1191
Nathan Drake utolsó kalandja
  • darkSectorxxx #670
    Neeem. Nem a bőr szíj a lényeg, azt mondtam hogy figyeld két oldalt az óra alatt még ki is log kicsit a bőr mintha a szíjj körbemenne a kezén. :D
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.05.15. 22:40:32
  • gergou
    1. Nem vagyok hülye, látom, hogy bőr szíja van az órájának.
    2. Nézd meg jobban a gugli képtalálatokat :)
  • gergou
    Perpetual kinetickből van bőr szíjas is.
  • gergou
    Pedig valamelyikre emlékeztet, remélem eszembe jut :)
  • darkSectorxxx #666
    Ja de én a google képtalálatok közt egyet se láttam. :D

Nézd meg kinagyítva az órát, eleve az ora latt is van a bőr szíjból egy rész, ez egyik általad említettnél sincs. :D
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.05.15. 22:27:00
  • gergou
    Nekem citizen caliber 2100 van a kezemen, de arra még annyira sem hasonlít... Akkor legyen kinetic perpetual :D
  • gergou
    A direct drivenak van több változata is :) Am nem állítom, hogy az :D
  • darkSectorxxx #663
    Neten néztem az órát, de még csak a színe sem hasonlít. :D
  • gergou
    Figyelitek az óráját, sztem Seiko kinetic direct drive van a kezén, de ez csak tipp :)
  • darkSectorxxx #661
    Szerintem ez most nem artwork prezentésön akart lenni, hanem érzelmi kifejezés. :D
  • gergou
    Hm, guszta :)
  • Totti5
  • darkSectorxxx #658
    Mondjuk év játéka címet én konkrétan senki szájából nem hallottam. :D
    De szép gesztus a feltételezés is már.
  • Totti5
    Nem volt ilyenről szó tudtommal. S nem "fosadék"
    Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.05.15. 21:32:14
  • Kongy
    Nocsak, párhuzamot vélek felfedezni az Xbox One topikkal, ahol a fosadék Quantum Break-et kiáltottátok ki kb az év játékának.
  • darkSectorxxx #655
    Ha figyelted szapultam is a játékot.

A játékról ne beszéljünk mert spoiler.
    Ha meg vele kapcsolatban az nem "érdemi téma" hűde mintha nőből lennétek, mindig az a baj ami éppen van.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.05.15. 21:29:41
  • Moby
    Csupa dráma ez a topik :DD
  • Totti5
    Hagyjuk már ezt a bullshitet. Olyan szinten túltoljátok a marhaságot hogy fájdalmas. UC topikban mindenről van szó, csak érdemben a játékról nem, mert túl kell tolni és magasztalni minden más ellenében a világon ami eddig létezett és fog létezni. Uggyan már.
  • darkSectorxxx #652
    Mivel U4 után minden csalódás lenne nehéz jobbként megélned. :D
    én rosszabbul jártam ma Gears of War Ultimate-al játszottam. :D
  • gergou
    Most már csak azért is ki fogom próbálni a QB-t, de sztem nagy csalódás lesz UC4 után.
  • darkSectorxxx #650
    Igen, nem is ez volt a lényege annak amit mondtam, de oksa lehet helytelenül fogalmaztam, pesze kell a művésziesség, pont ezaz, hiába ez a sok apró részlet ha a látávány kevés lenne telibezsarnánk.

Emlékszel Quantum Break-re?
    Nem kell messzire menni. :) És az még csak nem is csúnya. :D
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.05.15. 21:17:28
  • darkSectorxxx #649
    Nekem ez mindennapos volt amikor nem tudtam még konzolokat venni mert nem volt pénzem és ilyen játéktermekbe jártam. :D
  • Moby
    Az engine-nek nincs szépsége. A látványnak van. Annak meg csak egy nem is túl jelentős része az engine. Annak a használata a lényeges. UE, Frostbite, randomakármi enginekből is vannak csodaszép, és kurvaszar látvánnyal bíró játékok.
  • gergou
    Egy szó mint száz, nagyon rég nem tudtam elüldögélni egy játék mellett úgy, hogy a controllerhez sem nyúlok, csak hallgatom a háttérzörejeket, meg bámulom a környezetet. Nagyon tetszik :)
  • darkSectorxxx #646
    Hát sajnos az engine a szépség mellett vonza ezen fícsörök nagy részét szóval készakarva tudnának csak példát generálni feltehetőleg.
  • darkSectorxxx #645
    Igen nagyon szuper volt ja, sok helyen megemlékeztek róla.
    Azért kicsit más egy vita gép tekintetében nézni a vita szintű látványt...:D
  • Totti5
  • Moby
    És melyik az a játék?
  • Moby
    Uncharted Golden Abyss: még csak nem is az ND csinálta. Egy olyan hardveren, ami a megjelenésekor is az alsóházi mobilteknót nyaldosta. Mégis bírja minden uncharted jóságát. Imádtam azt is.
    Tudom megint egy uncharted példa...
  • darkSectorxxx #641
    Hát erről beszélek ez a baj mind szép, és mivel ez 22-es csapda lehet nem tudjátok elképzelni azt amit írtam, van rá példa csak más játékban. :)

Vagyis mégsincsen mert ezeket a ficsöröket eleve sok dologban maga az engine és kinézet és grafika tesz lehetővé, vagyis lehet nem is lesz példa rá.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.05.15. 21:09:13
  • darkSectorxxx #640
    Ez így van, majd szólok ha lesz ilyen majd. :)
  • Moby
    Nem tudok olyan uncharted példát mondani, ami nem uncharted. Ez egy nagy hibám, de dolgozom rajta.
  • darkSectorxxx #638
    nemnem nem enme

Ilyen Uncharted játék, ugyanez!
    csak rossz kinézettel. ezt mondtam, ne multizzunk most!

Ezt gyatra átlag vagy az alatti grafika mellett, ugyanígy ajnároznátok sokan?
    Huh?
    kétlem.
  • darkSectorxxx #637
    Első rész grafikailag lehengerlő volt.
    Ez a BS! :D

Tudnál példázni nem Uncharted-el?
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.05.15. 21:04:22
  • TDC Geronimo
    Továbbra is baromság
  • Kongy
    Áh nem. Te teljesen hülye vagy, vagy csak teteted? :D De felőlem oké, éld ki magad nyugodtan az én basztatásomon, leszarom
    Utoljára szerkesztette: Kongy, 2016.05.15. 21:03:40
  • Totti5
    Semmi belekötés nem volt.
  • gergou
    Elmondanám tennéked, hogy a mai napig fent van egy játék a pcmen, a notebookomon, az Anachronox. Quake2 engine, és imádom, mert művészi játék :) Nem beszélve az Ultima sorozatról, de az még régebbi story.
  • Moby
    BS.
    IMÁDTAM az első részét. Egy tearingelő szaggató valami volt ps3-on.
  • Kongy
    Ok.

Valahogy éreztem, ha leírok valamit, neked bele kell kötnöd :)
    Utoljára szerkesztette: Kongy, 2016.05.15. 21:01:41