The Elder Scrolls: Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szerintem már nem, csak a megjelenésig lehetett előregisztrálni.
Devv
Élhet még a dolog?
Pár hete tettük ki ide a linket, ahol elő kellett regisztrálni egy free legendary packért. Asszem Fred rakta ki.
Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2017.07.27. 17:57:00
Devv
Felraktam én is mobilra a játékot beléptem de nem kaptam semmit. Pontosan mit kell csinálni?
PiszkosFred
Hat, azert elegge blama volt ez, par napig ezzel volt tele a reddit es tsa, igy muszaj volt lepniuk. 😊

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Devv
Na éjfélre végeztek? Ja itt nincs külön eu és na szerver ugye?
Egyébként tényleg faszák hogy figyelnek a részletekre bár nekem mindegy hány lába van a sárkánynak.
Látom, te sem sokat aludtál. 😊
Nekem is felment és elindul egy Lenovo A2010-en, ami nem egy csúcsmobil. Viszont sokan panaszkodnak, hogy még nem tudják telepíteni. Nem kompatibilis üzenetet kapnak csak.
Én is megkaptam az előrendelésért a Legendaryt - hajnalban meg beesett a Twitch drop.
Basszus, rájöttem!

Megoldottam azt, hogy néhány lapom miért volt kicsit pixeles 😄 A játék valószínűleg változtatott a Skyrim kiegkor bizonyos videobeállításokon, amikhez a menüből nem férünk hozzá ugye, csak a videokártya driverből. A megoldás: driverből beállítani a maximum anizotropikus szűrést, így megnövelve a textúrák méretét - most TŰÉLES az összes kártyám 😊

Nekem egy GTX970-em van, az alapbeállítás pedig a globálisan használt alkalmazásvezért textúraszűrés volt. Felnyomtam a játéknál 16x-ra, gyönyörű lett a game 😊
Barbas is át lett váltva daedrára 😊 Az Icewing Dragon fagyos shakle effektet kapott, sok apróság jött a patchben, gyakorlatilag mindent megvalósítottak, amit a fanok kértek. Rohadtul szimpatikus, ahogy a fanokkal bánnak 😊
Kijött mobilra is, telepítettem és azonnal megkaptam az ingyen legendaryt az előregisztrációért 😊
Nagy arcok a fejlesztők, látszik, hogy odafigyelnek.

Nézzétek meg: A Wildfire Dragon és Alduin artja ki lett cserélve, már nincs négy lábuk. Legate Rikke pedig mostantól Nord, mint a Skyrimben. <#eljen>
Devv
Bakker ha épp van net ennél a tetű upc-nél, akkor karbantartás van délután. REMEK! 😄
Shep
Attól függ, 3 manáért nem rossz ráadásul nem kell fixen piros sárgát játszanod.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

EZ van, de ez más és gyengébb 😄
Devv
Van már ilyen nem? Mármint ami ugyanezt tudja.

Baszki még mindig nem elérhető a szerver.
Utoljára szerkesztette: Devv, 2017.07.26. 18:19:37
Július havi kártya:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Devv
Ja, az! 😄
Devv
Karbantartás van?
A Gauntlet infojánál meg tudjátok nézni az új Piercing Javelin artot 😄 Elég jól néz ki szerintem 😊
Devv
Játsszon a kurva anyja ilyen költségű lapokkal az első 3 körben: 8, 12, 6, 6, 7, 8. Ilyen miatt bukni a rumble-t... <#levele>
Shep
Akkor csak engem szeret a gép.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Devv
4-ből nekem egy ellen sem volt aggro.
Ami engem nagyon meg tud szívatni az a move-olás.
PiszkosFred
Jovo heten szombaton.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Shep
Az az 1000 goldos mikor lesz?

Shep
Na ilyen szart sem játszom többet, mindegyik az aggro szarját nyomja itt is. Roppant izgalmas ez a játék is. Ráadásul a pakli is egy szar volt, két fos rare.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2017.07.22. 21:08:43

Shep
Másodjára kapok kit topdeck-el, hát ebből 2 win lesz, marha jó.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2017.07.22. 21:03:10

Shep
Elég gyenge amúgy ez a jutalom lista.

Devv
3-1-re állok, 4 wint tűztem ki célul (vagy többet 😄).
Devv
Na kipróbálom ezt a rumble-t, constructed dekkel kell menni:
Shep
Nekem nem ér annyit, hogy állandóan fusson az a szar és még így sem biztos, hogy ad valamit. Mikor 3 napon keresztül semmit nem adott befejeztem a bohóckodást, Egyébként sem látok túl sokat ebbe a játékba. Nem igazán érzem azt azt, hogy ú nekem ez,vagy az a lap kell, mert akkor milyen jó lesz. Arra jó ez a játék ,hogy ha van üres 20 perced játszol egy vagy 2 meccset, aztán kész.

Ez a Twitch Drop eszméletlen jó. Én júni 19.-én kezdtem. Azóta 23 dropom volt összesen. Akinek rendesen nyitva van és nagyjából betartja az időket, biztosan több volt...

De így is:

6600 arany, 9000 dust és 6 legendary lap jött. Kicsivel több, mint egy hónap alatt. Megvettem a Dark Brotherhoodot aranyból, megvettem a Sheogorath féle 10 lapos készletet aranyból, arénáztam egy raklapot, vettem packokat. 12000 dustom van, + 9000 a be nem tört lapjaimból. Ideje tényleg kimaxolni a lehetőségeket 😄

Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2017.07.22. 13:51:04
Devv
Jó ezt benéztem, ezt a merricről írtam. Megyek pihenni. 😄
Devv
Ja nem, kurva jó lap de már megvolt. Ha az ellen 20 alatt van és van lent lényed nagy eséllyel megnyerted a játékot.
Nekem nincs meg, így nehéz véleményt mondani 😄 Amúgy jó lehet, ha köré építesz direkt decket. Sok laphúzás kell hozzá, az biztos.
Devv
Véletlenül rámaentem egérrel az ellenfél deck ikonjára: 64 lap

Én 50 lapnál megállok.
Devv
Meg van Rumble is, ez 150 gold:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Grand Melee

1000 gold a beugró, de már 0 győzelemnél is jár érte 10 HoS pack! Vagyis mindenképp megtérül az ára.
Devv
Úgy tűnik legendary drop-ból nekem csak Merric jöhet abból a kurva sok legendből ami nincs meg. Elég valószínű...
Devv
Fú de buta vagyok ehhez a játékhoz... <#falbav>
Devv
Ez a lap mennyire használható szerintetek? Elég opnak tűnik, de egy köröd majdnem elmegy vele.
Nekem majdnem minden nap ad, legalábbis 24-36 óra között valamikor. 1 hónapja kezdtem és eddig 20 dropom volt. Az utóbbi négyből gold jött 😄
Devv
Unom hát, de mire beírtam megjött az 1500 dust.
Shep
Mi van, te is meguntad?

Devv
Dugja fel magának a tviccs a dropját ha van még!
Shep
A nevéhez hűen lelakatolták 😄

Devv
Blizzard-féle nerfet kapott ez a lakatos, a statjain húzhattak volna, vagy egy ward-ot kaphatott volna, esetleg mindkettő. <#levele>
Augusztus 1-ig visszakapod a Soul Gemet ha töröd, de ez nem kárpótol igazán a jó lapért.
Devv
Ja megnéztem, lakatos kuka, meg nem örülök a giant-nek dem...
Devv
Oké csak most melóba vagyok és érdekel. 😄 De gondolom mutatják a decks.com-on is.