1731
tesbanner900x275.png
  • Ersiman
    Ma már én is azt kaptam.
  • Devv
    Ja? Nekem play 10 actions és elnyomni se tudom...
  • Zozo0122 #1049
    Nekem ma is azt adott :D
  • Devv
    A tviccs drop tarthat még? Mert ma már nem adott pakkos napi küldit.
  • Zozo0122 #1047
    Persze, meg én Crusaderbe tenném, tömérdek buff közé...Elég egy Divine Fervor, vagy egy Gatekeeper, hogy ez a lap God Tier legyen :D
    Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2017.07.07. 14:04:24
  • Ersiman
    Nekem is tetszik, az igazán gyenge pontja az Execute, de az nincs mindenkinek, meg jó eséllyel kimehet már egy gyengébb lapra. De a Charge miatt mindenképp van belőle nyereség.
    Utoljára szerkesztette: Ersiman, 2017.07.07. 13:44:29
  • Ersiman
    Úgy látszik valóban ritkíthatták a dropot, megint 34 óra volt a szünet kettő között.
  • Devv
    Nekem nem annyira, talán ha próféciás lenne.
  • Shep
    Nekem tetszik.
  • Zozo0122 #1042
    Mit gondoltok erről a lapról? Egyre jobban szemezek vele, hogy betegyem ranked deckbe. Arénában isteni :D

• erasmus4
    Solo arénában én pont ezeket bírom hogy alkalmazkodni kell a pályához. Amikor Sheogoratos event volt, tehát ilyen pályákon mentünk emberek ellen 2szer is 7et mentem :).
    Amúgy kieg érkeztével eléggé változott az aréna meta. Annyi nagy lap jött hogy sokkal nehezebb valami gyors aggrot kipickelni. Eddig 2-3 dropokból volt a legtöbb, kieg óta mentem 3-at 4 manások tömkelegét adja, 2-3 dropoknak meg a legalját tudom elhozni...
  • Ersiman
    Hát pont azok miatt annyira jók! :)
  • Shep
    Pedig itt még egész kevés random van a HS-hez képest, de ettől még tényleg zavaró.

Megvettem a fos aréna helyett inkább az Ancanos paklit, jópofa :)
    Utoljára szerkesztette: Shep, 2017.07.06. 21:47:33
  • Shep
    Ja, hát ha adott volna :D Az aréna minden játékban egy fos, ezt itt és most kategórikusan kijelentem :DD
  • Jaqen
    Nekem az nem tetszik benne, hogy random dolgokat ad. Pl wind, ami átfújja X lényedet a másik lane-re, vagy az ellenfél kap előnyt (pl kezdő lény) vagy random keyword a másik lane-en. Azt mivel rendszerint sz.r paklikat tudok összetákolni, így örülök ha jól jönnek a lapok, na hátha nyerek...de nem mert random keyword pont bejött, hopp már meg is haltam :D Ez azért zavar mert nem én tehetek a vereségemről, így adta a sors. Utálom a random dolgokat a kártyajátékokban.
  • Devv
    Tajuntot köll kitenni.
  • Shep
    Zseniálisak ezek a solo arénák, aggro szarok egytől egyig, azt hiszem elég is volt ebből ennyi.
  • Zozo0122 #1034
    Fene tudja. Viszont eléggé sokáig benn szokták hagyni a akcióikat, szóval lehet, hogy várhatsz vele.
  • Zozo0122 #1033
    Jujj, az jó lap. Nekem még egy sincs sajnos :D
  • Icegrind
    Tegnap kaptam 600 goldot, így már van 960. Felmerül a kérdés tehát, hogy azokat az 500 goldos deckeket bármikor meg lehet venni vagy csak egy bizonyos ideig? Amennyiben bármikor akkor szerintem most a dark brotherhood jobban megérné nekem.
  • Shep
    Aha, így akkor már kevésbé probléma, hogy ugyanazt kaptam ami már megvolt, mert ez jelen esetben a csontsárkány amiből mehet ezek szerint 3.
  • Zozo0122 #1030
    A 600 goldot költsd solo arénára.

Alap legendekből 3 lehet. Unique-ból csakis egy. Ezek nevesítettek és narancssárga gömb van a lap tetején.
  • Shep
    Most nézem, itt két egyforma legendás is lehet egy deckben, vagy a legendások száma van limitálva?
  • Shep
    Na 5 nap után jött 600 gold, mégsem csak legenda ez a drop :)
  • osmundsaddlar
    Sziasztok!

Nemrég találtam ezt az oldalt, látom vannak itt páran akik játszanak ezzel :D Én kb. márciusban kezdtem el játszani ezzel, azóta kétszer mentem fel Legend-be. Akit érdekel azt szívesen felvenném barátnak, Twente a felhasználónevem.
  • PiszkosFred
    Hja ok, azt hittem az ertesites hianyarol beszelsz :)
    Engedd, hadd fusson a hatterben (de fontos, hogy a TESLegends kategoriaba tartozo stream legyen), elobb-utobb kapsz te is. Muszaj. Az elso amugy is jon 10 perc utan szinte mindig.
  • Shep
    Neked van de nekem nincs, erről beszélek :)

Na ez a forma, nyitottam egy legendást erre pont olyat ami már megvan, mert nincs amúgy elég legendás, duplázni kell.
  • PiszkosFred
    De van. A "Bethesda" user kuld neked egy uzenetet, hogy kaptal es lepj be a jatekba, ott atveheted.
  • Shep
    Persze de most kilőttem és bekapcsolom megint, hátha
  • Ersiman
    Leellenőrizted a Bethesda oldalán, hogy sikerült-e az összekapcsolás? Hihetetlen, hogy egyet sem kaptál.
  • Jaqen
    Én telón futtatom a twitchet, és a játékban kapok róla értesítést, telón nem ugrott még fel ablak, vagy csak nem láttam. De a játékban mindig kiírja ha kapsz valamit.
  • Shep
    Közben amúgy rájöttem ,hogy valójában egy dropom sem volt, twitchen nincsen erről üzenet, tehát az az egy legendás valami más volt :)
  • Shep
    Ja, azt tudom. Egyébként most azt mondom jobb, mint a HS, de lehet csak azért, mert még újdonság, viszont a Magichez sehol nincsen egyik sem.
    Utoljára szerkesztette: Shep, 2017.07.06. 14:57:14
  • Devv
    És 9-nél már kapsz egy fix reward lapot.
  • Shep
    Kösz, ez jó hír.
  • erasmus4
    Szintet nem tudsz esni, ha vesztesz is 10et sorban akkor is serpent (kígyó) 2 ben leszel.
  • Devv
    9-ről nem tudsz visszaesni.
  • Shep
    Vagy csak szerencsém van, vagy kezdek belejönni, de utolsó tízen pár meccsből csak kettőt buktam el.
    9-nél feljött a kígyó, ha ott bukom mind a kettőt visszadob 10-re vagy 9-en megtart csak amíg nem nyerem ki magam a csúszómászóból addig ott maradok?
  • Ersiman
    IAmCVH, MattOblivium, CHARM3R, meg aki épp streamel. Ha valamelyik sponzorált streamer megy éppen akkor azt pl. Kripp.
  • PiszkosFred
    Mindegy kit nezel, csak a kategoriaba (TESL) tartozzon az illeto, mert a bot csak ott osztja a dropot.