1191
Nathan Drake utolsó kalandja
-
#670 Neeem. Nem a bőr szíj a lényeg, azt mondtam hogy figyeld két oldalt az óra alatt még ki is log kicsit a bőr mintha a szíjj körbemenne a kezén. :D
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.05.15. 22:40:32 -
#669 1. Nem vagyok hülye, látom, hogy bőr szíja van az órájának.
2. Nézd meg jobban a gugli képtalálatokat :) -
#668 Perpetual kinetickből van bőr szíjas is. -
#667 Pedig valamelyikre emlékeztet, remélem eszembe jut :) -
#666 Ja de én a google képtalálatok közt egyet se láttam. :D
Nézd meg kinagyítva az órát, eleve az ora latt is van a bőr szíjból egy rész, ez egyik általad említettnél sincs. :D
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.05.15. 22:27:00 -
#665 Nekem citizen caliber 2100 van a kezemen, de arra még annyira sem hasonlít... Akkor legyen kinetic perpetual :D -
#664 A direct drivenak van több változata is :) Am nem állítom, hogy az :D -
#663 Neten néztem az órát, de még csak a színe sem hasonlít. :D -
#662 Figyelitek az óráját, sztem Seiko kinetic direct drive van a kezén, de ez csak tipp :) -
#661 Szerintem ez most nem artwork prezentésön akart lenni, hanem érzelmi kifejezés. :D -
#660 Hm, guszta :) -
#659 -
#658 Mondjuk év játéka címet én konkrétan senki szájából nem hallottam. :D
De szép gesztus a feltételezés is már. -
#657 Nem volt ilyenről szó tudtommal. S nem "fosadék"
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.05.15. 21:32:14 -
#656 Nocsak, párhuzamot vélek felfedezni az Xbox One topikkal, ahol a fosadék Quantum Break-et kiáltottátok ki kb az év játékának. -
#655 Ha figyelted szapultam is a játékot.
A játékról ne beszéljünk mert spoiler.
Ha meg vele kapcsolatban az nem "érdemi téma" hűde mintha nőből lennétek, mindig az a baj ami éppen van.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.05.15. 21:29:41 -
#654 Csupa dráma ez a topik :DD -
#653 Hagyjuk már ezt a bullshitet. Olyan szinten túltoljátok a marhaságot hogy fájdalmas. UC topikban mindenről van szó, csak érdemben a játékról nem, mert túl kell tolni és magasztalni minden más ellenében a világon ami eddig létezett és fog létezni. Uggyan már. -
#652 Mivel U4 után minden csalódás lenne nehéz jobbként megélned. :D
én rosszabbul jártam ma Gears of War Ultimate-al játszottam. :D -
#651 Most már csak azért is ki fogom próbálni a QB-t, de sztem nagy csalódás lesz UC4 után. -
#650 Igen, nem is ez volt a lényege annak amit mondtam, de oksa lehet helytelenül fogalmaztam, pesze kell a művésziesség, pont ezaz, hiába ez a sok apró részlet ha a látávány kevés lenne telibezsarnánk.
Emlékszel Quantum Break-re?
Nem kell messzire menni. :) És az még csak nem is csúnya. :D
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.05.15. 21:17:28 -
#649 Nekem ez mindennapos volt amikor nem tudtam még konzolokat venni mert nem volt pénzem és ilyen játéktermekbe jártam. :D -
#648 Az engine-nek nincs szépsége. A látványnak van. Annak meg csak egy nem is túl jelentős része az engine. Annak a használata a lényeges. UE, Frostbite, randomakármi enginekből is vannak csodaszép, és kurvaszar látvánnyal bíró játékok. -
#647 Egy szó mint száz, nagyon rég nem tudtam elüldögélni egy játék mellett úgy, hogy a controllerhez sem nyúlok, csak hallgatom a háttérzörejeket, meg bámulom a környezetet. Nagyon tetszik :) -
#646 Hát sajnos az engine a szépség mellett vonza ezen fícsörök nagy részét szóval készakarva tudnának csak példát generálni feltehetőleg. -
#645 Igen nagyon szuper volt ja, sok helyen megemlékeztek róla.
Azért kicsit más egy vita gép tekintetében nézni a vita szintű látványt...:D -
#644 -
#643 És melyik az a játék? -
#642 Uncharted Golden Abyss: még csak nem is az ND csinálta. Egy olyan hardveren, ami a megjelenésekor is az alsóházi mobilteknót nyaldosta. Mégis bírja minden uncharted jóságát. Imádtam azt is.
Tudom megint egy uncharted példa... -
#641 Hát erről beszélek ez a baj mind szép, és mivel ez 22-es csapda lehet nem tudjátok elképzelni azt amit írtam, van rá példa csak más játékban. :)
Vagyis mégsincsen mert ezeket a ficsöröket eleve sok dologban maga az engine és kinézet és grafika tesz lehetővé, vagyis lehet nem is lesz példa rá.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.05.15. 21:09:13 -
#640 Ez így van, majd szólok ha lesz ilyen majd. :) -
#639 Nem tudok olyan uncharted példát mondani, ami nem uncharted. Ez egy nagy hibám, de dolgozom rajta. -
#638 nemnem nem enme
Ilyen Uncharted játék, ugyanez!
csak rossz kinézettel. ezt mondtam, ne multizzunk most!
Ezt gyatra átlag vagy az alatti grafika mellett, ugyanígy ajnároznátok sokan?
Huh?
kétlem. -
#637 Első rész grafikailag lehengerlő volt.
Ez a BS! :D
Tudnál példázni nem Uncharted-el?
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.05.15. 21:04:22 -
#636 Továbbra is baromság -
#635 Áh nem. Te teljesen hülye vagy, vagy csak teteted? :D De felőlem oké, éld ki magad nyugodtan az én basztatásomon, leszarom
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2016.05.15. 21:03:40 -
#634 Semmi belekötés nem volt. -
#633 Elmondanám tennéked, hogy a mai napig fent van egy játék a pcmen, a notebookomon, az Anachronox. Quake2 engine, és imádom, mert művészi játék :) Nem beszélve az Ultima sorozatról, de az még régebbi story. -
#632 BS.
IMÁDTAM az első részét. Egy tearingelő szaggató valami volt ps3-on. -
#631 Ok.
Valahogy éreztem, ha leírok valamit, neked bele kell kötnöd :)
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2016.05.15. 21:01:41