The Elder Scrolls: Legends
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Úgy tűnik, amit tuti érdemes legyártani az az Echo of Akatosh. Nagyon jó lap, és már megy a sírás miatta:

Utoljára szerkesztette: Ersiman, 2017.06.28. 06:44:54
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: Ersiman, 2017.06.28. 06:44:54
Úgy tűnik lesznek 500 goldért prebuilt deckek vegyesen régi és új lapokkal, egy Heroes of Skyrim legendaryval.
Snaxximan is Skyrim packokat bont!
Wow, micsoda új lapok, atyavilág 😄
Nézzétek IAmCVH streamjét!
Skyrim packokat bont!
Utoljára szerkesztette: Ersiman, 2017.06.27. 21:48:24
Skyrim packokat bont!
Utoljára szerkesztette: Ersiman, 2017.06.27. 21:48:24
Hát ez az, nagyon korlátozott a vérfarkas állomány. 😄
Viszont önmagában farkas sincs sok.
Utoljára szerkesztette: Ersiman, 2017.06.27. 18:41:17
Viszont önmagában farkas sincs sok.
Utoljára szerkesztette: Ersiman, 2017.06.27. 18:41:17
Szerintem nem fognak, azok a Werewolf tribe-ba tartoznak. Illetve Willpower ágon még nem is láttunk vérfarkast nem?
Uncaged Wolf a Wolf Cage-dzsel lehet megidézni.
Az azért érdekes lenne, ha a Werewolfok is számítanának.

Utoljára szerkesztette: Ersiman, 2017.06.27. 18:01:07
Az azért érdekes lenne, ha a Werewolfok is számítanának.

Utoljára szerkesztette: Ersiman, 2017.06.27. 18:01:07
Így néz ki nálam a tracker. Maximálisan elégedett vagyok, bekapcsolod és utána indítod el a játékot, és mindent dokumentál automatikusan érzékel minden lapot. Arénában is azonnal jó. Jól is néz ki. Elvileg működik az Eternalhoz is. 10/10, csak hamar érkezzen majd a Skyrimos frissítés 😊

Még bármi lehet, a lapok felét sem ismerjük. Én azt nem látom, hogy lesz működő sárkány és vérfarkas szinergia. Most még túl kevés lap van hozzá, ráadásul itt kasztonként kellene elég sok, mert a semleges lapok sokkal kevésbé dominálnak mint a HS-ben.
Magyar TES: Legends csoport a Steamen. Jó lenne, ha minél több tag csatlakozna.
Szerintetek lesz majd egy ongoing item vagy esetleg spell a strenght vagy endurance ágon (BloodMoon, nyilván) ami átrakja a farkasokat beast formba? Elég komoly lenne és adja magát 😄 Esetleg legendary itemként 3 használattal Hircine gyűrűje, és akkor azzal rakhatsz át beast formba farkasokat rúnatörés nélkül 😊 Én örülnék.
Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2017.06.27. 13:13:52
Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2017.06.27. 13:13:52
Szerintetek nincs felhúzva a solo aréna droprateje? Elképesztő amiket bead már napok óta. Mentem most egy 6-3-mat, nem lett annyira jó, mert már Gladiator vagyok és nehezedik. De a jutalom 😄 Packon kívül egy General Tullius és a packban egy premium Ravenous Crocodile 😄
Gloomlurker

Aela.

Na, időközben meglett a level 50. Úgyhogy kaptam egy Talon Lord legendet (azért ezt választottam, mert a Blood Magic Lord már megvolt), meg nyitottam ma egy második Ayrennt is, solo aréna jutalomként, csak úgy magában. Nem is tudtam,hogy így is jöhet legendás. Feliratkoztam az androidos cuccra, az is hoz egy legendet. Jött 1500 dust a twitchről is, meg egy premium Chaurus Reaper egy packból. 2 arénából kaptam összesen 4 packot, meg még egyet a level 50 eléréséért. Ez a mai termés 😊 Ez a játék ezerszer jobban jutalmaz, mint a HS. Az utóbbi egy hétben minden nap szereztem premium lapot, ez is fontos szempont nálam.
Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2017.06.26. 23:12:07
Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2017.06.26. 23:12:07
Blades Lookout

Az eszköz nem kompatibilis ezzel a verzióval. Egy szoftverfrissítés megoldhatja, vagy most kajak nem játszhaton egy amúgy rohadtul nem gyenge telefonon? Xiaomi redmi note 2.
Annyi, majd juliusban meg aktivalod amit kapsz.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Ez csak ennyi volt, hogy rákattintottam, hogy előregisztráció és kész is vagyunk? PC-n csináltam, de be volt lépve a google fiókom 😄
Androidos elő-regisztrációért a Google Playen jár majd egy free Legendary!
Lockpick

