172
A Rollercoaster tycoon 3 készítőinek (Frontier) új vidámparképítős játéka
-
TokraFan #132 Látom szereti a srác a trigger funkciót...:-) -
Tibbbor #131 Én most építgetem a Park of Movies nevű parkomat, még nagyon az elején vagyok...Próbáltam képet feltenni, de túl nagy, majd valahogy később megoldom. :(
-
#130 ...és ilyen sok idejük van! :) -
#129 Hűű baszki, ez nem semmi !!! Nagyon sok idő, fantázia, ügyesség és türelem kell ám ehhez. Kicsit irigyelem azokat akiknek ilyen nagy a fantáziájuk és ilyen jól kihasználják a játékot. :) -
Tibbbor #128 Való igaz, össze se lehet hasonlítani a két játékot. Elég, he megnézed, hányféle grafikai opciót lehet a két játéknál állítani. Na és a Planet Coaster-nál ha bezoomolsz mondjuk a vidámparki attrakciókra, minden apró részlet ki van dolgozva! A körhintán még a festmények is csodásak, a fa erezetes, a fémalkatrészek néhol kopottak, szóval ég és föld! És sokszoros azoknak a lehetőségeknek a száma, ami megint csak a gép teljesítményét fogyasztja: monitorok, animált scenery-k, tűzijáték, lényegesen élethűbb világító eszközök, stb. Mikor pl. felraktam egy custom building-re egy faliórát, nem akartam elhinni, hogy jár...!!! Vagyis nem csoda, hogy beszaggat, de vannak módszerek a grafika lejjebb vételére, csak akkor már nem minden mutat olyan jól. De hát kompromisszumokra időnként szükség van! :)
Mutatok egy újabb gyöngyszemet...
Utoljára szerkesztette: Tibbbor, 2017.07.09. 21:07:25 -
koj #127 Ha-ha :) :) -
#126 Mert a két játék között van 12 év? :) -
koj #125 Értem. Csak érdekes, a RCT 3 is nagyon szép volt, és a régi 10 éves gépemen vígan ment maxon. Szóval nem értem hogy ez a játék miért megy ilyen gyatrán... Köszönöm a válaszokat. -
Tibbbor #124 A proci és a RAM nálam is ugyanez, csak a kártyám 2 gigás Gygabyte GTX IX OC, ha sok a látogató és nagy a park, már nekem is vannak akadások, de nem vészes. A Park Overview opciónál(ahol a belépődíjat és a nyitvatartás lehet állítani) legalul a maximális látogatók számát is tudod állítani. Ezt érdemes max. 2000-re belőni, mert bár tudtommal 5000 a maximum, de ahhoz már erőmű kell. Az előbb általam feltett videónál is rögtön az elején említi a fickó, hogy vissza kellett vennie médiumra a grafikát, mert nagyon magas volt az FPS drop-ja. De nem csoda, gondoljatok bele, mennyi mindent kell a motornak megmozgatnia! Láttam olyan videót, ahol a szerző 15 ezer(!) darabból rakta össze a szellemvasútját. -
#123 Nagy parkoknál nekem is elkezd szaggatni. -
koj #122 Sziasztok! Másnak is játszhatatlanul szaggat a játék?
I5 4460, 8 GB RAM, RX 460, és minimumon is élvezhetetlen. -
#121 Durva! -
Tibbbor #120 Az alapjátékhoz nem hiszem, hogy bárki készít majd magyarítást, annyira alap angol kell hozzá. Talán a custom épületek illetve scenery-k készítéséről feltöltött oktató videókhoz jön jól a komolyabb angol, de magához a játékhoz nem indokolt.
Apropó: épít itt valaki saját parkot valamilyen tematika szerint vagy csak a küldetéseket csináljátok?
Ezt nézzétek meg, fantasztikus meló lehetett, mire felépítette a srác!
Utoljára szerkesztette: Tibbbor, 2017.07.07. 18:53:06 -
#119 Nekem ez még fel sem tűnt nagyon.
De majd megnézem.
Magyarítás: hát szerintem nem nagyon lesz hozzá. Egy alap angol elégséges szerintem! -
Norbertboy #118 Magyarítást nem tervez valaki a játékhoz? -
Tibbbor #117 Igen, lehet. Park Management -> Park overview -> itt lehet a belépődíjat is változtatni+ a nyitvatartási időt. Csak nekem az utóbbi szürke, inaktív, nem állítható. Lehet, hogy csak ennél a küldetésnél? Vagy csak a legelején lehetett volna? Nem tudom és más fórumon se találtam választ. -
#116 Lehet nyitvatartási időt állítani?
