The Elder Scrolls: Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

erasmus4
Én megvettem a startert 5$ 10 pakli, nem mondom hogy kihagyhatatlan, meg amúgy sem szoktam ilyeneket vásárolni, de ennyi egyszer belefér.
Jött egy Merric, nem valami jó de legalább még nem volt meg, majd egyszer talán használható lesz.

Devv
Jó lett az új dizájn. A startert természetesen nem veszem meg. 😄
Viszont valami gáz van, mert tegnap renk 7 alján szenvedtem, ma belépek current rank 6. <#nemtudom>
Elég bejövős az új patch. Megveszitek az akciót? 5 dollárért 60 kártya, egy garantált legendary + a fóliások elég jó üzlet 😄
erasmus4
Ez inkább win more lapnak tűnik. Max manánál a lilának brutális lapjai vannak így is. Bár biztos használni fogják.

Elvileg ma nehezítik a ladderezést, minden szinten 1.el több győzelem kell majd a ranklépéshez.

Devv
Ott menne az 1-6 is. 😄
Shep
Ennyit HS-ben is tudsz 😄

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Devv
Ma 0-6, tehát mocskos kártyajáték.
Devv
Szeptember

Ennyi. Ez a játék ugyanis élvezetes, a HS meg meggyilkol idegileg...
Devv
És megint!

Devv
Jaj de szeretem ezt ebben a játékban: az ellen lever 5-re, addig tartott az erő. Neki 34 hp, na onnan daráltam be a gyereket!

Devv
Nem tudom mert már legyártottam egy ópé legendet. 😊
Shep
Hát gyártsd le 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Nekem is jól jönne mind2...
Devv
Én meg dark elfre váltottam Indoril Archmage vagy Divayth Fyr reményében...
Devv
<#eljen>
Elértem a level 32-t és megkaptam Emericet 😊
Devv
Na Odahviing lehozta az elsőt úgy, hogy az ellen is kijátszotta de arra ment a Wabbajack. 😊
Devv
Mióta lekraftoltam nem is láttam. 😊
Az tisztességes 😄 De Odahviiing tuti nyert pár meccset.
Devv
1-8, jó vagyok nem?? 😄
Devv
Legyártottam!
Amúgy ha mute-olom, akkor mér pofázik a gyökér?
Odahviing! Az a lap brutál 😊 Én is craftolok vmikor...
Devv
Szerintetek egy Odahviing vagy több epic? 😊
Devv
Azt hittem először hogy legend. Én annyi golden lapot bontottam mint a szemét. 😊
Hoppá, nyitottam egy golden Ogrimot 😄
Devv
Bár 2 paklit kaptam volna, mert a 2 pakkban lószar sem volt... 😊
erasmus4
Én is redditen olvastam hogy aki a hétvégén játszott a játékkal (akkor volt a PAX, ilyen gamer esemény) az kapott 2 paklit.

Devv
Beléptem a játékba és volt 2 bontatlan pakkom. 😮 Nálatok is volt ilyen??
Devv
De rühellem a zöld-lilát, nagyon nem megy vele... töröltem is a francba.
Devv
A Sweet Roll?
Háhá, ez a titkos Wabbajack lap 😊 Még én sem láttam ezelőtt.
Jaja, nyaraltam. Ellenben időm az továbbra sincs semmire 😄
Devv
wat

Devv
Na megérkeztél? 😊
Én még a Vanilla Wow bűvöletében éltem, de elég régóta frusztrál, hogyan vezetik azóta orruknál fogva a hájpmezőn a sok birkát. Ez van. A Blizzard mára csak a sznobok és korlátoltak gyűjtőhelye. Aztán kövezzetek meg!
Ne nagyon zárjátok azért, mert itt gondolkodni is kell, és nincsenek fenn ezresével olyan paklik amivel 2 perc alatt tarolsz le bárkit. 😉 A p. sincs ehhez képest a HS.
Neeem 😄
Az még odébb van. 😛

https://www.twitch.tv/nephinplaysgames https://twitter.com/Nephin79 http://www.handofunity.eu/ (Ashes of Creation)

Shep
Akkor zárható a topic 😄DD

Devv
Ennyi! 😄
Shep
Nem is akarok, meg te játszottál már pont eleget, tudod, hogy igazam van 😄

Devv
Ez a Wabbajack elég mókás lap, csak vigyázni kell, mert átváltozáskor van summon effekt. <#vigyor2>
Devv
Na most megfogtam egy "halálra tápolom a lényeimet" decket.
Devv
Nagyon újat már azért nem tudsz mondani. 😊
Shep
Mammut nekem is van de én abból amit ebben a szarban eltöltöttem azt szűrtem le ,hogy az a lényeg, hogy ki tud több olyan nagy testű lényt lepakolni minél hamarabb ami még valami plusz dolgot is tud és a másiknak nincs rá egyből válasza.

Devv
Max veled megtárgyalom itt a párhuzamokat a hs-el. 😊
Itt van 3-ért 4/4 mamut, de az rare. Ja meg a 7-ért 8/8 common. De mivel ez tényleg lény alapú, itt nem számít.
Devv
Shep-en kívül?? 😄
Shep
Hát azt én is, de köv kiegben biztos lesz ilyen 😄

Devv
Zárható a topik? Van itt még valaki?