2613
Transport Fever
-
tuvixplayer #1091 Az #1063 kommentemben leírtam egy ötletemet moduláiris vasútállomásról. Sikerült lefordítani, és elküldtem az [email protected] címre. Válaszolt egy úriember, hogy nagyon tetszik neki, és hogy adjam hozzá a kívánság listámhoz. Tudja valaki, hogy hol tudom ezt megtenni? -
tuvixplayer #1090 Más városokkal kell személyszállító kapcsolatokat építened. Minél több várossal, annál gyorsabban nő a város. Az áru igény kielégítése is segít valamit, de szerintem fontosabb a személyszállítás. -
Fantasy18 #1089 köszi a gyors választ! első kérdésemre tudja valaki a választ? -
#1088 Hamarosan megint egy javítás, és egyebek.
Új patch bejelentés
Utoljára szerkesztette: dimre, 2017.02.23. 16:32:08 -
#1087 Picit lejjebb megtalálod #1074 -
Fantasy18 #1086 Sziasztok új vagyok a játékban. de már most nagyon imádom :D lenne két kérdésem. az egyik az hogy hogy lehet az hogy az én városaim alig fejlődnek/terjeszkednek? ha téglát szállítok nekik akkor építkeznek jobban? a másik pedig az hogy melyik az a mód amivel mellék vágányokon megállíthatok szerelvényeket csak dísznek? ne a garázsba legyenek már ha éppen nem kellenek :D -
kisiku #1085 Szép.
De ez is:
Istenem, volt ilyen BR151-es mozdonyom Fleischmann N-es modellként Orientrot színben és én marha eladtam...egyik kedvencem volt.Ma meg akciósan 44 ezer forintocska...
Alig vártam, hogy megjelenjen itt a játékban. -
#1084 Sógor "bikák" (mielött kedves István belekötne, Sisi kettő van, mert a másikról lemosta Ferenc Jóska képét)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
tuvixplayer #1083 Egy érdekes állomás bővítés mod:
Standard train station plus
Két vonal számára megosztott peron. Egy időben is beállhat mindkét vonal 1-1 szerelvénye. Érdemes megnézni a videókat. -
ssx22 #1082 Felújított szarok helyett zsír új metrókat kéne venni amilyen a 4-es vonalon jár -
#1081 Akkor ez még mindig "szovjet csoda" (amerikai licenc alapján gyártották a ruszkik) marad ?
(Azért a Siemens az minőség, pl. sógoréknál majdnem minden az)
-
kisiku #1080 Hát igen...ilyenünk is volt.Nekem is ismerős, mintha kísérleti céllal párszor ment volna a piros vonalon a 80-as években.Micsoda nagyhatalom voltunk vasútgyártásban (is)...nem menjünk bele a politikába, de ezt is tönkretették.S hány ezer embernek adna ma is munkát...
A melóhelyemen van egy kb 40-50 éves német (!) gyártású gép amiben Ganz villanymotor van! A német is Ganz motort rakott bele.
Ja, és még ma is működik...
Nem baj, itt a "magyar" siemens, majd az 50x ennyiért gyárt.Áhh, hagyjuk is, ne politizáljunk.
-
Jóózsf István #1079 Voltam benne a BNV-n!
Mármint a metrókocsiban.
És nem az apukám vitt oda. -
#1078 Kicsi off
Az egykoron nagy magyar vasúti-jármű gyártásról, egy rövid szösszenet.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#1077 Akit érdekel, a Train Fever nagyon akciós a gőzben, hétvégéig.
Utoljára szerkesztette: dimre, 2017.02.03. 23:23:10 -
Jóózsf István #1076 Sajnos az én kreativitásom kimerül abban, hogy nem ugrabugrálnak a vonatok, ha egy út keresztezi a síneket! De gyönyörködni profin tudok mások munkájában. Pláne ötleteiben!
Hihetetlen mennyi lehetőség van már most a játékban, és meg mennyi mindent lehetne beleírni! Ha minden ilyen kidolgozott lenne, potyognának a könnyeim miközben játszom vele. -
#1075 Ezen valami hiba ?
-
#1074 Ezeket a modokat használom a kamuvonatokhoz
Railway Zig-Zag
Videó: Zig Zag
Bremswagon & Zugbooster
Tut. Videó: Fake Trains
(ez jobb mint a gőzben levő "Fake Locomotive, Wagons", ebben a láthatatlan kocsikkal, tudod szabályozni a sebességet, vagy plusz erőt adhatsz a láthatatlan mozdonyokkal)
Utoljára szerkesztette: dimre, 2017.02.03. 15:11:21 -
kisiku #1073 Akkor mindjárt javasolhatom a Railroad Tycoon-ban megismert "állomás bővítményeket": Pl: Utasellátó, posta,szerelő műhely,stb, amelyek pluszt adtak a forgalomhoz/bevételhez.
Pl miért ne építhetnénk gyros-ost vagy hagymás hambit áruló büfét az állomásra/reptérre, amitől plusz bevételünk lenne?
Esetleg étkezőkocsi (szigorúan Utasellátó, lejárt szendvicsekkel, ihatatlan sörrel és és k*va magas árakkal ), ami adhatna az árhoz, hálókocsi úgyszintén.
Az ilyen apróságok mint: koszos vécé, széthasított ülés, összefirkált szerelvények, húgyszag esetleg majd az "Eastern Block DLC"-ben jelenhet meg.
Oké, abbahagyom a hülyeségeimet.
