The Elder Scrolls: Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Miért rankeden játszol? A casual érdekesebb is, és biztos találsz ellenfelet. Persze ott is lehet rossz matchmaking ez igaz.
Két lehetőség merült fel:
1. Ennyire nem játszanak evvel.
2. Ennyire rossz a matchmaking.

Rank6-nál 20sec után rank3 enemyt ad...
Mintha twitch chaten azt olvastam volna, hogy elvileg 1 hétig van ez a napi quest.
Nekem is már negyedszer talán, de mikor teljesíted látszik egy számláló, ahol mutatja az ebből nyert packok számát. Nyilván véges ez az akció, de nagyon jó. Én a tegnapi 3+(twitchből 600 gold) packokból nyitottam még egy legendaryt.
Shep
Tegnap elnyomta megy kvesztet a 3 paklisat adta helyette, ma szintén azt kaptam 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Na látod már az elején is van valami. Később meg főként akkor ha szereted a control deckeket. Most lett kész az a quest, hogy 30x meg kell támadni az enemyt, 6meccs kellett hozzá (4-2), mert annyira működik a control, hogy nem kell támadni se. Aggro ellen boardot irányítod és feladja, mert nem tud mit kezdeni, kifogy a lapokból. Midrange és control ellen, meg csak tradelgettek, mert egyikőtök sem akar runát procolni, csak akkor ha tudod kezelni az esetleges prophecyt vagy a lapelőnyt. Control vs controlban van, hogy 10. körben még mindketten 20hp felett vagytok, mert ha ész nélkül megy a face akkor vesztettél is.

Számomra ez a stílus jóval izgalmasabb, mint a push face és vagy tud rá reagálni az ellenfél vagy nem.
Shep
Tegnap végignézegettem a mage meg a sárkányos deck tetszik legjobban de pont ezekből van meg a legtöbb lap. Tegnap a twich dropból pont kaptam egy legendást, tehát legalább ennyi élményem volt .)

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Solo arénával lassabban jön össze egy normális deck, mintha vennél egyet 500goldért, viszont jelenleg jó megoldás lehet a twitch drop miatt. Hátha kapsz 600 goldot belőle és abból meg tudod venni valamelyik decket. (sárga-lilát ajánlom)
Én 10 perc után kaptam. Telóról megy lenémítva, a kutyát nem zavarja. De naponta csak egyet ad ha minden igaz. Az, hogy meddig kell várni elég random.
Szerintem ezt épp azért találták ki, hogy akik most kezdik a játékot viszonylag hamar összeszedhessenek egy működő deckre valót.
Nálam megy a háttérben, mikor gépnél vagyok. Az első nekem kb. félóra után jött, de ez véletlenszerű. Átlagosan 24-26 óránként ad egy újat.
Shep
Mennyi ideig kell "nézni", meg mikor adják az ajándékot?

Shep
Na ez tényleg jó, kösz.

Hát elég sokszor leírtuk: A Bethesda accountodat kapcsold össze a Twitch accountoddal. Nézz Elder Scroll Legends streameket (az sem baj, ha a háttérben megy). Naponta kaphatsz ajándékot: 600 gold vagy Legendary pack (core setből ad egyet) vagy 1500 Gem Soul. Nagyon megéri!
Shep
Mi a túró ez a twitch drop amiről beszéltek?

A Twitch droppal könnyen összeszedheted a hiányzó epiceket egy deckhez, ha rankedezni akarsz - addig meg tényleg érdemes arénázni, és Casualban csinálni a napi questeket.
Én nem látom pixelesnek az enyémet.
Shep
Na úgy látom le kell itt szarni a rankedet, solo arénázni kell. Egyszerűen sélytelen mikor mindenki ezer legendással meg epicekkel jön, nekem meg csak a kis szar commonok vannak.

Na, így néz ki nálam, ez a két art pl. pixeles. Csak az art, a lap többi része tiszta. több Skyrim kártyánál is ez van, Megnéznétek, hogy nálatok jó-e?

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Hmm. Fura. lövök majd fotót. De még egyszer - csak akkor pixeles néhány Skyrim lap (messze nem mind) amikor craft vagy collection nézetben látom, illetve a boardon. Ha ráközelítek/rákattintok, akkor már tökéletes. Nincs másnak ilyen?
Devv
Nálam jó.
Nektek is pixeles néhány kártya nézete a boardon vagy a collectionben? Pl az Ancient lookout, csak akkor éles, ha rámegyek a lapra. Csak Skyrim lapokkal fordul elő, de többel is. Innkeeper Delphine, Nightprowler, stb. Nézzétek meg őket a craft résznél, eléggé látszik.

