1730
-
Ersiman #770 Twitch dropot kapott valaki ma? Én utoljára tegnap hajnali 3 kor. -
#769 Account link esetleg? A bethesdas loginhoz hozzarendelted a steamest?
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2017.06.29. 11:05:16 -
#768 23 packot nyitottam, 1 legend persze Alduin ami jött az 500-as packból is... -
#767 Steamen nem lép be azokkal az adatokkal amikkel a kliensben régen igen. Újat kell regelni, vagy mi? -
Ersiman #766 A mai quest amit kaptam: Attack your opponent 30 times - 3 pack a jutalom! -
Jaqen #765 Én Brynjolf-ot kaptam vagy mit. Intelligence-Agility. Nem találtam hasznos lapot a paklimba sajnos... Pl: Van olyan ami engedélyez egy move-ot egy lénynek, ami a köröd kezdetén visszakerül a helyére. Na most oké, hogy 0 mana de nem jobb 1 manáért a shadow shift, ami nem rakja vissza, plussz lapot is húzol? :) Meg pl: Shackle a creature szintén 0 mana. Nem jobb az Arrow in the knee? Kombinálható a Finish off-al pl. Legendary nem tudom volt e benne, ha volt, biztos nem agility-s. Ui: Nekem csak két paklim van, sokakkal ellentétben csak szimpatikus paklikat rakok össze, és nem használok buildeket. Nehezebb, de számomra sokkal szórakoztatóbb. Elvégre ráérek összegyűjteni minden lapot. -
Zozo0122 #764 Én csináltam egy Dragon Maget, úgy néz ki rank6 körül működik, de még kezdetleges. Viszont 3 ranked winért kaptam egy Prized Chickent :DDD -
Zozo0122 #763 Nyugi, nekem sincs még Brotherhooodom :D -
#762 Ja. Akkor azt is meg kéne csinálni + itt az új kieg. Jókor jöttem vissza... -
Zozo0122 #761 Kb. 50 új kártyát, stb. Az egy adventure kieg. Story módja is van. -
#760 Igen. Mit ad ha végigtolom? -
Ersiman #759 Nem a The Fall of the Dark Brotherhood első része? 3 részből áll, tehát a teljes szerintem 3000 gold lesz. -
#758 Srácok a sztori mód 1000 goldért oké? Mi van azért? -
Ersiman #757 Starter Pack + Legendaryja - Echo of Akatosh! -
Ersiman #756 Vásárlásnál mindenki nagyon figyeljen, mert a lenyílómenüből ki kell választania a "Heroes of Skyrim"-et! Nehogy véletlenül a Core setből vegyetek! -
Ersiman #755 Nekem az Alduin's Apocalypse lett! És nagy köszönet ezért a gesztusért a Bethesdának!
Utoljára szerkesztette: Ersiman, 2017.06.28. 21:17:51 -
Zozo0122 #754 Megvettem goldból minden packot :D -
Ersiman #753 For a mere 500 gold, each deck* contains 30 Commons, 15 Rares, 4 Epics, and 1 Legendary. Comparing this to 500 gold spent on 5 packs and the value is clear.
*Paarthurnax only has 12 Rares and 33 commons for some reason.
-
Ersiman #752 Hurrá! -
Zozo0122 #751 KINN VAN!
Egy paklit ingyen megkapsz belépésnél :) Elvileg random, én az Aelásat kaptam! Csapassátok! :) Nagyon ütősek az új zenék :P
Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2017.06.28. 20:25:35 -
Zozo0122 #750 Itt van egy képen az összes új lap, rendszerezve. Ha túl kicsiben nyitja meg, redditen keressetek rá.
ITT
Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2017.06.28. 15:32:30 -
Ersiman #749 Ha úgy vesszük 500 goldért 8 packnyi lap garantáltan egy legendaryval - persze, hogy megéri.
Amúgy baromi jó ötlet, mert ez goldért megy, és ha azt elköltöd erre, packokat már pénzért veszel.
