The Elder Scrolls: Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shep
Hát ez a twitch drop olyan, mint a játék, legendásan ritka, első nap dobott azóta semmi, ez volt 3 napja, viszont ma megint 3 boosterest adott.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Nekem megy most. Meglett a rank5, éppen most. (Hó végén meg szenvedtem, vicc 😄) Szerintem meglehet újra a Legend is, ha lesz rá idő. A Crusader deckem a Skyrim kieg kijötte óta 43 meccsből 77%-os winraten áll. Mióta legutóbb kiraktam ide, apróbb változtatások voltak benne. A Priest of the Eight bizonyult most számomra nagyon jó kártyának, ez kellett. A Praetorian meg nyilván beteg, már kettőt futtatok. Az előbb elvertem egy olyan maget, ami kijátszotta 3x az Echot 😄

Nagyon tetszik a deck, de most itt R5-ön kis időre megállok, nekiállok tesztelgetni néhány lapot, amire még nem volt idő/nem akartam beáldozni a csillagjaimat rankeden. Sose megyek casualba.
Shep
Na még rankeden is nyertem 3-ból kettőt. Ahogy nézem első cél az kell legyen, hogy az összes 500 goldos decket megvegyem, utána lehet boosterezni.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Hát nem tudom mi van de ma csak nyertem 😊 Lehet megszánt a gép 😊

Devv
Na kipofoztam a bannert. <#eljen>
Shep
Lehet random ez is.

A winek megvannak, csak nem értem mi alapján lesz egy meccsből bonus round.
Shep
Ja, hát ahhoz előbb nyerni kellene 😊

Két "csillag" jár a győzelemért rankeden, olyan meccsen aminek az elején kiírja, hogy bonus round.
Devv
Nekem közben megjött a drop: 1500 gem. Ideje volt...
Shep
Egyáltalán mi az a bonus round? .)

Na ja a 9 pakli azért nem egy rossz dolog 😄

A kérdésedre a válasz pedig passz, a ranked matchmakinget sem értem,nem hogy a casualt.

Bennem is felmerült egy kérdés,mégpedig hogy mi alapján adja a bonus roundot? Tegnap kaptam egymás után 3-at pedig akkor pont sorban veszítettem,ma meg 6win után sem adott. Mondjuk ez utóbbi érthető, ha itt sincs bonus rank5 alatt, de az előbbire ebben az esetben is keresném a választ.
Shep
Hááát persze, 2 nap alatt +50 gold 😄D Igazi f2p élmény 😄 Jó, igaz adott 9 paklit majdnem ingyen tehát egy szavam sem lehet.

Itt van olyan rendszer, mint a HS-ben ,hogy ha kazuárban sokat buksz akkor gyengékkel sorsol össze?
Utoljára szerkesztette: Shep, 2017.07.03. 15:38:40

Akkor már lassan arénára/ új deckre is összefarmolod a goldot nem?😄
Shep
Ú de nagy király vagyok, egy éjszaka alatt pro player lettem kazuárban, 4 meccs 4 győzelem a Patruxos 500 goldos deck-el 😄

Tegnap reggel 9-től este 11-ig mentek a streamek a háttérben és amikor nem voltam gépnél, de semmi. Ma meg 1500gem 10perc után. Nagyon random.
Shep
Hát nem nagyon akar esni semmi ebből a twitch akcióból. 😞

Devv
Nekem azért sikerült a renk9 tegnap saját magam által összerakott battlemage-el, pedig én nagy missplay király vagyok.
A kártyajáték részben szerencsejáték 😄 Amúgy elképzelhető, gyakorolni kell, megszokni a mechanikákat, a lane rendszert stb. De lehet, hogy csak a profik mentek magasabb rankra. 😊 Engem mindig casualban picsáznak el, mert ott próbálgatják a netes deckjeiket, rák a fejüket 😄
Shep
Ja 😄DD

Devv
Véletlen 😉
Shep
Érdekes, ma eddig 2-ből 2 győzelem, 1 nap alatt megtanultam játszani vagy csak egy újabb szerencsejátékkal van dolgunk? .)

Én is, de mikor megcsinálod láthatsz egy számlálót, tehát végesszámú packot lehet így szerezni. Szerintem.
Shep
Nem tudom mi van 3. napja a 3 boosteres kvesztet kapom.

Shep
Nekem erről mindig Lakatos a delfin jut eszembe 😄

Én is inkább casualon csinálom a questet, próbálgatom a deckeket.
Hát, az egy dolog, hogy léteznek elvileg optimálisan összerakott deckek, de gyakorlatilag mindenki abból építkezik, ami van. 😊
Én is legyűrtem egy Echo of Akatosh paklit, 6 manánál kijátszotta. Ráadásul általam épített deck-el amibe a "szakik" ezer módon beleköthetnek. Most tényleg nem érdemes rankedezni kezdőként amúgy 😊
Az előbb néztem Kripp streamjét, rank 9-en simán kikapott egy olyan deckkel amiben legalább két Echo of Akatosh volt (annyit láttam kijátszani). Szóval bármennyire megy most miatta a sírás, egyáltalán nem instant győzelem.
Nincs ezen mit csodálkozni. Félkész deckekkel játszol a hónap legelején, amikor még mindenki alacsony rangon van. Solo arénázz, gyűjtögess és legyen bekapcsolva a twitch a dropokért.
Shep
2 nap kellett ahhoz ,hogy nyerjek 3 meccset amiért kaptam egy commont meg 20 aranyat. f2p 😄DDDDDDDDDDDDD
Az egész azért vicces, mert tavaly mikor kijött a játék lazán lementem 9-re, csináltam 8-as solo arénát, na ezzel szemben most 12-őn vegetálok, de a kazuár is ugyanaz, solo arénában meg 2-őt nyertem.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2017.07.02. 22:59:36

Shep
Ha concedelsz akkor sem ad semmit hiába nyomtál egy csomót a meccsbe.

