1730
-
#489 Nálam is. :) -
Zozo0122 #488 Nem kaptam Hist Grove-ot, hanem újabb 2 db Smugglers Hault. Istenem :D Amúgy most csak rank4-ig jutottam, kevesebbet játszottam sokkal. -
Icegrind #487 Azért érthető az a nerf. 1lappal, leszedsz egy nagyot és a másik lanet meg a guard védi. A másik megoldás az lett volna, hogy bizonyos attack alatti miniont szedhet csak le. Úgy leszed 1 kisebbet és felfog 1-2 másikat a lanen. Úgy maradt volna a 2lanes védelme főként aggro ellen, viszont control ellen gyengül. -
Zozo0122 #486 Na, annak én sem. Olyan jó, amikor kinyomsz egy nagy lényt vele, mégis a másik lanebe teszed, hogy az ottani kicsiket feltartsd :) -
#485 Peccs!
Mantikorának nem örülök... -
Zozo0122 #484 Az eddigi legjobb csatám volt most. Végig vesztésre álltam, minden kör végén úgy kapartam ki magam a g..iből :D Nagyon izgalmas volt és lehoztam :)
-
Zozo0122 #483 Megvettem, Dremora Markynaz a jutalmam, meg néhány jó epic, köztük egy golden Whirling Duelist. Amúgy a promo kártyákból mindből hármat ad :) -
#482 32: Indoril Archmage :D -
Ersiman #481 Én is megvettem, szerintem megéri. Ungolint és Allena Benochot kaptam és négy epic lapot, a common és rare lapokból jött még kb. 380 Soul gem. -
#480 Én megvettem a startert 5$ 10 pakli, nem mondom hogy kihagyhatatlan, meg amúgy sem szoktam ilyeneket vásárolni, de ennyi egyszer belefér.
Jött egy Merric, nem valami jó de legalább még nem volt meg, majd egyszer talán használható lesz.
-
#479 Jó lett az új dizájn. A startert természetesen nem veszem meg. :D
Viszont valami gáz van, mert tegnap renk 7 alján szenvedtem, ma belépek current rank 6. -
Zozo0122 #478 Elég bejövős az új patch. Megveszitek az akciót? 5 dollárért 60 kártya, egy garantált legendary + a fóliások elég jó üzlet :D -
#477 Ez inkább win more lapnak tűnik. Max manánál a lilának brutális lapjai vannak így is. Bár biztos használni fogják.
Elvileg ma nehezítik a ladderezést, minden szinten 1.el több győzelem kell majd a ranklépéshez. -
#476 Ott menne az 1-6 is. :D -
#475 Ennyit HS-ben is tudsz :D -
#474 Ma 0-6, tehát mocskos kártyajáték. -
#473 Szeptember
-
Zozo0122 #472 Ennyi. Ez a játék ugyanis élvezetes, a HS meg meggyilkol idegileg... -
#471 És megint!
-
#470 Jaj de szeretem ezt ebben a játékban: az ellen lever 5-re, addig tartott az erő. Neki 34 hp, na onnan daráltam be a gyereket!
-
#469 Nem tudom mert már legyártottam egy ópé legendet. :) -
#468 Hát gyártsd le :) -
Zozo0122 #467 Nekem is jól jönne mind2... -
#466 Én meg dark elfre váltottam Indoril Archmage vagy Divayth Fyr reményében... -
#465 -
Zozo0122 #464 Elértem a level 32-t és megkaptam Emericet :) -
#463 Na Odahviing lehozta az elsőt úgy, hogy az ellen is kijátszotta de arra ment a Wabbajack. :) -
#462 Mióta lekraftoltam nem is láttam. :) -
Zozo0122 #461 Az tisztességes :D De Odahviiing tuti nyert pár meccset. -
#460 1-8, jó vagyok nem?? :D -
#459 Legyártottam!
Amúgy ha mute-olom, akkor mér pofázik a gyökér? -
Zozo0122 #458 Odahviing! Az a lap brutál :) Én is craftolok vmikor... -
#457 Szerintetek egy Odahviing vagy több epic? :) -
#456 Azt hittem először hogy legend. Én annyi golden lapot bontottam mint a szemét. :) -
Zozo0122 #455 Hoppá, nyitottam egy golden Ogrimot :D -
#454 Bár 2 paklit kaptam volna, mert a 2 pakkban lószar sem volt... :) -
#453 Én is redditen olvastam hogy aki a hétvégén játszott a játékkal (akkor volt a PAX, ilyen gamer esemény) az kapott 2 paklit. -
#452 Beléptem a játékba és volt 2 bontatlan pakkom. :O Nálatok is volt ilyen?? -
#451 De rühellem a zöld-lilát, nagyon nem megy vele... töröltem is a francba. -
#450 A Sweet Roll?