1730
-
#529 A HS a blizzard miatt olyan népszerű amilyen. -
#528 Az a baj ,hogy nézői szempontból sokkal élvezhetőbb és látványosabb a HS, a sok random miatt és pont ezért annyira élvezhetetlen ha te magad játszol. Legends ennek pont az ellenkezője, szerintem nem érdemes azt várni ,hogy valaha is olyan népszerű lesz, mint a HS, hacsak a BBB nem vágja teljesen szét. -
Icegrind #527 Bizony, a múlthavi rankja miatt érthető, hogy sponsorálják. Az akcentusa miatt viszont nem a legjobb választás véleményem szerint, sokszor kb nem érteni amit mond.
Amúgy valaki írta, hogy a média és a felkapottság hiánya miatt nem játszik xy és ezen fenn akadt a szeme. Trump ugyan ezt mondta el. "Szívesen streamelnék Legendset, ha nem lenne ennyi HS játékos". Ezzela több streamer is így van, miért streameljék ezt, mikor a hs-ben van a pénz. Több promóció kéne és kis közepes méretű streamekből összehozni a fix 5k+ nézettséget ahhoz, hogy a nagyobb stremaereknek is megérje a dolog és felkapottá váljon. Lehet jönni itt a rákkal, de ha nincs stream, nem lesz játékosbázis se contentek. Ez is arra a sorsra jut, mint a többi kártyajáték ahol alig van játékos és jó esetben jön évente 1 content. -
Zozo0122 #526 Ő az egyik legjobb HS player. Ő rendben van, nem a szokásos rákterjesztő figura, inkább innovatív. (általában) -
Icegrind #525 Ráadásul milyen jól. Múlt hónapban Legend #2 helyen végzett. -
Ersiman #524 Most épp Kolento játszik!
Kolento -
Icegrind #523 Nem lenne rossz több ilyen stream, népszerüsítené kicsit a játékot. Tegnap rossz idő volt és ráértem úgyhogy mentem jó pár versus arénát. 7-2, 6-3,6-3, 5-3, 3-3 nyitottam egy rakat packot és 0 legendary... Viszont a nyeremény dustból és a golden lapokból (3rare, ha jól emlékszem) illetve a 3+ lapokból összejött 1 legendary ára 5 aréna alatt. Le is kraftoltam a 2. daggerfall magem erre ma mentem egy 0-3-at és kinyitottam a 3.-at is :) -
Ersiman #522 Éjszaka néztem a twitch.tv-n Trumpot, ahogy Legendset játszott. Látszik hogy profi - bár a karaktere 9. szintű volt és még a Story módot sem vitte végig, nyomott egy 7-0 Versus Arenat. Ráadásul mázlista is volt, mert a 9-10 szintlépésnél kapott packban 1 legendry, 3 epic és 2 rare lap volt!
A dolog pozitívuma, hogy több mint ezer nézője volt, amit én TES:L-nél még nem láttam. -
#521 Wat...most akkor játszol ezzel vagy nem??
-
#520 Ez egy mindig is furcsa érv volt számomra, mert ok nem néz ki olyan fancyn mint egy hs vagy legends, de annyira meg nem gány és egy kártyajátéknál nekem ez nagyon nem legitim érv..
(Mondjuk találkoztam pont legendel kapcsolatba tubon olyan véleménnyel, hogy hát tetszik meg fasza a játék, de mivel a szosöl médiában úgyse lesz olyan hátszele mint pl egy hs-nek így nincs is értelme 3-4 hétnél tovább játszani a játékkal..Itt nem hittem a szememnek, hogy ezt olvasom...)
Másik oldala ennek az éremnek meg pont az, hogy engem pl kifejezetten zavar néhány ilyen digitális kártyás over the top kinézete, annyira elvonja a figyelmet szerintem a lényegről, a játékról magáról és hát szép meg minden, de nem ez a lényeg.
Harmadrészt meg ott van az, hogy nagyon szép képek és baromi szép körítés, de nekem ezek nem adják vissza a kártya játék feelinget.
A Legendsnél is éreztem ezt amikor játszottam, bár itt inkább határesetnek mondanám, de most néztem a gwenről videókat és hát lenyűgözően szép képekkel és animációkkal operál, de nincs meg a kártya feeling.
-
#519 Na mentem arénát, ugyanakkora fos mint hs-ben, de legalább jobb a díjazás. :) -
Zozo0122 #518 Holnap este döntő, 4 játékos közül dől el. Itt vannak a deckjeik.
