1730
-
Ersiman #609 Nekem Legendary pack és Soul Gem jött, de 600 goldot is írtak. -
Zozo0122 #608 Mik jönnek a dropból? -
Ersiman #607 Bár elvileg véletlenszerű a Twitch drops, többen úgy tapasztalták, hogy 24+1-2 óránként esik egy új drop.
Nálatok is hasonló?
Egyébként tudja valaki ez most meddig tart? Most hétvégén vagy tovább is?
Utoljára szerkesztette: Ersiman, 2017.06.18. 15:37:42 -
Ersiman #606 Drain Vitality
Shout:
Level 1: Give an enemy creature -1/-1
Level 2: Give an enemy creature -2/-2
Level 3: Give all enemy creatures -2/-2
-
Ersiman #605 Felvettelek, Meoindil vagyok a játékban. A Twitch dropsban viszont nincs garancia, hogy valóban kapsz valamit - véletlenszerűen sorsolnak. -
Zozo0122 #604 Amúgy aki játszik, vegyen fel nyugodtan. MarauderZozo néven futok, mint kb. mindenhol. -
Zozo0122 #603 Zsír, köszi. Sajnos amennyire nem figyeltem én 1 nappal lekéstem a steames 5 packot is :D Elvoltam én a bethesda klienssel, de már váltottam steamre. -
Ersiman #602 Össze kell kapcsolni a Bethesda accountot a és a Twitchest, - Legend streamet nézni, és véletlenszerűen kiosztanak jutalmat (Soul Gems, gold, Legendary pack). Még az E3 bejelentéseknél kezdték, de most megint van!
Introducing Twitch Drops -
Zozo0122 #601 Az mi? most vmi prime-os cumó? -
Ersiman #600 A Twitch dropban résztvesztek?
Utoljára szerkesztette: Ersiman, 2017.06.16. 17:23:21 -
Zozo0122 #599 Mi a gond?:D -
#598 Annyira jónak tűnik, de ahh. :( -
Zozo0122 #597
-
Zozo0122 #596 FUS RO DAH! Itt van hozzá a shout :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Illetve másik új lap (plusz Alduin teaser):
-
Ersiman #595 Igen, lesz új keyword is a Shout, ráadásul több szinttel. Lesznek lények Change képességgel, Beast formmal. -
Jaqen #594 Shout? Lesznek kiáltások? -
Ersiman #593 https://twitter.com/TESLegends -
Zozo0122 #592 Ezek honnan?:D
-
Ersiman #591 Ennyit találtam:
-
Ersiman #590 Biztos mutatnak valamennyit, de lehet nem ugyanúgy csinálják mint a Blizzardnál. -
Zozo0122 #589 Én azt nem értem, ha gyakorlatilag 2 hét múlva jön, mi a francért nem láttunk még lapokat? 150 új lap lesz, onthatnák már magukból :) -
Ersiman #588 Biztosan le is lehet gyártani őket majd. Tekintve, hogy 3 azonos lap mehet egy deckbe, tuti a többségnek hiányos lesz a készlete, hacsak nem százasával veszi a packokat. -
Jaqen #587 Lol, én elvertem versus arénára minden pénzem, aztán kapcsoltam, hogy ez pénzbe fog kerülni. De! Volt egy ticketem, nem tudom honnan. Kipróbáltam: 0 win. Versus arénában is 1 wint tudtam összeszedni két menetből :D Besz.rás, anno meg 3-6 mindig volt, illetve rankeden is megvan a 9. A kiegészítő lapjait akkor is le tudom kraftolni ha nem veszem meg? -
Zozo0122 #586 Na igen.... -
Ersiman #585 Akkor csapd a listához az új kiegészítőt is:
Heroes of Skyrim
Utoljára szerkesztette: Ersiman, 2017.06.12. 08:52:38 -
Zozo0122 #584 Nekem nagyon bevált. 2 kört mentem, egyszer 5 win, másodszor meg 3. Nem is ez a lényeg, hanem, hogy mindkettő után esett legendary a packokból, lényegében ott vagyok, mintha mentem volna 2x9 wint :D Amúgy azért mert ilyen gyengén, mert rég játszottam és nem rendelkezem a Sheogorath meg a DB lapjaival. Pedig meg kéne venni őket... -
Ersiman #583 Most még csak teszt, nyilván kíváncsiak a visszajelzésekre. Később lehet olyan lesz mint a Chaos Aréna - időnként választható játékmód. -
Jaqen #582 Ez valami tesztje egy későbbi játékmódnak, vagy csak ezen a hétvégén lesz elérhető? Jó lenne ha maradna. -
Ersiman #581 Új játékmód, most hétvégén; mint az aréna, de saját deckkel.
Rumble Gauntlet -
Jaqen #580 Steamen két magyar értékelésből az egyik csak annyit írt, hogy Hearthstone copy. A másik a story, és két casual meccs alapján leszűrte, hogy akinek van plusz manája, vagy guardja az győz. Gratulálok. -
Nephin #579 Ahogy Fred mondta. Legközelebb segítek távozni. :) -
#578 Ez van. Elmondta. Elmontad. Viszlat.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2017.06.04. 10:02:03 -
Cassell #577 Ne arcoskodj idiota ne akard mar megmagyarazni hogy ez mekkora eredeti jo kartyajatek, a Faeriahoz kepest a fasorban sincs. -
Jaqen #576 Aszondja 7 manáér leteszek egy ilyet, ha az jobb, nyertem is :D Mert csak két lap van a játéktéren, illetve 7 manából csak egy lapot lehet lerakni. Jólvan Pistike menjél Legozni -
Cassell #575 Na volt "szerencsém" tableten kipróbálni az előzetes hozzáférés szekcióban.
Oké a story questeknél szép az átvezető animáció, vannak döntési helyzetek annak megfelelően kapsz kártyát ilyesmi.
De a pvp része ugyanolyan random totál hulladék mint az összes többinek kivéve Faeria.
Van két egymástól szeparált lane meg support kártyák, de ugyanaz a metódus minden körben kapsz egy magicet aztán annyit tudsz elverni ha 2. vagy akkor van lehetőséged háromszor adott körre plusz egy magicet tolni.
Taktika nagyjából kimerül abba, hogy én hét magicért ilyen lapot tudok letenni a másik meg amolyat akinek jobb az kb. nyert is.
Semmivel sem jobb mint pl. az Eternal card game és társaik.
Inkább a Faeriának szurkolok, az asztali gépen is messze jobb az összesnél, már elvileg Canada only megy okostelókon meg tableteken is hátha még a nyáron eljut Európába is. -
Ersiman #574 A játék felkerült a Steamre is!
Remélhetőleg nő a népszerűsége, és többen játszanak majd vele! -
Renegade #573 1000 aranyért új tartalom, cool, sima liba...egy 20 éves srác narrálja a 40+ éves csóka nyűglődését....nyeeeeh :( -
Renegade #572 na, elkapott a nosztalgia hullám, belépek és hülyére veretem magamat :) -
Ersiman #571 És már Update-elni is kell. -
Ersiman #570 The Elder Scrolls: Legends™ (Unreleased) 1.63.0 APK