The Elder Scrolls: Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Devv
Na megjött az első drop legend:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Jaja, solo aréna ezerrel! A mai nyitott legendarym egy Wildfire Dragon 😊
Shep: A szint nem feltétlen számít, én is 9-es vagyok és elég béna 😊 A lapoknak csak a 67%-a van meg, nem sokat craftoltam, és csak két fajta deckel játszom. Azokat is én raktam össze. Olyanok is 😄 Nálam az arénák szoktak siralmasak lenni, 0-1 győzelem. Bár múltkor soloban meg volt a 6 illetve a 8 is. Próbálkozni kell 😊
Devv
Nyugi, nálam kb. 1-7 😄
Shep
0/4 asszem ez nem az én játékom.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Jó azért az is marha vicces, hogy 12 semmiként 10-essel rak össze akinek fullos deckje van.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Ha android 4.4 a minimum, és nekem 5.0.2 van (lollipop) akkor miért írja, hogy nem kompatibilis ezzel a verzióval? Google play-en legalábbis ez van.
Srácok szokta valaki jelenteni a bugokat? Mert ha igen, itt van tőlem kettő.

1., A Praetorian Commanderrel felbuffolt Golden Saint klónja nem lett buffolt.
2., A Thief of Dreams, nem ad a kezedbe token lapot. (Amit a pakliján kívülről szerez az ellenfél.) Az volt, hogy kiraktam a Theif of Dreamset, az ellenfélnél volt egy Fighters Guild Recruit meg egy Mantikora. A Mantikorára mentem, és nem kaptam, így nem az volt nála. Ezután rálőttem egy Illusionistet a Thiefre, hogy aktiváljam a képességét, és ekkora egy Mantikorát és egy Ungolim Tokent dobott fel. Nyilván a Tokenre mentem (ami tényleg a kezében is volt, rögtön kijátszotta utána) és nem kaptam semmit.
Shep
Persze igazad van csak szerintem jobb ha nem és kizárólag akció-reakció a játék, hanem van lehetőséged ignorálni több lépését is, mert tudod, hogy a végén ez neked megtérül és fordítasz majd, na ebben jó a Magic és rossz a HS és klónjai.

Nem akar valaki a roppant gyér lapkészletemből egy tűrhető paklit összerakni, nekem nincs hozzá kedvem de kipróbálnék egy életképes decket?

PiszkosFred
Ertem amit irsz, de megsem ertelek. Barmilyen ket- vagy tobbszemelyes kartyajatek - amely nem sztrip poker egy buliban, vagy nem kartyavar epitesre iranyul - errol a szent harmasrol szol: szerencse, majd akcio es reakcio. Ket fel kozul valakinek nyernie kell, egyebkent sosem lesz vege a jateknak, vagy jatszhatunk helyette fej vagy irast.

Az, hogy kinek mi jon hamarabb, amivel dont egy meccset, szerencse kerdese legtobbszor (amit megbolondithat a jol osszerakott deck), amely egyszer neked "ut be", maskor az ellenfelnek.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2017.06.30. 14:16:58

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Shep
Azt ugye érzed, hogy ez ugyanaz a magyarázat, mint a HS-ben ,hogy de hát mindenre van válasz, ja az igaz csak annak fel is kell jönni, ha csak válasz lapjaid annak mivel akarsz nyerni stb. stb. Ezért a legjobb a Magic (remélem hamar jön az új, ha már a Duelsbe nem jön több kieg!) mert ott van egy decked ami működik, akkor játszhatod a saját játékodat, nem folyamatosan csak reagálnod kell, márpedig az összes HS klón erről szól. Józsi kijátszik valamit neked lépned kell rá különben ő lesz előnyben. Persze nyilván a M-ben is kell reagálnod de nem csak ebből áll a játék.

