The Elder Scrolls: Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A netdeck várható volt, az emberek többsége nem túl kreatív, ezen felül ez egy online játék, mindenki jobb akar lenni a játéknál, amit az előre legyártott paklikkal egyszerűbb elérni, mint kikísérletezgetni.

Szerintem sokkal jobb a lényközpontúság. Itt legalább nem jön az OTK vagy a tempo, freeze mage típusú deck ami csak spellekkel ver agyon és kb védekezni nem tudsz ellene. Még evvel a kevés spellel is sokkal könnyebb visszaszerezni a board controlt, mint hs-ben.
Devv
Ezen a launcseren is lenne még dolog, elég fapados. 😊
erasmus4
Ez engem is érdekelne, van sima és fénylő Adoring Fanom a szinest törném mert minek de nem engedi 😞.

Megkaptam a General titulust, amiért 8 imperial gruntom volt egyszerre a mezőn 😄D
Egyértelmű, hogy már most is a nyomorult netdeck dominál egy béta játékban 😄 Csakhogy itt 50 lap van ám, és a jobb legendekből ugyanúgy csak 1 lehet benn, úgyhogy sok sikert a kulcslapok felhúzásához 😄 Az olyan ember aki még bétában sem képes magától decket kitalálni (lényegében még nincs meta, épp kialakulóban van) az meg is érdemli majd a sok BM-et meg hasonlót, amit a fórumokon kapni fognak. Nyilván mindenki a HS-hez hasonlítja a gamet, és elkerülhetetlenül rák meta lesz, ez egy ilyen műfaj.
Shep
Úgy érzed szükség lenne rá? Szerintem nem, vagy megint kikaptál? 😄

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

😄

https://www.twitch.tv/nephinplaysgames https://twitter.com/Nephin79 http://www.handofunity.eu/ (Ashes of Creation)

lehet itt is kéne csinálni egy játszóteret, ahol mindenki mázlista/csaló/netdecker/stb. ja és aki nem így gondolja, az gyíkember 😊

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Shep
Nem kell elhinni de majd meglátod. Elég ha megnézed az oldalt amit írtam, napról napra egyre többen nézik a paklikat és nem azért, mert unatkoznak 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Devv
Az internet korában minden kártyajátéknak lesz ilyen oldala...De ha azt mondod itt sem lesz másképp, én elhiszem neked. 😊
Shep
Ok, de HS-ben a kezdetektől megvolt a lehetőség rá, az meg már most látszik ,hogy itt sem lesz másként, mint a HS-ben, pár netdeck fogja uralni itt is a metát (ahogy már teszi is 😊 éljen a Legends-decks.com 😊) és itt talán még unalmasabb lesz. Na de igazából nekem tök 8, én már nem játszom vele és nem is igen fogok.

JethroHUN
Miért van az hogy néhány lapot nem lehet soul trap-pelni?

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Devv
Ez még csak béta ugye, a hs-ben 3 év elteltével csinálsz egy érdekes paklit, aztán a sámán szarrá ver.
Shep
Hát ott legalább a lehetőség adott érdekes paklikat csinálni, itt viszont túlságosan a lényekre épül az egész és nem igazán lehet más pkalit csinálni, ez szerintem nagy hibája a játéknak.

erasmus4
Pár napja kikeltem magamból hogy mi az már hogy csak archer deckek jönnek amik ugyan azok. Most látom hogy 3 napja jött ki ez a cikk a metáról, véletlen egybeesés 😄.

Devv
Ha ez egysíkú, akkor a hs mi? 😊
Shep
Hát ha nem is szar, de elég egysíkú.

JethroHUN
Nem igaz.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Ne játssz vele...
Én már a Hearthstone-nal sem játszok fél éve, de ez a játék entellektüel síkon is csak egy szót ér meg: szar.
Ilyen már pár napja is volt 😊
Új lehetőség:
Ma választható volt a napi quest. Vagy summon 10 lethal character 40 goldért vagy 3 Versus győzelem 50-ért. A választott quest utána már a listában törölhető-cserélhető.
Devv
Most a Fisherman acsit kaptam meg, mert megöltem már 10 halat.
Mi az h concede? Pont, hogy tőlük fogsz nagyon gyorsan fejlődni 😊
Devv
Csak sokadik belépésre adja be az új napi küldit nálam.
erasmus4
Oké tévedtem nem 4-5 mecsenként ad legendet hanem csak azt ad, utóbbi 4 meccsemen az jött. Egyből conceade.

