The Elder Scrolls: Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Devv
Nulláért 1/1 charge, ezt hiányoltam a hs-ből. 😄
Utoljára szerkesztette: Devv, 2016.09.10. 11:25:30
Shep

A charge amúgy minden játék megrontója.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2016.09.10. 09:41:28

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Devv
Steamen nem lesz ez a játék?
Devv
Áá, nyitottam egy wabbajack-et! 😄
Devv
Nem hiszem el, hogy még mindig játszák ezt a charge-os fegyverpakolós fost és még ráadásul topdeckel is a köcsög...
erasmus4
Persze 😄.
Attól függően hogy milyen avatarod van mikor megléped a 24-et 32-t kapsz a lehetőségek közül egyet. Szóval Wood Elfel-: Allena Benoch vagy Ungolim The Listener kapsz. Szóval érdemes 24 et és 32-t más avatarral kell meglépni.

Mostanában nem volt idő játszani, sok a munka. Lassan elérem a level 24-et. Most nem igazán világos számomra a következő:

Wood Elf: Allena Benoch \ Ungolim The Listener
Dark Elf: Necrom Mastermind \ Queen Barenziah \ Indoril Archmage \ Divayth Fyr
Orc: Wood Orc Headhunter \ Gortwog gro-Nagorm
Breton: High King Emeric \ Daggerfall Mage \ Supreme Atromancer
Imperial: Renowned Legate \ Lucien Lachance \ General Tullius
High Elf: Ayrenn \ Mentor's Ring
Nord: Tyr \ Haafingar Marauder \ Miraak, Dragonborn \ Relentless Raider
Khajiit: Descendant of Alkosh \ Quin'rawl Burglar \ Ahnassi
Redguard: Merric-at-Aswala
Argonian: Red Bramman \ Black Marsh Warden

Ugye, fenn vázolva van a reward, 24-es szintre, ha jól értelmezem. Mármost, ha én az avatart a 24-es szinten váltogatom a különböző fajokra, kasztokra, akkor megkapom az összes legendary-t, vagy csak azzal az adottal, amivel épp elértem a szintet?

Bocs a láma kérdésért, még elég tapasztalatlan vagyok a játékban, de rajta vagyok. 😊
Shep
Elég sokáig tartott, mire rájöttél 😄 Én amúgy most ott wildban megint élvezem.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Devv
Nincs ezzel gond. Kipróbáltad, nem tetszik, kész. Én is kipróbáltam a hs-t két évig, nem tetszett, kész. 😄
Shep
Én kipróbáltam, ahogy az Eternalt is, így legalább tudom ,hogy egyik sem érdekel 😊
Utoljára szerkesztette: Shep, 2016.09.04. 16:15:12

Devv
Pedig hogy odavolt az elején.
Amúgy a legtöbben ki sem próbálták még. Tinman mondjuk igen, de őt elvesztették amikor nem tudott questet cserélni és feltorlódott 3 arénás.
6-3 Versus aréna után nyitottam egy Blood Magic Lordot. Az egyik legjobb legend szerintem, és így nem kell várnom a level50-re <#banplz>
Devv
Jah! 😊
Úgy tűnik. Ő bajuk 😄
Devv
Hát Zozo ketten vagyunk a brigádból akinek bejött ez a cucc. 😄
Nem olyan durva RNG,mert tudtommal nincs nagy pool amiből ad.
Nem rossz amúgy az új 6 manás zöld epic lap, amit jutalomként kaptunk. Nézzétek meg ezt a képet, egész jó lapokat adott, 2x egymás után lőttem el, de eddig minden meccsen tök jól teljesített. Mind1 milyen kaszt, az összes 0 manás lapból ad random. És persze rögtön ki is játszhatóak, nem kerülnek semmibe, elég value tud lenni. Ez is a tipikusan jófajta RNG, ingyen 4 lap, azonnali használattal. Egy olcsó scout deckben próbálkozok vele.

Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2016.09.02. 13:43:00
erasmus4
Most játszottam egy olyan ellen aki beletolt párszáz dollárt a játékba valószínüleg. Controll Mage volt és az összes lapja szivárványos volt, azért az nem olcsó deck, igaz nem is scout magasságokban mozog.

Az esti leallás után sikerült belépnem - rank 9-en fejeztem be, de sajnos nem kaptam egy lapot sem, csak a 20 goldot.
Shep
Benéztem 2 meccs erejéig, hát ez a játék tényleg nem nekem való, az egy dolog, hogy nyerni nem tudok de még élvezhetetlen is.

Devv
Na 1 lapot kaptam és visszarakott 9-re.
Shep
Írják ,hogy gond van a váltással és ranked sincsen emiatt.

