1730
-
Zozo0122 #690 Oké, tehát úgy kell számolni, hogy classonként legalább 2 unique ( mert a kéknél már van a College + Ancano) és 2 sima legendaryt (pl. sárgánál lettunk kettőt) kapunk. Ezenkívül kapunk dual-class rareket is, de remélem epic és legendaryk is jönnek abból is. Eszméletlen amúgy a kieg :D -
Zozo0122 #689 Ez nekem rohadtul bejön :) Valszeg az Adoring Fanhoz hasonlít az effektje, véletlenszerűen jön valamikor. De ez marha jó, olyan lapok esetében, amiknek erős a summon képességük, de önmagában gyengék. Pl Allena.
Amúgy megjegyzem, hogy a képen Sanguine daedra isten van :D Ő a dorbézolás, ivászat stb. istene a daedrák között. (Pontosabban Sam Guevenne, de ő csak a kitalált emberi álcája, a Skyrimben berúgat minket, és a Markarthi templomban ébredünk totál másnaposan és semmire sem emlékszünk az estéből :) Nagyon poén küldetés, aki játszotta, ha másra nem, de erre tuti emlékszik...:D ) -
Zozo0122 #688 Új lap, Allenával igen jó combo :D
-
Ersiman #687 Conjuration Tutor
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: Ersiman, 2017.06.25. 19:34:56 -
Ersiman #686 Nagyon erős lap! -
Ersiman #685 A Night to Remember
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Zozo0122 #684 Wow, nézzétek meg a monthly cardot. Aztarohadteget :D -
Ersiman #683 Ancano
Utoljára szerkesztette: Ersiman, 2017.06.25. 15:52:09 -
Ersiman #682 Companion Harbinger
Utoljára szerkesztette: Ersiman, 2017.06.25. 15:37:50 -
Jaqen #681 Na sikerült nyolc ellenfelet leverni soloban. Egy int-strenght-es kétszer levert, de utána szépen meneteltem a bossig. Aki persze megevett, mert bár rohadt béna volt, 4-5-6-os lapok jöttek fel. Érdekes :D Intelligence-Endurance paklt raktam össze, az új kedvenc legendarym pedig Lucian Lachance. Ha ő nem jön föl nyolc meccsből hétszer, talán kikapok. Az enemynél csak egy alkalommal volt silence :O Beáldoztam pár legendaryt hogy le tudjam craftolni. :D -
Ersiman #680 Ehhez azért még jó pár sárkány kellene kasztonként, hogy játszható legyen, mert egyébként csak a liláknak lesz esélye összegyűjteni a manaköltségét. -
Ersiman #679 Alduin
Ersiman #678 Június 29-én. -
Malarki #677 Azt már lehet tudni hogy pontosan mikor jön a kieg? -
Ersiman #676 Próbáld meg Ikoncserével! Keresd meg a gépen a The Elder Scrolls Legends.exet és azt jelöld ki ikonforrásnak. Hátha bejön. -
Ersiman #675 Alduin reveal at 16:30 CET MattOblivium streamjében. -
Zozo0122 #674 Jönnek a rare dual class lapok.
-
Ersiman #673 Hát ez igazán kár! Reméltem hogy ha megvárom a kiegészítőt a bontással, akkor nagyobb eséllyel kapok olyan legendaryt, ami még nincs meg.
Nem tudom, de remélem minél tovább! Ez a kezdőknek is nagy segítség, hogy hamar össze tudják szedni a legszükségesebb lapokat. -
#672 Legendary Packs from Twitch Drops can only contain core set legendaries, no need to stockpile them until Heroes of Skyrim.
3x600 Gold + 1500 Soul Gems eddig...
Van info, hogy meddig tart? -
Zozo0122 #671 Elvileg ez is valós.
-
Zozo0122 #670 Még egy új lap mára, illetve holnap Matt streamjén megkapjuk Alduint is végre, kiváncsi leszek, mit tud a góré :D Valszeg a kirakott sárkányok fogják csökkenteni a manaköltségét, amit alapból 20-ra tippelek :D
Ha valós a kép és nem manipulált. Ugyanis az arton sem feltétlenül Alduin van, mert ő koromfekete színű :D Nekem ez az art csak egy alacsonyabb rendű halandó sárkánynak tűnik. Holnap kiderül.
Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2017.06.23. 21:33:03 -
Jaqen #669 Néztem egy streamert: 4500 gold, 50-es szint, lapok mind megvannak, és minimum 9db különböző pakli. Ellenfél lerakott egy Fifth Legion trainert. Streamer kezében volt egy execute, és két olyan spell ami 4-et sebez. Ellenfél élete 10 körül, streamer élete 30. Ellenfél jobb lane: két pilfer-es lény. Volt egy esélye kijátszani a megfelelő lapokat, de nem. Ő inkább guard-ot rak a MÁSIK LANE-re. A pilferesek fel lettek húzva 4hp fölé, a fifth legion trainer támadása is több volt mint kettő. Guard nincs, streamer kikap. Azért ezt így szar volt végignézni, és még jutalmat se kaptam. :D -
Zozo0122 #668 Mit lehet csinálni, ha az asztalon nem jeleníti meg a Legends ikonját rendesen? Már újra is telepítettem a játékot, de eltűnt az Archmages ikon, helyette sima fehér szar van. -
Ersiman #667 Viszont 6/6 ami nem rossz és Dragon, ami már együttműködhet más lapokkal! -
Jaqen #666 Spine of eldersblood reakció: Nemá...ennyi? +1 max magicka 6 manánál vagy többnél? Hist speaker minek van? Meg a többi. Nemár ez olyan semmilyen :D Remélem lesznek ütősek scout pakliba. -
Zozo0122 #665 igen :) -
Zozo0122 #664 Bevált a jóslatom :D Itt a troll. Frost troll, lila, regenerate :P
-
Ersiman #663 Frost Troll
Ersiman #662 Új lapok -
Ersiman #661 Hát az eddig is erős Strenght deckek még erősebbek lesznek ezzel a Legendaryval!
Kár, hogy pont abból hiányzik sok rare és epic lapom.
Utoljára szerkesztette: Ersiman, 2017.06.23. 16:57:47 -
Ersiman #660 Nagyon jó lapok jönnek! -
Zozo0122 #659 Itt vannak:
új lapok -
Zozo0122 #658 Igen, nézzétek Dazert, már 7 lapot bemutatott! :D -
Jaqen #657 Nem szeretem a solot mert baromságokkal kavarja a dolgokat. Pl: Wind, kezdő lapok a lane-en az ellenfélnek, meg más random hülyeségek. Azt ezér kapok ki. :D Hát megjelenés óta játszom, de utóbbi időben csak hébe hóba, nincs időm. -
Ersiman #656 Sárkánylapok Dazer streamjében! -
#655 Az :) De a tuzet ok sem szeretik, szerencsere... -
Malarki #654 Ez az a dög amivel akkor találkoztunk először amikor másztunk fel azokon a k*rva hosszú lépcsőkön aztán a fejünkre ugrott valahonnan? :D Nem játszottam ki a Skyrimet , de ere emlékszem mert rohadt nehéz volt legyőzni :D -
Zozo0122 #653 Hamarosan bemutatják a Frost Trollt a Skyrimből. Én lila lapra tippelek, rare, regenerate effekttel.
-
Zozo0122 #652 Jaja, először solo. Solo arénát úgy csináld, hogy elsőként igyekezz a vizsonylag könnyű ellenfeleket elkapni (egyszínűeket, neutralosat, esetleg piros-zöld, piros-kék, ilyesmi), hogy nőjön a winek száma. Amik szinte mindig erősek azok a magek (kék-sárga), őket tartogasd utoljára. HA kikapsz egy decktől, ne menj újra ellene. Válts, így növeled az esélyeidet. Tekints arra ami elvert úgy, hogy hozzá még gyenge vagy, de miután kaptál még néhány kártyát a winek végén a deckbe, akkor mehetsz újra.
Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2017.06.23. 14:43:37 -
#651 Ha nemrég kezdted akkor solo arénát menj. Az elején még könnyűek az ellenfelek, kisebb a reward de stabilan hozható, míg elnem érsz grandmasterig.