1191
Nathan Drake utolsó kalandja
  • darkSectorxxx #590
    Meg hát. :D

Látod, tudom így könnyen beszélek, de ezt a Division-t mondtam neked hogy várj szerintem vele, túlságosan nagy volt a lendület szerintem, én már akkor nem láttam a tartalmat mögötte.

Siege-en nem csodálkozom. :)

+
    Én is beosztom, csak azt a napi 2 chaptert 2 napra osztom be. :DDDDDDD
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.05.15. 17:11:09
  • AntiHero
    Én beosztom. Napi 2 chapter.
  • AntiHero
    Bőven megérte.

Ettől jobban, csak a siege erte meg idén nekem.

Divisiont sajnalom utolag ennyiert megvenni. Viszont 4 napig az is jo volt. De többet nem kérek belőle.
  • darkSectorxxx #587
    Najó maga a z előrendelése a játéknak álleejtős volt. :DDDDDDDDDDDDDDD
    60dollár .:D

Jaja félek megtapasztalni a játék ucsó 13 chapterét, még 9-et csináltam csak meg. :D
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.05.15. 17:05:54
  • AntiHero
    Az a 12 asszem. A 14. Chapter az ál ejtős még. :o

Najo a 13 is az.

Na jooooo az egész az. :D
  • darkSectorxxx #585
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Csak nem a szigeteken csónakázol? :D
    mert az lesz gecijó szerintem. :D
  • TDC Geronimo
    17-18 is... nem hiszem el ez hogy néz ki. Last of us 2 <3
  • darkSectorxxx #583
    Jaj bekerültem a játékba, ezt a megtiszteltetést. :D
  • TDC Geronimo
    ja :D
  • Bandicoot
    Az megvan hogy mikor a piactéren lehet mászkálni, van a hivatal amiben a sor áll,és még a jellegzetes tipikus bunkót is "szimulálták" aki áll a sorban és ha át akarsz elötte menni beugat és direkt előrébb húzódik nehogy átférj?
  • TDC Geronimo
    Istenem ND mennyire tudja, hogy hova kell a zenéket beszúrni. DEM FEELS
  • ppista
    20 órával eddig messze a leghosszabb Uncharted számomra. A végefelé már kicsit megfáradt, de a finálé kárpótolt. A végét én másképp csináltam volna, de igy se volt gáz. Remélem tényleg az utolsó Uncharted, mert innen csak elbaszni lehet.
    A 12-15. fejezet látványát az életben nem fogom elfelejteni. Kösz Sony/ND.
  • darkSectorxxx #578
    De van van. ajjajj.
  • SlickAdam
    basszus duguljatok mar el a QB, CoD, AW, BF, ... hülyesegekkel! föleg te Dark! kenyszerbeteg vagy baszki ezzel a mindenre valaszolgatassal. nincs valami jatek amivel lefoglalhatnad magad?
    következö a moderator topikba megy. Uncharted 4 topik...
    Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2016.05.15. 12:31:19
  • darkSectorxxx #576
    Tilos AW-t fikkantani, az egy alkotás, más mint ez, nem a tech része, hanem a művészi oldala.
  • Totti5
    Ma meg AW fika lesz? komoly?!
  • darkSectorxxx #574
    Hát NEKED más a gameplay.
    Amúgy nem...:D
    Télleg ne menjünk bele. :)

Bár erős a késztetés hogy cukkoljalak. :D
  • Bandicoot
    "Harmatgyenge a gameplay minden tps-ben ennyi erővel."
    Nem. De nem is megyek bele, ha azt összehasonlítod bármiféle tps-el..:D
    Inkább lépek gámolni,nem kell vasárnapi agyérgörcs.:)
    Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2016.05.15. 12:04:37
  • darkSectorxxx #572
    Harmatgyenge a gameplay minden tps-ben ennyi erővel.
    Csak itt a maradék része sokkal jobb.
    Jó a látvány szubjektív.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.05.15. 11:56:15
  • Bandicoot
    Kérd csak ki, attól még tényeket írtam amit nagyjából bárki megerősít aki mindenféle elvakultság nélkül tolta.:)
    Jó sztori jó ötletekkel,harmatgyenge gameplay-el. Ennyi az AW nem több.
    Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2016.05.15. 11:53:21
  • darkSectorxxx #570
    Remélem a +1 csak a QB részére gondoltad komolyan.
  • darkSectorxxx #569
    +1
  • darkSectorxxx #568
    Az Alan Wake-t kikérem magamnak, egy kötelező játék mindenkinek aki a TPS-eket szereti, csak elmondanám neked hogy az Uncharted sem több. ha a látványt nem nézed össze.
  • darkSectorxxx #567
    A bátyja nem jut eszembe, de ez fejlődés abban hogy az 500 órát játszott BB-ből sem tudok sokat. :D

