The Elder Scrolls: Legends
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utoljára szerkesztette: Devv, 2016.09.10. 11:25:30
A charge amúgy minden játék megrontója.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2016.09.10. 09:41:28
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Attól függően hogy milyen avatarod van mikor megléped a 24-et 32-t kapsz a lehetőségek közül egyet. Szóval Wood Elfel-: Allena Benoch vagy Ungolim The Listener kapsz. Szóval érdemes 24 et és 32-t más avatarral kell meglépni.
Wood Elf: Allena Benoch \ Ungolim The Listener
Dark Elf: Necrom Mastermind \ Queen Barenziah \ Indoril Archmage \ Divayth Fyr
Orc: Wood Orc Headhunter \ Gortwog gro-Nagorm
Breton: High King Emeric \ Daggerfall Mage \ Supreme Atromancer
Imperial: Renowned Legate \ Lucien Lachance \ General Tullius
High Elf: Ayrenn \ Mentor's Ring
Nord: Tyr \ Haafingar Marauder \ Miraak, Dragonborn \ Relentless Raider
Khajiit: Descendant of Alkosh \ Quin'rawl Burglar \ Ahnassi
Redguard: Merric-at-Aswala
Argonian: Red Bramman \ Black Marsh Warden
Ugye, fenn vázolva van a reward, 24-es szintre, ha jól értelmezem. Mármost, ha én az avatart a 24-es szinten váltogatom a különböző fajokra, kasztokra, akkor megkapom az összes legendary-t, vagy csak azzal az adottal, amivel épp elértem a szintet?
Bocs a láma kérdésért, még elég tapasztalatlan vagyok a játékban, de rajta vagyok. 😊
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Utoljára szerkesztette: Shep, 2016.09.04. 16:15:12

Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2016.09.02. 13:43:00
Utoljára szerkesztette: Shep, 2016.09.01. 09:26:46
2. Supreme Atromancer (nem bírtam kivárni a level 40-et, kettő is jó lesz majd)
3. Blood Magic Lord (level 50 messze van még, és erősen gondolgozok, hogy majd Night Talon Lord-ot választok)
Level 24-nél Daggerfall Mage jött
Level 32-nél Ungolim the Listener
A következő Lucien Lachance vagy High King Emeric lesz.
Itt van két Tier List (kb ugyanaz)
Legendary Cards Tier List
Legendary Crafting Tier List
Amúgy hogy van ez a havi ajándék lappal? Kéne, hogy kapjak hármat, mert már új szezon van, le is fokoztak rank5-re (nem előlről megyünk megint?), de a 3 lapot nem kaptam még meg.
Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2016.09.01. 02:18:23
27 napja játszom a játékkal, és eddig imádom, nem kapok idegrohamot, mint a HS-nél és még az aggro elleni meccs is taktikus. Holnap arénázgatok majd, mert a lapkészletem elég szégyenteljes, durva, hogy ahogy nézem néhány legendaryból tényleg kelleni fog a 3 db...mikor szembejön olyan tag, akinek van pl. 3 Black Marsh Wardenje, meg ilyenek, na olyankor kijönnek a deckek közötti különbségek.

Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2016.08.31. 00:39:36
https://community.bethesda.net/thread/77550
Utoljára szerkesztette: DasIsFuck, 2016.08.30. 13:10:29
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,