Uncharted 4: A Thief's End

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Amiga
Amúgy Chuck Norris talált az UC4-ben egy gamebreaker bug-ot.

Ő legyőzte Nadine-t az aukciós házban, ezt követően a játék kifagyott.

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

Totti5
Az a nő képzett katona, olyan karral és izomzattal, kiképzéssel hogy naná kettétöri. Pont így néznek ki az UFC harcosok is.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.05.18. 10:35:03

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

n000rbi
Ezzel nekem se volt bajom (van egy olyan érzésem, hogy a story dlc-ben viszontlátjuk)

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

Amiga
Ismerek olyan 50 kilós csajt, aki száz kilós pasikat ver össze könnyedén. Régóta krav-magázik. Nadine Ross meg kommandós, aki háborúkban vett részt, sokkal jobb közelharcos, mint Drake.

Ja végül is a Prison Break-et...

Akiket megölt, azokért nem kár. Sőt, jobbá tette a világot.
Ja, és még valami: akárhogy is nézzük, kedvenc hősötök végül is egy sorozatgyilkos! <#gun>

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

Összeszedtem, hogy számomra mi + és - a játékban

+ a sötétebb tónus, komorabb hamgulat
+ hogy Drake már nem annyira bugyuta, mint eddig
+ a kevesebb lövölde
+ az egész ritmusa, több párbeszéd, több köztes rész, TLOU-sabb
+ a szinkron, a hangok és a zene
+ az elképesztő részletesség, mi mindenre figyeltek

- a mindenütt mozdítható ládák
- a gyere, gimme a boost
- a legelhagyatottabb helyeken is sziklamászóknak kiépített peremek, kiszögellések, dudorok, pont arra, amerre menni kell
Hogy egy 50 kilós csaj hülyére pofozza Drake-t, aki lassan már chuck norrisi magassákoba emelkedik. Ez rém gagyi volt, itt az elején majdnem abbahagytam a játékot emiatt
- a mászás csimipi közben irreális fizika (felfelé úszik a levegőben, repül, gravitációt meghazudtolva
- hogy a legelső ugrásnál Drake sorozatbordatörést szenvedne, ahogy mellkassal landol egy éles sziklán, de leginkább azonnal meghalna - életszerűtlen, na.
- Victornak kevés volt a szerepe

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

Melyik játék 10 pontos szerinted?

Bandicoot
Kimaradt hogy egyelőre de nemhiszem hogy változni fog ha ez a szinvonal marad végig.:)

"Nincs ps4 exclusive mióta létezik a streamelés pc-re" GIGALOL!:D

darkSectorxxx
Akki a 8.-nál nem egyből az Uncharted 2 háttetős medencés részére gondolt az álljon fel és takarodjon el babot válogatni inkább. :D

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

darkSectorxxx
TOP 10 Easter Egg

//www.youtube.com/embed/BzbV6u6rBhA

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

darkSectorxxx
Ja, én kérek elnézést! :D
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.05.17. 21:16:22

eleve minek szazalekolsz ha meg vegere se ertel baszki? :)

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

Bandicoot
Csak amiatt nem 7/10. <#banplz>

Egyébként ha már pontozni kellene a 10-es skálát nem komálom, túl sok minden belefér egy adott pontba akkor már inkább százalék, nálam erősen 95% fölötti a stuff 1-2 apróbb hülyeség ami nem feküdt, illetve 1-2 dologban még fejlődhetett volna,de maximálisan a legjobb UC rész amivel eddig játszottam,és élvezem minden percét. Szépen lassan tolom minél késöbb legyen vége aztán gyün a múúti.:)

darkSectorxxx
Crash miatt adhatnál 9/10-et! :D

Bandicoot
Szomorú.:( 8/10...<#banplz>

darkSectorxxx
Kivették, Nem újrahaszosítható termék. ANTSZ. :D

TDC Geronimo
Kivették

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Bandicoot
Egyébként én vagyok béna vagy kivették a játékból a gránát visszadobás funkciót???:(
Kár lenne,az hasznos és értelmes fícsör volt.

Totti5
Első képen nem is ez, hanem az volt a vicces hanem miután lergútam a tagot, egyszercsak Drake golyói alatt egy gránát volt. Konrétan leg leg leg leg alulról a susnyásból, ahova snipával nézegettem le a fűből valahogy?! felkúrta a granyót pont alám.

Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.05.17. 20:29:04

TDC Geronimo
Pontkurváknak, mint ti :P

n000rbi
Kösz, egyelőre az időt kell megtalálni rá a többi várakozó mellett :)

darkSectorxxx
Utálom, de én is ismerem címről, régen nagyhíres játék volt, dijnyertes játék, és ha jól tudom Nintendo-ra.

balee4
Pedig relatíve elég ismert játék. Az első rész PS2-re is kijött anno, a második csak PC-re.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Amiga
Sok sikert! :-)

Én azt meg ezt felváltva próbálom platinázni, hát elleszek vele még egy ideig. :-D

darkSectorxxx
Ó az ficsi lesz. :D

n000rbi
Dettó (láttad-e a szmájlit a fanbojos mondat végén?:))

Azt hiszem ideje lassan nekiugrani a DaS3-nak.

