The Elder Scrolls: Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ellenben most nyitottam egy Lucient 😊 Tetszik, őt úgyis kedveltem a loreban.

Más: ti mennyire kapjátok a golden lapokat? Itt még ritkábbak mint a HS-ben? Illetve lehetséges az, hogy mikor szintet lépnek lapok, vagy amikor jutalom lapokat kapunk pl ranked közben vagy aréna végén, akkor azok goldenek?
A legrosszabb lap Odahviing, mert még nem nyitottam ki, pedig olyan jó lenne 😄
na, legrosszabb lap ever, kinek mi?

nem tudom, hányadik "ajándék rare" : raiding party (3): draw 2 Firerands 😄

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Jó ez, nekem is egyre jobban tetszik.
Úgy látom ranked-ben érdemesebb.
Teljesen kezdőként olyan ellenfelekhez sorol be, hogy az egy vicc. Versus/casual. Ilyet még a Hearthstone-ban sem láttam. hagyom is a ..csába
Shep
Már 3 esélyt adtam neki, szerintem elég volt 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Nekem egyre jobban bejön a game 😊 Adj még neki esélyt, meg igazolj vissza 😄
Devv
Ugye arra is figyelni kell, hogy ha ész nélkül támadsz, az ellenfél felhúzza a lapokat. Sokszor nem érdemes támadni vagy csak annyit, hogy ne húzzon lapot (vagy max 1-et). Nyertem is már így megfordítva a meccset és buktam is el úgy, hogy szétütöttem az ellent, utána ő meg megfordította.
Shep
Tegnap kipróbáltam a deckedet, jó, nyertem is vele 3 meccsből kettőt, de a játék számomra unalmas, csak rakom ki a lényeket ő vagy leszedi, vagy nem aztán akinek a végén több marad az nyer.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Nem semmi! Nagyon masszív board controlt építettél ki!
Hát, ő megpróbálta, visszahoztam 😛 És ezzel rank6 😊

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Istenem ez a fatigue milyen rosszul van megoldva....
Aréna. Az én boardom 10/10 guard mind a két oldalon, az ellenfélnél pár kis lény +taunt adó support card. Fatigue jön és minden húzott lap következő rúnáig viszi le a hp-t... 10-ről 5-re,5-ről 0-ra 2 kör alatt....
Devv
Na azon én is sokat ültem...
JethroHUN
Annyira hülyeség volt nem Tyrt választani, abban a pillanatban megbántam. <#falbav>

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Eddig így nézett ki, de most fogok fejlesztgetni még rajta, mert nyitottam pár egész jó lapot még. Pl. mostmár mind2 dreugh Vicious lesz meg berakok szerintem Cloudrest Illusionistet meg Auriodon Paladint is 😄

Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2016.08.15. 12:49:38
erasmus4
Matchmakingen lenne mit javítani. R4-en 3szor kerültem 1 győzelemre az r3-tól, de mindig beadott valami legend 50 alattit. Aztán mostmár a serpentből sem tudok kijönni mert 3-4 legend meccs után méltóztatik beadni egy velem egyszintüt, aztán megint csak r2-esek legendek. +-1 szint még oké belefér, de miért kell nekem folyamatosan 4 szinttel magasabbak ellen játszanom?

Devv
<#eljen>
Szép. Én persze 1packotés 3-4kártyát vagy port kapok 😄
erasmus4
Úgy vettem észre új questet 10 óra után kapunk valamikor. Gonodolom nincs EU szerver így amcsi váltásnál van itt is.
Utoljára szerkesztette: erasmus4, 2016.08.15. 09:57:58

Devv
Nekem olyan 50-60% a winem mindenféle dekkel. De még mindig nem adja be a napi kvesztet elsőre, csak sokadik belépés után.
JethroHUN
Megoszthatnád, hogy milyen lapokból áll, mert én nem nyerek semmit se. ...és nagyon közel vagyok hogy letöröljem a fenébe.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Na nekem is megvan a lvl24, Indoril Archmage volt a jutalom.
7 wines versus aréna, juhúú 😄 Fura, hogy itt csak 7-ig lehet menni, míg a soloban 9-ig 😄

Jaja, S+W, első deck még ez, de jelen pillanatban 70+ % winrate, már ameddig vissza tudom nézni a meccseket a profilomon 😄 Beletaláltam már az elején, egyelőre maradok is ennél, gyűjtöm a lapokat. 😄
ja, 1 hét, R7, ok, akkor jövőhéten Legend alatt be se merj jönni a topickba 😊

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

S/W volt?

az szerintem remek kezdő deck

amúgy ha akarsz menni, más ellen szóljál és összerakok valamit 😊

agility, endurance, intelligance vonalon vannak az igazán huncut dolgok, már ha beadja 😊

