The Elder Scrolls: Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Amint belépsz a játékba, mindent megmutat rögtön a szokásos módon.
Devv
Jaj ne! Lakatost nemrég kraftoltam. Mit változtattak rajta?
Sajnos igen, pedig sokkal jobb volt úgy játszani velük!
Kijöttek a nerfek srácok!

Lakatos, a Pretórien és a Bringer of Nightmares is megkapta a magáét 😄
PiszkosFred
"Tomorrow morning @ 9am, @TESLegends servers will be done for a planned update. Stay tuned for updates."

Tegnapi poszt, ez a holnap mar ma van ertelemszeruen 😊

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Szerverek állnak, jönnek a változtatások?
Most nem, de régebben volt, hogy igen, ilyen káosz arénás hétvége után.
Devv
Ha szeretne, akkor hagyna nyerni! <#banplz> Egyébként ti nem kaptatok ingyen pakkot?
PiszkosFred
Igaz. Nem tudom, en is kaptam, de akkor lovesem sincs miert. Arenat nem jatszottam, sot, az elmult napokban csak DB sztorit mentem elore, mast nem csinaltam.

Szeret a játék! <#vigyor3>
Devv
Én azt se játszottam.
Játszottatok Chaos arénát? Lehet, hogy azért kaptátok, volt már ilyen régebben.
Azért elvileg ingyen legendary fog jönni.
Devv
Nekem is volt.
PiszkosFred
Android regisztracio?

Beléptem és volt egy ingyen packom 😄 Ezt miért kaptam?
Köszi!
yesname
Próbáld ki: Rebuild icon and thumbnail cache
Utoljára szerkesztette: yesname, 2017.07.17. 20:05:16

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

Áhh, nem hiszem el, hogy néhány lapom még mindig pixeles. Max olyan 10 lapról van szó, és csak kicsit, ahogy a berakott fotómon mutattam pár napja. Kikészít 😄 Újraraktam Bethesda kliensből is a gamet, ugyanolyan. Visszajöttem steamre.

Viszont a játék ikonja az asztalon már nem pixeles, mert ikont váltott a játék, már a vikingsisakos van szerencsére 😄
Devv
Megvettem a brotherhood 3. szárnyát és kaptam egy kódot az Elder Scrolls Online-ba egy Doom Wolf Mount-hoz. Érdekel valakit?
Igen, szerintem ma meg is veszem az elsőt!
Devv
Szopja ki a kurva anyja a randomot, mert ugye itt is van bőven. Az a kurva lakatos az ellen lényeinek mit is ad? Ja, charge-ot! Én általában regenerációt kapok...
PiszkosFred
3x1000 lesz a harom terkep.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2017.07.17. 11:26:24

Nekem sokat megy a twitch és átlag 32 óránként jön is a drop 😊 Most érkezett újabb 600 gold, úgyhogy már 2795 aranyam van, elkezdem én is megvenni a Dark Brotherhoodot 😊
A másik két lehetőség azért nem olyan rossz, csak nyilván itt a random dönt hogy éppen mit kapsz. Craftolni nem éri meg, de arenaban egy oké lap.

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Devv
Akkor ez így tényleg szar...
Igaz. 1x játszottam ki azt a lapot, aztán rájöttem, hogy egy rakat sz*r. Azon kívül pedig talán 1x láttam, hogy valaki használja.
Annyit javítanék ezen hogy az egyik nem csak az ellenfélbe sebez 5-öt hanem mindkét hősbe.

Amúgy a legends-decks.com-on fent van az összes kártya, én is ott szoktam ezeket nézegetni.