És nem QB = AW, nem ezt mondtam, csak a maga nemében nekem nagyon tetszett. :)
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.05.15. 11:17:23
  • kill3r21
    Visszatérve a nagy munka dologra, én pont azon elmélkedtem,
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    mikor a kis nate meg kis sam a házban keresi a muter cuccát, hogy ott minden kincs és erekje olyan szinten volt lemodellezve hogy pislogtam, akik azokat csinálták micsoda utánajárás és munka lehet, múzeumban fotózgatni stbstb és az csak egy chapter és egy ház berendezése
  • Totti5
    100 hsz QB fika? szép volt srácok...
  • TDC Geronimo
    Multi tök poén amúgy. Lefolyik a képernyőről azokkal az animokkal, imádok csak szimplán mozogni is benne
  • Kongy
    +1

Az én szememben a Remedy ezzel a QB-vel eljátszotta az utolsó esélyét. Felőlem lehúzhatják a rolót.
  • SlickAdam
    mindenesetre credits-ben külön

teny, hogy picike kis spooky mulder-el lazan dobtam volna a 9.5-öt.:) huztak is az agyamat a disznok, van nehany pillanat, amikor azt hiszed, hogy na most jön egy kaloz-szellem vagy valami.
    Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2016.05.14. 23:36:49
  • Bandicoot
    Az 1 sem volt jó,egy felhype-olt fos volt ideigóráig frankó hangulattal és jó sztorival - irgalmatlan gyenge harcrendszerrel és gameplay-el.
    Várd csak a 2-t az is biztos fel lesz hypeolva mint ahogyan a QB-t is próbálják egyesek felpumpálni...A QB azon túl hogy látványban totális középszerűséget mutat ugyan így elvérzik gameplay téren,egyszerűen egy gyenge tps amit a kiváló színészi játékkal megáldott átvezetők húznak ki a totális középszarból.
  • Moby
    Nem, ezt nem tudni, ezt valami ea-s pénzügyi előrejelzésből vélik látni, de valójában annyira semmit nem tudni, hogy ezt sem. Csodálkoznék, ha a mostani E3-ra nem hoznának valamit belőle, miután teljes fordulatszámon pörög az SW úthenger.
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.05.14. 22:54:34
  • TDC Geronimo
    2018, úgyhogy egy darabig még nem fogsz :)
  • Moby
    Sebaj, várjuk tőle sok szeretettel azt a Star Wars valamit, amiről jó volna végre tudni/látni bármi kézzelfoghatót :D
  • TDC Geronimo
    Amynek 2 évnyi munkája volt már UC4ben mikor kukázták a projectet és kezdték elölről
  • Moby
    Óriásira hízott közben az ND. És az ő példájukból szerintem lesznek TLoU-féle belső projektek is. Én rohadtul várom azokat is. Elképesztő koncentrációban vannak ott a tehetségek.
  • Moby
    Kicsi magyarázat azoknak, akiknek evvel a generációval indult a konzolpályafutás: eredetileg nem Druckmannék irányításával készült volna az U4 (talán el is indultak a munkálatok, akkor még nélkülük). Aztán jött a TLoU, és az óriási siker, amit viszont ők csináltak, és ezek után kapták meg a projektet. Szóval ha nincs TLoU, ma egy egész más U4-et tolnánk.
  • TDC Geronimo
    Druckmannék most a DLCnek állnak neki ami szerintem 6+ hónap legalább és utána állnak neki komolyan a következő projectnek. Úgyhogy a következő bruce/druckmann féle ND játék 3+ év :(
  • TDC Geronimo
    "És nemtudom mi lett volna belőle, ha nem Druckmannék kerülnek a pilótaülésbe."

10/10 slicknek :D

Valószínű maradt volna az 1-3 hangulata és "komolytalansága"
  • Moby
    Mondjuk Slick meg lehet ezt siratja kicsit, merthogy pl. Druckmann miatt nem került bele spookyshit az tökéletesen nyilvánvaló. Már csak azért is, mert """"arra"""" nekik van egy másik IP-jük már.
  • Moby
    Pedig a következő a bátyja lett volna.
    Hm. Pedig ez ám a legjobb teszt arra, hogy a saját fanbojságod nagyítja fel, vagy tényleg jó volt-e a játék. Te az AW miatt akarod jónak látni a QB-t. De a QB még csak AW sem, sosem lesz az. Ezen nem változtat a tény, hogy ugyanazok csinálták. És még ezt sem tudom én pl. Csak azt, hogy a stúdió ugyanaz. Csakhogy ez mamár kevés. Láttam, végignéztem, végigsírtam, és siratom a Santa Monicát, amióta Stig otthagyta. Vagy mondhatom a 343 egyértelmű, kézzelfogható bizonyítékát a széjjelrothadásra Corinne Yu távozásával. Ezek a stúdiók mögött meghatározó személyiségek vannak. Nem a stúdiót kedveljük, hanem a meghatározo személyek munkásságát. És egyébként pontosan ez látszik az U4-en is. Minden pillanatán tettenérhető a TLoU hatása. És nemtudom mi lett volna belőle, ha nem Druckmannék kerülnek a pilótaülésbe.