The Elder Scrolls: Legends
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2016.08.10. 16:52:33
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
mivel a játék combo heavy, ezért, ha összejön a draft, akkor GG 6. kör, ha nem, nos akkor is 😊
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Nektek megvan a gold mellett a friends ikon?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
Nekem a hs-ben sem tetszett ez, kevés volt ott is számomra.
Nekem alapokon kívül még nem adott semmi legendaryt.
A solo arena tudtommal csak az az adoring fan lehet, bár remélem most megcáfolsz és kiderül, hogy rossz az információm.
ja, ezek a friendlisten is működnek.
Utoljára szerkesztette: Renegade, 2016.08.09. 12:47:12
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Egyszerűen nem tudok belépni... Reggel még semmi gond nem volt.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2016.08.09. 10:43:54
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Kék,lila deckdt draftoltam.
Végül is egy piros,kék aggro deckel jàtszok versusba.
Action alapu pakli felé haladok, az tetszik a legjobban eddig a szinergiàk alapján.
Kár,hogy 2 manán nincs a fireballon kívül targeted dd spell.
-Prophecy: Az arc nem az a hely amit ütsz ha okosan játszol. Csak akkor mész oda ha el tudsz bánni a lehetséges prophecyvel vagy a generált lapelőnnyel. Ezen felül befolyásolja avval a játékos, hogy mennyit lapot szán eme védő mechanizmus használatára
-"ha a felső lapod xy fajtájú akkor csinál valamit": eléggé irányított hisz te állítod össze a decked és nyilván a domináns szín lapját választod ha ilyen efektet akarsz berakni.
-Orb of nem tudom mi (alap legendary): Na ez random, de egy rossz lap szóval lényegtelen.
-1/1last gast deal 3dam: Random,de nyílván úgy pakolsz ellene,hogy minél kisebb kárt okozzon.
-random keyword adó: szinte lényegtelen mit kap az esetek többségében hisz jól jár vele.
-sacrifice saját miniont és5 dam egy enemybe: na igen ez random
-kék 0-1 ha megölöd ad egy random miniont a maximum a max manád értékében: ez is random
-sacrifice summon 2-vel nagyobb lény. ez is random de ballanced ha azt figyeljük, hogy maga a lap 3-ba kerül
- zöld lap 6mana summon a random beast?!?!: ez szintén random
Nyilván van még de ennyi jutott eszembe. Bárhogy nézem nincs túl sok olyan random ami nem irányított.
Lény alapúnak lény alapú,de a lények képessége miatt nem is olyan szükséges a sok spell. Amúgy lényegtelen milyen egy játék 10-ből 9 ember akkor mást akar. Mikor hs-ben a tempo mage vagy a freeze mage volt a top deck akkor ott épp az volt a probléma, hogy szinte csak spellekkel és 1-2 lénnyel tisztították a boardot és megöltek téged is.
Bár a Skyrimhez kedvet kaptam most miatta megint😊
Érdekes ugyan az új és ismeretlen lapokat gyüjtögetni, de mint Shep is írta nagyon lény alapú és nekem egy kicsit unalmas ez.
Másik a random effektek.
Nagyon frusztráló.
Én még R9-en szerencsétlenkedem, egy zöld-lila ramp paklival. Mellette van még egy sárga-piros midrange szerű izé, bár azt még erősen faragni kell hogy legyen belőle valami.
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Draftolsz 30lapot, van 8ellenfél +1 boss, az ellenfelek deck tipusát látod és az alapján választhatsz melyik ellen akarsz menni,miután legyőzted mind a 8-at mehetsz a boss ellen.Minden legyőzött ellenfél után draftolsz még 1 lapot. Itt is vége a 3.lose után. Azért solo, mert itt az ellenfél bot.
A versus olyan,mint a hs-ben.
Renegade:
A drain funkció nekem is szerelem, eddigi legjobb ilyen meccs 10-15hp-ról fel 48-ra.
Az a sárkány meg rohadt op. Bedobod shadow lanere, köv körbe buff és lethal ha be mered vállalni / meg tudod oldalni a prophecy lapokat vagy azok kockázatát.
mondjuk eddig az 5/7-es sárkány jön be a legjobban, ami bárhova támadhat + guard nem számít, persze nincsen meg, mert legendary 😊