1191
Nathan Drake utolsó kalandja
-
#991 Segítek, mert elakadtunk.
77 Quantum Break
85 Killer Instinct Season 3
88 Ori and the Blind Forest
87 Forza Motorsport 6
86 Rise of the Tomb Raider
84 Rare Replay
84 Halo 5: Guardians
82 Gears of War: Ultimate Edition
93 Uncharted 4: A Thief's End
87 The Witness
86 Ratchet & Clank
85 Valkyria Chronicles Remastered
80 Gravity Rush Remastered
79 Alienation
78 Heavy Rain & Beyond: Two Souls Collection
92 Bloodborne
87 Bloodborne: The Old Hunters
86 Uncharted: The Nathan Drake Collection
81 Tearaway Unfolded
81 God of War III Remastered
79 Until Dawn
79 Driveclub Bikes
63 The Order: 1886 -
#990 +1 -
#989 Szomorú? Kétlem. Amikor megszületik egy játék terve fejben (teljesen mindegy, hogy gigamulti, garázscsapat, bárki) egyetlen cél biztosan azonos: minél több embert szórakoztatni, minél magasabb szinten. Ez az cél, ami összeegyeztethető a stúdió érdekeivel is: minél több pénzt keresni. Arra senki nem készít játékot, hogy aztán keveset játszanak vele. Ez ugye világos, tiszta és érthető.
MINDEN játék, amit a közösség kedvel: nyúlszex 90 feletti metával, division, AC-k, COD-ok, BF-ek, Minecraft, DAS-ok, UC-k, GTA-k, ésatöbbi ezt a célt.
MEGVALÓSÍTJÁK.
Na erre azt mondani bármilyen egyéni preferencia mentén, hogy ez szomorú, az fail. Mármint ha ez téged szomorúvá tesz, ez oké, de a tény maga, nem kell hogy az legyen szükségszerűen. Mitöbb, nem szabad, hogy az legyen.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.05.21. 20:44:20 -
#988 A division nem igazán érdemli meg a magas pontokat, mert sokkal többre hivatott, mitn amilyen állapotban jelenleg van, de azért belevertem 50 órát, ami - még nekem is furcsa leírni - de több, mint amit das3-ba tettem. -
#987 Nyúlszex nálam is 9/10-est kapott. Ott is áll a mai napig. Vagy 5x letoltam azt is különböző módokon. Igazi scifi, cyberpunk mennyország az. -
#986 Mik kapják? -
Bandicoot #985 Tudom,elég szomorú. Már csak emiatt is vicces az az állítás hogy 75% az jó. -
Bandicoot #984 Az lehet,de 10-es skálán egy 5-ös játék a már nem ajánlott kategória.
Ahogy mondtam mióta a One exkluzívok zsinórba kapják a 7 pont körüli értékeket azóta az is jónak számít.. (nem,attól még totál átlag marad). -
Bandicoot #983 Csak egy példa volt. -
#982 Hát szintén zenész. -
#981 Autós eksönnél kifagyott:( -
#980 Hát manapság repkednek ám a 80-ak is középszar alkotásokra. Ott van pl a Division is. 2 órát toltam, amikor volt béta, és annyi egy életre elég volt belőle. Annyira középszerű az egész, hogy fájt játszani.. :D
De említhetném 2011-ből a Deus Ex Human Revolution-t is. 90 fölött áll metacriticen, és egy tök átlag játék, semmi kiemelkedő SZERINTEM.
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2016.05.21. 19:40:23 -
#979 De miért fontos a QB?
Több pontot kapott ugyanattól a médiától?
Nem voltam délután, dolgoztam. -
#978 10es skálán a közepes az az 5ös. -
Bandicoot #977 Maradjunk annyiban ha az UC4 tps akció kategóriában 75%,akkor a QB nagyjából 40-50% maximum....
Lehetséges a 75 pont valóban ha olyan a pontozási rendszer (milyen?).
De 75 pontot a középszerű vagy totál átlagos játékokra szokás adni amivel el lehet játszogatni élmény is lehet de nem vág földhöz, nem az olyanokra amik az adott műfaj sajátosságait igencsak csúcsrajáratják (gameplay,látvány,aprólékosság,stb)....
Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2016.05.21. 19:12:46 -
#976 Várj, az lehet 75%, csak kérdés mihez mérik a játékot.
