The Elder Scrolls: Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Külföldiek meg kisebb hazaiak is megemlítették. Ne foglalkozz azzal, aki nem 😄
Érdekes, hogy a két nagy gamer lap meg sem említi a kieget. Bezzeg a HS kiegjéről már hónapokkal a megjelenés előtt tudtam. Értem, hogy az népszerűbb de ennyire letojni valamit... Komolyan opyan nehéz egy pár soros hírt lehozni? Bezzeg egy cosplayer lányról van hír, meg baromságokról. De most komolyan mi a f.sz?
Shep
Megvan kösz.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Megjött a mai drop is, de eddig sosem volt ekkora szünet kettő között. (kb. 33 óra)
Lehet három azonos legendary, ha nem Unique!
Utoljára szerkesztette: Ersiman, 2017.06.29. 12:00:01
PiszkosFred
A bethesda.net-en a felhasznaloi adataitnal (facebook, twitch, steam, stb. accot ott tudsz linkelni)

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Ez az új practice mód elég érdekes. Expert módban a gépnek négy legendary volt a paklijában. Ebből három ugyan az 😄 Kis csaló. Hosszú küzdelem utánn vert meg, 7hp-ja maradt, nekem meg elfogyott a paklim nagy része. Na majd ma kap a pofája 😄
Shep
Azt hol tudom megtenni?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Jó bontás!
Utoljára szerkesztette: Ersiman, 2017.06.29. 11:44:44
Megvettem a starter packot!

A bónusz legendary a Skyforge volt, és a 10 packban volt még egy World Eater's Eyrie. Hát jó, rakjunk össze egy vérfarkasos decket, a végére 1-2 erős chargerrel...

Minden vérfarkas megvan háromszor, úgyhogy piros-lila deck lesz 😊
Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2017.06.29. 11:40:10
PiszkosFred
Ma meg nem. Az utolso tegnap jott, igy nem is szamitok arra, hogy estenel hamarabb jon a kovetkezo
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
2017. 06. 28., 23:37:43
Bethesda : Congratulations! You have been selected to win 1500 Soul Gems for The Elder Scrolls: Legends. Please log into the game to receive your reward.

Twitch dropot kapott valaki ma? Én utoljára tegnap hajnali 3 kor.
PiszkosFred
Account link esetleg? A bethesdas loginhoz hozzarendelted a steamest?
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2017.06.29. 11:05:16

erasmus4
23 packot nyitottam, 1 legend persze Alduin ami jött az 500-as packból is...

Shep
Steamen nem lép be azokkal az adatokkal amikkel a kliensben régen igen. Újat kell regelni, vagy mi?

A mai quest amit kaptam: Attack your opponent 30 times - 3 pack a jutalom!
Én Brynjolf-ot kaptam vagy mit. Intelligence-Agility. Nem találtam hasznos lapot a paklimba sajnos... Pl: Van olyan ami engedélyez egy move-ot egy lénynek, ami a köröd kezdetén visszakerül a helyére. Na most oké, hogy 0 mana de nem jobb 1 manáért a shadow shift, ami nem rakja vissza, plussz lapot is húzol? 😊 Meg pl: Shackle a creature szintén 0 mana. Nem jobb az Arrow in the knee? Kombinálható a Finish off-al pl. Legendary nem tudom volt e benne, ha volt, biztos nem agility-s. Ui: Nekem csak két paklim van, sokakkal ellentétben csak szimpatikus paklikat rakok össze, és nem használok buildeket. Nehezebb, de számomra sokkal szórakoztatóbb. Elvégre ráérek összegyűjteni minden lapot.
Én csináltam egy Dragon Maget, úgy néz ki rank6 körül működik, de még kezdetleges. Viszont 3 ranked winért kaptam egy Prized Chickent 😄DD
Nyugi, nekem sincs még Brotherhooodom 😄
Devv
Ja. Akkor azt is meg kéne csinálni + itt az új kieg. Jókor jöttem vissza...
Kb. 50 új kártyát, stb. Az egy adventure kieg. Story módja is van.
Devv
Igen. Mit ad ha végigtolom?
Nem a The Fall of the Dark Brotherhood első része? 3 részből áll, tehát a teljes szerintem 3000 gold lesz.
Devv
Srácok a sztori mód 1000 goldért oké? Mi van azért?
Starter Pack + Legendaryja - Echo of Akatosh! <#circling>
Vásárlásnál mindenki nagyon figyeljen, mert a lenyílómenüből ki kell választania a "Heroes of Skyrim"-et! Nehogy véletlenül a Core setből vegyetek!
Nekem az Alduin's Apocalypse lett! És nagy köszönet ezért a gesztusért a Bethesdának!
Utoljára szerkesztette: Ersiman, 2017.06.28. 21:17:51
Megvettem goldból minden packot 😄
For a mere 500 gold, each deck* contains 30 Commons, 15 Rares, 4 Epics, and 1 Legendary. Comparing this to 500 gold spent on 5 packs and the value is clear.