By Azura, by Azura, by Azura it's the GRAND CHAMPION 😄DDDDDDDD
Devv
Ő az:

erasmus4
Elég elcseszett matchmaking van ebben a játékban, pár napja rank4en szívok, erre 1 győzelemre a R3-tól beadja a rank18. legendet..... Ráadásul még a potion is nála volt. Én nem tudom de én nem kaptam még 8as ellenfelet de legend rankut minden 4-5ik meccsen.

Devv
Há mer celebrity vagyok! 😄
Az Adoring Fan nevű lapot ha kijátszod, megkapod ezt az acsit.
Utoljára szerkesztette: Devv, 2016.08.13. 12:39:17
Neked miből van a Celebrity acsid? Én nem találom a listában 😄
erasmus4
Úgy vettem észre hogy az achik miatt kapod a bonus q-t, ugye minden q-nál van hogy mage , thief fighters guildes quest-e, és van ezekhez achi hogy teljesíts 3, 10, 30-at, amikor ezek vannak akkor kapod. Mondjuk még csak a 3-asok vannak meg akkor kaptam, gondolom a többinél is lesz.

Szerencsére itt is le lehet némítani az ellenfelet, ha kell.
Mától napi egy quest cserélhető a játékban.
Utoljára szerkesztette: Ersiman, 2016.08.12. 20:43:44
Shep
Akkor az tök jó, mintha a HS-t nyomnád itt is 😊

Ezek a bonus questek mitől függnek? Ma már a másodikat kapom, összesen ez a 3. quest ma.
amúgy a játék legnagyobb hibája: 30 vs 0-ra megvered az ellenfeled, mert beadta a lapokat? oltsd le a végén, nem tudom a HS-ben mikor alakult ki az alázás, de itt már a bétában megvan 😊

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Na összejött az 1. nyitott legendary, Black Marsh Warden.
Az egyik kinézett deckbe pont kell...3...meg azon kívül 7 másik legendary...
Szinte mindenki azt játssza, mert hatékony és olcsó. A control emgfogja csak épp az open bétásoknak nincs 12-20k porból a deckje.
erasmus4
bizots felkerült valami új netdeck mert 10 meccsből 8szor ugyan azzal a piros zöld deckel futottam össze 8 vereség, kikaptam egy decktől 3 szor mi a halál faszárt ad csak azt, vagy minden nyomorék ezzel játszik???
Legalább szintet nem lehet esni
Utoljára szerkesztette: erasmus4, 2016.08.11. 18:29:05

Devv
Azért itt is vannak idegesítő dolgok: nincs lapja az ellennek, leverem róla a rúnákat, húz két lapot: charge-os lény + +4/+1, amivel meg is tudott ölni... 😊
erasmus4
Azért azt megcisnálhatnák ha rank4-en 1 győzelemre a 3tól egy 4es vereség sorozat után ne adjon már be egy legend rankú ellenfelet.

PiszkosFred
Hat inkabb teszteles alatt jojjon elo, mint elesben 😊 de lehet, hogy tevedesben vagyok a jelenlegi allapotot illetoen...

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Devv
Ja, kiléptem-vissza, visszadobott a játékba de semmi, kiléptem a kliensből-vissza, ugyanaz, kihúztam a routert-vissza, ugyanaz. Csak concedelni tudtam. Ez kurvára gáz.
Devv
A kurva anyját, hogy lejár az ellen köre, nem tudott nyerni, kötél végig ég és ennyi. Ekkora faszságot!

Olyan meccsem volt most, te jó ég, széjjel voltam verve, és onnan hoztam vissza 😄 Kezdek ráérezni és ráfüggni...
Devv
Szép-szép csak nem jók semmire...
Megkaptam az acsit azért, mert 1 élettel nyertem egy meccsen 😄 Bejön ez a title feature, elég jó kis gyűjtögetős dolgok ezek.
Elég szép lapokat nyitottál goldenben Devv! Nekem eddig csak egyet sikerült...
PiszkosFred
Ha egy 5-es sebzesu kartyaval megolsz egy 1-es ellenfelet, akkor a "maradek" 4 sebzesed megy tovabb es sebzed a "fonokot".
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2016.08.10. 16:52:11

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”