Ezt a decket fejlesztem az eleje óta, gyakorlatilag az egyetlen kreaált deckem, csak ezzel rankedeztem eddig 😄 (max 1 hete tolom)
ugye? 😄

szarjanak sünt, talán 1-2 patch múlva lesz 😊

Izgalmas csata volt Renegade! Kár, hogy nincs még ingame chat. Amúgy felvehet aki szeretne, MarauderZozo néven vagyok elérhető! 😊
jó volt 😊

Ez is igaz. A solo arénával nem számoltam,mert annyira hidegen hagy, hogy még mindig 8-nál áll.
ja persze a lényeget lefelejtettem: Gézának egy fillérjébe nem kerül.

Jó eséllyel, innentől average Joe-nak (amilyenek mi, a többség vagyunk) sem kell egy fillért sem költeni a játékra, így nem lesznek klassz versenyek, + tartalmak, meg egy idő után szerverek sem. 😞

viszont több lap, több dust.

vegyük példának Kompetitív Gézát:

Géza nem akar bohóckodni saját deckekkel, Géza megcsinálja a storyt meg gyorsan lepörgeti egyesig a solo arénát. Ezzel megszerzi a lapkészlet 50-60%-át + kb 2K dustot.

Géza megnézi a lapkészletét és kiválaszt 4+ bitang netdecket. Géza winratje 65%+ lesz.

ha én Géza lennék és hajlandó lennék betörni a lapjaimat, akkor szerintem már legendary lennék, úgy, hogy 27.-én, utolsók között kaptam meg a CB meghívót.

Na ez gáz, szerintem.

Hát ez egy érdekes felvetés. Oké, hogy 1-4pack a jutalom arénában, viszont azt is figyelembe kell venni, hogy itt a deckbe 3legendary is mehet, kivéve a kevererékek?!?!? Amennyiben így nézzük abban az esetben a lapgyűjtés nagyjából ugyan olyan nehéz, ha nem vesszük figyelembe ezt a pár db ingyenest.
ez mondjuk így is durva, ha csak nem 6-8K gold lesz egy kieg, csak a nagyon elszántak/gazdagok fognak pénzt belerakni.

Nem,csak lvl 24 és 32. Az a kötőjel félrevezető lehetett 😄
Level 24 és 32 között minden szinten kapsz egy legendaryt? Tehát akkor érdemes gyakran váltogatni itt az avatarodat?
Itt a teljes level24-32 legendary reward lista:

Wood Elf: Allena Benoch \ Ungolim The Listener
Dark Elf: Necrom Mastermind \ Queen Barenziah \ Indoril Archmage \ Divayth Fyr
Orc: Wood Orc Headhunter \ Gortwog gro-Nagorm
Breton: High King Emeric \ Daggerfall Mage \ Supreme Atromancer
Imperial: Renowned Legate \ Lucien Lachance \ General Tullius
High Elf: Ayrenn \ Mentor's Ring
Nord: Tyr \ Haafingar Marauder \ Miraak, Dragonborn \ Relentless Raider
Khajiit: Descendant of Alkosh \ Quin'rawl Burglar \ Ahnassi
Redguard: Merric-at-Aswala
Argonian: Red Bramman \ Black Marsh Warden

Fajon belül random,hogy melyiket kapod és lehet duplicate is, tehát kaphatod mind a két szinten ugyan azt.
24. szinten jár egy legendary, imperialként: Lucien Lachance

gondolom nektek is szoktak combo questek lenni, ez is egy nagyon érdekes újítás, persze emellett elég OP, hogy 40-60 arany plusz.

Láttalak én is.
na látlak, akkor ezek szerint általában akkor vagyok online, amikor mások nem 😊

akkor valami gond lehet, szólsz, ha online leszel?
lehet bugos

Téged még sose láttalak fenn, Devv szokott fenn lenni 😄
amúgy nálatok is mindenki, mindig offline a friendlisten?

ez pl a kedvenc deckem, már a story második harmadában ennek az elődjével játszottam (folyamatosan cserélem benne a lapokat, de a managörbe, kb ugyanaz). Napi questekkel, easy R6.

a tempo/swarm deck szerintem itt igencsak jó választás.

én egyelőre tudatosan nem googlizok netdeckek után, mert tudom, hogy elcsábulnék. 😊

BM már most van, ellen szerencsésen húz , az állás 30/2, és utolsó körben nyomatja, a remek csata üziket, meg a "tipródást", hogy mivel is végezzen ki.

hát, félek szükség lesz rá, amúgy én elvagyok, saját gagyi deckkel, R6 😊

bár a versus arénában egyelőre én vagyok a jutalom win, ami a HS-es aréna skillemmel, jó nagy pofon 😄