1730
tesbanner900x275.png
  • Ersiman
    Nekem Legendary pack és Soul Gem jött, de 600 goldot is írtak.
  • Zozo0122 #608
    Mik jönnek a dropból?
  • Ersiman
    Bár elvileg véletlenszerű a Twitch drops, többen úgy tapasztalták, hogy 24+1-2 óránként esik egy új drop.
    Nálatok is hasonló?
    Egyébként tudja valaki ez most meddig tart? Most hétvégén vagy tovább is?
    Utoljára szerkesztette: Ersiman, 2017.06.18. 15:37:42
  • Ersiman
    Drain Vitality
    Shout:
    Level 1: Give an enemy creature -1/-1
    Level 2: Give an enemy creature -2/-2
    Level 3: Give all enemy creatures -2/-2

• Ersiman
    Felvettelek, Meoindil vagyok a játékban. A Twitch dropsban viszont nincs garancia, hogy valóban kapsz valamit - véletlenszerűen sorsolnak.
  • Zozo0122 #604
    Amúgy aki játszik, vegyen fel nyugodtan. MarauderZozo néven futok, mint kb. mindenhol.
  • Zozo0122 #603
    Zsír, köszi. Sajnos amennyire nem figyeltem én 1 nappal lekéstem a steames 5 packot is :D Elvoltam én a bethesda klienssel, de már váltottam steamre.
  • Ersiman
    Össze kell kapcsolni a Bethesda accountot a és a Twitchest, - Legend streamet nézni, és véletlenszerűen kiosztanak jutalmat (Soul Gems, gold, Legendary pack). Még az E3 bejelentéseknél kezdték, de most megint van!

Introducing Twitch Drops
  • Zozo0122 #601
    Az mi? most vmi prime-os cumó?
  • Ersiman
    A Twitch dropban résztvesztek?
    Utoljára szerkesztette: Ersiman, 2017.06.16. 17:23:21
  • Zozo0122 #599
    Mi a gond?:D
  • sadface #598
    Annyira jónak tűnik, de ahh. :(
  • Zozo0122 #597

• Zozo0122 #596
    FUS RO DAH! Itt van hozzá a shout :)

Illetve másik új lap (plusz Alduin teaser):

• Ersiman
    Igen, lesz új keyword is a Shout, ráadásul több szinttel. Lesznek lények Change képességgel, Beast formmal.
  • Jaqen
    Shout? Lesznek kiáltások?
  • Ersiman
    https://twitter.com/TESLegends
  • Zozo0122 #592
    Ezek honnan?:D
  • Ersiman
    Ennyit találtam:
  • Ersiman
    Biztos mutatnak valamennyit, de lehet nem ugyanúgy csinálják mint a Blizzardnál.
  • Zozo0122 #589
    Én azt nem értem, ha gyakorlatilag 2 hét múlva jön, mi a francért nem láttunk még lapokat? 150 új lap lesz, onthatnák már magukból :)
  • Ersiman
    Biztosan le is lehet gyártani őket majd. Tekintve, hogy 3 azonos lap mehet egy deckbe, tuti a többségnek hiányos lesz a készlete, hacsak nem százasával veszi a packokat.
  • Jaqen
    Lol, én elvertem versus arénára minden pénzem, aztán kapcsoltam, hogy ez pénzbe fog kerülni. De! Volt egy ticketem, nem tudom honnan. Kipróbáltam: 0 win. Versus arénában is 1 wint tudtam összeszedni két menetből :D Besz.rás, anno meg 3-6 mindig volt, illetve rankeden is megvan a 9. A kiegészítő lapjait akkor is le tudom kraftolni ha nem veszem meg?
  • Zozo0122 #586
    Na igen....
  • Ersiman
    Akkor csapd a listához az új kiegészítőt is:

Heroes of Skyrim

Utoljára szerkesztette: Ersiman, 2017.06.12. 08:52:38
  • Zozo0122 #584
    Nekem nagyon bevált. 2 kört mentem, egyszer 5 win, másodszor meg 3. Nem is ez a lényeg, hanem, hogy mindkettő után esett legendary a packokból, lényegében ott vagyok, mintha mentem volna 2x9 wint :D Amúgy azért mert ilyen gyengén, mert rég játszottam és nem rendelkezem a Sheogorath meg a DB lapjaival. Pedig meg kéne venni őket...
  • Ersiman
    Most még csak teszt, nyilván kíváncsiak a visszajelzésekre. Később lehet olyan lesz mint a Chaos Aréna - időnként választható játékmód.
  • Jaqen
    Ez valami tesztje egy későbbi játékmódnak, vagy csak ezen a hétvégén lesz elérhető? Jó lenne ha maradna.
  • Ersiman
    Új játékmód, most hétvégén; mint az aréna, de saját deckkel.
    Rumble Gauntlet
  • Jaqen
    Steamen két magyar értékelésből az egyik csak annyit írt, hogy Hearthstone copy. A másik a story, és két casual meccs alapján leszűrte, hogy akinek van plusz manája, vagy guardja az győz. Gratulálok.
  • Nephin
    Ahogy Fred mondta. Legközelebb segítek távozni. :)
  • PiszkosFred
    Ez van. Elmondta. Elmontad. Viszlat.
    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2017.06.04. 10:02:03
  • Cassell
    Ne arcoskodj idiota ne akard mar megmagyarazni hogy ez mekkora eredeti jo kartyajatek, a Faeriahoz kepest a fasorban sincs.
  • Jaqen
    Aszondja 7 manáér leteszek egy ilyet, ha az jobb, nyertem is :D Mert csak két lap van a játéktéren, illetve 7 manából csak egy lapot lehet lerakni. Jólvan Pistike menjél Legozni
  • Cassell
    Na volt "szerencsém" tableten kipróbálni az előzetes hozzáférés szekcióban.
    Oké a story questeknél szép az átvezető animáció, vannak döntési helyzetek annak megfelelően kapsz kártyát ilyesmi.
    De a pvp része ugyanolyan random totál hulladék mint az összes többinek kivéve Faeria.
    Van két egymástól szeparált lane meg support kártyák, de ugyanaz a metódus minden körben kapsz egy magicet aztán annyit tudsz elverni ha 2. vagy akkor van lehetőséged háromszor adott körre plusz egy magicet tolni.
    Taktika nagyjából kimerül abba, hogy én hét magicért ilyen lapot tudok letenni a másik meg amolyat akinek jobb az kb. nyert is.
    Semmivel sem jobb mint pl. az Eternal card game és társaik.
    Inkább a Faeriának szurkolok, az asztali gépen is messze jobb az összesnél, már elvileg Canada only megy okostelókon meg tableteken is hátha még a nyáron eljut Európába is.
  • Ersiman
    A játék felkerült a Steamre is!
    Remélhetőleg nő a népszerűsége, és többen játszanak majd vele!
  • Renegade
    1000 aranyért új tartalom, cool, sima liba...egy 20 éves srác narrálja a 40+ éves csóka nyűglődését....nyeeeeh :(
  • Renegade
    na, elkapott a nosztalgia hullám, belépek és hülyére veretem magamat :)
  • Ersiman
    És már Update-elni is kell.
  • Ersiman
    The Elder Scrolls: Legends™ (Unreleased) 1.63.0 APK