:) Okos! :)
Utoljára szerkesztette: Ersiman, 2017.06.28. 14:22:21 -
Ersiman #748 Itt most csak négy decket mutatnak, de elvileg van egy ötödik is Paarthurnaxszal. -
Zozo0122 #747 Jaja, totál megéri. De mondom, szerintem mind megéri, én azonnal beruházok mind az ötre. Gondold el, unique legendaryt kapsz 500 goldért (5 pakli ára, semmi) + epicek sorát, és tonnányi dustot. -
Ersiman #746 Szerintem egyébként a kékek Ancanoval is nagyon jó Legendaryt kaptak! Na, miatta például biztos érdemes megvenni a kész decket! -
Zozo0122 #745 Én kettőt raknék, hármat talán már nem. -
Ersiman #744 Lehet 3 és akkor nagyobb eséllyel húzod ki, de ezen kívül szerinted érdemes lenne többet berakni egy deckbe? Maga a lény 10 kör környékén már nem olyan erős. -
Zozo0122 #743 Ne felejtsétek el, hogy az Echoból 3 lehet a deckben, Mundusból csak egy. Illetve Echot bármikor adhat A Mound legendary is. Az Echo tűnik a legerősebbnek most, szerintem hamar nerfet kap, de majd meglátjuk. -
Ersiman #742 Abban viszont igazad van, hogy a Mundus Stone-nál legalább van esély a counterelni a support megemmisítésével, az Echo of Akatoshnál viszont nincs ilyen lehetőség, mert Summon a képessége, és nem csak addig tart míg él a sárkány. -
Ersiman #741 Azt nem mondom, hogy mindet meg kell venni, de ha van olyan preconstructed deck, ami egy nagyon szimpatikus Legendaryra épül, akkor feltétlenül érdemes félretenni rá a goldot. A maradékból packokat venni, és ha sikerül szerencsésen bontani a kívánt Legendaryt (szerintem kicsi rá az esély) akkor még mindig lehet a félretett goldon is packokat venni.
Utoljára szerkesztette: Ersiman, 2017.06.28. 11:13:19 -
Ersiman #740 Akkor teljesen használhatalan lenne. Igazából - bár nagyon erősnek tűnik - így is csak a hetedik körtől kezdi kifejteni a hatását. Addigra meg az ellenfélnek lehet olyan boardja, amit már nem tud lényegesen megfordítani. Lényegesen drágábban, már gyakorlatilag nem tudna szinte semmi hatást kifejteni, mert nem lenne ideje, maga a lény meg nagyon gyenge lenne 9-10. körben. Jó lesz ez így! Ha nem bár - remélem nem hallgatnak a picsogókra - akkor úgy is nerfelik, viszont akkor visszajöhet a befektetett Soul Gem.
-
Zozo0122 #739 Jah, az Echo cseszett erősnek tűnik. Csak az a helyzet, hogy a Direwolf, ha tényleg ilyen erős lesz mint tűnik, hamar nerfelni fogja. Ők nem a Blizzard, hogy egy évig tökölnek, aztán a pokolba nerfelik a lapot. Nem, majd lesz vmi olyan nerf, hogy csak a sárkányok kapnak buffot a deckben, azt jóvan. -
Jaqen #738 Akatosh-nak én adnék vagy 9-10 manát, mert oké, hogy 5/5-ös de tényleg brutális. Solo arénában játszottam int-es paklival, és volt lap ami random keyword-öket osztogatott. Nem egyszer sikerült fordítanom miatta, egyszerűen nevetséges volt :D Én nem tudom, hogy lehetne alkalmazkodni egy ilyenhez, pl én fel vagyok készülve nagy lényekre, felhúzott, sok hp-s lényekre, lethal-ra meg jópár dologra. Aztán egyszer csak borul minden mert a lethal kapott egy ward-ot, a másik draint, azt csókolom. Kicseszett idegesítő. Alapból utálom a random dolgokat, remélem ez a game nem süllyed a HS szintjére. -
Zozo0122 #737 Ezeket tuti megveszem. Rohadt jók, még core lapok szintjén is megéri. Kezdőknek meg aztán főleg... -
Ersiman #736 High Quality Screenshots of all the Dual cards -
Ersiman #735 High Quality Screenshots of all unrevealed Purple cards -
Ersiman #734 High Quality Screenshots of all unrevealed Green cards -
Ersiman #733 High Quality Screenshots of all unrevealed Yellow cards -
Ersiman #732 High Quality Screenshots of all unrevealed Blue cards -
Ersiman #731 High Quality Screenshots of all unrevealed neutral cards