The Elder Scrolls: Legends
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
1., A Praetorian Commanderrel felbuffolt Golden Saint klónja nem lett buffolt.
2., A Thief of Dreams, nem ad a kezedbe token lapot. (Amit a pakliján kívülről szerez az ellenfél.) Az volt, hogy kiraktam a Theif of Dreamset, az ellenfélnél volt egy Fighters Guild Recruit meg egy Mantikora. A Mantikorára mentem, és nem kaptam, így nem az volt nála. Ezután rálőttem egy Illusionistet a Thiefre, hogy aktiváljam a képességét, és ekkora egy Mantikorát és egy Ungolim Tokent dobott fel. Nyilván a Tokenre mentem (ami tényleg a kezében is volt, rögtön kijátszotta utána) és nem kaptam semmit.
Nem akar valaki a roppant gyér lapkészletemből egy tűrhető paklit összerakni, nekem nincs hozzá kedvem de kipróbálnék egy életképes decket?
Az, hogy kinek mi jon hamarabb, amivel dont egy meccset, szerencse kerdese legtobbszor (amit megbolondithat a jol osszerakott deck), amely egyszer neked "ut be", maskor az ellenfelnek.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2017.06.30. 14:16:58
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Szóval ügyesen van megtervezve. Korántsem automatikus győzelem, ha sikerül is felhúzni - ami egy lapnál 50 lapos deckben szintén nem 100%.
Utoljára szerkesztette: Devv, 2017.06.30. 12:31:10
Egyik legjobb meccsemen az echo of akatosra-ra rányomott az enemy 2szer azt az újraidézést, tehát deckjében minden lény 3 új keywordot kapott ...
Csak sajnálatára nekem már lent volt a preatorian comm. plusz 1 divine fervor
Ellened azért voltam nagyon agresszív, mert attól féltem dragon spellswordel vagy az meg kicsinál ha szépen lassan kivárásra játszok. Eddig srákányok ellen 0/4 Alduin mindig jött az enemynek.
De szerencsére most elég sok az aggro, meg minden féle deck, rank5-re beértem ez neekm már elég 1ig úgyse jutnék el már.
Igazából azért hagytam abba régebben mert elegem lett hogy minden 2. meccs control mage ellen ment, de most jó van minden féle deck.
Megvan, visszanéztem a statot, te voltál a mirror 😊 Zsír, hogy összerakott minket a game. Megy neked a spellsword itt? Én csücsülök r6 alján vele 😄D
Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2017.06.30. 11:29:20
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
nyeeh, még mindig fenntartom, hogy nagyon klassz kis játék (sőt), de sajnos csak egyre van időm és hát, a HS volt előbb 😊
Utoljára szerkesztette: Renegade, 2017.06.29. 23:06:53
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Ne az alapján a meccs alapján ítélj, Alduint 10 meccsből egyszer tudod lehozni, pont beletrafáltál abba, ami jól kijött 😊
Ilyen szitukban használom:
- El kell tüntetni egy tauntot.
- El kell tüntetni egy buffoló lényt, így gyengíteni az ellenfélnél a többit.
- Saját lényre, ha gyógyítani akarom. (full hp-n jön vissza)
- Saját lényre, ha újra akarom használni a summon effectjét - Ancano, khm 😄
Persze nem kizárt, hogy csak rosszkor néztem bele újra a játékba.
Nezed a twitchen a TESL kategoria kozvetiteseit, es ha a bethesdas accod ossze van kotve a twitchessel, akkor 24 orankent kapsz random jutalmat, legendary packtol kezdve a soulgemeken at aranyig, barmit.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”