1730
-
Slee #569 És az apk-t hogy tudom beszerezni?
előre is köszi
Utoljára szerkesztette: Slee, 2017.04.20. 08:49:48 -
Ersiman #568 Android tabletre:
The Elder Scrolls®: Legends™ (Unreleased)
Néhány eszközre engedi csak telepíteni, nekem sem sikerült innen felraknom, de .apk-ból igen. De azért ez már biztató. Remélhetőleg rövidesen megjelenik a végleges verzió is. -
kashuka #567 https://legends.bethesda.net/articles/elder-scrolls-legends-now-available-on-ipad?locale=en -
Zozo0122 #566 1:55 az nagyon durva, szerintem még sosem vártam annyit ebben a játékban. :O -
Icegrind #565 Ma csodával határos módon rankeden csak 10-20mp volt, arénában pedig még mindig 1perc, sőt 5-1-nél 1:55 volt a várakozási idő. -
Eisenberg #564 Na most sokat segítettél, Nekem phabletem van :D Xiaomi redmi note 2. De ez nyilván mobil :) Köszi amúgy, lényeg, hogy nemsokára -
Ersiman #563 Android tabletre áprilisban, mobilokra kora nyáron - ennél pontosabb időpont még nincs. -
Eisenberg #562 Ersiman: Köszi, egyébként valószínűleg de, ugyanis nem sebződött. Remélem nem bug.
Engem a Duel of Championsra emlékeztet a game, az sajnos elég kihalt. Nekem is ilyen 15-20 sec volt max a várakozási időm eddig, nem panaszkodom. Hearthstone-ban tovább vártam általában.
Azt nem tudni pontosan mikor adják ki mobilra? -
Zozo0122 #561 Na igen, ezért nem értem én sem ezt a dolgot Icegrind-nál. -
Malarki #560 Ma délután játszottam arenát és rankedet is, de 20 secnél egyszer se vártam többet. Amaz is arénázott ma streamen, neki még ennyit se kellett várni 4-5 mp alatt talált ellenfelet. -
Icegrind #559 Nem látom,hogy népszerűbb lenne.Nálam a várakozási idő rankeden 30sec kb, arénában meg 50-60. Ha tecknikai dolgokból adódik akkor valamit nagyon elrontottak, mert anno 10mp alatt talált mind2 játékmódban ellenfelet. -
Zozo0122 #558 Tudod, hogy megy ez. A streamer chatbe 90%-ban büdösgyökerek irkálják a szarságaikat. És igen, sokan a HS-ből kukkantanak át, ezért szidják, egyfajta védekezésként. Örülj, hogy népszerűsödik a game. A másik, amit nem értek, az a várakozási idő. Nekem ilyen 10-20 mp-ek szoktak lenni, amíg talál ellenfelet, arénában max fél perc, általában kevesebb. Hs-hez képest is csak kicsi delayt érzek, ez bőven adódhat technikai dolgokból is. -
kashuka #557 én tolom rendszeresen, nekem jobban bejön mint a Hearthstone. -
Icegrind #556 A gond, hogy nem látszik a hatása. Ugyan úgy nem csorog át a kisebb streamekre a közönség, ergó nemérdekli őket. A várakozási idő meg sokkal nagyobb,mint mikor az open béta startolt, ez is a játékoshiányt mutatja. A streameker chatjén, csak az pörög, hogy hs2, miért ilyen ronda a játék, a board, stb. Egyedül talán hafu streamje volt az ahol érdeklődtek a játék iránt és nem csak szidták. -
Ersiman #555 Még nem találkoztam hasonlóval. Sebződött és nem halt meg vagy nem is sebződőtt? Nem volt rajta ward esetleg?
