The Elder Scrolls: Legends
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2017.07.27. 17:57:00
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Egyébként tényleg faszák hogy figyelnek a részletekre bár nekem mindegy hány lába van a sárkánynak.
Nekem is felment és elindul egy Lenovo A2010-en, ami nem egy csúcsmobil. Viszont sokan panaszkodnak, hogy még nem tudják telepíteni. Nem kompatibilis üzenetet kapnak csak.
Én is megkaptam az előrendelésért a Legendaryt - hajnalban meg beesett a Twitch drop.
Megoldottam azt, hogy néhány lapom miért volt kicsit pixeles 😄 A játék valószínűleg változtatott a Skyrim kiegkor bizonyos videobeállításokon, amikhez a menüből nem férünk hozzá ugye, csak a videokártya driverből. A megoldás: driverből beállítani a maximum anizotropikus szűrést, így megnövelve a textúrák méretét - most TŰÉLES az összes kártyám 😊
Nekem egy GTX970-em van, az alapbeállítás pedig a globálisan használt alkalmazásvezért textúraszűrés volt. Felnyomtam a játéknál 16x-ra, gyönyörű lett a game 😊
Nézzétek meg: A Wildfire Dragon és Alduin artja ki lett cserélve, már nincs négy lábuk. Legate Rikke pedig mostantól Nord, mint a Skyrimben. <#eljen>#eljen>
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Baszki még mindig nem elérhető a szerver.
Utoljára szerkesztette: Devv, 2017.07.26. 18:19:37
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Utoljára szerkesztette: Shep, 2017.07.22. 21:08:43
Utoljára szerkesztette: Shep, 2017.07.22. 21:03:10
De így is:
6600 arany, 9000 dust és 6 legendary lap jött. Kicsivel több, mint egy hónap alatt. Megvettem a Dark Brotherhoodot aranyból, megvettem a Sheogorath féle 10 lapos készletet aranyból, arénáztam egy raklapot, vettem packokat. 12000 dustom van, + 9000 a be nem tört lapjaimból. Ideje tényleg kimaxolni a lehetőségeket 😄
Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2017.07.22. 13:51:04
1000 gold a beugró, de már 0 győzelemnél is jár érte 10 HoS pack! Vagyis mindenképp megtérül az ára.