Planet Coaster
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Most (ebben a hónapban) már 14 euróért* megszerezhető (többek között!) a
* = A választható játékok közül 14 euróért Basic (alap) csomagban 3 játék, 18 euróért Premium csomagban 9 játék választható.

Tudom,tudom, nem ide tartozik, de aki szerette a Theme Park-ot, meg ezt is és gondolom egyben a Theme Hospital-t is szerette, azoknak ajánlom az idén megjelenő Two Point Hospital című alkotást, amely várhatóan ugyanolyan frenetikus lesz, mint a TH.
Az Intel HD kábé arra jó, hogy az Excel-t és a browser-t megjelenítse, tudom, próbáltam. Ha meg el is indul vele egy játék, iszonyúan elkezd pörögni a proci.
I3 4gb ram és alaplapi intel hd grafikus kártya (laptop).
Van esélyem hogy játszható lesz a játék?
Magyarítás nem lesz?
katt ide
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
De javasolnám, hogy keress rá a műhelyben (workshop) töltsd le és nézd át tüzetesen hogy csinálta az illető.
Þór vígi þessi rúnar
Több olyan hullámvasutat láttam, ahol egy adott pályaszakaszon megáll egy időre a vasút, majd elindul visszafelé, aztán megint előre. Ezt hogy csinálják? Ez lenne az inverz vasút vagy speciális síntípust kell betenni? Csináltatok már ilyet?
"Azt mondani, hogy nem érdekel a magántitokhoz való jog, mert neked nincs titkolnivalód, ugyanolyan, mintha azt mondanád, hogy nem érdekel a szólásszabadság, mert nincs mondanivalód." Edward Snowden
Kérdésem lenne: ha feltölti valaki a komplett parkját vagy csak egyetlen ride-ját, akkor a saját zenék illetve saját billbooard-ok is feltöltődnek? Mert ezzel kapcsolatban nincs egységes vélemény az angol fórumon. Van, aki azt állítja, hogy a saját hirdetőtábláira youtube-ról leszedett .jpg-ket rakott, majd feltöltötte a parkját a Workshop-ba, a haverja letöltötte és a képek is szépen a helyükön voltak. Vannak akik ezt kizártnak tartják és szerintük minden képet manuálisan kell beállítani.
Ugyanez a helyzet a zenével. Úgy látom, hogy ha egy hullámvasúthoz saját zenét, effekteket társítok, akkor azok nem töltődnek fel a parkkal együtt, hanem külön helyre kell őket felpakolnom és mellékelnem a linket a letöltőknek. Ez tényleg ennyire bonyolult? :(
Utoljára szerkesztette: Tibbbor, 2017.08.01. 15:17:11
"Azt mondani, hogy nem érdekel a magántitokhoz való jog, mert neked nincs titkolnivalód, ugyanolyan, mintha azt mondanád, hogy nem érdekel a szólásszabadság, mert nincs mondanivalód." Edward Snowden
Egyébként ez főleg a letöltött tartalmaknál idegesítő, mert leszedsz egy modellt ami akár tobb száz elemből áll, lerakod, és amint mellé kattintasz, vége van, soha többé nem tudod egyben kijelölni és mozgatni, csak a csoportos kijelöléssel, ami viszont egy zsúfoltabb design esetén kvázi lehetetlen. Onnantól csak elemenként jelölhető ki, ha a készítője nem ismeri ezt a dolgot és nem úgy csinálja, ahogy írtam. És sajnos tele van ilyen modellel a workshop. Az agyamra is ment sokszor...több időm ment el azzal, hogy válogattam a használhatókat, mint magával az építéssel. Ezt jól elcseszte megint a Frontier..
Utoljára szerkesztette: TokraFan, 2017.07.31. 22:20:15
Nos, kizárólag akkor lehet egyben kezelni a blueprintet, ha a kezdő alkatrész egy "Custom Building" építőelem!!!!!