Én megnyitottam egyszer a parkot és azóta közelébe se mentem. -
Tibbbor #115 Ahhoz, hogy megváltoztassam a nyitvatartási időt, be kell zárnom a parkot? Mert most, hogy kijött a nyári tűzijátékos frissítés, szeretném, ha sötétben indulna a parádé. Nekem viszont nem engedi állítani. Carreer módban vagyok(a Silversmith manor), a játék természetesen eredeti. Azt a módszert ismerem, hogy lehet állandó estét csinálni, de én magát a nyitva tartási időt szeretném megváltoztatni. -
#114 Summer Update -
#113 új patch, tüzijátékkal és cuccokkal. -
#112 Nem is kevés. :)
-
TokraFan #111 Király! Kreatívon kívül még nem használtam semmit, látogatók sincsenek a parkomban, nem láttam még. De logikus, mivel az RCT3-ban is volt alapból. -
#110 Van rokazas a jatekban by default! -
TokraFan #109 Janitor extreme! -
Piko888 #108 Jön majd a rókázós DLC -
TokraFan #107 Rókázás speciel volt az RCT3-ban, a takarítók dolga volt eltüntetni. :-) Úgyhogy várható, hogy itt is lesz. -
kisiku #106 Hm, meg mi szokott lenni még egy vidámparkban? Rókázás és ájulás a hullámvasúton, okostelefon reptetés, romlott kaja sok pénzért, recsegő, nyikorgó és felettébb nem bizalomgerjesztő játékok
Egyébként még mindig az egyik legaranyosabb játék, ami manapság megjelent.Olyan igazi, klasszikus menedzsment...óh, bárcsak csinálna valaki Theme Hospital 2-t is!
-
#105 Szép frissítés! Most már "csak" az állatok és a csúszdák hiányoznak... :D -
#104 Vandálok és zsebesek. Vannak biztonsági kamerák és őrök akiket felvehetsz. Boltok környékén szoktak működni a zsebesek (nálam, eddig) -
TokraFan #103 Ránézek...Köszönöm az infót! Mondjuk bűnözés..?? -
#102 Jaja... Van uj career meg go kart es bunozes! Vicces! -
kisiku #101 Most jött hozzá valami 4 gigás patch...
Planet Coaster frissítés -
TokraFan #100 Én se látok semmit és az update history-ban sincs semmi új. -
Rodman6 #99 Szerintem semmit, mert a build szám nem változott, nálam csak vcredisteket pakolt fel ma. Áprilisban lesz látványosabb frissítés. -
TokraFan #98 Absolute! Szinte minden játékban Google Earth+netes képek alapján gyártanak mapokat, teljesen jól használható. Sajnos Street View a parkon belül nincs, tehát a konkrét épületeket, homlokzatokat csak egyéb képekről lehet összevadászni.
-
Rodman6 #97 https://www.google.com/maps/@47.5188329,19.083547,139a,20y,49.71t/data=!3m1!1e3?hl=en
No ennek alapján építem meg a következő parkomat :D -
#96 Mit frissíthetett a Planet Coaster? Most indítottam el és látom hogy a steam frissítést szedett le a játéknak... -
#95 egy jó párkapcsolatban szerintem hagyják a felek egymást kikapcsolódni. Szerencsére nekem baba mellett is marad időm este egy kis játékra. Már amikor nem vagyok hulla. És ez így kéne legyen mindenhol -
kisiku #94 Én nem várom az X4-et (nem a francokat nem), mert akkor már végképp nem lesz magánéletem, ami egyébként van, csak nehéz megmagyarázni páromnak, hogy mit szeretek ezekben és miért nem tudom abbahagyni.
Egyénként egyetértünk mindenben, ez is egy jó megközelítés.
-
TokraFan #93 Theme Hospital típusú játékot pl. elég sokan megpróbáltak már, csak egyik sem lett jó. Nem a fejlesztők ötlettelenek szerintem, hanem felnőtt egy generáció és az újak pedig nem ilyen játékokat keresnek már. A fiataloknak sok esetben nincs kedve tanulni egy játékot, ezért egyszerűsítik a végletekig. Faék egyszerűséget keresnek, amiben csak menni kell meg lőni. 10éve még a PC játékokat portolták konzolra, ma meg már fordítva van, ez is beszédes. Konzol címből 6-8-szor annyit adnak el, mint PC-ből és sajnos ez be is határolja a játékstílust. Konzolon a management, építős, komoly szimulátor, vagy stratégiai játékok kvázi nem játszhatók, vagy csak erős kompromisszumokkal. Mivel a fejlesztők is üzleti érdekek mentén működnek, nyilván azt fejlesztik elsősorban, amiből lényegesen több bevételt remélnek. 20ve mindenki kalandjátékokat csinált, aztán volt egy pár éves RTS mánia, most meg éppen a survival van terítéken, amit már unalomig tolnak. Szerencsére azért pár fejlesztő/kiadó meglátta a rést ami emiatt keletkezett és kepunk még néha ilyen játékokat. De nem véletlen, hogy az RCT3 óta (12éve) egészen mostanáig senki nem csinált meg egy rendes a vidámparkos játékot, pedig az RCT 3 kifejezetten sikeres volt, egészen a Planet C érkezéséig adtak el belőle szép számmal, mert nem volt jobb. A mi nagy szerencsénkre, jönnek vissza ezek a rég elfeledett stílusok. A Stellaris is nagyon jó lett, pedig az a műfaj is a kihalás szélén volt már. De azért én legjobban az X4-et várom. :-D
Utoljára szerkesztette: TokraFan, 2017.02.15. 16:17:39