1730
-
Zozo0122 #810 Nekem nem adja most a Spellsword. Skyrim kiegig nagyon jöttem vele, most hogy berakosgatom és tesztelem az új kártyákat nagyon csökkent a winrate. Nem baj, most Crusaderen gondolkodom :D -
Vagy 3 napja kezdtem megint játszani r9-ig ugye el lehet menni de aztán nem tudtam kitörni , az addigi jó dekjeim szart se értek archer, aggromage, assasin, aztán spelswordel már elindultam felfele, most sok az aggro azokat a sok guard megfogja és ha sikerült jó tempoban lerakni a 6 manás 3/3-at ami +2/2-t ad minden lényre onnantól easy 2 manás 5/4-ek jönnek :D.
Ellened azért voltam nagyon agresszív, mert attól féltem dragon spellswordel vagy az meg kicsinál ha szépen lassan kivárásra játszok. Eddig srákányok ellen 0/4 Alduin mindig jött az enemynek.
De szerencsére most elég sok az aggro, meg minden féle deck, rank5-re beértem ez neekm már elég 1ig úgyse jutnék el már.
Igazából azért hagytam abba régebben mert elegem lett hogy minden 2. meccs control mage ellen ment, de most jó van minden féle deck. -
Zozo0122 #808 Levettek belőle hármat most a Skyrim kieg kijöttével :) -
Zozo0122 #807 Várj mikor? Francba, nem figyeltem :D Decket tesztelek :D Mi történt?
Megvan, visszanéztem a statot, te voltál a mirror :) Zsír, hogy összerakott minket a game. Megy neked a spellsword itt? Én csücsülök r6 alján vele :DD
Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2017.06.30. 11:29:20 -
Most nézem Solo aréna rankom 4, miután elértem az grandmastert azóta nem játszottam mert túl nehéz lett, de hogyhogy csökkent? Mondjuk nem baj így lehet megint játszok párat, olcsó győzelem :) -
Köszi. -
Ellenfél MarauderZozo :). -
Ersiman #803 Ha jól emlékszem, nekem kb. fél óra után adta az elsőt. -
Kripp 3650-et bont az újból! :O -
Jaqen #801 Shep: Rohadtul nincs igazad. Nagy lény? Elpusztíthatod, leveheted a statjait 1-re, megsebezheted, és kinyírhatod egy action-el, átváltoztathatod múmiává stb. Én nem szeretek egy nagy lényre feltenni mindent, mert semmit nem ér. Sok közepes lény már más :D Viszont ott a drain, és más heal képességek, hogy kihúzd. Szerintem neked endurance/strenght vagy endurance/agility pakli kell. Esetleg intelligence/endurance ha nagyon varázsolni akarsz. Ó a kedvencemet kihagytam: Fighters Guild recruit. Kirakja a srác a nagy lényt, én meg ezzel a két manás 1/2-es lappal leszedem. :D Trololololo. -
Cassell #800 Igy van szerintem is viszont a Faeriaval tegyel egy probat annak is vannak nehezsegei de messze jobb mint mint ez meg Hs es tarsai... -
Meddig kell a streamnek mennie, hogy adjon valamit? -
Hát de azért érted, na :) Továbbra is idegesít, hogy ez is túlságosan lény alapú, talán még a HS-től is jobban. -
Mér melyik nyerjen? :) -
Hát ez a játék még mindig szar, mindig az nyer akinek több erős lénye jön fel. -
Zozo0122 #795 EZT ajánlom mindenki figyelmébe :D Nagyon király, és hát igen, ennyire pontosak a srácok a Direwolfnál :) -
Zozo0122 #794 Kösd össze te is a steamet a bethesda fiókoddal! És menjen a háttérben Legends stream, minden nap fogsz kapni dropot, ingyen. 600 arany, vagy 1500 dust vagy random legendary. Tegnap pl. nekem dust jött, ma pedig legendary. Ami már megvolt sajnos, de pár napja ugyanígy nyitottam Merricet :) Őrá pl. régóta vágytam. -
Renegade #793 huh Gwent nekem nagyon nem adta, ez viszont már a "tutorial questtel" megvett :) -
Zozo0122 #792 Figyi, én értelek. Én is szeretem a HS-t még mindig. De előbb-utóbb kikészülsz és váltani akarsz majd. Itt sokkal skillesebb meccsek vannak, és kevesebb netdecker baromállat. És a fejlesztők odafigyelnek ránk, nem kell hónapokig tök jogos dolgokért könyörögni. Végülis 2 igazi lehetőséged van, vagy ez vagy a Gwent még :) -
Renegade #791 így ok :)
nyeeh, még mindig fenntartom, hogy nagyon klassz kis játék (sőt), de sajnos csak egyre van időm és hát, a HS volt előbb :)
Utoljára szerkesztette: Renegade, 2017.06.29. 23:06:53 -
Zozo0122 #790 Rosszkor bizony. Az a deckem nem is működik jól, csak épp jól jöttek a lapok. Illetve elnézted, az a lap Alduin volt, 20 mana alapból, ki sem teheted, csak ha csökkented a költségét 12-ig, kettesével minden halott sárkányodért a temetődben.