verseny -
Zozo0122 #517 Ezt Redditen találtam. Érdekes, és eléggé tudatos így belegondolva a játék felépítése. Azt jelenti ez a diagram, hogy minden kasztnál van 3 faj, amiből egyáltalán nem tud a deckjébe rakni, ez nagyjából a leírt kasztokkal szemben látszik, a legtávolabbi 3 faj az, amivel nincs összeköttetése. Hogy egyszerűbb legyen: ha megnézitek a warriort, az nem tud a deckjeibe tenni Dunmer, Altmer vagy Khajiit kártyát. Természetesen van egy kivétel, ami mindenkire vonatkozik: az Adoring Fan, mert az Wood Elf neutral :DDD
Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2016.10.07. 02:50:35 -
#516 Nyitottam egy Dremora Markynaz-t. Kár, hogy piros... -
Zozo0122 #515 Szerintem jó így, hogy epic (ha unique legend lenne túl gyenge lenne, meg amúgy is azok csak nevesített karakterek, vagy varázslatok, fegyverek stb. lehetnek, ha pedig simán legend, akkor egy új játékosnak túl nehéz lenne belőle 2-3 darabot szerezni, akinek meg már van, azok nagyon jól jártak hosszú távon). A megoldás szerintem az lenne, ha 6 mana lenne a lap. Ott van pl. az Imperial Might, na az megfelelő 5 manán, de a Divine Fervor a 4 manával OP. -
#514 Mégis élvezetesebb, mint a HS :) -
#513 Most tényleg eléggé elszaporodtak a divine favorre épülő deckek (ranked 4en 10ből 7 ez), de ha majd jön egy kieg, benne pár plusz aoe-val visszább szorulnak. -
#512 Magic egy nyugodt játék, igazi fun faktorral... valamint bugokkal és olyan dolgokkal amiket más csapatok két nap alatt kijavítanának, nekik mégis 3 hónapba telik, nincsenek patchek, elszarnak valamit egy kiegnél 3 hónapig nem változik semmi. Jó játék a magic csak inkompetens fejlesztőgárdára bízták ;). -
Icegrind #511 Szerintem unique legendé kéne tenni,mert 1-el még nincs akkora baj,viszont mikor felmegy 2 vagy 3.... -
#510 Dehogynem. -
Zozo0122 #509 A Divine Fervort nem kéne szerintetek nerfelni? -
#508 Autosquelch :D
Egyébként igen, fontos, hogy jól nézzen ki. -
#507 Hát most a játékélmény a lényeg, vagy az, hogy néz ki? Egyébként szerintem teljesen jó, eleinte nekem is hiányzott a sok effekt, meg emote meg kutyafüle de rájöttem ,hogy a HS meg a többi pont amiatt válik egy idő után rohadt idegesítővé, hogy egyes effektek már beleégnek az ember agyába és már csak attól ,hogy meghallod ideges leszel. Meg igazából rohadtul unalmas is milliomodjára a manaféreg hangja, meg a többi broken szaré. Arról nem beszélve, hogy a másik nem tud idegesíteni a hülyeségeivel. Magic egy nyugodt játék, igazi fun faktorral.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2016.10.05. 15:54:17 -
#506 Juj, az milyen csúnyán néz ki! -
#505 Gyere inkább Magicezni, hagy ezeket a béna játékokat a fenébe :DD -
Icegrind #504 Ezt csak arra írtam,hogy túl hosszúak, aggro esetén meg túl rövidek. Amúgy nekem 15 max 20perc 1mecc szóval nem vészes. A questek meg hát igen, ha olyan jön, hogy játsszak ki 10support kártyát és épp nincs kedvem olyan deckel akkor ott áll 1-2 napot is akár mire meglesz. Nem nagyon foglalkozok velük épp annyira, hogy ne gyűljön fel 3-nál több. -
#503 Úgy értem, hogy fél nap egy meccs, és betelnek a kveszt helyek, mert ráunok. :)
Amúgy ne kezdjük már el itt is azt, ami a hs topikban megy, nem írtam, hogy ez meg ez az ellen nem tetszik... -
Icegrind #502 Hát igen ha aggro van nem jó, ha contol nem jó, ha tempo akkor szintén nem jó :D
Amúgy,hogy érted, hogy megcsinálhatatlan? -
#501 Igencsak fogy a türelmem a megcsinálhatatlan napi küldik és végtelen hosszú meccsek miatt. -
#500 Jaja. Ezt a meccset pedig a 2 mamut hozta le. -
Zozo0122 #499 Látom a Mantikora benn maradt :) Mondjuk nyilván, marha jó lap még így is. -
#498 Ööö és hogy szólíthatlak??
-
Zozo0122 #497 Most nézem, a best rank nem a Legend rankomat mutatja, hanem az előző szezonban elért rank4-et. Ez nem ér...WTF :D -
Zozo0122 #496 Tök jó lap ez a Hist Grove :D Próbálgatom 2 napja és erős. -
#495 Matchmaking meg 1-es. Plusz unom már mint a szart...
Utoljára szerkesztette: Devv, 2016.10.02. 18:47:33 -
Zozo0122 #494 Én is! Nagyon jó fejek, ez a hozzáállás 5-ös. :) -
#493 Na ma belépve megkaptam a 3 hist grove-ot (1 helyett) és megmaradt a smuggler's haul is. Lehet el kellett volna olvasnom amit az elején kiírt. :D -
#492 Az első pár solo aréna könnyű és jó is a díjazása. Szerintem azt érdemes megcsinálni. -
Icegrind #491 Pack vételegyáltalán nem éri meg. Hisz versus arénában 1-2 mindig jön, néha 5-7winnél pedig 3-4is. Viszont a gold csak 7 winnél jön vissza,ez akadályozza,hogy valaki csak arénázzon folyamat és meglegyen mindene kapásból. Solo arena vélemény nem nagyon van részemről,nem szeretek botok ellen játszani. Azt tudom,hogy soloban 9 winnél is csak 130goldot kapsz.
Én is pislogtam mikor megláttam,hogy megint ugyan az a szezonvégi jutalom.
Utoljára szerkesztette: Icegrind, 2016.10.01. 16:45:37 -
Malarki #490 1,5-2 hónap kihagyás után elővettem megint ezt a csodát mert a HS-től már agyrákot kapok.
A szokásos noob kérdésem van, a solo/versus arena mennyire éri meg? Vagy inkább vegyek packot a goldból? Jelenleg egy lila-zöld deckkel játszom, elég használható, R8-ig mentem vele.