The Elder Scrolls: Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Azt, hogy átüt a védelmen, mégpedig annyit, amennyivel nagyobb a sebzése, mint a guardnak, vagy amit megcsapsz, annak a védelme 😄
Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2016.08.10. 16:52:33
Devv
A breakthrough mit jelent?
Egyelőre kevés vagyok hozzá, pár napja kezdtem 😄
Devv
Zozo, ugye nem akarsz írni egy ilyen kis kezdő guide-ot a játékhoz? Pl. a wounded nekem még nem tiszta. Na jó, már igen. 😊
Devv
Az első solo arena reward mindenképp ad legendary-t? Mert esett egy Andoring Fan legend.
Nekem is felejtos. A Magic vagy a Duel of Championssal osszehasonlitva eleg egybites, butacska. Sajnalom, mert szeretem az ES loret.
mondjk ebben sajnos van valami, mármint, ha kibasz veled az RNG és nem húzod be a 1-2 (coinnal 2-3) lapjaidat (tök mindegy, h tempo, mid, v control) , akkor kb nyomhatod is a concedet. Na de béta, majd összerakják.

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Shep
Hát nem egy Magic D. szintű egyik sem 😊 Én amúgy azt hiszem ezt is passzolom, egyszerűen unalmas nekem. Ha mindenáron ilyen lényözön tempo deckkekkel akarnék játszani akkor inkább a HS-ben tenném, mert ott legalább megvan a lapkészletem. Nekem ez a játék kicsit olyan, mintha fogták volna a HS tempo deckjeit és csináltak volna nekik egy játékot (tudom van control is de nem az igazi)

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Ja, aki szerint a versus aréna az könnyű, az azonnal kezdjen el streamelni, mert milliomos lesz 😊

mivel a játék combo heavy, ezért, ha összejön a draft, akkor GG 6. kör, ha nem, nos akkor is 😊

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

hát, nekem mindenki megvan, de tény, offline a státusz

Devv
Nincs nálam se. 😊
Nee 😄 Eltűntek a barátaim a játékból, úgy látszik totál kivették a funkciót a mai buherálás után! Egyedül fogok elpusztulni ebben a gameben, FOREVER ALONE! <#idiota>

Nektek megvan a gold mellett a friends ikon?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ritka idegesítő volt a tag amúgy 😄 Be is vittem az erdőbe és belevertem egy bokorba a barmot, majd az ártatlan meggyilkolásáért mikor legközelebb aludtam Lucien Lachance ébresztett és üdvözölt a bérgyilkos céhben 😊

DasIsFuck
Nem véletlen nincs sok és az olyanok amik 2 vagy 3-at sebeznek a te lényeidre is hatnak.

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

DasIsFuck
Lehetne több arany vagy jutalom 3 győzelemért.
Nekem a hs-ben sem tetszett ez, kevés volt ott is számomra.

erasmus4
Amikor elsőnek vered a boss-t solo arénában kapod az Adoring Fan-t, de később pakli helyett kaphatsz még legendary-t simán. Solo arénázni megéri amíg nem éred el a grand champion rankot utána már jóval erősebbek lesznek a botok, ill. promotion rewardot nem kapod ami + ~50 gold.

ezt a reward rendszert még mindig nem sikerült feldolgoznom, 3 winenként 15 pénz + kártya, a solo aréna is ad egy csomó paklit, ha jól láttam hármakat, ami azért vicc, 150 aranyért 3 pakli meg száz x arany. Nem csodálkoznék azon, ha valaki már CB alatt kimaxolta volna a gyűjteményét.

Már nekem is jó.
Nekem alapokon kívül még nem adott semmi legendaryt.
A solo arena tudtommal csak az az adoring fan lehet, bár remélem most megcáfolsz és kiderül, hogy rossz az információm.
Devv
Relauncs után nekem jó.
jaja, néztem én is, meg van még pár apróság: a csillagkép mellett a current/best, illetve a match history melletti szem is ad pár statisztikát.

ja, ezek a friendlisten is működnek.
Utoljára szerkesztette: Renegade, 2016.08.09. 12:47:12

Láttam, ugyanis meg tudjuk nézni egymás profilját, így azt is, hogy hány % legendary van meg a másiknak 😄DD Sajnos vagy szerencsére, jobban belenézni nem lehet 😄
Én is csak egy golden lapot kaptam eddig, mondjuk az pont elég jól néz ki, nem jut eszembe a neve, de egy Forsworn törzsbe tartozó (így Breton fajú) shaman.
Shep
Még nem is nyitottam legendást, csak azok vannak amiket adott.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

most nézem, hogy bár megvan a lapkészlet 48%-a, de csak egy golden, mondjuk engem a legendaryk sem nagyon kedvelnek, kettő van csak meg (a jutalmakon túl), pedig már van 905 dustom, ennek nagy része a felesleges (3+) kártyák konvertálása miatt.

PiszkosFred
Ha a bethesda launcher frissul - szokott 😊 -, akkor mindig ez van, amig nem indul ujra a kliens, se Shelter, se Legends, se CK nem futtathato, ellentetben pl Steammel es egyeb mas platformmal. Lehet most is ez volt, nekem is jelzett egy oraja a launcher, hogy ujra kellene inditani.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

na, úgy fest, a solo aréna jutalom is lehet legendary, mármint nem csomagból bontott, hanem különálló kártya.

