1191
Nathan Drake utolsó kalandja
-
#550 jack joyce.....
lehet rosszul irtam de valami hasonló....a többieket ne kérdezd. :D -
#549 Ok. Gyorsteszt. Google nélkül.
.
.
.
Hogy hívják a kvantumrekt főszereplőjét? Vezeték és keresztnév is kell!
3
2
1
/ennyi. -
#548 kár, az én tv-m leszürte ezeket rendesen, majd mutatok videót. :D
Ha lesz tetvedék live-om, mert annálkül gecilow microsoft tiltás van.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.05.14. 22:17:50 -
#547 Nem, de mond azt hogy a harc nem önismélés, mert ha nekem azt mondod hogy változatos, beugrok a dunába, még nem találták ki azt a fedezékes harcot ami többről szólna. :D -
#546 Sajnos nem. Olyan erős filmgrain meg motionblur van az egész játékban, hogy arcokat sem láttam :(( -
#545 LOL -
#544 Az U4 az önismétlés szinonímája. Drake MINDEN helyszínen ottvan!!!négy! -
#543 Ja hogy neked unszimpik voltak, de az egyénis izlés. :D
láttad te hogy a karaktereknek milyen mimikájuk van? :D
Elég beszélni a legelején a kiscsajjal és az arcát figyelni. :D
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.05.14. 22:15:35 -
#542 Igen az is önismétlődő, ugyanúgy lősz, harcolsz, semmi eltérés, fedezék és bumm ennyi. :D -
#541 A színészi játék a QB-ben szerintem is rendben van. Az U4 teli van szerethető karakterekkel. A QB-ben _MINDEN_ karaktert gyűlöltem. Ha ez volt a forgatókönyv, akkor tökhéhéhéletes játékot láttam minden szereplőtől -
#540 "Az önismétlődés a környezetre nem igaz, max a gameplay-re, a harcokra, de ezt bármelyik tps-re ráaggathatjuk."
őőő Uncharted 4, Last of Us? -
#539 Hát én is ezt mondtam..."színészi játékban, és a motion capture".
A fejlődés nem értelmetlen, mert van haszna.
Az önismétlődés a környezetre nem igaz, max a gameplay-re, a harcokra, de ezt bármelyik tps-re ráaggathatjuk. :D -
#538 Nem, a QB egy összehányt retek játékmenet szempontjából. Az igazi munka a színészi játékban, és a motion capture-ben keresendő. Abba aláírom, mindent beleadtak, csak sajna a játék többi részével már nem tudtak foglalkozni :) Most kezdhetném sorolni miért szar a QB, mondhatnám a full értelmetlen fejlődési rendszert, vagy az önismétlő helyszíneket, játékmenetet, de meh..
Alan Wake-től sem voltam elájulva, az is iszonyat monotonná vált egy idő után, meg ez is. És ez csak 5-6 óra jó szívvel. Ha bejátszásokat nem vesszük inkább 4-5... Uncharted 3-ban is untam már az állandó lövöldözést, de olyan mesterien áthidalták ezt a monotonitásba fulladást a 4. résznél, hogy kb felállva tapsolnék, ha itt lennének az ND-s srácok..
Az "ez is egy Max Payne" kijelentés meg nagyon durva a Max Payne-re nézve. Ezzel egy fosképminőségű összecsapott lófaszra degradálod azt a klasszikust, de mindegy. A legnagyobb rejtély a QB-vel kapcsolatban, hogy mit csináltak ennyi évig vele? :D Fejlesztgették a korszakalkotó fejlődési rendszert? XD lol
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2016.05.14. 22:12:19 -
#537 Pontosan ez a véleményem! -
#536 Pedig ugyanaz, ha meg a 3. részt is beleveszem, ez a játék megváltás. :D
Mit akarsz, tök jó fejtörők vannak benne. :D
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.05.14. 22:00:02 -
#535 :D
AW2 jó lesz hidd el. :D -
#534 >Igazából ez is egy Max Payne. :D
Bocs, de ettől a mondattól elhánytam magam. -
#533 Igen, valaha korszakalkotó dolgokra voltak képesek. És pontosan ez a tény fújta ennek a játéknak a lufiját. De ha ez a játék történetesen mondjuk valamelyik ubi vagy ea stúdiótól jött volna, az embrek köpetét nem kapta volna meg, és már bele lenne ásva a sivatag homokjába, az ET kazetták fölé. -
#532 Hát ha az tetszett, akkor ez pláne fog, ez annak egy magasabb szintre emelése.
Igazából ez is egy Max Payne. :D -
#531 Mondták is hogy neked semmit ezekután. :)
AW2-őn lesz Moby-védelem. :D -
#530 Ja csak arra értem hogy a teljes ár azért nem jogos mert egy játékot kapsz valahol egy normál tps és egy Order 1886 között. :) -
#529 Tólük a Max Payne 1 volt a nagy durranás, sosem feledem azt a reggelt, amikor megjött, és a matrox G400 kártyámon futott, jajj de szép volt :D -
#528 Remedyéktől már biztosan nem. -
#527 10k alatt? UC4 25 ötöt is megér nekem :) De kiprószálom majdm de nincs xoneom :S Majd egyszer :) -
#526 Homefront egy fos játék...:D -
#525 Szerintem se! Azt is nagyon bánom már, hogy valaki lebeszéltem a homefront előrendelésről a múltkor. Óriási humorbombát hatástalanítottam vele idejekorán :D
Szóval! Szerintem vegyetek QB-t, lehetőleg teliáron! :D -
#524 Te mitől vársz valamit is? :DDDDDD
-
#523 :D -
#522 Úgyvan ne hallgas Moby-ra. :D
Azt nem állítom hogy megéri a normál árat, mert nem egy öszetett játék, de 10k alatt ahogy lemegy én azt mondom simán veheed, a story is fasza, főleg az időgépes téma van jól megcsinálva.... -
#521 Videók alapján? Dehogyis. Én alig néztem korábban erről a játékról valamit is. Tudtam, hogy lesz, de ennyi. Nem vártam tőle semmit. Meg is kaptam tőle :D -
#520 Van. Nyilván ezért is sikerült hatalmas kedvvel, minden pillanatát átélve felszippantanod...SOHA :D
-
#519 Ki fogom próbálni már csak azért is :) -
#518 Ez a baj, Moby-nak is videók alapján nyomott be. :D -
#517 Na, ha ezt tovább erősítenéd hatalmas kontrassztal, akkor repülj rá a QB-re. Kiválóan reprezentálja mit szül a totális ötlettelenség és inkompentencia -
#516 Nem láttam élőben, de ez volt a benyomásom a videók alapján... -
#515 QB-ben is van odafigyelés meg gondoskodás. :P
Amúgy senki sem azért játsza az U4-et mert kikúrtszép. :D
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.05.14. 21:44:35 -
#514 :D -
#513 Elmondom őszintén, nem feltétlen a technika miatt nagy az UC4, a gondoskodás és a sok munka miatt ami benne van, hihetetlen egy játék na :D -
#512 hagyjukmárezt. Olyan minőségben nézem, amit 8 xbox one nem tudna előállítani. Agyon van mosva minden, hogy a lényeg ne látsszon. Az orrod előtt...nem. A karakter cipőorra előtt rajzolgatja a pusztalatszar világát. Mindezt one-on 720p-ben.
Ja. Szerintem ez egy csoda. Akkora csoda, hogy remélhetőleg többé nem is ismétlődik meg. Egy kabaré az egész. A gunplay egész szórakoztató, úgy 15 percig, ami alatt rájössz, hogy ENNYI az egész játék, a képességnek semmi értelme nincs.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.05.14. 21:42:31 -
#511 Fenét. :D
Mivel nem létezik még egy ilyen tps akció ami így néz ki, vagy ilyen effekteket képes kipréselni magából. :)
Mindezt fasza rombolhatóság mellett. :D
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.05.14. 21:39:57