1730
tesbanner900x275.png
  • Shep
  • Ersiman
    :( Az nagyon sok. Én úgy vettem észre ritkítottak rajta, de kb. 36 óránként azért szokott adni.
  • Ersiman
    Ez igazán értékes információ volt. Még esetleg hasonló bölcsesség?
  • Shep
    Nekem már vagy egy hete
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    mert nem futtatom, meg nem is játszok
  • Devv
    Nincs drop-om már 3 napja. :(
  • Devv
    Köszi, én is úgy olvastam hogy mindenki aki részt vesz megkapja.
  • Ersiman
    Szia! Szerintem mindenki aki indult helyezéstől függetlenül. Gondolom majd a vége utáni első frissítéssel jön az új lap.
    Nekem 6-6 lett.
  • Devv
    Tulajdonképpen kik kapják meg az új Piercing Javelint? Mert mégis mentem egy Grand Melee-t éjjel, hátha. 0-6-tal kezdtem és a végére 5 winem lett. És még a "The Lucky Lady" acsit is megcsináltam a "The Night Mother" kártyával.
  • Devv
    Én szerintem kihagyom ezt a Grand Melee-t, max. 4-5 wint tudok az 12 pakk meg jelentéktelen mennyiségű dust.
  • Ersiman
    Szerintem már nem, csak a megjelenésig lehetett előregisztrálni.
  • Devv
    Élhet még a dolog?
  • Zozo0122 #1279
    Pár hete tettük ki ide a linket, ahol elő kellett regisztrálni egy free legendary packért. Asszem Fred rakta ki.
    Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2017.07.27. 17:57:00
  • Devv
    Felraktam én is mobilra a játékot beléptem de nem kaptam semmit. Pontosan mit kell csinálni?
  • PiszkosFred
    Hat, azert elegge blama volt ez, par napig ezzel volt tele a reddit es tsa, igy muszaj volt lepniuk. :)
  • Devv
    Na éjfélre végeztek? Ja itt nincs külön eu és na szerver ugye?
    Egyébként tényleg faszák hogy figyelnek a részletekre bár nekem mindegy hány lába van a sárkánynak.
  • Ersiman
    The Elder Scrolls: Legends™ 1.66.0 .apk
  • Ersiman
    Látom, te sem sokat aludtál. :)
    Nekem is felment és elindul egy Lenovo A2010-en, ami nem egy csúcsmobil. Viszont sokan panaszkodnak, hogy még nem tudják telepíteni. Nem kompatibilis üzenetet kapnak csak.
    Én is megkaptam az előrendelésért a Legendaryt - hajnalban meg beesett a Twitch drop.
  • Zozo0122 #1273
    Basszus, rájöttem!

Megoldottam azt, hogy néhány lapom miért volt kicsit pixeles :D A játék valószínűleg változtatott a Skyrim kiegkor bizonyos videobeállításokon, amikhez a menüből nem férünk hozzá ugye, csak a videokártya driverből. A megoldás: driverből beállítani a maximum anizotropikus szűrést, így megnövelve a textúrák méretét - most TŰÉLES az összes kártyám :)

Nekem egy GTX970-em van, az alapbeállítás pedig a globálisan használt alkalmazásvezért textúraszűrés volt. Felnyomtam a játéknál 16x-ra, gyönyörű lett a game :)
  • Zozo0122 #1272
    Barbas is át lett váltva daedrára :) Az Icewing Dragon fagyos shakle effektet kapott, sok apróság jött a patchben, gyakorlatilag mindent megvalósítottak, amit a fanok kértek. Rohadtul szimpatikus, ahogy a fanokkal bánnak :)
  • Zozo0122 #1271
    Kijött mobilra is, telepítettem és azonnal megkaptam az ingyen legendaryt az előregisztrációért :)
  • Zozo0122 #1270
    Nagy arcok a fejlesztők, látszik, hogy odafigyelnek.

Nézzétek meg: A Wildfire Dragon és Alduin artja ki lett cserélve, már nincs négy lábuk. Legate Rikke pedig mostantól Nord, mint a Skyrimben.
  • Devv
    Bakker ha épp van net ennél a tetű upc-nél, akkor karbantartás van délután. REMEK! :D
  • Shep
    Attól függ, 3 manáért nem rossz ráadásul nem kell fixen piros sárgát játszanod.
  • Zozo0122 #1267
    EZ van, de ez más és gyengébb :D
  • Devv
    Van már ilyen nem? Mármint ami ugyanezt tudja.

Baszki még mindig nem elérhető a szerver.
    Utoljára szerkesztette: Devv, 2017.07.26. 18:19:37
  • Zozo0122 #1265
    Július havi kártya:

• Devv
    Ja, az! :D
  • Devv
    Karbantartás van?
  • Zozo0122 #1262
    A Gauntlet infojánál meg tudjátok nézni az új Piercing Javelin artot :D Elég jól néz ki szerintem :)
  • Devv
    Játsszon a kurva anyja ilyen költségű lapokkal az első 3 körben: 8, 12, 6, 6, 7, 8. Ilyen miatt bukni a rumble-t...
  • Shep
    Akkor csak engem szeret a gép.
  • Devv
    4-ből nekem egy ellen sem volt aggro.
    Ami engem nagyon meg tud szívatni az a move-olás.
  • PiszkosFred
    Jovo heten szombaton.
  • Shep
    Az az 1000 goldos mikor lesz?
  • Shep
    Na ilyen szart sem játszom többet, mindegyik az aggro szarját nyomja itt is. Roppant izgalmas ez a játék is. Ráadásul a pakli is egy szar volt, két fos rare.
    Utoljára szerkesztette: Shep, 2017.07.22. 21:08:43
  • Shep
    Másodjára kapok kit topdeck-el, hát ebből 2 win lesz, marha jó.
    Utoljára szerkesztette: Shep, 2017.07.22. 21:03:10
  • Shep
    Elég gyenge amúgy ez a jutalom lista.
  • Devv
    3-1-re állok, 4 wint tűztem ki célul (vagy többet :D).
  • Devv
    Na kipróbálom ezt a rumble-t, constructed dekkel kell menni:
  • Shep
    Nekem nem ér annyit, hogy állandóan fusson az a szar és még így sem biztos, hogy ad valamit. Mikor 3 napon keresztül semmit nem adott befejeztem a bohóckodást, Egyébként sem látok túl sokat ebbe a játékba. Nem igazán érzem azt azt, hogy ú nekem ez,vagy az a lap kell, mert akkor milyen jó lesz. Arra jó ez a játék ,hogy ha van üres 20 perced játszol egy vagy 2 meccset, aztán kész.