Még mindig nem, na majd meló végére talán megjavul.
engem beengedett

Ugyanez...valszeg bénáznak valamit a Bethnél.
"relaunch from the bethesda.net launcher"

Egyszerűen nem tudok belépni... Reggel még semmi gond nem volt.
jaja, elég kevés van, ha csak Odahviing nem annak számít 😄

Shep
Van 3-at sebző is de ha jól rémlik epic, meg van 2-t is de tényleg szinte semmi aoe. Pont ez nem tetszik benne, lény alapú, Skyrimm Yu-Gi-Oh az egész.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2016.08.09. 10:43:54

Ami nekem nagyon fáj néha hogy nincs igazán aoe. Ami van az is egyet sebez amit a legtöbbször a hajadra kenhetsz. És ahogy látom spelldamage növelő sincs. Vagy van csak az én figyelmem kerülte el?

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

DasIsFuck
Ma befejeztem az első solo arenámat.
Kék,lila deckdt draftoltam.

Végül is egy piros,kék aggro deckel jàtszok versusba.
Action alapu pakli felé haladok, az tetszik a legjobban eddig a szinergiàk alapján.
Kár,hogy 2 manán nincs a fireballon kívül targeted dd spell.

Devv
Jaja, én vagyok.
9-től lehet visszaesni.
Zarknod innen vett fel? Talán te lennél Devv?
Rankeden hanyas ranktól lehet visszaesni? Egyelőre r11 vagyok (Lover), de ha veszítek nem esek vissza.
Hát azért itt a randomok többsége eléggé irányított. Mondjuk konkrét példát jó lett volna írni de akkor:
-Prophecy: Az arc nem az a hely amit ütsz ha okosan játszol. Csak akkor mész oda ha el tudsz bánni a lehetséges prophecyvel vagy a generált lapelőnnyel. Ezen felül befolyásolja avval a játékos, hogy mennyit lapot szán eme védő mechanizmus használatára
-"ha a felső lapod xy fajtájú akkor csinál valamit": eléggé irányított hisz te állítod össze a decked és nyilván a domináns szín lapját választod ha ilyen efektet akarsz berakni.
-Orb of nem tudom mi (alap legendary): Na ez random, de egy rossz lap szóval lényegtelen.
-1/1last gast deal 3dam: Random,de nyílván úgy pakolsz ellene,hogy minél kisebb kárt okozzon.
-random keyword adó: szinte lényegtelen mit kap az esetek többségében hisz jól jár vele.
-sacrifice saját miniont és5 dam egy enemybe: na igen ez random
-kék 0-1 ha megölöd ad egy random miniont a maximum a max manád értékében: ez is random
-sacrifice summon 2-vel nagyobb lény. ez is random de ballanced ha azt figyeljük, hogy maga a lap 3-ba kerül
- zöld lap 6mana summon a random beast?!?!: ez szintén random

Nyilván van még de ennyi jutott eszembe. Bárhogy nézem nincs túl sok olyan random ami nem irányított.

Lény alapúnak lény alapú,de a lények képessége miatt nem is olyan szükséges a sok spell. Amúgy lényegtelen milyen egy játék 10-ből 9 ember akkor mást akar. Mikor hs-ben a tempo mage vagy a freeze mage volt a top deck akkor ott épp az volt a probléma, hogy szinte csak spellekkel és 1-2 lénnyel tisztították a boardot és megöltek téged is.
DasIsFuck
Hát nekem egyre jobban megy el a kedvem a játéktól.
Bár a Skyrimhez kedvet kaptam most miatta megint😊

Érdekes ugyan az új és ismeretlen lapokat gyüjtögetni, de mint Shep is írta nagyon lény alapú és nekem egy kicsit unalmas ez.
Másik a random effektek.
Nagyon frusztráló.

R gondolom a szint(rank) akart lenni, ami a rankedre utal, tehát a te esetedben a 11. De amúgy igen a szint(level) pedig a 9.
Devv
Most melyik is a szint? A current rank nálam Lover(11), a hősöm meg 9-es szintű.
r8 egy jellegtelen zöld-kék paklival.
Egyébként ki hányas szinten jár és milyen paklikkal játszotok?

Én még R9-en szerencsétlenkedem, egy zöld-lila ramp paklival. Mellette van még egy sárga-piros midrange szerű izé, bár azt még erősen faragni kell hogy legyen belőle valami.

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Devv
Köszi.
Mivel hs-ben nincs solo aréna ezért nem.
Draftolsz 30lapot, van 8ellenfél +1 boss, az ellenfelek deck tipusát látod és az alapján választhatsz melyik ellen akarsz menni,miután legyőzted mind a 8-at mehetsz a boss ellen.Minden legyőzött ellenfél után draftolsz még 1 lapot. Itt is vége a 3.lose után. Azért solo, mert itt az ellenfél bot.

A versus olyan,mint a hs-ben.

Renegade:
A drain funkció nekem is szerelem, eddigi legjobb ilyen meccs 10-15hp-ról fel 48-ra.
Az a sárkány meg rohadt op. Bedobod shadow lanere, köv körbe buff és lethal ha be mered vállalni / meg tudod oldalni a prophecy lapokat vagy azok kockázatát.
nem, az a versus

Devv
A solo arena olyan, mint a hs-ben?
vicces lap: flesh atronach: 6 mana 1/1 +1/+1 minden lény után a temetőben, szerintem nincsen az a deck, amibe beleillene, de jópofa

mondjuk eddig az 5/7-es sárkány jön be a legjobban, ami bárhova támadhat + guard nem számít, persze nincsen meg, mert legendary 😊

PiszkosFred
Mert eddig nem jatszottal meg ellenem 😄 (mar az oviban is potyafrag volt a jelem)

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”