*Paarthurnax only has 12 Rares and 33 commons for some reason.
Hurrá!
KINN VAN!

Egy paklit ingyen megkapsz belépésnél 😊 Elvileg random, én az Aelásat kaptam! Csapassátok! 😊 Nagyon ütősek az új zenék 😛
Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2017.06.28. 20:25:35
Itt van egy képen az összes új lap, rendszerezve. Ha túl kicsiben nyitja meg, redditen keressetek rá.

ITT
Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2017.06.28. 15:32:30
Ha úgy vesszük 500 goldért 8 packnyi lap garantáltan egy legendaryval - persze, hogy megéri.
Amúgy baromi jó ötlet, mert ez goldért megy, és ha azt elköltöd erre, packokat már pénzért veszel.
😊 Okos! 😊
Utoljára szerkesztette: Ersiman, 2017.06.28. 14:22:21
Itt most csak négy decket mutatnak, de elvileg van egy ötödik is Paarthurnaxszal.
Jaja, totál megéri. De mondom, szerintem mind megéri, én azonnal beruházok mind az ötre. Gondold el, unique legendaryt kapsz 500 goldért (5 pakli ára, semmi) + epicek sorát, és tonnányi dustot.
Szerintem egyébként a kékek Ancanoval is nagyon jó Legendaryt kaptak! Na, miatta például biztos érdemes megvenni a kész decket!
Én kettőt raknék, hármat talán már nem.
Lehet 3 és akkor nagyobb eséllyel húzod ki, de ezen kívül szerinted érdemes lenne többet berakni egy deckbe? Maga a lény 10 kör környékén már nem olyan erős.
Ne felejtsétek el, hogy az Echoból 3 lehet a deckben, Mundusból csak egy. Illetve Echot bármikor adhat A Mound legendary is. Az Echo tűnik a legerősebbnek most, szerintem hamar nerfet kap, de majd meglátjuk.
Abban viszont igazad van, hogy a Mundus Stone-nál legalább van esély a counterelni a support megemmisítésével, az Echo of Akatoshnál viszont nincs ilyen lehetőség, mert Summon a képessége, és nem csak addig tart míg él a sárkány.
Azt nem mondom, hogy mindet meg kell venni, de ha van olyan preconstructed deck, ami egy nagyon szimpatikus Legendaryra épül, akkor feltétlenül érdemes félretenni rá a goldot. A maradékból packokat venni, és ha sikerül szerencsésen bontani a kívánt Legendaryt (szerintem kicsi rá az esély) akkor még mindig lehet a félretett goldon is packokat venni.
Utoljára szerkesztette: Ersiman, 2017.06.28. 11:13:19
Akkor teljesen használhatalan lenne. Igazából - bár nagyon erősnek tűnik - így is csak a hetedik körtől kezdi kifejteni a hatását. Addigra meg az ellenfélnek lehet olyan boardja, amit már nem tud lényegesen megfordítani. Lényegesen drágábban, már gyakorlatilag nem tudna szinte semmi hatást kifejteni, mert nem lenne ideje, maga a lény meg nagyon gyenge lenne 9-10. körben. Jó lesz ez így! Ha nem bár - remélem nem hallgatnak a picsogókra - akkor úgy is nerfelik, viszont akkor visszajöhet a befektetett Soul Gem.
Jah, az Echo cseszett erősnek tűnik. Csak az a helyzet, hogy a Direwolf, ha tényleg ilyen erős lesz mint tűnik, hamar nerfelni fogja. Ők nem a Blizzard, hogy egy évig tökölnek, aztán a pokolba nerfelik a lapot. Nem, majd lesz vmi olyan nerf, hogy csak a sárkányok kapnak buffot a deckben, azt jóvan.
Akatosh-nak én adnék vagy 9-10 manát, mert oké, hogy 5/5-ös de tényleg brutális. Solo arénában játszottam int-es paklival, és volt lap ami random keyword-öket osztogatott. Nem egyszer sikerült fordítanom miatta, egyszerűen nevetséges volt 😄 Én nem tudom, hogy lehetne alkalmazkodni egy ilyenhez, pl én fel vagyok készülve nagy lényekre, felhúzott, sok hp-s lényekre, lethal-ra meg jópár dologra. Aztán egyszer csak borul minden mert a lethal kapott egy ward-ot, a másik draint, azt csókolom. Kicseszett idegesítő. Alapból utálom a random dolgokat, remélem ez a game nem süllyed a HS szintjére.
Ezeket tuti megveszem. Rohadt jók, még core lapok szintjén is megéri. Kezdőknek meg aztán főleg...