Vagy pl az Arrest lap. Ott elég ocsmány a dolog.
Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2017.07.01. 18:23:48
Shep: Amíg nincs meg minden lap, próbálkozz általad összerakott deck-el. Én saját deckekkel jutottam rank 9-ig, és soha nem raktam össze olyat, amit más csinált. Nekem nem farmolásról szól a játék, inkább fun. Ettől függetlenül vannak sikerélményeim. Most pl kétszer is beadott egy olyat, hogy támadjak 30 alkalommal az ellenfélre, és kapok 3 skyrim-es paklit. Ebből jött két legendary, meg pár hasznosabb lap.
Shep
33 lap van meg ezekből

Shep
Most rakjam vissza? 😊 Na jó este lehet ránézek.

Ezt össze tudod rakni? Ez a legújabb paklim, tegnap óta 20 meccsből 75% winratem van vele. Sajnos az az 5 lose is tegnap éjjel jött, amikor próbáltam gyorsan felmenni R5-re, de valahogy nem sikerült, sorozatban buktam. Ma reggel óta csak nyertem, 7 win. Szóval elég jó a metába. Ha néhány lapod hiányzik, akkor helyettesítsd, de ezzel szerintem el tudsz indulni. A 4 manás lapokig gondolom minden megvan és itt az early game a legfontosabb, meg hogy neked legyen több életed. 😊

Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2017.07.01. 16:23:43
A legolcsóbb deck 500 gold, az anduinos sárga-lila deck. Zsinorban 2x elvert, már bánom, hogy nem azt vettem.
Shep
Tegnap néztem még a legolcsóbb decket sem tudtam hiánytalanul összerakni, de pótoltam a hiányzó lapokat ahogy tudtam, mégis szarrá aláztak, nem az én játékom ez, van ilyen, 3x adtam neki esélyt, a story módon kívül semmi sikerélményem nem volt szóval ezek után én nem erőltetem tovább. Igazából ha nem kerül fel steamre nem néztem volna rá újból.

Shep, nézz a legends-decks.com-on valami olcsó és jó decket. Pl. Crusadert vagy Archert játssz, attól is függően, milyen lapjaid vannak. Itt SOKKAL hamarabb feljön egy kezdő mint bármi másban. (Kivéve talán az Eternalt) Csak a HS-es beidegződéseket felejtsd el, csak hogy néhány példát mondjak:
- Itt nincs play és summon. Csak summon van, ami a boardra kerül bárhogy, az aktiválja a képességét. Akkor is, ha temetőből jön, vagy bárhonnan. Ez következetesebb, minta HS.
-Ha tele a boardod, akkor is rakhatsz ki lényt, csak fel kell áldoznod az egyiket. Kirakod a lényt, megkérdezi melyik helyére tegye, stb.
-Használd ki, hogy egy körig covert ad a shadow lane, rohadt hasznos.
-Hiába lehet több, maradj meg az 50 lapos pakliknál.
Shep
Hát akkor én vagyok totál szar ehhez a játékhoz, ez van, szerencsére van annyi alternatíva, hogy egyikbe se akarjak belekezdeni 😊

Ma adtam egy újabb esélyt a játéknak és egyáltalán nem értek egyet. Félkész deckel 8-0-val indítottam. Beléptem volt egy aréna ticketem, indítottam egy versus-t 1-3-al 2pack + gold. A két packban egy legendary. Játszottam 3órát addig meglestem ezt a twitches dolgot, onnan is jött egy legendary. Rank 12-9 közt folyamat kész / félkész de hatásos deckek jöttek, mert a dropból bármely kezdő megszedhette magát, viszont játszani nem tudtak vele. Itt ha nem is megy jól a rewardok miatt akkor is lehet sikerélményed. Ellentétben a hs-ben milyen sikerélményed van? Rank20-ra első nap feljutsz utána abból áll a játék, hogy többet veszítesz, mint nyersz. Főleg ha még bekapsz 1-2 embert aki goldot farmol. Őszintén felmegyek twitchre megnézm a hs streamereket és aki csak pár hónapja játszik az rank 15-20 közt ugrál. Nem látom ebben hol a sikerélmény. Sőt most kapott mindenki egy kész decket amivel el lehet játszadozni normálisan. HS-ben meg teljesen a 0-ról kezdesz, konkrétan még egy rare lapod sincs.