Nemsokára megkapjuk Aelát, akinek a trailerben is láttuk a beast formját, illetve van egy olyan gyanúm, hogy a már E3-on homályosan látott dragonborn szerű lapot is.
Ha ez lesz, akkor mibe, hogy a képessége az, hogy megöl egy ellenséges sárkányt és átveszi a támadóerejét és életét? 😄 Ha jól emlékszem 2/3 alap statja van.
Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2017.06.26. 12:38:22
Ha ez lesz, akkor mibe, hogy a képessége az, hogy megöl egy ellenséges sárkányt és átveszi a támadóerejét és életét? 😄 Ha jól emlékszem 2/3 alap statja van.
Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2017.06.26. 12:38:22
Aela's Huntmate

Wolf Cage

Én még a régi ESLTrackert használom, de majd teszek egy próbát az újjal is. Sajnos mikor próbából letöltöttem a vírusirtóm azonnal felsikított, és eliminálta a fájlt.
Na igen, hát ez lol 😄 Kivéve, ha van valami jó képessége a falusiaknak 😄
Más: amúgy ti felraktátok a deck trackert? Első ránézésre jónak tűnik, ma próbáltam ki.
Más: amúgy ti felraktátok a deck trackert? Első ránézésre jónak tűnik, ma próbáltam ki.
Prized Chicken

This is the official words on how she works. ---> Lydia counts as a Guard for both lanes, meaning that a creature in the lane opposite Lydia will have to attack Lydia or a Guard in its lane. Attacking Lydia across lanes does not cause the attacker or Lydia to move.
Fire Breath - Shout
Level 1 - Deal 2 damage to a creature.
Level 2 - Deal 4 damage to a creature.
Level 3 - Deal 10 damage to a creature.

Utoljára szerkesztette: Ersiman, 2017.06.25. 21:34:29
Level 1 - Deal 2 damage to a creature.
Level 2 - Deal 4 damage to a creature.
Level 3 - Deal 10 damage to a creature.

Utoljára szerkesztette: Ersiman, 2017.06.25. 21:34:29
Embassy Disguise

Siman attamadnak majd, szerintem.
Ja 😄 Csak kérdés, hogyan oldják meg. Vagy úgy, hogy az ellenkező térfélen lévő lények egyáltalán nem tudnak támadni, vagy úgy, hogy áttámadnak a másik laneről, mint a blood dragon. Mert ha az első verzió, akkor ez nagyon király lap, mert egy oldalt guardol, egy másikon meg mindenki gyakorlatilag shakled 😄
Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2017.06.25. 20:49:35
Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2017.06.25. 20:49:35
Na, amennyiszer ez a draga leanyzo meg- es kikerulhetetlenul utban volt a Skyrimban, ez a "mindket terfelen guard" telitalalat.
Na, itt van mindenki kedvenc companionja is 😄

Oké, tehát úgy kell számolni, hogy classonként legalább 2 unique ( mert a kéknél már van a College + Ancano) és 2 sima legendaryt (pl. sárgánál lettunk kettőt) kapunk. Ezenkívül kapunk dual-class rareket is, de remélem epic és legendaryk is jönnek abból is. Eszméletlen amúgy a kieg 😄
Ez nekem rohadtul bejön 😊 Valszeg az Adoring Fanhoz hasonlít az effektje, véletlenszerűen jön valamikor. De ez marha jó, olyan lapok esetében, amiknek erős a summon képességük, de önmagában gyengék. Pl Allena.
Amúgy megjegyzem, hogy a képen Sanguine daedra isten van 😄 Ő a dorbézolás, ivászat stb. istene a daedrák között. (Pontosabban Sam Guevenne, de ő csak a kitalált emberi álcája, a Skyrimben berúgat minket, és a Markarthi templomban ébredünk totál másnaposan és semmire sem emlékszünk az estéből 😊 Nagyon poén küldetés, aki játszotta, ha másra nem, de erre tuti emlékszik...😄 )
Amúgy megjegyzem, hogy a képen Sanguine daedra isten van 😄 Ő a dorbézolás, ivászat stb. istene a daedrák között. (Pontosabban Sam Guevenne, de ő csak a kitalált emberi álcája, a Skyrimben berúgat minket, és a Markarthi templomban ébredünk totál másnaposan és semmire sem emlékszünk az estéből 😊 Nagyon poén küldetés, aki játszotta, ha másra nem, de erre tuti emlékszik...😄 )
Új lap, Allenával igen jó combo 😄
Conjuration Tutor

Utoljára szerkesztette: Ersiman, 2017.06.25. 19:34:56

Utoljára szerkesztette: Ersiman, 2017.06.25. 19:34:56
Nagyon erős lap!
A Night to Remember

Wow, nézzétek meg a monthly cardot. Aztarohadteget 😄
Ancano

Utoljára szerkesztette: Ersiman, 2017.06.25. 15:52:09