Alduin rohadt erős, viszont gyakorlatilag nagyon nehéz kijátszani. Nekem még egyszer sem sikerült.
Szóval ügyesen van megtervezve. Korántsem automatikus győzelem, ha sikerül is felhúzni - ami egy lapnál 50 lapos deckben szintén nem 100%.
Azt vágjátok amúgy, hogy a Legends-decks oldal rendesen összeomlott? 😄 Nem bírja a forgalmat, úgyhogy költöznek nagyobb szerverekre meg minden. Az elmúlt 2 napban csak 1-2x sikerült belépnem 😄
Fogsz kapni, mindenki kap minden nap 😊 Illetve majdnem minden nap, mert általában szokott lenni delay, nekem úgy jön ki, hogy 26-28 óránként kapom. Persze közel sem megy ennyit a twitch, de ha úgyis gépnél vagyok és nincs más dolog, akkor a háttérben megy lenémítva.
Devv
5 goldból nehéz arénázni, a napi küldiért meg 3 pakkot kaptam... 😊 Ja, lófasz dropot kaptam, reggel óta megy a stream, be vagyok jelentkezve mindenhova, össze is van kötve a bethesda meg a twiccs.
Utoljára szerkesztette: Devv, 2017.06.30. 12:31:10
Akkor arénázz és gyűjtsd a napi dropokat. Hamar partyban leszel. Amúgy nekem is rohadtul hiányos még a lapkészletem 😞
Devv
9-en nyerhetetlen meccseim vannak, az összes ellennek az összes fullos legend megvan, én anno lekraftoltam odahviinget de az b kategória ezekhez képest...
A 3 manás intelligence újraidéző lap marha jó 😊 Meg a nagy kedvenc, az új Illusionist is 😊 Én azt is betettem kettőt a spellswordbe, ha feljön akkor adja az értéket mindig 😄
erasmus4
Én csak a preatorian commandert raktam bele 😊, meg egy ideig használtam a 3 manás 2/2 megkapod az enemy legfelső lapját ő meg kap 0 manás húzz lapot. Végül is laphúzás, de sok volt az aggro mindig valami ócskaság jött 😛, így kiszedtem, de controll ellen milyen lenne már ellopni Odahvinget, Miraak-ot 😄 stb.

Egyik legjobb meccsemen az echo of akatosra-ra rányomott az enemy 2szer azt az újraidézést, tehát deckjében minden lény 3 új keywordot kapott ...
Csak sajnálatára nekem már lent volt a preatorian comm. plusz 1 divine fervor

erasmus4
Spellswordön alakítottam picit, tokeneket szedegettem kifele és pár guardot meg hp- töltés raktam be, mert elég sok a piros breakthrougos weaponos átütnek mindenen, de ha szépen healeled magad elfogy a lapja, csak te ne üss csak mikor már megvan a boardcontroll.

Nekem nem adja most a Spellsword. Skyrim kiegig nagyon jöttem vele, most hogy berakosgatom és tesztelem az új kártyákat nagyon csökkent a winrate. Nem baj, most Crusaderen gondolkodom 😄
erasmus4
Vagy 3 napja kezdtem megint játszani r9-ig ugye el lehet menni de aztán nem tudtam kitörni , az addigi jó dekjeim szart se értek archer, aggromage, assasin, aztán spelswordel már elindultam felfele, most sok az aggro azokat a sok guard megfogja és ha sikerült jó tempoban lerakni a 6 manás 3/3-at ami +2/2-t ad minden lényre onnantól easy 2 manás 5/4-ek jönnek 😄.
Ellened azért voltam nagyon agresszív, mert attól féltem dragon spellswordel vagy az meg kicsinál ha szépen lassan kivárásra játszok. Eddig srákányok ellen 0/4 Alduin mindig jött az enemynek.
De szerencsére most elég sok az aggro, meg minden féle deck, rank5-re beértem ez neekm már elég 1ig úgyse jutnék el már.
Igazából azért hagytam abba régebben mert elegem lett hogy minden 2. meccs control mage ellen ment, de most jó van minden féle deck.

Levettek belőle hármat most a Skyrim kieg kijöttével 😊
Várj mikor? Francba, nem figyeltem 😄 Decket tesztelek 😄 Mi történt?

Megvan, visszanéztem a statot, te voltál a mirror 😊 Zsír, hogy összerakott minket a game. Megy neked a spellsword itt? Én csücsülök r6 alján vele 😄D
Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2017.06.30. 11:29:20
erasmus4
Most nézem Solo aréna rankom 4, miután elértem az grandmastert azóta nem játszottam mert túl nehéz lett, de hogyhogy csökkent? Mondjuk nem baj így lehet megint játszok párat, olcsó győzelem 😊

Devv
Köszi.
erasmus4
Ellenfél MarauderZozo 😊.

