1730
tesbanner900x275.png
  • Shep
    Nekem az az 1 jött szombaton, azóta semmi, pedig minden nap ment több órát.
  • erasmus4
    Kieg előtt és még közvetlenül utánna, naponta jött twitch drop, de hétvége óta kaptam 2-t kb., rendesen visszavették, mondjuk érthető azért elég komoly dropok azok.
  • Ersiman
    Nekem most megint 30 óra volt a szünet - tegnap gyakorlatilag nem kaptam. De ettől függetlenül szerintem még mindig nagyon megéri a Twitch dropot futtatni.
  • Zozo0122 #967
    By Azura, By Azura, By Azura, It's the Grand Champion! :D

Meg sárga-lila Tullius is, a csajhangjával :D
  • Ersiman
    +sárga-lila - Edict of Azura!
  • Zozo0122 #965
    Gondoltam, hogy nagyjából itt kötsz majd ki. Sárga - sok leszedés, gyógyítgatás, erős tauntok, control. Lila - nagy HP-s lények, feltámasztások, ramp, erős tauntok :D
  • Shep
    Na hát nekem most a sárga lila tetszik, mert vissza lehet jönni vele elég húzós helyzetekből is, de szépen próbálgatom az összes variációt az alap paklikkal, aztán majd megtalálom a Legends priestjét :) Úgyhogy egyelőre nem is veszek meg gyártok semmit.
    Utoljára szerkesztette: Shep, 2017.07.04. 23:44:23
  • Zozo0122 #963
    Én is így gondolkodtam. Nálam 24.-nél Emeric jött, 32.-nél asszem Ungolim.
  • Icegrind
    Ott a pont, viszont ha nem kell merric és nincs bajod a kékekkel akkor a Bretonnal nem lehet mellé lőni. Emeric minden sorcerer deckben van, 10-ből 9 kéket is tartalmazó deck 3 daggerfall maget játszik, a supreme atromancert is rengeteg deck játssza, ha pedig nem és valami hiányzik akkor ő az a lap ami befér bárhova pótlékként.
    A többi avatarnál viszont meg van az esély,hogy olyat kapsz ami nem igazán fog játékot látni.
    Utoljára szerkesztette: Icegrind, 2017.07.04. 23:25:44
  • Zozo0122 #961
    Egyébként a havi lapokért is érdemes hajtani, mindig epicek és elég jók szoktak lenni. Rank 9-ért 1 db jár, rank 5-ért 2, rank 1-ért 3 db :D Craftolhatóak is, minden hónap elsejétől, és minden hónap 25.-e környékén mutatják meg az újat.
  • Zozo0122 #960
    Jaja, a Renowned Legate csak upgradelt állapotban gyógyít. Nem rossz lap, sőt, token deckbe elég jó. Másba nem.

De tegyük tisztába. Shep jól figyelj: 24. és 32. szinten kapni fogsz egy legendást, ami az alap setből lesz és a faja meg fog egyezni az éppen használt classod fajával! Tehát: Ha akarsz egy Ungolimot, menj Wood Elffel előtte, ha Emeric kell, akkor bretonnal! DE! Random lesz, hogy adott fajon belül mit kapsz. Előfordulhat, hogy bretonnal mész Emericért, és amit kapsz egy Dagerfall Mage lesz. Az egyetlen kivétel, ha ragadával mész (redguard), mert akkor csakis Merricet kaphatod.

A következő szinteken fejlődik az 5 db alap legendás lapod:

10 - A macsek draint kap.
    20 - Az óriás átalakul Vigilant Giantté. Innentől lapot is húz.
    30 - A Renowned Legate mostantól gyógyít is.
    40 - Az Atromancer kettőt sebez megidézett lényenként az ellenfélbe. Az éppen idézett atronachok után is!
    50 - Választhatsz, hogy az ősvámpír melyik formáját kéred, kettő van.

A köztes szinteken is vannak lap upgradek, azokat majd szépen eléred. Nyithatod is ezeket a lapokat (mindet, a legendásokat is), de csakis upgradelt verziót!

• Shep
    Hát akkor ez még nekem nagyon messze van 26 győzelem eddig :DDD
  • Shep
    Ja ok, ha már fel van szintezve de alapból nem gyógyít :)
  • Icegrind
    463 nyert meccsem van és elsején lett meg a lvl50. Anno 49,5-nél hagytam abba a játékot :D

Hát azért az a legendary nem csak 7-ért 5/5 + 1/1, minimum 2 heal, teli board esetén pedig 8. Ettől persze még nem jó legendary, de lategameben azért csak jobb, mint a 4/4 taunt.
  • Ersiman
    Passz. Steam szerint 167 óra, de előtte is játszottam vele hónapok óta.
  • Devv
    39.
  • Shep
    Semmi értelmét nem látom a twitchet futtatni szart nem ad nekem napok óta.
  • Shep
    Ez amúgy mennyi játékórát jelentett kb?
  • Ersiman
    Én pont a kieg kijövetele előtt értem el az 50-et.
  • Shep
    Persze csak általában pont az ilyen szituációs lapok amik aztán kikopnak a paklikból.