Amiga
Amúgy nem akartalak megbántani. A kritikát azért neveztem klisésnek, mert minden játék sztorijába vagy animációiba bele lehet kötni.

De tudomásul vettem, hogy nálad is kiemelkedő game, nem is akarom ezt tovább nyújtani. :-)

Amiga
A pontozás tényleg baromság. Nálam az a 10, ami legalább azt adja, amit várok tőle. Nyilván nem várom egyetlen játéktól sem a 15-20 órás folyamatos megújulást. Az UC4-ben látom azt, hogy mindent beleadtak, nálam ez 10. Ebben a generációban nálam még a Bloodborne 10, de a maga módján az Until Dawn is.

De lényegtelen, tudomásul vettem, hogy szemellenzős fanboy vagyok. De hát ha ez a játék boldoggá tett és olyan élményekkel ajándékozott meg, amikről álmodni sem mertem, akkor számomra a gurítható doboz, vagy a "bakot tartok tizedszer is" a játékmenet természetes része, mint az is, hogy ballal célzok, jobbal lövök.

de azert linkeled a metascore-okat rendszeresen <#ravasz1>

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

TDC Geronimo
Semmit, egy kurva jó élménnyel lettem vele gazdagabb. Nem érdekel más mit mond, máshol mit kap meg 10es skálán hány pontos.

n000rbi
Nem tudom a 9/10 milyen tucatcímnek jár, de akkor félreértetted az értékelésem. A játék szerintem is nagyszerű, de ha valaminek hibái vannak, akkor annak hangot adok, ez sose volt másként.
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2016.05.17. 19:44:40

persze, de az emberek nem olvasnak el semmit.

<#eljen> es <#levele> nem eleg. <#eljen>-t tenyleg kaphat sok jatek, de akkor ez mit kapjon?

TDC Geronimo
Szerintem meg az egész pontozás egy nagy baromság.

mert el van baszva az a rohadt skala. 9/10 tucatnyi cimnek? na ez itt a gond.
10/10-et ez a jatek szvsz nem er. 9/10-et viszont siman. ha nem abbol indulunk ki, hogy 7-8/10 a közepszerü... mert sajnos manapsag az.
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2016.05.17. 19:40:50

Amiga
Jaja, fanboy vagyok. Rajongok a fantasztikus dolgokért, ez nagy hibám ebben a szaros, retkes, negatív világban.

Talán ezért is becsülöm nagyra ezt a játékot és megyek el a hibái mellett, amik elenyészőek a gazdagságához képest. Nálam 10/10, hiszen a 9/10-et kapásból ki tudom osztani sok tucat címnek, ez pedig felettük áll. :-)

Nyilván ugyanolyan szubjektív véleményt fogalmazok ám meg, mint te, szóval no offense.

Totti5
Láttam. Pár maki volt ami jött és ment, script egy rövid animáció az útba belerakva illetve most a vulkánra felfele látok valami nagyobbakat 2 kmerre a pályán kívül háttérnek.

n000rbi
Nekem meg ez a szemellenzős fanbojság tűnik klisésnek <#idiota>
Én ezekben a dolgokban is elvárnék egy kis igényességet, kifinomultságot, hogy lenyűgözzön ;)

TDC Geronimo
Épp ezaz, hogy ezek a játék legnagyobb "problémái". Akkor az talán mond valamit a minőségéről.

darkSectorxxx
Én is ezt akartam mondani, vannak állatok. :D

darkSectorxxx
:D

ha telepi ciganyasszonyt viszel agyba (csak tetelezzuk fel :D), akkor nyilvan nem panaszkodsz, ha gombas a nunija.

de ha Melissa Benoist-nal tapasztalsz ilyet, azt lehet nem hagyod szo nelkul.:)

Amiga
Madagaszkárban rengeteg az állat, ha nyitott szemmel játszod. ;-) Amúgy én nem hiányolom itt a kraftolást, megakasztaná ezt a film/játék szimbiózist.

Amiga
És jöttek a nindzsák. :-D Elég durva dolgokat lehetett náluk találni. :-)

sose hallottam rola. only pc?

Amiga
Ide jár egy +1 részemről. Az UC4 mindent jobban tud, mint a riválisok. A jó szó a "kifinomult", "igényes", "lenyűgöző".

Nekem azok a negatívumok ott klísésnek tűnnek. Minden játékba bele lehet kötni ilyesmikkel.

Totti5
Emlékszem amikor elindut az első pálya, japán környezet, kard, és az a vízeffekt, azok a fák. Bámulatos volt. ( alapjáték és PC )
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.05.17. 19:32:53

Totti5
Bár még nem ríttam és még csak most kezdtem el madaaszkár bantuit és sírás is hátravan, de nagyon korrekt.

Ami még nem nekem hiányzik az az álltok, a felfedezés örömre ( az az 1 db tárgy amit meg lehet találni sajnos nem motiváció ), mivel nincs fejlesztés így a kutatás avagy loot is nagyon lapos, lényegében teljesen elhanyagolható a dolog. Amennyit a TR átvett, szívesen láttam vona itt is dolgokat onnan is.

Amiga
LithTech engine, akkoriban ez volt a csúcs kb. :-)

darkSectorxxx
Jó a grafiksz :D