The Elder Scrolls: Legends
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Amúgy valaki írta, hogy a média és a felkapottság hiánya miatt nem játszik xy és ezen fenn akadt a szeme. Trump ugyan ezt mondta el. "Szívesen streamelnék Legendset, ha nem lenne ennyi HS játékos". Ezzela több streamer is így van, miért streameljék ezt, mikor a hs-ben van a pénz. Több promóció kéne és kis közepes méretű streamekből összehozni a fix 5k+ nézettséget ahhoz, hogy a nagyobb stremaereknek is megérje a dolog és felkapottá váljon. Lehet jönni itt a rákkal, de ha nincs stream, nem lesz játékosbázis se contentek. Ez is arra a sorsra jut, mint a többi kártyajáték ahol alig van játékos és jó esetben jön évente 1 content.
A dolog pozitívuma, hogy több mint ezer nézője volt, amit én TES:L-nél még nem láttam.
(Mondjuk találkoztam pont legendel kapcsolatba tubon olyan véleménnyel, hogy hát tetszik meg fasza a játék, de mivel a szosöl médiában úgyse lesz olyan hátszele mint pl egy hs-nek így nincs is értelme 3-4 hétnél tovább játszani a játékkal..Itt nem hittem a szememnek, hogy ezt olvasom...)
Másik oldala ennek az éremnek meg pont az, hogy engem pl kifejezetten zavar néhány ilyen digitális kártyás over the top kinézete, annyira elvonja a figyelmet szerintem a lényegről, a játékról magáról és hát szép meg minden, de nem ez a lényeg.
Harmadrészt meg ott van az, hogy nagyon szép képek és baromi szép körítés, de nekem ezek nem adják vissza a kártya játék feelinget.
A Legendsnél is éreztem ezt amikor játszottam, bár itt inkább határesetnek mondanám, de most néztem a gwenről videókat és hát lenyűgözően szép képekkel és animációkkal operál, de nincs meg a kártya feeling.
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2016.10.07. 02:50:35
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Utoljára szerkesztette: Shep, 2016.10.05. 15:54:17
Amúgy ne kezdjük már el itt is azt, ami a hs topikban megy, nem írtam, hogy ez meg ez az ellen nem tetszik...
Amúgy,hogy érted, hogy megcsinálhatatlan?
Utoljára szerkesztette: Devv, 2016.10.02. 18:47:33
Én is pislogtam mikor megláttam,hogy megint ugyan az a szezonvégi jutalom.
Utoljára szerkesztette: Icegrind, 2016.10.01. 16:45:37
A szokásos noob kérdésem van, a solo/versus arena mennyire éri meg? Vagy inkább vegyek packot a goldból? Jelenleg egy lila-zöld deckkel játszom, elég használható, R8-ig mentem vele.
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Mantikorának nem örülök...