Shep
Ja és a legjobb az egészben, hogy ahhoz ugye, hogy bármi is gyűljön, vagy szinteződj nyerni kellene, szóval így aztán rohadtul nem gyűlik semmi, csak az idegbaj, megyek is Magicezni.

Shep
Kurva jó ez a játék de tényleg 6x vagy 7x rakta ki azt a 3 assassin lapot bekeverek a paklidba szart mert valami csoda folytán folyton bekeverte neki, ráadásul a random keywordot adó szar minden lényének lethalt adott mert mi mást ugye. AZtán a végén mikor köv körben már lethalt adtam volna a két random tárgyat adó szarral pont olyat kapott amit nyert. Még jó, hogy ebben a játékban nincsen random, mi lenne ha lenne? Ja, tudom akkor HS lenne a neve így csak egy nagy vicc.

Echot kb nem is látni. Ancano viszont van mindenhol, jó lap, bár nem értem minek a spellekre breakthrough, talán egyszer használtam ezt az effektjét, pedig az elmúlt két napban sokat játszottam.
Btw 2 nap alatt meglett a rank5 rank12-ről indulva sorcererrel, minden ellen jól szuperált, csak egy szemmel láthatóan gyenge pontja van ami meglepetésemre a teljesen alap 500goldos anduin deck. Azt kb egyszer sem vertem el.
Hát, a kékek Ancanoval és az Echo of Akatosh-sal erős lapokat kaptak.
Ez nem jelent semmit. Most még igazán meta sincs. Van még erős aggro battlemage, ramp scout, dragon scout stb. Archer is egész gyakori, furamód most az Assassinok eltünedeznek, pedig kieg előtt rengeteg volt.
Így a champion series deckeket elnézve elég nagy gond van a balance terén. Épp csak beléptem és azt látom, hogy mind 2 player mage, sorcerer és crusader deckeket játszik.
Shep
Kazurában tudtam nyerni egy meccset 😄DDD

Devv
44 óránál vagyok. :/
Egyszer nálam is előfordult, hogy több mint 30 óra után jött a következő.
Devv
Neked legalább van drop-od, nálam igencsak késik a második. 😊
Hát, a Merric-at-Aswala meglehetősen must have lap a Battlemage-ben. Nekem is jól jönne. Sajnos a dropokból az utóbbi időben mindig duplázást kapok, pedig egyáltalán nincs sok legendarym az alap szettből.
Devv
Baszki megint hogy nyertem: az ellen végig pakolt és leütött 4-re, én védekeztem és sikerült letakarítani a boardot. Majd jött a drop-ból nyitott legendem, Merric, felpakolta itemmel a lényeimet majd 5 ütéssel levertem a gyereket.
Fura, de 2 napja nem kaptam dropot, ma belépek, szinte rögtön jött és volt benne egy Renowned Legate 😄 Ez a 3. 😄
Pedig abba azért van bőven leszedés, inkább a win conditiont nem látom benne. Mikor kezdtem akkor kinéztem a számomra legszimpatikusabb színkombinációt és az ahhoz megfelelő avatart állítottam be, mert az befolyásolja a lvl up rewardokat. Ezután néztem hozzá egy decket, összeraktam még úgy is, hogy 20lapot kellett pótolni és elkezdtem játszani, ha meg összejött a pénz akkor versus arénáztam, mert izgalmasabb és jobbak a rewardok. Gyorsan gyűlik a készlet, ezért gyorsan jöttek a bonus lapok amiket törhettem és elkezdtem craftolni a legendarykat a deckhez, mert azokat a legnehezebb helyettesíteni.

Ha most kéne választanom akkor talán az archert választanám, mert olcsó (10k körül) és a deck amit jelenleg nézek olyan legendarykat tartalmaz amik önmagukban is megálják a helyüket, tehát egyéb deckbe is betehetőek. Vagy ami drágább az a sorcerer mert nagyon jó és a dagger fall mage, illetve az attromancer kb minden kék deckben megállná a helyét jobb híján.
Shep
A Patronuxosat kaptam. Gyakorlatilag minden deck addig jó míg el nem jutunk 5-7 manáig onnantól kezdve mindenki elkezdi pakolni az op lapjait én meg csak nézek ,hogy se leszedni se leütni nem tudom őket. Szánok még rá egy kis időt de nem hiszem hogy ebből hosszú távú kikapcsolódás lenne számomra.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2017.07.02. 14:54:52

Melyik kész decket kaptad/vetted meg? Esetleg próbáld azokat fejleszteni.
De a questek egy része simán megcsinálható nyerés nélkül is, a kapott goldból meg arénázhatsz, vagy vehetsz még packokat.
Shep
Eszméletlen hogy képtelen vagyok nyerni ebben a játékban. Olyan mintha Trabanttal indulnék az f1-en.

A ranked is kellőképp változatos és szeretem ha látom a játékom eredményét. De ilyen matchmakingel nem igazán látom értelmét. Rank 6-nál az utolsó 4 ellenfelem: 3,5,4,8...