The Elder Scrolls: Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jó lenne már több mindent tudni. Pl azt, hogyan működik a Beastes átváltozás. Vagy, hogy kapunk-e új boardot. Hátlapot? Előrendelés? stb 😄
Nekem is, de azt hiszem megvárom a beváltással a kiegészítőt - úgy nagyobb eséllyel kapok olyan Legendaryt, ami még nincs meg. Legalábbis én úgy gondolom, nem lesz új Legendary card pack a kieghez.
Utoljára szerkesztette: Ersiman, 2017.06.20. 20:22:36
Marha jó ez a Twitch promo, megy a háttérben a stream halkítva, ma 1500 dust jött 😊 Remélem holnap random legendary lesz, sok hiányzik még...
Nekem mindegy is ki találta ki, de főleg így az új kiegészítő előtt nagyon jó ötlet volt bevezetni! A gold, a Soul Gem is nagyon jól jön!
PiszkosFred
Nem a Bethesda talalta ki, ez Twitch kezdemenyezes, Rocket Leaguetol kezdve a Smiten keresztul a TESL-ig bezarolag tucatnyi jatek szerzodott mar le veluk ilyen "loot drop" konstrukciora.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

jan5650
Hát szarásig lennék Heroes of The Storm droppal. Gyakrolatilag többet nézem Twitchen a gamet, mint amennyit játszom vele, kb. 90%-10% arányban 😄
ez amúgy egy remek húzás szerintem, kíváncsi vagyok, hogy a Blizzard mikor nyúlja le 😊

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

jan5650
Na most esett nekem is egy Drop a Twitch-ről, 600 Gold :d Illetve most láttam csak, hogy tegnap is nyertem 1600 Soul Gemet
Journey to Sovngarde
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Innkeeper Delphine

Utoljára szerkesztette: Ersiman, 2017.06.20. 05:42:52
Új lap, jól jön majd a shout deckekbe 😄

Igen, azóta én is kaptam 600 aranyat 😄
PiszkosFred
"Bethesda : Congratulations! You have been selected to win 1 Legendary Card Pack for The Elder Scrolls: Legends. Please log into the game to receive your reward."

Ilyen uzenet jon pmben es lehet logolni. En ma este probaltam (es csak most kotottem ossze twitchcsel is az accot) es fel ora alatt ketto (#szerk: csak egy, csak az uzenet jott ketszer) jott, valami "boomslife TV"-t nezve. (wood orc headhunter volt benne)
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2017.06.19. 20:44:42

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

A pálya grafikája nem túl csicsás - engem nem zavar. A kártyák viszont kiemelkedőek szerintem a hasonló játékok sorában. Persze ez mind egyéni ízlés kérdése.
Igen, volt egy akció, hogy aki június 14-ig a steames klienssel belép a játékba az kap 5 free packot.
Nem olyan szép mint a HS? 😄 Az egy gagyi infantilis sz.r, rém egyszerű design-al. Amúgy kaptam 5 boostert. Ezt most miért? Mert Steamen is játszom?
Gyakran az adott csatorna hostolni kezd egy másikat, de ez nem mindig van így. A Twitch oldalon kapsz egy üzenetet, hogy ajándékot kaptál, lépj be a játékba - ahogy belépsz meg is kapod.
jan5650
Most kezdtem csak a játékot, de nagyon tetszik. Nyilván nem olyan szép és látványos, mint a HS, de talán itt nem az RNG mondja meg, hogy ki nyer.
Összekapcsoltam a Twitch fiókommal is a Bethesda fiókom, a munkahelyi gépen egész nap megy majd a Twitch 😄
Első kérdésem: meg tudom azt valahogy oldani, hogy ha nem közvetít tovább a Twitcher akit éppen néztem, akkor automatán átváltson egy aktív steamre?
Illetve hogy veszem észre, ha pakkot kapok? A játékban jelenik meg, vagy a Bethesda accon?
Sokat, persze mikor valamit csinálni kellett, akkor csak ment a monitoron, és csak néha néztem rá. De most legalább néhány streamernek felment a nézőszáma ezer fölé vagy legalább többszázra.
Sorry, olvastam is, csak egyszerre csinálok több mindent most is 😄 Te mennyit néztél? Úgy átlagosan az utóbbi napokban.
Streamet nézni, de már tegnapelőtt leírtam neked. 😊
És mik a teljesítés feltételei? Jól értem, hogy streamelni kell vagy streamereket nézni, ha összekötöd a fiókodat a twitch-el?
Nekem Legendary pack és Soul Gem jött, de 600 goldot is írtak.
Mik jönnek a dropból?
Bár elvileg véletlenszerű a Twitch drops, többen úgy tapasztalták, hogy 24+1-2 óránként esik egy új drop.
Nálatok is hasonló?
Egyébként tudja valaki ez most meddig tart? Most hétvégén vagy tovább is?
Utoljára szerkesztette: Ersiman, 2017.06.18. 15:37:42
Drain Vitality
Shout:
Level 1: Give an enemy creature -1/-1
Level 2: Give an enemy creature -2/-2
Level 3: Give all enemy creatures -2/-2