Egyébként jó szórakozást a játékhoz! -
Malarki #554 Na látom sikerült megnyerni pár nevesebb streamert is, remélem kicsit felpörög már végre a játékosállomány. -
Jaqen #553 Hali. Nemrég találtam rá a játékra. Egyelőre a storyt nyúzom (párszor elvertek azért :D) és felfigyeltem az imént egy érdekességre. Crystal Tower crafter van az ellenfélnél, felhúzva 6/6-ra. Egy Territorial Viper-el támadtam meg (Charge, Lethal) és NEM HALT MEG! WTF? :O Látott már valaki ilyet? -
Slee #552 Akt\vabb leszek amint jön a mobilos verzió de így is játszok azért néha :) -
Nephin #551 Hivatalosan is megjelent a játék, jön az első DLC, új játékmód, tabletes és mobilos verziók, juhhu. :) -
Nephin #550 Nem igazán, amennyire néztem. -
steweee #549 bocs hogy itt kérdezek, de nem találtam topicot ennek :
legendary game of heroes
vmi hasonló mint ez, nem ? -
Zozo0122 #548 Mostanában megint belépegetek én is :D -
Nephin #547 Én, mikor van időm. -
#546 Dettó. -
Renegade #545 sajnos én feladtam, nem azért mert nem tetszene, sőt. Sajnos nincsen időm/energiám két kártyajátékra, így maradtam a HS-nél. :( -
Zozo0122 #544 Játszik még valaki? -
Nephin #543 Chaos Arena -
Icegrind #542 Én szeretem látni a fejlődést és a célt. Na már most itt egyik sincs,csak a grind, hála annak, hogy nem eshetsz rangot. Hiába lépsz előre mondjuk jó játékkal, ha olyanok is oda jutnak akiknek csak szerencséjük volt és a 70 lose után jött 7 win. Normális helyeken ez úgy néz ki, hogy a rakat lose után már visszabuktál a legaljára és pont nem érdekel senkit az a win. Itt úgy néz ki, hogy rank3-on buksz 20-at, nyersz párat és rank up. Ennél még a hs is jobb. Ott legalább kell az 50% feletti win rate rank5-től. -
#541 A játék öröme nem elég?:)
Egyébként a hülye streak nélkül is ez lenne a helyzet. -
Icegrind #540 Nekem meg kedvem. Egyszerűen nem látom a célt. Itt a ladder még inkább a grindről szól, mert nem esel rankot. Vesztesz 100-at aztán nyersz 7-et ás rank up... Bárki elérheti aki eleget játszik, elég pár szerencsés széria. -
Zozo0122 #539 Nekem sincs... -
#538 Bakker nem nagyon játszok a játékkal, 4 vagy 5 napja be se léptem. Egyszerűen nincs rá időm... -
#537 Elég durvát streakeltem 6-ra, nyitottam jókat is úgyhogy mára abbahagyom. Holnap folyt. köv. sárga-lila! -
Icegrind #536 Ezen én is nevetni szoktam. Kék ellen ha 4hp-nál van akkor miért nem pushol dmg-t? Minden körrel növeli a halála esélyét. -
#535 Levertem az ellen zöld-sárgát 4-re, persze elfogyott mindenem, jött az ellen, kipakolt minden tauntot, odahviing-et, stb. Pár körig nem ütött, az pont kapóra jött nekem. Ütött, prophecy lightning bolt. Well played. Egészen kitűnő legends játékos vagyok...
Utoljára szerkesztette: Devv, 2016.10.16. 19:13:35 -
Icegrind #534 Végre rájöttek... Krippet is sponsorálják, kapásból 13k néző. -
#533 Ha nem blizzard és warcraft lenne akkor hiába lenne ilyen szórakoztató meg nézhető. -
Icegrind #532 Szórakoztatóbbak, de itt sem lenne olyan rossz a helyzet. TESL streamekre felmész és borzasztó a kommentár 10/9 alkalommal, még normális mikrofon sincs. Nem a játék szórakoztat, hanem az előadó és az előadás stílusa. Tegnap néztem egy szó szerint borzasztó játékról 10perces videót és sírtam a röhögéstől. A magyaroknál maradva, itt van Belezőgép, tudom sokan nem szeretik, de sokan igen. Személy szerint nekem mindegy mit streamel, mert el tudja adni magát. A No Man's Sky streamjét végig néztem egyhuzamban, pedig az aztán egy borzasztóan unalmas játék.
Ugyan ez van HS-ben is, van akit azért nézel, mert jó. Van akit azért mert szórakoztató. Kolentoval itt fogtak mellé (meg az akcentusnál),mert ő a jó csoportba tartozik,nem pedig a szórakoztatóba, de még így is nézték azért rendesen és a chaten pörgött, hogy adok neki egy esélyt,kipróbálom stb. Thijs kb a tökéletes választás lett volna,mert ő jó (Kolento jobb) viszont szórakoztató. Kripp is jó lett volna,mert neki van a legnagyobb nézőbázisa ha a HS streameket figyeljük. Egy kis promóval lenne itt is néző egy idő után, csak több a hs játékos ezért több a néző és melyik top streamer akarna veszíteni a bevételéből, azáltal, hogy egy olyan játékra áll át ami még ha jobb is, mint a hs, de pár hónapig jóval kevesebb a nézője. -
#531 Igen, mert ők jól ráéreztek arra mivel lehet a tömegeket bevonzani, de a lényeg ugyanaz szórakoztatóak a meccsek nézői szemmel. -
#530 Hogy miért így van ez?? :D
előtte: