Uncharted 4: A Thief's End

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

darkSectorxxx
Hát igen, megtaláltam a régi képeimet, azé odabasz.

U1/1

U1/2

U1/3

U2/1

U2/2

U3/1

U3/2

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Amiga
Félreértés ne essék, én már végigjátszottam természetesen az UC Trilogy remasteredet, és annak idején még a PS3-as eredetit is. A remasteredet ma is bátran lehet mutogatni, mert a Bluepoint gyönyörűen felújította.

Most csak arról van szó, hogy kedvet kaptam egy időrendi végigjátszáshoz, ahogy a kedvenc sorozataimat is újranézem néha.

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

darkSectorxxx
Nem vészes? 😄
Én odatenném a mai átlag játékok mellé. 😄

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

darkSectorxxx
Azért ennyire nem. A collecton mostani szemmel is szép. Olyan képeket lőttem korábban hogy ihaj. Az első rész is nagyon durván fel lett húzva. 😊

AntiHero
Îgy van. Élvezni fogod. Egyedül talan a régi megoldások nem fognak tetszeni. (Végtelenitet ellenfelek) (mozgás)
(Grafika ami amúgy felpimpelve nem olyan vészes)

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Totti5
Ezért kell a címeket főleg sorozatokat az adott generációban és az adott években letolni. Nagy a kontraszt generáción belül is 2-4-6 év után, pláne később.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Amiga
Nézd, ezzel nem tudok mit kezdeni. :-D

Az újdonság varázsa odalesz, helyette bejön a nosztalgiafaktor. De azt állítani, hogy "nem fogod élvezni", alaptalan. Hogy "gagyi lesz", az is alaptalan.

Én még a Might and Magic VI - Mandate of Heaven-nel is játszom néha, és se nem gagyi, se nem élvezhetetlen számomra. Sőt, amint meghallom a játékban az első zenét, elszorul a torkom.

Nem működik mindenki így, sőt rengetegen nem működnek így. Nem is létezne remastered business, ha a többség úgy működne.

Mindenki így működik. Ilyen a pszichológia. Persze, eljátszol majd velük, de már nem az az élmény lesz.

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

Amiga
Dehogy. Lehet, hogy te így működsz, de én nem.

Én a Bloodborne után is élveztem a Dark Souls 2-t, pedig ég és föld a különbség. És a Mass Effect 3 után is élveztem a Mass Effect-et.

Attól, hogy egy játék korszakalkotó, a készítők korábbi munkái is tovább ragyognak.

Nem fogod élvezni ezután egyiket sem. Még a harmadik rész is gagyi lesz.

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

darkSectorxxx
Mert kurvajó, mert ND és mert mondták hogy lesz. 😉

Amiga
Miért köveznénk meg? Én is nagyon élvezem a multiját. Tegnap Elenával annyi segget rúgtam szét, öröm volt nézni. :-)

Már csorog lefelé a Trilogy. Ha az lejött, asszonyt beültetem a kanapéra és szép nyugodtan végigpörgetjük a négy részt.

De előbb még crushing-on végigtolom, meg összeszedegetem, ami eddig kimaradt.

Ha ez az argumentum igaz lenne, akkor minden játék végtelen számú folytatást kapna, hisz a motor kész.
Utoljára szerkesztette: Ulthane, 2016.05.13. 08:14:40

Tegnap folytattam a kalandot.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Most a skóciai résznél vagyok, de mintha kicsit leült volna a Hűha! hatás, picit gyengusabbnak látom vizualitásában.

Reggel kipróbáltam a multit. Hát kövezzetek meg, de élveztem. 😊

Tatyla
A játék motorja kész majd hülyék lesznek nem felhasználni

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Dark, te a cerkád raknád a TLOU2-re, pedig még az sem biztos, hogy lesz. Zérót láttunk belőle, csak pletykálgatják, confirmation meg semmi.

Totti5
Nem rossz, nem rossz.

darkSectorxxx
Yes, csakhogy több mint a fele elvileg, mivel a játék csak az első negyede után nyílik meg igazán, azután olyan nagy területek lesznek hogy beszarsz, a dudás pálya az első...effektíve vnagy a játék előző részeihez képest.

TDC Geronimo
12 fejezet legelején hagytam abba, még a fele ugye hátra van? 😄

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Amiga
Most fejeztem be. Ez nem a generáció legjobb játéka, kérem szépen. Mert ez a játék már a következő generáció.
Be se szállok semmilyen vitából arról, hogy ez a legjobb játék-e. Inkább befizetek a második körre.

Ahogy dark mondta, nehéz lesz ezek után bármi mást elindítani. Majd visszakényszerítem magam a Hitman-be, meg persze megyek a DS3 platinára hamarosan.

De az Uncharted, ami eddig számomra a műfaja egyik legjobb képviselője volt (bár a TR 2013-at az UC2-vel egy súlycsoportúnak gondoltam) most lett teljes. És ez a teljesség gamer életem legcsodálatosabb élményévé, legmeghittebb együttlétévé csúcsosodott ki az Uncharted 4-ben.

gergou
Jó ég 😊 Na ez, ez, ez szavakat nehéz találni jujj 😊 Csak ilyet szeretnék látni a jövőben 😊

`Take a look to the sky just before you die`

darkSectorxxx
Egyhamar a TLOU2 lesz majd...addig szépen visszatérhetsz az átlagba hogy megint tudj a mennyben járni ha jön a haver. 😄

Kongy
hát most már mindegy. ezután a játék után akár be is fejezhetném, ennél jobban aligha fogok játszani egyhamar 😄

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

gergou
Az kemény 😄

`Take a look to the sky just before you die`

darkSectorxxx
Én írtam, nem mertem nekiállni keddden délután, féltem az utána lévő gémer életemtől, most kéne megállnom Madagaszkárnál.... <#banplz>

TDC Geronimo
Közben kiderült, hogy ez egy joke review és ezt rakta ki meta a normális helyett

"And in the end, the humble concerns of these four people mesh nicely with the globe-spanning fable of greed, ambition and hubris that they uncover. “Uncharted 4” is one of the most ambitious video games ever created, and it succeeds on almost every level. But its most impressive accomplishment may be its creation of four characters I actually cared about. Four stars out of four."

<#banplz>

darkSectorxxx
😄

4 baszki... mi a 4/10? random Hello Kitty Nintendo DS-re, kb.

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

Kongy
Egy halom ember azért húzta le, mert a sok "fanboy" adta a 10/10-eket, de azért egy jó adag irigység is van ebben a PC-s/Xbox One-os tábor részéről. Én csak nevetni tudok ezen, mert van mindhárom platformból itthon 😊
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2016.05.12. 18:59:07

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

TDC Geronimo
Ez is egy vélemény...

"Should have ended after one"

"The Uncharted games have never excelled at storytelling. Instead, they’ve used it an accompaniment to overwhelming visual technology."

És ilyen felkerül metára 😄

Na befejeztem a játékot... röviden:

Szomorú vagyok hogy véget ért, de boldog amiatt, ahogyan véget ért😊- Viszlát Nathan Drake! Egy életen át emlékezni fogok ezekre a pillanatokra..

Utoljára szerkesztette: Zozzancs, 2016.05.12. 18:51:54

&#8220;[Luke:] I can&#8217;t believe it. [Yoda:] That is why you fail.&#8221;

Kongy
Vicces amúgy, az UC4 után a még Witcher 3 fizikája is (pl a fák mozgása) röhejesnek hat 😄

Ajj, kb minden játék grafikáját szarnak fogom látni ezután... 😞
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2016.05.12. 18:45:20

Moby
Szerintem a comic style-al nem lenne baj, de ezek az arcok kb bundásjézus szint 😄

Adversus solem ne loquitor

Kandurex
Kb. úgy néz ki, mint anno Bloodborne Collector. Az ára is úgy néz ki. Abba is megegyeznek, hogy mindkettő ruppótlan gagyi.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

darkSectorxxx
Ja mikor régen ezt megláttam kerülgetett az agyfasz.
Nem mintha a U4 design ps4 gépnél csodálatosabb lenne, a forza 6-os festéssel, amit én úgy nevezek "ami maradt festék öntsük össze, azt használjuk még fel" színárnyalat.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.05.12. 17:49:47

en se ertem mi ez a comic style design...

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

darkSectorxxx
Szép a fémtok?????????????????? What?

Amúgy gratula ettől független a csomaghoz, dde hogy ettől ocsmányabb fémtokot ritkán sz.rnak a világra az is biztos és elnézést az érzékenyebbektől a szóhasználatért.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.05.12. 17:46:03

Moby
Én végül megtartottam a pre-release normál példányomat, az SE-t nem vettem át az egybehangzó vélemények, és a látottak alapján.

<#eljen>

Totti5
Végre! Kösz Sony hogy héten belül azért beesett! Rettentően túl lett lőve árban ez az SE, 24 ezernek ehhez semmi köze, de a fémtok szép.

Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.05.12. 17:38:42

darkSectorxxx
Sőtt lehet nem csak ennek a generációnak. 😄

Moby
>Az UC4 nem a generáció legjobb játéka, én sose mondanék ilyet.

Vastagon ennek a konzolgenerációnak a legjobb játéka. Meg is gyónta a nóti a sony balfasságait vele, helyettük.

darkSectorxxx
Nem úgy mint a God of War.

darkSectorxxx
ÍGY KELL LEZÁRNI EGY SOROZATOT KÉREMSZÉPEN.

ÉS MÉG MÁSBAN IS KORREKTEK VOLTAK, CSINÁLHATTÁK VOLNA HOGY EZZEL AZ ENGINE-EL KIADNAK 1-2 RÉSZT HOGY BEJÖJJÖN A ZSETON, DE NEM EGY ILYEN RÉSZ, KÉSZ 1 GENERÁCIÓ, EGY UCSÓ RÉSZ, MERT EZT MÁR LEHET MAGUK SEM TUDNÁK FELLÜLMÚLNI.

Amiga
Hát igen. Egy "tudatos" vásárlónak ma már nem kell zsákbamacskát vennie. Ha exkluzívot vesz, akkor amúgy garantált bizonyos minőség, a multiplatformnál meg azért lehet tájékozódni.

DE PSN-en is jó lenne a steam-es és androidos visszafizetés, szerintem ezt előbb-utóbb meglépik.

Totti5
Ott vannak az anális elemzők, frémenként kimérik a dolgokat. Aki retteg ( akármitől ), ez alapján veszi.

Amiga
Mert nem is vásárolsz árut, csak játékjogot. Ebben az esetben az áru a lemez, amire nyomtatták a játékot (ezt ki is cserélik neked, ha hibás), Ha pedig digitális, akkor a letöltéshez való hozzáférésedet kell garantálniuk.

Mivel jelenleg azért a játékokban nincsenek már gamebreaker bugok, a kiadót/kereskedőt nem tudnád megfogni azzal, hogy "hibás áru".
Utoljára szerkesztette: Amiga, 2016.05.12. 16:16:08

Itthon? A piac! Ugyanakkor azt megmondja jogszabály, hogy hibás áru vásárlása esetén mi a teendő, mi a kereskedő kötelezettsége. Itt meg semmi.

TDC Geronimo

Amiga
Ez a testület működésképtelen lenne. De ha mégis lenne, onnantól a nagy címek még kockázatosabbak lennének, mint most, és jobban megérné indie-címeket fejleszteni.

Az UC4 pont a jó példa rá, hogy ilyen testület nélkül is lehet jó játékot készíteni. Ezen túl a játékos maga dönt, hová adja a pénzét és mennyit. A kontroll csak arra lenne jó, hogy ezentúl a korai játéktrailerekre is ráírják, hogy "képünk csak illusztráció". Amúgy meg nevetségesen sok panasz futna be (akár jogosan) sok játék kapcsán. A kiadó pedig mosolyogva megszüntetné a fejlesztőket (mint a SONY az Evolution-t) és megvonná a vállát.

Aztán meg hogyan lehetne független egy testület? Még csak az kéne, hogy totál amatőrök árazzák be a következő GTA-t. Aztán persze a Mafia egy tizessel olcsóbb lenne, vagy mi? Elvégre a franchise-t is meg kell fizetni.

Vagy akkor mi alapján döntenének? Hány fős a stúdió? Hány évig készült a játék? Mennyi bug van benne? Melyik kategóriába tartozik? Egy verekedős játékot eleve kevesebben vesznek, mint egy CoD-ot, vagyis a poénzt kevesebb eladott példányból kell behoznia.

Értem, hogy mire lőssz, de szerintem sajnos ez nem megvalósítható. Amúgy szerinted itthon ki mondja meg, hogy a sport 100, a mars meg 200?