Devv
Nem.
Csak ha voltál r5 is a szezonban. Voltál?
Devv
Kettőt kapnék elvileg.
Én délelőtt megkaptam a 3 lapomat, de neked is egyet mindrnképp kell kapnod, mert 5nél meg 1nél adja a többizt 😊
Devv
Engem vissza se sorolt, 6 voltam, most is 6 vagyok és nem kaptam meg a lapokat sem...
Shep
Nem. Fent van de vagy 2 hete el sem indítottam.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2016.09.01. 09:26:46

Devv
10 órakor van a váltás, akkor ad kvesztet is ugye, talán akkor megkapod.
Mahamoti
Első legyártott legendary: Tazkad the Packmaster (szerintem a játék legjobb lapja)
2. Supreme Atromancer (nem bírtam kivárni a level 40-et, kettő is jó lesz majd)
3. Blood Magic Lord (level 50 messze van még, és erősen gondolgozok, hogy majd Night Talon Lord-ot választok)

Level 24-nél Daggerfall Mage jött
Level 32-nél Ungolim the Listener

A következő Lucien Lachance vagy High King Emeric lesz.

Itt van két Tier List (kb ugyanaz)
Legendary Cards Tier List
Legendary Crafting Tier List
A srác vert helyzetben volt, semmi nem menthette meg, de jól kicseszett velem 😄 Ugyanis kinn volt a Tower Alchemist nekem és a Goldbrand sebzett volna 8-at és akkor megkapom a The Golden achit...de neeem, először kipakolgat, aztán mikor már elhittem, lekapta Dreugh summonból 😄 Seggfej <#idiota>

Amúgy hogy van ez a havi ajándék lappal? Kéne, hogy kapjak hármat, mert már új szezon van, le is fokoztak rank5-re (nem előlről megyünk megint?), de a 3 lapot nem kaptam még meg.
Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2016.09.01. 02:18:23
Devv
Ma ilyet bontottam kettőt is, egyet goldenben. Milyen fasza képe van.

Jó volna, ha több szabadidőm lenne, rárepülnék a témára. Viszont ha bárki tervez hazai honlapot a játéknak, kérem vegye fel velem is a kapcsolatot! Nem tudok ilyenről, de talán páran már fontolgatják az ötletet, PiszkosFred esetleg, nem tudom játszod-e aktívan a Legends-et illetve terveztek-e külön szekciót vagy akár honlapot neki... 😊
Jó volna egy olyan hazai oldal, mint a HS-nek van. Nekem is tökéletesen helyettesíti azt, sőt!
Devv
Bontom a pakkokat, de olyan gyenge lapokat bontok, hogy netovább! 😄
Játszol még ezzel amúgy?
Shep
Ez a része a játéknak nagyon jó, mármint ez a stat oldal.

Devv
Jó ötlet, osztom.
Köszi! Csinálok szerintem majd egy többrészes videósorozatot kommentárral, hogy népszerűsítsem a gamet. Mennek majd youtubera, külön bevezetés, lore, jutalmazás, ranked, aréna stb. Csak időszűkében vagyok...viszont jó lenne, ha jó sokan lennénk, akik toljuk ezt, mert részemről tökéletesen helyettesíti ez a HS-t, aki váltást fontolgat, vagy érdekli ez, annak lesz magyar nyelvű guide.
Devv
Gratulálok!
Én is így érzek a játékkal kapcsolatban.
Sikerült! Nagyon féltem, hogy nem lesz rá időm, de összehoztam a legendet, Strength+Willpower saját deckkel elég nehéz volt, de végül ez vitt fel a célhoz 😊
27 napja játszom a játékkal, és eddig imádom, nem kapok idegrohamot, mint a HS-nél és még az aggro elleni meccs is taktikus. Holnap arénázgatok majd, mert a lapkészletem elég szégyenteljes, durva, hogy ahogy nézem néhány legendaryból tényleg kelleni fog a 3 db...mikor szembejön olyan tag, akinek van pl. 3 Black Marsh Wardenje, meg ilyenek, na olyankor kijönnek a deckek közötti különbségek.

Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2016.08.31. 00:39:36
Én még semmit sem gyártottam, de már lenne egy legendre.
Devv
Laptopra is fel akartam rakni a launchert és ilyen problémám akadt. Tudtok rá valamit?:

https://community.bethesda.net/thread/77550
Devv
Gyártottatok ti már valami jó legendást?
Shep
Csak senki nem csinálja, ez a nem mindegy.

DasIsFuck
Időt húzni viszont van lehetőség😊
Utoljára szerkesztette: DasIsFuck, 2016.08.30. 13:10:29

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

ja, hát úgy könnyű 😄

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Shep
Magic Duelsben nincsen ilyen, mert lehetőség sincsen rá, 😄D időhúzó majmot sem láttam egyet sem, pedig már 1 éve kint a játék.

Devv
Elég jó legendekkel megspékelt deckek jöttek szemben az én szedett-vedett paklimmal, meg kezeim is botrányosak voltak. De hát minden kezdet nehéz.