1191
Nathan Drake utolsó kalandja
  • Totti5
    Segítek, mert elakadtunk.

77 Quantum Break
    85 Killer Instinct Season 3
    88 Ori and the Blind Forest
    87 Forza Motorsport 6
    86 Rise of the Tomb Raider
    84 Rare Replay
    84 Halo 5: Guardians
    82 Gears of War: Ultimate Edition

93 Uncharted 4: A Thief's End
    87 The Witness
    86 Ratchet & Clank
    85 Valkyria Chronicles Remastered
    80 Gravity Rush Remastered
    79 Alienation
    78 Heavy Rain & Beyond: Two Souls Collection
    92 Bloodborne
    87 Bloodborne: The Old Hunters
    86 Uncharted: The Nathan Drake Collection
    81 Tearaway Unfolded
    81 God of War III Remastered
    79 Until Dawn
    79 Driveclub Bikes
    63 The Order: 1886
  • n000rbi
    +1
  • Moby
    Szomorú? Kétlem. Amikor megszületik egy játék terve fejben (teljesen mindegy, hogy gigamulti, garázscsapat, bárki) egyetlen cél biztosan azonos: minél több embert szórakoztatni, minél magasabb szinten. Ez az cél, ami összeegyeztethető a stúdió érdekeivel is: minél több pénzt keresni. Arra senki nem készít játékot, hogy aztán keveset játszanak vele. Ez ugye világos, tiszta és érthető.
    MINDEN játék, amit a közösség kedvel: nyúlszex 90 feletti metával, division, AC-k, COD-ok, BF-ek, Minecraft, DAS-ok, UC-k, GTA-k, ésatöbbi ezt a célt.
    MEGVALÓSÍTJÁK.

Na erre azt mondani bármilyen egyéni preferencia mentén, hogy ez szomorú, az fail. Mármint ha ez téged szomorúvá tesz, ez oké, de a tény maga, nem kell hogy az legyen szükségszerűen. Mitöbb, nem szabad, hogy az legyen.
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.05.21. 20:44:20
  • Moby
    A division nem igazán érdemli meg a magas pontokat, mert sokkal többre hivatott, mitn amilyen állapotban jelenleg van, de azért belevertem 50 órát, ami - még nekem is furcsa leírni - de több, mint amit das3-ba tettem.
  • Moby
    Nyúlszex nálam is 9/10-est kapott. Ott is áll a mai napig. Vagy 5x letoltam azt is különböző módokon. Igazi scifi, cyberpunk mennyország az.
  • Totti5
    Mik kapják?
  • Bandicoot
    Tudom,elég szomorú. Már csak emiatt is vicces az az állítás hogy 75% az jó.
  • Bandicoot
    Az lehet,de 10-es skálán egy 5-ös játék a már nem ajánlott kategória.
    Ahogy mondtam mióta a One exkluzívok zsinórba kapják a 7 pont körüli értékeket azóta az is jónak számít.. (nem,attól még totál átlag marad).
  • Bandicoot
    Csak egy példa volt.
  • darkSectorxxx #982
    Hát szintén zenész.
  • Totti5
    Autós eksönnél kifagyott:(
  • Kongy
    Hát manapság repkednek ám a 80-ak is középszar alkotásokra. Ott van pl a Division is. 2 órát toltam, amikor volt béta, és annyi egy életre elég volt belőle. Annyira középszerű az egész, hogy fájt játszani.. :D

De említhetném 2011-ből a Deus Ex Human Revolution-t is. 90 fölött áll metacriticen, és egy tök átlag játék, semmi kiemelkedő SZERINTEM.
    Utoljára szerkesztette: Kongy, 2016.05.21. 19:40:23
  • darkSectorxxx #979
    De miért fontos a QB?
    Több pontot kapott ugyanattól a médiától?
    Nem voltam délután, dolgoztam.
  • Totti5
    10es skálán a közepes az az 5ös.
  • Bandicoot
    Maradjunk annyiban ha az UC4 tps akció kategóriában 75%,akkor a QB nagyjából 40-50% maximum....
    Lehetséges a 75 pont valóban ha olyan a pontozási rendszer (milyen?).
    De 75 pontot a középszerű vagy totál átlagos játékokra szokás adni amivel el lehet játszogatni élmény is lehet de nem vág földhöz, nem az olyanokra amik az adott műfaj sajátosságait igencsak csúcsrajáratják (gameplay,látvány,aprólékosság,stb)....
    Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2016.05.21. 19:12:46
  • darkSectorxxx #976
    Várj, az lehet 75%, csak kérdés mihez mérik a játékot.
    Lehet úgy is értékelni hogy egy másik stílust vesznek alapul, persze felmerül a kérdés az értelmetlen hasonlításal kapcsolatban,de lehetséges 75 pont, ha olyan a pontozási rendszer.
  • darkSectorxxx #975
    Én elfogadom más véleményét...mikor nem fogadtam el? :D
  • darkSectorxxx #974
    Az Uncharted 5. :D
  • Kongy
    Igaz, ilyen Quantum Break GOTY gyanús játékok mellett egy UC4 nehezen rúg labdába :D
  • Moby
    >az UC4 a TPS akciójátékok "witcher 3-a"