Devv
Köszi.
Valami legendet akarok kraftolni, de fogalmam sincs melyik legyen.
Utoljára szerkesztette: Devv, 2017.07.16. 16:57:19
4 mana 5dmg to enemy, 2dmg to all enemy creature, 2 random keyword minden minionodnak. Viszont teljesen random,a lap kijátszásakor dől el.
PiszkosFred
Nekem mazlim volt, utolso 5 dropbol 4 gold. Viszont ketsegtelen, hogy mostmar inkabb masfel, ket naponta jon a cucc.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
2017. 07. 09., 22:29:40
Bethesda : Congratulations! You have been selected to win 600 Gold for The Elder Scrolls: Legends. Please log into the game to receive your reward.
2017. 07. 11., 0:33:42
Bethesda : Congratulations! You have been selected to win 600 Gold for The Elder Scrolls: Legends. Please log into the game to receive your reward.
2017. 07. 13., 13:05:38
Bethesda : Congratulations! You have been selected to win 1 Legendary Card Pack for The Elder Scrolls: Legends. Please log into the game to receive your reward.
2017. 07. 14., 23:47:42
Today, 12:26:38

Devv
Ő milyen lapot ad?
Shep
Mondok jobbat, ma már nem is játszottam vele 😊 Most megint vége a kártyás időszaknak nálam, majd pár hét múlva talán megint lesz ilyen.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Én már nem is futtatom, semmi értelme. Elmúlt 2 napban ment legalább 7-7 órát és semmit nem adott, ennyit nem ér az egész.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Devv
Na most 48 óra után jött a drop, 1500 dust.
Versus Arena 7-ig, Solo Arena 9-ig. Nekem volt drop mindkét napon, de nagyjából 25-26 óráról tényleg átállították kb. 36 órára a timert. Így számolj, hogy a legutolsó kapott droptól számítva nagyjából 36 órán belül fogod kapni. De nem tudom, hogy hány órát kell mennie a twitchnek.
Shep
Ja, drop ma sem volt. 2 napja semmi.

Shep
Na 7/2 lett a vége kaptam 3 pakkot, 200 aranyat meg 55 követ. Szerintem az arénában nem azok játszanak akik rankeden, mert olyan volt, mintha kazurában játszanék félhaladók ellen.
Amúgy 4 győzelem után már kezdtem unni, alig vártam ,hogy vége legyen. Nem tudtam, hogy ez csak 7-ig megy.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2017.07.14. 20:51:50

Devv
Battlemage most nagyon bejön, elértem a 7-et vele.
Ez a chaos arena nagyon adja, rohadt jó meccsek vannak ezekkel az idióta szabályokkal 😄 Elsőre 7-1 sikerült, kaptam érte 4 packot meg 210 goldot, a csomagokban meg volt 2 legend is, holy shit. És még a kommentátor csávó is zseniális 😄

Előre röhögök 😄 Sheo arénája kivételesen elég random tud lenni, de a vicces fajtából 😄 De volt, hogy engem is kiakasztott 😄
Devv
Látom Shep versus arénázik. Na utána mit kap a játék! <#banplz>
Devv
Azt hittem ad egy free aréna runt. De jópofa lehet...
Utoljára szerkesztette: Devv, 2017.07.14. 19:49:46
Igen, ez minden hónapban van pár napig. Sheogorath az őrület daedra istene. Erre is lehet számítani a káosz arénában 😄 Némelyik board nagyon elborult 😄 A kommentátor hangját is átveszi és szétolt miközben ellenfelet választasz. Bár már a kasztválasztás is érdekes, kicsit át vannak alakítva a képek 😄DD
Devv
Van most egy ilyen:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Shep
Az híg fos 😊

PiszkosFred
Ezt itt fejezzuk be szerintem! Ket hete bottal sem piszkalta volna meg a jatekot, es lam, azota is jatszik. 😊 Semmi banto vagy serto nem volt a reszerol ebben a kijelentesben, kerlek ne kezdjunk bele egy "kinek a farka nagyobb" hulyesegbe kerlek. Mindegyik kartyas jateknak megvannak az elonyei, hatranyai, de ami a legfontosabb, hogy mindegyik szorakoztato a maga modjan es pont. (mondom ugy, hogy ma eddig 0-6-ban vagyok mert szopat a random faktor)

Ez fos? Akkor a HS mi?
Devv
1200.
Shep
Mennyi itt egy legendás? 2300 dustom van, ill kövem.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2017.07.14. 11:38:33