, hogy be sem vallották még, hogy létezik tizenharmadik és én sem láttam még redditen sem, de lehet felrakom én)

• Zozo0122 #1584
    Ez kezd félelmetesen kiábrándító lenni. 10 emberből 1-2 ember tesztel, a többi paklijaiban egy darab új kártya nincs :D Ahogy ezt leírtam, már jön is szembe a következő madár scout...
  • Zozo0122 #1583
    Grand Melee-n kapjuk ezt az új artot is!

• Ersiman
    Hétvégén Rumble Gauntlet - jövő héten Grand Melee!
    Gondolom ezeken már mindenki próbálgatni fogja az új lapokat is.
  • Ersiman
    Lehet, így hónap vége előtt közvetlenül nem a Rankeden próbálkoznak inkább. Én még a kalandot csinálom, annyit próbáltam még csak, hogy pár lapot hozzáadtam, cseréltem a meglévő deckekben. A Grapling Hook például szerintem állandó lapja lesz a piros deckeknek.
  • Zozo0122 #1580
    Mentem 3 ranked menetet, még nem találkoztam olyannal, aki használt új lapot :D Szánalmas, hogy a netdecket várják, de próbálkozni nem mernek. Tiszta HS ostoba feeling :D
  • Zozo0122 #1579
    Na, a fő boss kibírt kemény 3 kört, mielőtt megöltem
  • Zozo0122 #1578
    Aha, sőt

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Keening + Sunder + Wraithguard :D Igazi fanservice ez a story :D
  • Zozo0122 #1577
    Marha jó ez a story, még

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Dagoth Ur is feltűnik benne egy emlékképben :) Amúgy ezek a fejtörők olyanok, mint amilyeneket az Eternalba is csináltak (a másik kártyajátékuk) , azok is marha jók :)
  • Nephin
  • Zozo0122 #1575
    Na live, mehet a menet! És az előrendelői Laaneth artom premium lett, aminek külön örülök :) Sok újdonságot hozott amúgy a patch, a legfontosabb az, hogy néhány creature rendelkezhet egyszerre több tribe taggel is. Barbas mostmár beast és daedra is, a Skeletal Dragon pedig sárkány és csontváz egyben. Hajrá! :D
  • Devv
    Van.
  • Zozo0122 #1573
    Köszi! Karbantartás van, utána remélem egyből kinyomják, talán már ma tolhatjuk :)
  • Nephin
    Gratula! :)
  • Zozo0122 #1571
    Na, ez is kész lett időközben Masteren is, saját deckekkel, szóval jöhet a Clockwork :)

Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2017.11.29. 14:55:57