Ezt a mondatot én is rengetegszer fogalmaztam meg magamban pontosan ugyanígy.
  • Moby
    Elolvastam, pedig nem szoktam onnan semmit. Rohadtul nem értek egyet a véleményével, mégis rosszabb volt olvasni az ittenieket. Továbbra is képtelenek vagytok mások eltérő véleményét elfogadni. Pontosabban azt a tényt, hogy VAN más vélemény. Nem tényeket állapít meg hibásan(Dark stílusban), hanem a szubjektív véleményét mondja el. És miért ne tehetné? Mert nem úgy élte meg a játékot ahogy én? Ugyanmá...
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.05.21. 17:40:00
  • TDC Geronimo
    Nem, erre nem létezhet 9 alatti pontszám. 75 meg egyenesen nevezséges
  • Totti5
    Mióta?
  • Bandicoot
    Az a baj hogy a 75%-ot még meg is próbálta indokolni egy rakás bullshittel.
    Egyeseknek savanyú a szőlő holott vitathatatlanul az UC4 a TPS akciójátékok "witcher 3-a". Minőség,tartalom,változatosság,kib*szott komoly gameplay. Ahogy a W3 jelenleg a legjobb akció rpg a piacon iszonyat magasra rakva a lécet, addig az UC4 a legjobb TPS szintén iszonyat magasra pakolva a lécet.
  • Bandicoot
    Mióta a One exkluzívok kapják zsinórba a 70% körüli értékeléseket azóta a 70% körüli pontozás már nem átlagost jelent hanem jót...
  • Myselor
    pontosan :D nevetséges
  • Totti5
    Nyilván a te szemszögedből csak 9-10 létezhet rá. Biztos van a földön sok ember akinek ez 70-80. Rosszabb lesz tőle valami? nem. 10es skálán ahol 7essek kezdődik egy pontszám AAA címnél már úgy beszélnek róla a kedves júzerek mint ami megbukott, szar, selejt, közepes, említésre sem méltó. Pedig nem, az a 10 es skálán egy erős pontszám. Nem kötelező mindennek ami megjelenik 9-10nek lennie, így semmi értelme a pontoknak ha mindenre ezt dobálják rá.
  • Kongy
    Ja, vagy az Assassin's Creed 216. része.

Elhiszem én, hogy savanyú a szőlő, hogy PS4-ex, de ez egy ilyen szemét világ.
    Utoljára szerkesztette: Kongy, 2016.05.21. 14:09:03
  • Myselor
    egy újabb cod
  • Kongy
    Ha az Uncharted 4 75, akkor nem tudom milyen játék a 80 :D
  • TDC Geronimo
    75 egy ilyen játékra vicc. Maradjunk annyiban
  • Bandicoot
    Mióta? Hagyjuk.
  • Totti5
    Totál nem.
  • Bandicoot
    A 75% inkább jelent egy totál átlagos játékot.
  • Totti5
    75% mé mindig JÓ játékot jelent, közelebb a kiválóhoz, mint a közepeshez. Ha neki annyi akkor annyi, a 75 nem fika...
  • Bandicoot
    Reagáltam rá kicsit én is tegnap. Nemigen tudom hova tenni, főként hogy amiket írt kicsit úgy jönnek le mintha vagy iszonyatosan megfáradt gamerről lenne szó aki végigdarálta mintha kötelező lenne, vagy nem is játszott a játékkal és úgy próbálja netes irogatások alapján "tesztelni"....
  • yesname #955
    19. fejezetnél más is észrevette, hogy a fáklya bekormozza a felette lévő dolgokat ha alá tartjuk? Pl. a barlang tetejét. Hihetetlen, hogy még egy ilyen semmiségre is gondoltak.
  • Tatyla
    Speed runt ki is glichelheted...
  • Amiga
    A GK blog-rovatában egy csimpinek sikerült 75 %-ot adnia az UC4-re.

És csak magamat okolhatom, hiszen senki nem kényszerít rá, hogy szemetet olvassak. De sajnos a vélemény olyan, mint a segglyuk... mindenkinek van. Asszem a GK-tól el is búcsúzom, ott senki nem véd meg a hülyéktől.

Elkezdtem harmadszorra az UC4-et, most jön a gyűjtögetős és a harci acsik megszerzése. Aztán majd negyedikre mehet a speedrun.
  • darkSectorxxx #952
    A végére pár háttérkép ...:D

Meg persze a várva várt lassított móddal is ökörködtem egyet gyors lefekvés előtt. :D

Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.05.21. 02:19:23