-
tuvixplayer #1072 Fake train mod? -
Jóózsf István #1071 Danke!
A második képen a hosszú csarnok negyedik tagja egy millimétert elcsúszott. Sürgősen javítsd, mert különben rádkiabálom a többi fórumon is!
Azon még gondolkodom, hogyan sikerült csatarendbe állítani a szerelvényeket! -
#1070 Tess a lufik -
Jóózsf István #1069 Pöpec kis csendélet! A modokat nagyjából felismertem, de a lufik honnan vannak? -
#1068 Ezért jó ez a játék, nem foglal helyet, és nem porosodik.
Nekem meg sógoros beütésem lett
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
tuvixplayer #1067 Örülök, hogy tetszik. Már csak az a kérdés, hogy ki tud annyira angolul, hogy lefordítja, és elküldi? -
#1066 Ezzel a sínek mellett már a peronok is folyton "Too much slope" üzenetet adnának. :D
Amúgy az ötlet tényleg jó. -
Desert #1065 Jól hangzik. -
Jóózsf István #1064 Bólintottam. -
tuvixplayer #1063 Kicsit visszatérek az állomásra. Nem is értem, miért nem moduláris az állomás. Tetszőleges sínszakasz mellé ki lehetne húzni utas és/vagy áru peront. Mellé másik vágányt, majd újabb vágányokat peronokkal váltogatva. Az állomás épületet le lehetne tenni bármelyik oldalra a peron hosszúságában bárhová, és a kapcsolódó utakat is hasonlóan. Így bármilyen vonalvezetésű, vágány számú, tetszőleges személy/teher állomásokat lehetne kreálni.
Ha hosszabb peron kell, egyszerűen csak tovább kellene húzni a meglévő mellé. Így lehetnének az állomáson különböző hosszúságú peronok is. Vagy Egy vágány ugyanazon oldalán akár kettő is két ellentéte irányból érkező vonalhoz.
Ha egyetértetek vele, akár javasolhatnánk is a fejlesztőknek.
Utoljára szerkesztette: tuvixplayer, 2017.02.02. 14:52:05 -
tuvixplayer #1062 Azt hiszem már váltottak. -
#1061 Ez bárhol lehet igaz, ezért a kiírás is. :) De tény, hogy a Szalóczy automatát a régi, 30-40 éves hangrendszerre kötötték rá ami katasztrófa volt, de a Rábai Balázsos váltással felújították az erősítést és hanszórókat, így az már szépen érthető. Debrecen a Szalóczy bemondó egyik utolsó bástyája volt még pár éve, nem tudom azóta váltottak-e. :) -
tuvixplayer #1060 A debreceni állomáson elég jól érhető, ha nem zúg egy dízel a közelben :) -
kisiku #1059 Tényleg, MÁV szignál kell, amiben elhadarja a bemondó a tájékoztatást és úgy kell visszhangosítani, hogy minél érthetetlenebb legyen, mint a pályaudvarainkon...
Lehet, hogy ma már változott, de évtizedekig ez ment.Egyáltalán volt valaki, aki valaha megértett egy pályaudvari hangos bemondást?! -
#1058 Jól néz ki. Gondolom most már csak a klasszikus "Mind the gap!" hangos tájékozó hiányozna az állomásból. :D :D (nem próbáltam ki, nincs is időm, kedvem rá, mostanában) -
tuvixplayer #1057 Curved train stations -
kisiku #1056 Ez igen!Irigyellek, hogy ilyen szépen tudsz modellezni... :)
Nagyon jó lenne pár magyar vagon és mozdony is, mert elég nagy túlsúly van a Deutsche Bahn járműveiből.Persze nem baj, hiszen több meg is van N-es modellként a polcomon.
Pl, végre megcsinálták egyik kedvencemet a BR151-est...bődületes hibát követtem el évekkel ezelőtt, amikor eladtam, ma meg kb 50 rugó lenne újra megvenni.Igaz, hogy minek, mikor se időm, se helyem nincs már rá... -
#1055 Megjelent a hivatalos mod leírás
Transport Fever Wiki -
#1054 Közben szépen lassan készítem a magyar csomagot. Hetente 4-5 járművel készülök el, igaz a textúrázás nélkül. Pár kép ízelítőnek. Némelyiket még javítani fogom, ahogy egyre jobban megszokom a modellezést.
K 1857-ből, ez életem első modellje
Ka 1850-ből
R 1920-ból
Rl 1882-ből (gázszállító)
Rl 1926-ből
Érsekújvár típus, rajta van még mit csiszolni.
Természetesen ennél már több modell is kész van.
Utoljára szerkesztette: Nohab, 2017.02.01. 23:12:29 -
kisiku #1053 Én nem tapasztalok ilyet, viszont egy idő után már nagyon akadozik a játék még 16 giga ram és 6 gigás GTX1060 mellett is...
Azért egyre jobban belejövök.1860-ban indultam újra szerintem úgy tizedszer, 1910-re már 300 millióm volt, most 1996-ban 3 milliárd.
Sajnálom, hogy a repülőgépek a Boeing 737-től kezdve csak veszteségesek.Viszont életemben először sikerült nyereséges hajózási útvonalat létrehoznom.Sajnálatos, hogy ott is csak a légpárnás, illetve ez a letölthető hajó nyereséges. -
Jóózsf István #1052 Nna ezt magyarázza el valaki. a nyolcvanas években egyszercsak elkezd elvándorolni a nép. Vissza esik a kiindulópontra, vagy még lejjebb a populáció. Belevették a játékba Csernobilt?