Ha jól emlékszem, nekem kb. fél óra után adta az elsőt.
Devv
Kripp 3650-et bont az újból! 😮
Shep: Rohadtul nincs igazad. Nagy lény? Elpusztíthatod, leveheted a statjait 1-re, megsebezheted, és kinyírhatod egy action-el, átváltoztathatod múmiává stb. Én nem szeretek egy nagy lényre feltenni mindent, mert semmit nem ér. Sok közepes lény már más 😄 Viszont ott a drain, és más heal képességek, hogy kihúzd. Szerintem neked endurance/strenght vagy endurance/agility pakli kell. Esetleg intelligence/endurance ha nagyon varázsolni akarsz. Ó a kedvencemet kihagytam: Fighters Guild recruit. Kirakja a srác a nagy lényt, én meg ezzel a két manás 1/2-es lappal leszedem. 😄 Trololololo.
Igy van szerintem is viszont a Faeriaval tegyel egy probat annak is vannak nehezsegei de messze jobb mint mint ez meg Hs es tarsai...
Devv
Meddig kell a streamnek mennie, hogy adjon valamit?
Shep
Hát de azért érted, na 😊 Továbbra is idegesít, hogy ez is túlságosan lény alapú, talán még a HS-től is jobban.

Devv
Mér melyik nyerjen? 😊
Shep
Hát ez a játék még mindig szar, mindig az nyer akinek több erős lénye jön fel.

EZT ajánlom mindenki figyelmébe 😄 Nagyon király, és hát igen, ennyire pontosak a srácok a Direwolfnál 😊
Kösd össze te is a steamet a bethesda fiókoddal! És menjen a háttérben Legends stream, minden nap fogsz kapni dropot, ingyen. 600 arany, vagy 1500 dust vagy random legendary. Tegnap pl. nekem dust jött, ma pedig legendary. Ami már megvolt sajnos, de pár napja ugyanígy nyitottam Merricet 😊 Őrá pl. régóta vágytam.
huh Gwent nekem nagyon nem adta, ez viszont már a "tutorial questtel" megvett 😊

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Figyi, én értelek. Én is szeretem a HS-t még mindig. De előbb-utóbb kikészülsz és váltani akarsz majd. Itt sokkal skillesebb meccsek vannak, és kevesebb netdecker baromállat. És a fejlesztők odafigyelnek ránk, nem kell hónapokig tök jogos dolgokért könyörögni. Végülis 2 igazi lehetőséged van, vagy ez vagy a Gwent még 😊
így ok 😊

nyeeh, még mindig fenntartom, hogy nagyon klassz kis játék (sőt), de sajnos csak egyre van időm és hát, a HS volt előbb 😊
Utoljára szerkesztette: Renegade, 2017.06.29. 23:06:53

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Rosszkor bizony. Az a deckem nem is működik jól, csak épp jól jöttek a lapok. Illetve elnézted, az a lap Alduin volt, 20 mana alapból, ki sem teheted, csak ha csökkented a költségét 12-ig, kettesével minden halott sárkányodért a temetődben.

Ne az alapján a meccs alapján ítélj, Alduint 10 meccsből egyszer tudod lehozni, pont beletrafáltál abba, ami jól kijött 😊
Új kedvenc lapom van: Winterhold Illusionist. Eszméletlen, nagy meglepetés nekem 😊 Nagyon sokoldalú kártya, imádom.

Ilyen szitukban használom:

- El kell tüntetni egy tauntot.
- El kell tüntetni egy buffoló lényt, így gyengíteni az ellenfélnél a többit.
- Saját lényre, ha gyógyítani akarom. (full hp-n jön vissza)
- Saját lényre, ha újra akarom használni a summon effectjét - Ancano, khm 😄
ad egy tök örülök, hogy felpörgött a topik, és ennyien rácuppantak, meg ilyen klassz eventeket csinálnak, szóval gondoltam belépek, kaptam is 3 paklit, volt is benne legendary, Zozo pont online volt, király, nézzük mit tud a játék, kirakott egy 4/12-es legendaryt, minden ellenség meghalt, a lényből lett egy 12/12, kezét nem dobta el, szóval ehhez képest a Death Wing, kutya füle o0, csóri ellenség köpni, nyelni nem tudott. hááát, nem volt meggyőző.
Persze nem kizárt, hogy csak rosszkor néztem bele újra a játékba.

PiszkosFred
Nekem ma meg nem adott semmit, lazsalnak a mokusok a kerekben... 😊

Nezed a twitchen a TESL kategoria kozvetiteseit, es ha a bethesdas accod ossze van kotve a twitchessel, akkor 24 orankent kapsz random jutalmat, legendary packtol kezdve a soulgemeken at aranyig, barmit.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Shep
Milyen twitch drop?

Jött ma még egy legendary, twitch dropból egy Lucien 😄 Sajnos ő már megvolt.
Jó lapokat ad, az elején el lehet vele lenni. Nyilván finomítani kell rajta, ha komolyan szeretnél nekifutni rankednek.
Shep
Az a deck amit adott a játék Paparoxux vagy akármi is legyen a neve, az fullos deck, mire elég rankeden?

Devv
Nekem Zozo mondta. 😄