Amúgy ki hányas szinten van? Most nézem Zozo-nak már 50, biztos nem játszott sokat :DDDD
    Utoljára szerkesztette: Shep, 2017.07.04. 21:56:36
  • Ersiman
    Igen, figyelembe kell venni, hogy mivel szeretsz játszani és azt is, hogy mid van már, hogy minél kisebb eséllyel kapj duplázást.
  • Ersiman
    Persze, vannak nagyon jó common és rare lapok! A legendaryk sem mindig jók önmagukban, viszont bizonyos szituációkban kijátszva megfordíthatják az egész meccset.
  • Shep
    Na most nézem 24-nél ad legendást fixen avatártól függően, na akkor ott kell nagyon figyelni mi is van akkor kiválasztva.
  • Shep
    Háááát akkor ennek a játéknak messze a vége 19-en vagyok jelenleg.
  • Shep
    Néhány lapot amúgy nem értek. Ott van a denvér 4-ért 4/4 guard és common lap, ezzel szemben van 4 manáért akármi ami 2/2 és ad valami random lapot. Vagy ott van a legendás aki 7-ért 5/5 meg át tud ütni és lerak még egy 1/1-et, hát nem tudom, szerintem a 4-ért 4/4 guard nagyobb value főleg, hogy common nem pedig legendás.
  • Ersiman
    50 Bizonyos szintek elérésekor legendaryt kapsz az avatarodtól függően.
    Utoljára szerkesztette: Ersiman, 2017.07.04. 21:49:29
  • Shep
    Na és hány szint van?
  • Devv
    Igen, bizonyos hős szinteken fejlődik az adott lap.
  • Shep
    A lap szintezés hogy működik, mert most nézem van egy legendásom aminél jelzi ,hogy tud fejlődni?
  • Icegrind
    Attól függ. Tartalmaz olyan lapot ami neked kell vagy sem. Ha van egy fix decked amibe egyáltalán nem illik például anduin és egyéb lapok is hiányoznak egy működő dragon deckhez, akkor szerintem felesleges. Hosszú távon így is megéri, mert 600 goldért fixen egy legendary.
  • Devv
    Srácok, gondolom a 600 goldból paklit venni a legérdemesebb nem?
  • Devv
    Na, nálam szombat 0:05-kor jött az első, tegnap 4 körül, meg most az előbb jött 600 gold.
    Kérdésre válaszolva, szombat vasárnap szinte egész nap, tegnap egész délután estig ment a tviccs.
    Utoljára szerkesztette: Devv, 2017.07.04. 17:10:38
  • Shep
    Nektek mennyit megy a szar twitch, hogy dobál valamit?
  • Zozo0122 #937
    Ezek talán inkább feature-ök, mint figyelmetlenségek :D A négylábú sárkányok artja az nem jó,de úgyis javítva lesz, az írták is :D
    Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2017.07.04. 15:08:35
  • Devv
    Írd meg nekik, estére javítva lesz! ;)
  • Zozo0122 #935
    A mai 3 deckből jött egy Barbas :D Érdekes lap, ki akartam próbálni amúgy is.

Amúgy annyi gáz van vele, hogy neki daedrának kéne lennie, nem pedig Beastnek. Ő nem egy átlagos kutya :D De ha már itt tartunk, Legate Rikke is nord, nem pedig imperial, de mindegy :D Gondolom ezek változtatva lesznek, vagy megmagyarázva, hogy miért van ez így. Barbas beastként sprigganekből idézhető, Rikke meg végülis a birodalmi sereg tagja, szóval...:D
  • Zozo0122 #934
    Elvileg egy hétig a megjelenéstől 3 boosterest kapunk. Azaz mindenki kap 21 ingyen packot, meg egy 50 lapos félkész paklit. Így tovább, Direwolf és Bethesda ! :D
    Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2017.07.04. 14:05:43
  • Shep
    Hát nekem már van vagy 50 :)
  • Ersiman
    Nekem eddig a legnagyobb szünet 33 óra körül volt két drop között, az átlag meg olyan 25-26 óra lehet.
  • Shep
    Hát ez a twitch drop olyan, mint a játék, legendásan ritka, első nap dobott azóta semmi, ez volt 3 napja, viszont ma megint 3 boosterest adott.