Lehet úgy is értékelni hogy egy másik stílust vesznek alapul, persze felmerül a kérdés az értelmetlen hasonlításal kapcsolatban,de lehetséges 75 pont, ha olyan a pontozási rendszer. -
#975 Én elfogadom más véleményét...mikor nem fogadtam el? :D -
#974 Az Uncharted 5. :D -
#973 Igaz, ilyen Quantum Break GOTY gyanús játékok mellett egy UC4 nehezen rúg labdába :D -
#972 >az UC4 a TPS akciójátékok "witcher 3-a"
Ezt a mondatot én is rengetegszer fogalmaztam meg magamban pontosan ugyanígy. -
#971 Elolvastam, pedig nem szoktam onnan semmit. Rohadtul nem értek egyet a véleményével, mégis rosszabb volt olvasni az ittenieket. Továbbra is képtelenek vagytok mások eltérő véleményét elfogadni. Pontosabban azt a tényt, hogy VAN más vélemény. Nem tényeket állapít meg hibásan(Dark stílusban), hanem a szubjektív véleményét mondja el. És miért ne tehetné? Mert nem úgy élte meg a játékot ahogy én? Ugyanmá...
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.05.21. 17:40:00 -
#970 Nem, erre nem létezhet 9 alatti pontszám. 75 meg egyenesen nevezséges -
#969 Mióta? -
Bandicoot #968 Az a baj hogy a 75%-ot még meg is próbálta indokolni egy rakás bullshittel.
Egyeseknek savanyú a szőlő holott vitathatatlanul az UC4 a TPS akciójátékok "witcher 3-a". Minőség,tartalom,változatosság,kib*szott komoly gameplay. Ahogy a W3 jelenleg a legjobb akció rpg a piacon iszonyat magasra rakva a lécet, addig az UC4 a legjobb TPS szintén iszonyat magasra pakolva a lécet. -
Bandicoot #967 Mióta a One exkluzívok kapják zsinórba a 70% körüli értékeléseket azóta a 70% körüli pontozás már nem átlagost jelent hanem jót... -
#966 pontosan :D nevetséges -
#965 Nyilván a te szemszögedből csak 9-10 létezhet rá. Biztos van a földön sok ember akinek ez 70-80. Rosszabb lesz tőle valami? nem. 10es skálán ahol 7essek kezdődik egy pontszám AAA címnél már úgy beszélnek róla a kedves júzerek mint ami megbukott, szar, selejt, közepes, említésre sem méltó. Pedig nem, az a 10 es skálán egy erős pontszám. Nem kötelező mindennek ami megjelenik 9-10nek lennie, így semmi értelme a pontoknak ha mindenre ezt dobálják rá. -
#964 Ja, vagy az Assassin's Creed 216. része.
Elhiszem én, hogy savanyú a szőlő, hogy PS4-ex, de ez egy ilyen szemét világ.
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2016.05.21. 14:09:03 -
#963 egy újabb cod -
#962 Ha az Uncharted 4 75, akkor nem tudom milyen játék a 80 :D -
#961 75 egy ilyen játékra vicc. Maradjunk annyiban -
Bandicoot #960 Mióta? Hagyjuk. -
#959 Totál nem. -
Bandicoot #958 A 75% inkább jelent egy totál átlagos játékot. -
#957 75% mé mindig JÓ játékot jelent, közelebb a kiválóhoz, mint a közepeshez. Ha neki annyi akkor annyi, a 75 nem fika... -
Bandicoot #956 Reagáltam rá kicsit én is tegnap. Nemigen tudom hova tenni, főként hogy amiket írt kicsit úgy jönnek le mintha vagy iszonyatosan megfáradt gamerről lenne szó aki végigdarálta mintha kötelező lenne, vagy nem is játszott a játékkal és úgy próbálja netes irogatások alapján "tesztelni".... -
#955 19. fejezetnél más is észrevette, hogy a fáklya bekormozza a felette lévő dolgokat ha alá tartjuk? Pl. a barlang tetejét. Hihetetlen, hogy még egy ilyen semmiségre is gondoltak. -
#954 Speed runt ki is glichelheted... -
#953 A GK blog-rovatában egy csimpinek sikerült 75 %-ot adnia az UC4-re.
És csak magamat okolhatom, hiszen senki nem kényszerít rá, hogy szemetet olvassak. De sajnos a vélemény olyan, mint a segglyuk... mindenkinek van. Asszem a GK-tól el is búcsúzom, ott senki nem véd meg a hülyéktől.
Elkezdtem harmadszorra az UC4-et, most jön a gyűjtögetős és a harci acsik megszerzése. Aztán majd negyedikre mehet a speedrun. -
#952 A végére pár háttérkép ...:D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Meg persze a várva várt lassított móddal is ökörködtem egyet gyors lefekvés előtt. :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.05.21. 02:19:23