1191
Nathan Drake utolsó kalandja
  • darkSectorxxx #630
    Leszarnád te is ha átlag vagy az alatti lenne a kinézet.
    Ott van a sok magyar felrat pc-n mégsincs gyomrom játszani az okádék játékokkal a story nem minden.

könyv-filmben oké.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.05.15. 20:58:56
  • darkSectorxxx #629
    Ez igaz, de ettől még átlagon fellüli a látvány, meglesném ugyanezt hogy fogadják mondjuk ilyen Unearthed verzióban!
    Pc-n jól fogy a játék.
  • gergou
    Szívemből szóltál :)
  • TDC Geronimo
    story, történetvezetés, karakterek, karakterfejlődés, dialógus. Ezek mondanak valamit? Ja hogy te lehet a felét se érted mi történik a képernyőn, az más.
  • TDC Geronimo
  • Moby
    Meggyőződésem, hogy még csak a szart sem csavarták ki belőle. Itt a dizájner döntések voltak fontosabbak, nem a techbuzulás. Sok helyen hallom is, hogy alszik a gép. Az összhatás volt a fontos, nem a balfaszkodás, meg a túlvállalás. Amikor azt írtam, hogy evvel a címmel gyónta meg a nóti a sony balfaszkodását, akkor pontosan erre gondoltam. VÉGRE az a játék ebben a genben, ami úgy csodás, hogy közben jó is, de semmi több nem akar lenni, mint amire és amennyire hivatott. Nem akarja bebizonyítani, hogy ez a kávédaráló a mindentszétbaszókompjúter. Nem megy bele hardveresen már vállalhatatlan dolgokba. Nem megy bele felesleges bajkeverésbe. MINDENT felülír a látvány+ÉLMÉNY egységessége. Ez nekem többet jelent, mint akármilyen ide nem való techbuzgárkodás, ami nagyon jellemzi az összes ps4 exkluzívot (-KZSF).
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.05.15. 20:52:37
  • darkSectorxxx #624
    Nem azt mondom, oks emberek végzik a munkát, de az engine fontos része a játék megítélésének... :D
    Persze kicsit ironizáltam is, de komolyan szólva ezt középszerű kinézettel simán kibasznám a szemétbe, mert a gameplay nem vinné el a hátán.
  • TDC Geronimo
    Igen, elég csak azt megcsinálni, a többi már random generált. Jó ég dark pihenj már
  • darkSectorxxx #622
    De az engine végez mindent. :D
  • darkSectorxxx #621
    Az engine felel tudtommal mindenért. :D
    Egyszer valaki mondta és igaza is van!

ha nem így nézne ki, nem lenne mindig látványos a játék, szar középszerű látványnál a fene nem figyelne fel a játékra, lehetne itt bármi, nézd meg a Division-t, ott is mennyi dolog van benne, az leszarják.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.05.15. 20:49:47
  • gergou
    Nekem nem az a legfontosabb, hanem a minőségi tartalom, de az engine is jó :)
  • TDC Geronimo
    *facepalm
  • TDC Geronimo
    Szerintem senki se a grafika miatt szereti ND játékokat. Az a hab a tortán csak, hogy a szart is kicsavarják az adott HWból.
  • darkSectorxxx #617
    De, kurvára az engine miatt. :D
  • gergou
    Kicsit jobban belemélyedve a játékba, az a meglátásom, hogy nem az engine miatt olyan jó ez a játék. A gondoskodás, a a minden részletre figyelés, a sok-sok munka, az teszi ilyen hatalmassá. Nekem a kedvencemmé vált tényleg :)
  • darkSectorxxx #615
    Aha érdekes fáklyla lehet az eddig ismertek után. :D
  • TDC Geronimo
    úgy kompletten minden. A tűz megjelenítése, a bevilágítás, ahogy reagál környezeti hatásokra
  • darkSectorxxx #613
    + egyel feljebb

Miért mi a jó a fáklyában?
    Szép a tűz vagy mi?
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.05.15. 19:52:55
  • Moby
    Ja, a fáklya a lekjobb eddig, amit videójátékban láttam.
  • TDC Geronimo
    ja igen és a fáklya...hólisit :)
  • darkSectorxxx #610
    Ja nem gáz, nem minden részlet spanyol viasz, nekem az a szép hogy ez egyazon játékban ilyen minőség és méret mellett van. :)
  • Totti5
    3. részben is olyan volt, Mad Maxba is olyan, 10 éves Lost Planatben is. S szép lassan a homok újra belepi a nyomokat. Vannak igazán egyedi részletek, amit másban nem látni sűrűn, de ez pont nem az.
  • darkSectorxxx #608
    Nemár!!!!
    Nem akarok odamenni!!! :D
  • Kongy
    Nem csak a hó durva, hanem a tengerparti homok is eszméletlen. Még az is meg van csinálva, hogyha belebukfencezel, ott marad a nyomod :D
  • darkSectorxxx #606
    A havat is nézted? :D

Meg ha mászkálsza hóba, vagy a szélefelé ahol kicsit jeges, és mozogsz, néha megcsúszik a lába. :D

Meg a gyűrődések a ruhán, te kurvaélet! :D

Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.05.15. 18:46:22
  • darkSectorxxx #605
    Reprodukáltam a jelenetet, hogy igaz-e. :D
    És igen igaz. :D

• darkSectorxxx #604
    Már most fizetek.:D
    Hol a kassza? :D
  • darkSectorxxx #603
    Ezért akarok a végére érni, mert a kapcsolók azután lesnek elérhetőek!

Ezt a Super slow motion-t imádtam a Collection-ban is. :D
  • TDC Geronimo
    Ez meg neogafos easter egg volt lol

• kill3r21
    Pedig jön még egy single DLC :D
  • kill3r21
    Ez is mint egy artwork, pedig nem :D
  • TDC Geronimo
    Azt hiszem ezzel a bullet time kapcsolóval fogom letolni másodjára :D
  • darkSectorxxx #598
    Aztabüdösgecikurvaélet, még honapokkal későbbis lesznek ilyen videók szerintem. :D
    Én is szórakoztam ezen a részek a kavicsokkal, külön sziklaszimulátorként kijöhetett volna. :D
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.05.15. 18:07:32
  • darkSectorxxx #597
    Ja tudom twitter fos, érdekes hogy az elején még le tudtam menteni a rendes png-t valahogy twitter-ről mostanában max 720p jpg.
  • TDC Geronimo
    Azok az apró részletek...
  • TDC Geronimo
    fos twitter 3 megánál nagyobb képeket betömöríti jpgbe, pedig PNGbe vannak gépen elmentve. Na 20 elején abbahagytam. Legközelebbi etapra meghagyom az utolsó 3at. Nemsokára vége :(((((((
  • darkSectorxxx #594
    Mérget vehetsz. :D

Mondjuk megtisztelhettél volna egy fullhd png-vel dehá....:D
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.05.15. 17:17:29
  • TDC Geronimo
    Na gondoltam te megnézed... :D
  • darkSectorxxx #592
    Basszus. Csinálj nyugodtan. :D

Most nem hype, de ezek olyanok mint azt artok néha, ezek a koncepciórajzok. :D
    Vagy festmények, komolyan erről senkinek nem jutna eszébe hogy játék, inkább festmény.
    Jól néz ki, hogy a karakterek nincsenek rakjta, Ettől ilyen furcsa feelinget kap. D
  • TDC Geronimo
    Baszki...eddig nem csináltam képeket, mert csinálhattam volna több százat, de ami itt van az... 18as fejezet

Nem...én ehhez már nem tudok mit hozzáfűzni