1191
Nathan Drake utolsó kalandja
-
#871 Multiplayer 60, a single 30. -
Ulthane #870 Hát rohadjak meg, én azt hittem, hogy ez 60fps-sel szaladgál! :)
Ha 30 vót, akkor messze a legjobb 30, amit valaha láttunk. -
#869 Ja, szépen suhan, bár h más fix ( avagy stabil 30 frémes játék ellenében ez mennyivel jobb ( érezhetően!! ) ) passz, lényegtelen is. Nem is érzem, ahhoz játszani kellene egy TVn több más múltbéli játékkal. Sajnos vannak részek ahol bedől a frém, nem tudom mennyivel, de kamerázásnál nagyon látszik hogy esett valamennyit, de nincs ezzel gond, ennyi belefér, sokan talán észre sem veszik. -
#868 Szerintem csak valamire akart 10-nél kevesebbet adni, hogy ne tűnjön fanboy-nak. :-D -
#867 Hang/Zene : 9/10.
BS.
:D
Minden nagyon király benne, de a legjobb a zenék, és a hangok illesztése. Magasan messze minden felett, ami ma a piacon elérhető. -
#866 FH2. Szétbasz mindent a motionblurje. Tudom, könnyebb dolguk volt, de akkoris. Nekem az a standard. Tökéletesre van csiszolva a mérték. -
#865 Dicshimnusz
Itt egy jó kis blog-teszt, enyhén spoileres, viszont teljesen egyetértek vele. -
#864 Na mi volt olyan 30 fpses játék még aminél a 30 ennyire jó volt? Most nem arra gondolok hogy nem droppolt mert ritkán itt is volt. Order jut eszembe még meg a driveclub -
#863 Hát azé én toltam ettől szmútabb 30fps-el is. Merhogy ez nem mindig volt az. Persze amikor az, akkor eléggé szmút, bár szvsz picit túl van tolva a mblur. -
#862 Na igen, lehet DLCt már 60 fpsel toljuk bár ez volt az egyik legszmútabb 30 fps amivel valaha játszottam. -
#861 Nekem is benne van még egy kör minimum, de majd csak neo-n -
#860 Le fogom, a most unlockolt módosítókkal. A bullet times lövölde nagyon állat :D -
#859 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Epilógusnál láttátok a lány szobájába az eldugott last of us plakátot? Nekem úgy nézett ki mintha egy idősebb Ellie lenne a képen :) -
#858 NDtől ez volt az utolsó. Ha lesz is akkor se ők lesznek a szereplők benne és egy másik sony csapat fogja csinálna, az meg már ugye max nevében lesz UC, másban nem. AKit én hiányoltam az SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!volt. Fináléra valamilyen formában behozhatták volna. Persze lehet DLC pont róla megChloeSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!fog szólniCharlieról -
#857 "Tegét a cínm ben us "
Ezt kifejtenéd bővebben?
Oh, látom azóta javítottad. :-)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Igazából az ND már lezárta a franchise-t, még jönnek a DLC-k. Mondták is, hogy ha a SONY másnak adná a jogokat, akkor azért remélik, ezt a színvonalat azok is garantálni fogják. ND elvileg nem fog több Unchartedet fejleszteni, viszont mindenki várni fogja tőlük a TLoU 2-t, ahogy a DLC-k kész lesznek.
Utoljára szerkesztette: Amiga, 2016.05.18. 15:30:51 -
Ulthane #856 Addig aníg jön a DLC, nyomd végig megint a sztorit. :)
Amúgy én kicsit eljátszottam a gondolattal, hogy nem biztos, hogy ez lesz az utolsó áncsártid, s hogy a játék címe akár egy nagy átbaszás is lehet. A Thief's End. Itt mindenki Drake-re gondol, de mi van, hogy ha az valójában Avery?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Végüli is, megtudtuk, hogy végezte be Avery Tew-val, a főtolvaj, a nagy kalóz története itt ért vége. Tehát a cím nem is Drake-re utal, ergo lesz folytatás
Utoljára szerkesztette: Ulthane, 2016.05.18. 15:27:34 -
#855 Na csorog a credits ahogy a könnyem is. Gamer pályafutásom egyik legjobb élménye volt. Az epilogeról meg inkább nem mondok semmit. TÖKÉLETES vége lett, ennél elképzelni se tudtam volna jobbat. Köszönöm ND ezt a csodálatos élményt. Most pedig jön a hosszú várakozás a single DLCre és a következő ND játékra. Epilógusba volt 1-2 erős easter egg, nagyon remélem az utalás volt. -
#854 Bizony. Háát, így meggondolva így ez már csak egy olyan 4/10-es game. -
#853 Én egyéb minigame-et is el tudnék vele képzelni Micsoda kihagyott ziccer! -
#852 De ha már arról beszélünk, mi hiányzik ahhoz, hogy az UC4 tökéletes legyen, akkor hozzáteszem, hogy még egy fontos feature nincs meg, ami feldobhatná ezt a játékot:
Elena Fisher hozzon nekem a hűtőből egy sört, mielőtt belekezdek.
