The Elder Scrolls: Legends
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Valahol megtudom nézni, hogy az egyes attribútum lapokból(agi, int stb...) mennyi van külön-külön? Nem találok összegzőt erre.
Magyarán kíváncsi vagyok melyek azok az osztályok, amiből a legtöbb lapom van eddig.
Szerintem ha élesedik a játék, akkor azért nagyobb hírverés lesz körülötte.
https://www.twitch.tv/nephinplaysgames https://twitter.com/Nephin79 http://www.handofunity.eu/ (Ashes of Creation)
Piros legendary 1mana 2/1, damol 1-et,ha elpusztítok 1 rúnát.
Az oké, hogy 3 kell a lapokból, de amennyivel több packot nyitsz ez nem vészes. Ráadásul 6 lap van egyben. A legendary esési esélye gondolom nagyobb, mert eddig nyitottam 4-et packból. Ezen felül az áruk is 400-alolcsóbb,mint hs-ben és ha épp nem packokat kapsz az arénában akkor gemet. Előző aréna 3-3 30-40 gold, 1 pack, 200gem tehát ebből is jóval több jön, mint hs-ben.
A Fighters Guild Recruit nem rossz lap, de szerintem nem OP, hisz az ellenfél dönti el mivel szedi le. A tegnap linkelt deckbe nem fér be, sőt még az az előtti saját deckembe se tettem be.
A lore részhez nem tudok hozzá szólni, mivel az Elder Scrolls nekem kimaradt.
Lapok 55%-a: ez azt jelenti, hogy a teljes lapkészlet 55%-ból van legalább 1 darabod. (A commonok meg rarek úgyis hamar jönnek, azokat craftolni sem érdemes) Sokból 3 kell, és elég nagy az epicek és legendaryk száma, valamint az igazán jó deckekhez a jövőben sok legendaryból is 3 kell majd. Kivéve a Unique darabokat. Azoknak amúgy szívem szerint adnék egy következő kategóriát piros színnel, úgy nem lenne Ungolim vagy Ayrenn egy szinten említve egy mezei óriással a Skyrimből.
Első körben nekem nem tetszett, hogy látszólag full véletlenszerűen kerültek be karakterek a játékba, mint legendary, ezek a dolgok, hogy mezei óriások és sárkányok megkapták ezt a kategóriát, vagy hogy full rendszertelen, 2 nevesített sárkány a Skyrimből, egy darab dragon priest + ugye Miraak, de ő külön ketagória, egy darab daedra isten sem kapott külön lapot és így tovább, de jó ez így, hogy nincs a nyakunkba zúdítva és ellőve már az elején sok fontos karakter, sőt kifejezetten kevés. Az Adoring fan pedig óriási, nagyon jól kitalálták, ugyanolyan lekoptathatatlan majom, mint az Oblivionban.
Vannak azért gondok a játékkal, kapásból kiemelném a Fighters Guild Recruitot, ami az OP-ság teteje 😄 Annak a lapnak így nem szabad léteznie, remélem nerfelik, minél gyorsabban. Eszméletlen erős, talán a set legjobb lapja. Ha már itt tartunk, akkor ti mit tartotok a legerősebb lapnak, illetve melyik a kedvencetek?
Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2016.08.20. 11:46:08
Amúgy nem sikerült neki a stream valamiért. A HS streamerek átjövetele pedig nagyon kéne, lehet utálni, meg félni a rák elszabadulásától, de rengeteg játékost bevonzhatnának és úgy talán lenne jövője a játéknak, amit jelenleg én nem igazán látok. Több ember, nagyobb nézettség twitchen, több sponzor a versenyekhez és egy kis bevétel csúszik a játéknak legalább. Több ember, több olyan ember aki siet ezért packokat vesz, mert nem akar várni a lapkészletre ami szintén bevétel. Jelenleg nem igazán látok bevételi forrást, mert a reward system mellett még akkora késztetést sem éreznek a játékosok a pack vételre, mint a hs-ben. Egyszerűen nincs rá szükség,mert viszonylag gyorsan jön.
Kevesebb,mint 2 hét alatt összejött a 8,5k gemes deck úgy, hogy nem törtem be semmit, csak amiből 3-nál több van. Ezen felül a lapkészlet 55% része megvan.
https://www.twitch.tv/nephinplaysgames https://twitter.com/Nephin79 http://www.handofunity.eu/ (Ashes of Creation)
Volt már 1700 gem amiből még maradt 300 is.
Azóta volt egy 9win solo, 5win versus és most végül egy 3 win versus. A gold viszont csak eddig tartott....
ahogy nézem másokat is érdekel: reddit
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
3. kör DV
4. kör 4*1/1
goto 3.
GG
HS-ben sokkal nehezebb volt a midrange palával 😊
Utoljára szerkesztette: Renegade, 2016.08.18. 11:31:56
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Pedig alapvetően jobban bejött mint a hs.
A vicc az, hogy a legends hatására újra rákattantam a Skyrimre és amióta letöltöttem az OB-t azóta három karaktert indítottam a skyrimbe kb 50-60 órával😄
Nekem ezek a magic után olyanok, mint a Dragon Age😮rigins után a DA2-volt.
Nyilván jó játék a maga kategóriájába, de ha te egy DA😮riginst imádtál akkor kb olyan a DA2, mintha szembehugyoznának.
Én nem a hs-t hibáztatom, inkább a többi próbálkozást, beleértve a legends-et is, hogy túlságosan a hs seggében akarnak hasonló sikereket elérni.
Ez sem baj nyilván, csak így nekem az összes ilyen játék felejtős.
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
Az aréna tényleg érdekes versus, ma mentem 3at, elsőnek nem adott semmi jó lapot bár monkot választottam (sárga-zöld) amivel nem vagyok nagy szám 2-3 lett.
Aztán mentem egy zöld lilát , olyan rossznak éreztem alig volt jó korai lapom hogy nem igaz, és a midgamem se volt nagy szám, legjobb lapom az epic lila 6 manás draines vámpír, és sikerült elsőnek 7et nyerni.
Aztán ezen felbuzdulva még egyet mentem battlemage kék-piros elég jó epic-ek jöttek hozzá 2-3...
Tegnap esti aréna 2-3 High King Emerick a packban. Mostani aréna 2-3 Volendrung a packban.
Mondjuk a hs-ben is skilles aréna játékos voltam. 3k normal winre jutott 200aréna.
Utoljára szerkesztette: Icegrind, 2016.08.17. 19:02:10
Lényegtelen,hogy rank4 , rank10 vagy rank1, ha a legend a cél akkor a legend játékosokat el kell verni. Ha a rank2 a cél akkor nyilván ez zavarótényező lehet rank4-en, hisz akkor csak a rank2 játékosokat akarod verni, 50%-ot hozni ellenük,bár nem hiszem,hogy valakinek az lenne a célja.
Más játékokban ezért van MMR / ELO system, hogy az ellenfél szintjétől függjön a haladás sebessége.
fociban a megye 2-es csapat sem nb1esel játszik hogy felkerüljön a megye 1-be.
Utoljára szerkesztette: erasmus4, 2016.08.17. 10:47:47
Maiq the Liar még egy olyan karakter, aki őszintén remélem, hogy bekerül majd a játékba, de ő is max fun legendként.
Amúgy nerfelték a rewardokat még open béta előtt. 3-4 nap előnnyel indultam 3 győzelmek után jópárszor epicet, rare-t kaptam, 2 napra rá jött egy patch utána már a rare-ek is ritkák voltak. Akik jóval előbb kezdték már csak innen összeszedhették az epicek nagy részét.