Felvettelek, Meoindil vagyok a játékban. A Twitch dropsban viszont nincs garancia, hogy valóban kapsz valamit - véletlenszerűen sorsolnak.
Amúgy aki játszik, vegyen fel nyugodtan. MarauderZozo néven futok, mint kb. mindenhol.
Zsír, köszi. Sajnos amennyire nem figyeltem én 1 nappal lekéstem a steames 5 packot is 😄 Elvoltam én a bethesda klienssel, de már váltottam steamre.
Össze kell kapcsolni a Bethesda accountot a és a Twitchest, - Legend streamet nézni, és véletlenszerűen kiosztanak jutalmat (Soul Gems, gold, Legendary pack). Még az E3 bejelentéseknél kezdték, de most megint van!

Introducing Twitch Drops
Az mi? most vmi prime-os cumó?
A Twitch dropban résztvesztek?
Utoljára szerkesztette: Ersiman, 2017.06.16. 17:23:21
Mi a gond?😄
sadface
Annyira jónak tűnik, de ahh. 😞

I decide when I'm done.

FUS RO DAH! Itt van hozzá a shout 😊

Illetve másik új lap (plusz Alduin teaser):

Igen, lesz új keyword is a Shout, ráadásul több szinttel. Lesznek lények Change képességgel, Beast formmal.
Shout? Lesznek kiáltások?
Ezek honnan?😄
Ennyit találtam:

Biztos mutatnak valamennyit, de lehet nem ugyanúgy csinálják mint a Blizzardnál.
Én azt nem értem, ha gyakorlatilag 2 hét múlva jön, mi a francért nem láttunk még lapokat? 150 új lap lesz, onthatnák már magukból 😊
Biztosan le is lehet gyártani őket majd. Tekintve, hogy 3 azonos lap mehet egy deckbe, tuti a többségnek hiányos lesz a készlete, hacsak nem százasával veszi a packokat.
Lol, én elvertem versus arénára minden pénzem, aztán kapcsoltam, hogy ez pénzbe fog kerülni. De! Volt egy ticketem, nem tudom honnan. Kipróbáltam: 0 win. Versus arénában is 1 wint tudtam összeszedni két menetből 😄 Besz.rás, anno meg 3-6 mindig volt, illetve rankeden is megvan a 9. A kiegészítő lapjait akkor is le tudom kraftolni ha nem veszem meg?
Na igen....
Akkor csapd a listához az új kiegészítőt is:

Heroes of Skyrim

Utoljára szerkesztette: Ersiman, 2017.06.12. 08:52:38
Nekem nagyon bevált. 2 kört mentem, egyszer 5 win, másodszor meg 3. Nem is ez a lényeg, hanem, hogy mindkettő után esett legendary a packokból, lényegében ott vagyok, mintha mentem volna 2x9 wint 😄 Amúgy azért mert ilyen gyengén, mert rég játszottam és nem rendelkezem a Sheogorath meg a DB lapjaival. Pedig meg kéne venni őket...
Most még csak teszt, nyilván kíváncsiak a visszajelzésekre. Később lehet olyan lesz mint a Chaos Aréna - időnként választható játékmód.
Ez valami tesztje egy későbbi játékmódnak, vagy csak ezen a hétvégén lesz elérhető? Jó lenne ha maradna.
Új játékmód, most hétvégén; mint az aréna, de saját deckkel.
Rumble Gauntlet