Ne az alapján a meccs alapján ítélj, Alduint 10 meccsből egyszer tudod lehozni, pont beletrafáltál abba, ami jól kijött :) -
Zozo0122 #789 Új kedvenc lapom van: Winterhold Illusionist. Eszméletlen, nagy meglepetés nekem :) Nagyon sokoldalú kártya, imádom.
Ilyen szitukban használom:
- El kell tüntetni egy tauntot.
- El kell tüntetni egy buffoló lényt, így gyengíteni az ellenfélnél a többit.
- Saját lényre, ha gyógyítani akarom. (full hp-n jön vissza)
- Saját lényre, ha újra akarom használni a summon effectjét - Ancano, khm :D -
Renegade #788 ad egy tök örülök, hogy felpörgött a topik, és ennyien rácuppantak, meg ilyen klassz eventeket csinálnak, szóval gondoltam belépek, kaptam is 3 paklit, volt is benne legendary, Zozo pont online volt, király, nézzük mit tud a játék, kirakott egy 4/12-es legendaryt, minden ellenség meghalt, a lényből lett egy 12/12, kezét nem dobta el, szóval ehhez képest a Death Wing, kutya füle o0, csóri ellenség köpni, nyelni nem tudott. hááát, nem volt meggyőző.
Persze nem kizárt, hogy csak rosszkor néztem bele újra a játékba. -
Nekem ma meg nem adott semmit, lazsalnak a mokusok a kerekben... :)
Nezed a twitchen a TESL kategoria kozvetiteseit, es ha a bethesdas accod ossze van kotve a twitchessel, akkor 24 orankent kapsz random jutalmat, legendary packtol kezdve a soulgemeken at aranyig, barmit. -
Milyen twitch drop? -
Zozo0122 #785 Jött ma még egy legendary, twitch dropból egy Lucien :D Sajnos ő már megvolt. -
Zozo0122 #784 Jó lapokat ad, az elején el lehet vele lenni. Nyilván finomítani kell rajta, ha komolyan szeretnél nekifutni rankednek. -
Az a deck amit adott a játék Paparoxux vagy akármi is legyen a neve, az fullos deck, mire elég rankeden? -
Nekem Zozo mondta. :D -
Zozo0122 #781 Külföldiek meg kisebb hazaiak is megemlítették. Ne foglalkozz azzal, aki nem :D -
Jaqen #780 Érdekes, hogy a két nagy gamer lap meg sem említi a kieget. Bezzeg a HS kiegjéről már hónapokkal a megjelenés előtt tudtam. Értem, hogy az népszerűbb de ennyire letojni valamit... Komolyan opyan nehéz egy pár soros hírt lehozni? Bezzeg egy cosplayer lányról van hír, meg baromságokról. De most komolyan mi a f.sz? -
Megvan kösz. -
Ersiman #778 Megjött a mai drop is, de eddig sosem volt ekkora szünet kettő között. (kb. 33 óra) -
Ersiman #777 Lehet három azonos legendary, ha nem Unique!
Utoljára szerkesztette: Ersiman, 2017.06.29. 12:00:01 -
A bethesda.net-en a felhasznaloi adataitnal (facebook, twitch, steam, stb. accot ott tudsz linkelni) -
Jaqen #775 Ez az új practice mód elég érdekes. Expert módban a gépnek négy legendary volt a paklijában. Ebből három ugyan az :D Kis csaló. Hosszú küzdelem utánn vert meg, 7hp-ja maradt, nekem meg elfogyott a paklim nagy része. Na majd ma kap a pofája :D -
Azt hol tudom megtenni? -
Ersiman #773 Jó bontás!
Utoljára szerkesztette: Ersiman, 2017.06.29. 11:44:44 -
Zozo0122 #772 Megvettem a starter packot!
A bónusz legendary a Skyforge volt, és a 10 packban volt még egy World Eater's Eyrie. Hát jó, rakjunk össze egy vérfarkasos decket, a végére 1-2 erős chargerrel...
Minden vérfarkas megvan háromszor, úgyhogy piros-lila deck lesz :)
Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2017.06.29. 11:40:10 -
Ma meg nem. Az utolso tegnap jott, igy nem is szamitok arra, hogy estenel hamarabb jon a kovetkezo
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!2017. 06. 28., 23:37:43
Bethesda : Congratulations! You have been selected to win 1500 Soul Gems for The Elder Scrolls: Legends. Please log into the game to receive your reward.