-
#851 Én már nem értem, hogy miről beszélsz. :-) -
Ulthane #850 Dehogynem. Alacsonyabbra kell venni a szikákat, vagy oda is hegymászóknak készített kiszögeléseket, kapaszkodókat, repedéseket kell tenni. -
Ulthane #849 De a valóságot szimulálja! Valós fegyverek, valós országok, valós történelmi személyek, azzal, hogy még azt is részletgazdagan modellezik, ahogy a terepjáró abroncsába beleragad a sár, azzal mind-mind az életet szimulálja. A valóságot.
Mese a hupikék törpikék. Na, az mese. -
#848 Abban egyetértek, hogy az lehetett volna változatosabb -
#847 Nekem nem az a problémám, hogy van, hanem hogy csak az van. Döntsön ki egy fát, vagy valami követ robbantson oda, mittudomén, de ne mindenütt a shoreline supply ládáit húzogassuk már a továbbjutáshoz. A perem más tészta, abba én nem is kötöttem bele. -
#846 Na lássuk az utolsó 3 fejezetet... :(
Amúgy nem értem ezeket a "mindenhol láda meg mászóperem" problémát. Ez egy JÁTÉK. Ezek az elemek a gameplay miatt kellenek oda, mivel alapja a platforming. Hogy oldanád meg ezt másképp? Sehogy. -
#845 Na a feléig megnéztem, utána már nekem spoiler. :D Chapter 17be járok csak ::D -
#844 Mese, nem a valóság. -
#843 Csak épp az ötven kilós nő múltját nem ismered, ami lehet, hogy kétszer olyan kemény, mint Drake-é. Az érvelésed alapján akkor Drake-t senki nem győzhati le? Vagy csak egy nő nem? Fura elképzelés.
Attól, hogy erős, meg jól mászik, még nincs elég skill-je, és ha megnézed azt a jelenetet, Nadine erőben is partiban van vele, skillben pedig sokszorosan felülmúlja. Tény, hogy ettől még Drake ügyesebben mászik és talán jobban is lő. -
Ulthane #842 Ez a faszi az egész világot lángba borította, attól a rengeteg csimpitól olyan izomzattal kell rendelkeznie, hogy egy pofástól Nadine eszméletét vesztve ájul el. Nekem akkor is sántít, katona ide vagy oda, hogy kinyírta a fél világot, megmászott hegyeket, völgyeket, merült tengerbe, mindent megúszott, amiből semmit nem kellett volna, majd egy 50 kilós nő lepofozza.
Hagyjuk már! -
#841 Amúgy Chuck Norris talált az UC4-ben egy gamebreaker bug-ot.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ő legyőzte Nadine-t az aukciós házban, ezt követően a játék kifagyott. -
#840 Az a nő képzett katona, olyan karral és izomzattal, kiképzéssel hogy naná kettétöri. Pont így néznek ki az UFC harcosok is.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.05.18. 10:35:03 -
#839 Ezzel nekem se volt bajom ( SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!)van egy olyan érzésem, hogy a story dlc-ben viszontlátjuk -
#838 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ismerek olyan 50 kilós csajt, aki száz kilós pasikat ver össze könnyedén. Régóta krav-magázik. Nadine Ross meg kommandós, aki háborúkban vett részt, sokkal jobb közelharcos, mint Drake. -
Newfronter #837 Ja végül is a Prison Break-et...
Akiket megölt, azokért nem kár. Sőt, jobbá tette a világot. -
Ulthane #836 Ja, és még valami: akárhogy is nézzük, kedvenc hősötök végül is egy sorozatgyilkos! -
Ulthane #835 Összeszedtem, hogy számomra mi + és - a játékban
+ a sötétebb tónus, komorabb hamgulat
+ hogy Drake már nem annyira bugyuta, mint eddig
+ a kevesebb lövölde
+ az egész ritmusa, több párbeszéd, több köztes rész, TLOU-sabb
+ a szinkron, a hangok és a zene
+ az elképesztő részletesség, mi mindenre figyeltek
- a mindenütt mozdítható ládák
- a gyere, gimme a boost
- a legelhagyatottabb helyeken is sziklamászóknak kiépített peremek, kiszögellések, dudorok, pont arra, amerre menni kell
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Hogy egy 50 kilós csaj hülyére pofozza Drake-t, aki lassan már chuck norrisi magassákoba emelkedik. Ez rém gagyi volt, itt az elején majdnem abbahagytam a játékot emiatt
- a mászás csimipi közben irreális fizika (felfelé úszik a levegőben, repül, gravitációt meghazudtolva
- hogy a legelső ugrásnál Drake sorozatbordatörést szenvedne, ahogy mellkassal landol egy éles sziklán, de leginkább azonnal meghalna - életszerűtlen, na.
- Victornak kevés volt a szerepe
-
Ulthane #834 Melyik játék 10 pontos szerinted? -
Bandicoot #833 Kimaradt hogy egyelőre de nemhiszem hogy változni fog ha ez a szinvonal marad végig.:)
-
#832 Akki a 8.-nál nem egyből az Uncharted 2 háttetős medencés részére gondolt az álljon fel és takarodjon el babot válogatni inkább. :D