Innen már pakolható rá más is, ekkor már egyben kezeli. Semmilyen más esetben nem lehet egyesíteni a modellt!
Ez továbbra is így van, vagy találtál valami egyéb módot is az egybeolvasztásra?
És mi a helyzet a "gyári" blueprintekkel? Azzal is szenvedek, hogy átalakítsak egyet, de ha hozzáteszek bármit -scenery vagy building elemet-, többé már nem kezelhető egyben. Legalábbis én nem tudtam megoldani:(
Utoljára szerkesztette: Tibbbor, 2017.07.25. 11:50:22
Eszméletlenül király lett ez a hullámvasút. :D Le is tölthető a Workshop-ról. (nem az enyém, csak találtam)
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
Ma is néztem videókat, néhány olyan "fast builder"-eset is, amikor a feltöltő gyorsított felvétel alatt dumál, közben pedig játszi könnyedséggel úgy rak össze egy komplett katedrálist, hogy keresgélem az államat a végén. Egy fenntartásom viszont mégis csak van ezekkel az alkotásokkal, és most őszintén nem az irigység beszél belőlem. Ha egy "szimpla" hullámvasút állomást ennyire "túlcifráz", ami az én olvasatomban azt jelenti, hogy mondjuk közel 500 elemből épít fel, akkor hány elem lesz egy komplett park ilyen részletgazdagság mellett? Merthogy a legtöbb megaparkkal illetve mega ride-al az a baj, hogy képtelenség élvezhető grafikai beállítások mellett kipróbálni, annyira beszaggatnak. És ugye nincs mindenkinek atomerőműve. Szóval a realizmusnak ára van, ezért értékelem én jobban a józan ész határain belül maradó elemszámot. Ma pl. egy könyvtárszobát épített fel illetve rendezett be a fazon - vérprofi módon és egyes elemeket olyan célra használt, hogy eszembe nem jutna ilyesmi - na de még a kandalló párkányát is legalább 20 elemből pakolta össze, nem beszélve az egyes könyvekről! Szóval gyönyörű lett, de félő, hogy ha a teljes parkjában ilyen alaposságra törekszik, mikor majd megnyitja azt és beözönlik mondjuk 2000 látogató, vért izzad majd a proci és a VGA. Lehet, hogy nincs igazam, de én úgy döntöttem, hogy nem csüggedek és maradok a "néha a kevesebb több" szisztéma mellett.
Szerencsére ezek csak látványelemek, dekorok. Kicsit borsos az ára, talán később ha akciózzák megveszem. :)
Þór vígi þessi rúnar
Más: szerintetek megéri a 2700 forintot a legutóbbi frissítésben szereplő 3 db kit? (Back to the future, Knight Rider, Munsters). Láttam róluk a videót de az egész játékot vettem nyári akcióban 8000 ft körüli euróért, ennyi újításért azért kicsit drágának tűnik ez a három cucc...:(((
Utoljára szerkesztette: Tibbbor, 2017.07.23. 17:48:45
A zenékre szoktak inkább rácuppanni a cenzorok.
Þór vígi þessi rúnar
Képanyagok vonatkozásában nem tudom, mi a helyzet és azt sem, hogy az technikailag szűrhető-e valahogy? Merthogy hemzsegnek a Youtube-on a filmparódiák, feldolgozások és egyebek.
Utoljára szerkesztette: Tibbbor, 2017.07.20. 15:53:35
Þór vígi þessi rúnar
Valakinek van ezen a téren infója?
Utoljára szerkesztette: Tibbbor, 2017.07.20. 15:18:28
Az elsők között volt a komolyabb alkotásoknál.
Utoljára szerkesztette: Tibbbor, 2017.07.13. 19:28:29
Utoljára szerkesztette: Tibbbor, 2017.07.11. 17:58:25
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
Mutatok egy újabb gyöngyszemet...
Utoljára szerkesztette: Tibbbor, 2017.07.09. 21:07:25