Nem mondom, hogy tökéletes a játék, illetve azért hagytam abba, mert nem hittem benne, hogy van jövője (ez még mindig így van, bármár egy kicsit jobban áll). Viszont egyáltalán nem értem, hogy miért lenne a kezdőnek több sikerélménye ott, mint itt.

Amúgy meg ott van zozo példája is, kb egyszerre kezdtük és 1. hónapban legend lett, pedig emlékszem, hogy akkor is kész deckekkel rohangáltak már az emberek.
Shep
Tegnap letöröltem ezt a szart ismét, nem hiszem el, hogy bármilyen paklival játszva sem tudok nyerni, nyilván nem vagyok pro, meg semmi de az a játék ahol egy kezdő csak szív az nem jó, max olyanoknak akik szeretik sanyargatni magukat. Tudjuk jól ,hogy a HS is egy szar de ott legalább azt jól belőtték ,hogy egy kezdőnek is adnak sikerélményt már a legelején is, bár ott talán át is estek a ló túlololdalára itt meg a másik végletet lehet látni 😊

😄 Jó hogy mondod! Nekem is megvan! Csak az nem esett le játék közben, hogy érdemes megenni a sütit!
Nem lett meg a rank5. Crusaderrel próbáltam rá végül, majdnem el is értem, de folyton visszavertek még hajnali 3-kor is, úgyhogy feladtam. Nem gond, max craftolok még egy Tutort 😄 Sajnos erősen érezhető, hogy nincs meg a 10-lapos bónusz set meg a Dark Brotherhood. Ezekbe valós pénzből fogok beinvesztálni, mert most újra ráfekszem a játékra 😊

Az elején annyira rákattantam, hogy első hónapom végén (kb. 1 éve, még nyílt bétában) ki is ütöttem a legendet. Meg kell csinálni újra, mert resetnél elvették a címemet...😄

Elvileg ez az OFF, ami a nem szorosan a tárgyhoz tartozó hozzászólás.
Hát, vagy egy saját nagyon kis, vagy egy ellen nagyon nagy lényére érdemes rányomni. Vagy például az olyanra aki most az atronachokat duplázza. De persze mivel véletlen alapú, inkább a Casualban jó. Viszont én főleg azt játszom. 😊
Devv
Nekem is van természetesen. 😊
Devv
Miért szürkével írsz? 😄
Tudom, az egy beteg állat lap 😄 De még nincs meg, és örülnék neki 😄 Egyébként az Sheogorath botja, azért ilyen, amilyen...

Nekem nincs meg a Wabbajack, de arénában kaptam már, és így lett meg a Pastry Chef achim, hogy beadta, hogy süteménnyé változtatott egy lényt 😄DD Ha jól tudom, akkor ez titkos achievement, kinek van még meg innen? <#idiota>
Devv
Rendeztem bannert ide, de a modik hétvégén nem dolgoznak. (?) 😄
Már Soul Gemmé változott. 😊 Én meg azoknak örülnék, mert egyik sincs!
Devv
A Wabbajack arra jó, hogy az ellen nagy lényéből még nagyobbat csinál... 😄 Használtam poénból de aztán kivettem.
Szerintem sokan kaptak észbe utolső nap, hogy legalább 9-ig el kellene jutniuk.
Odaadhatnád az egyiket, adnék érte Lucient vagy Ayrennt 😄 Ezekből van duplám, már ami unique.
Igen! A drop Legendary pack mindig a Core szettből ad!
Devv
Köszi. Alap szettből is ad legendet ezek szerint?
Gratula! Én drop legendből kétszer nyitottam Wabbajacket! 😄
erasmus4
rank 9ig nem esel vissza vereség esetén, pont azért hogy a havi lapból legalább 1-et mindenki megkaphasson.

Nekem jött Ulfric, meg Paarthurnax. 12 mana de talán befér a deckembe. Fasza lapok vannak. Endurance-nél van olyan ami visszahoz egy lényt a temetőből. De kellett már 😄 Amúgy az ide belinkelt apk fájlt letöltve, sikerült működésre bírni telón. Ezer köszönet!