Forza Motorsport / Horizon / Apex
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Elméletileg Xbox accountra ad kulcsot (digitális verzió). Az XBox account nem ugyanaz, mint a Windows 10 Store account? Mert én úgy gondolom, hogy azonos ez a dolog.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2016.09.17. 16:22:23
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Utoljára szerkesztette: Snexi, 2016.09.17. 16:03:15
Igazábol az apex is ocn jol optimalizált, nálam minden maxon vsync el megse mozdul 60rol. Nyilván itt a nyitott világ miatt vissza kell tán venni eztazt
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
Nem kell rugdosni, toljátok PCn, ha van hozzá kellő vas nyilván ki lehet maxolni a dolgot. Élvezzétek a minőséget, mennyiséget profizmust amit a Playground és a T10 szállít.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
De én inkább rendes frémmel tolnám.
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
Moszkvics nem lesz.
1979 Kadett C GT/E lesz pl.
Lesz veterán, régi kicsi-nagy autóktól kezdve napjaink szuper sportig minden benne lesz. Családi, utcain, sporton át a versenyautóig.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.09.17. 10:12:10
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Mielőtt valaki mondaná hogy index shit, 3 laptoppal jártam így az elmúlt napokba. a Legkülönbözőbb (de főleg startmenü) fagyásokat produkálták.
Viszont tegnap felerőszakoltam az asztalimra is, (előbb utóbb úgy is muszáj) kiderül. Max rollback probléma esetén..
Utoljára szerkesztette: Maxtreme, 2016.09.17. 09:26:16
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Gépigény van?
Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2016.09.17. 08:04:15
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Mert ha igen akkor biztos hogy nem veszem meg.
Gyanítom hogy így lesz, mivel már az apex és a Recore nevű játék is ilyen..

ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |
Egyébként a win10-et aktiválás nélkül is lehet használni igaz ilyen esetben néhány funkció korlátozva van (nem tudom a market közte van-e...gyanítom, hogy nem).
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Megvenném a FH3-mat, lehet bármi problémám ebből szerintetek? Nem leszek ebben egyedüli ilyen az fix. 😄😄
Online Rádió: http://www.radioseven.se/
Online Rádió: http://www.radioseven.se/
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2016.09.13. 17:38:01
"Nulla tenaci invia est via"
Utoljára szerkesztette: Amiga, 2016.09.13. 16:08:25
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
valószínű a Horizon 3 se lesz tökéletes és találunk belekötni valót..
de azért az finoman szólva is szánalmas, hogy ma indult a játssz a konzoloddal akárhol, erre majd megjelenés után lesz pc-s demó.. -.-
"Nulla tenaci invia est via"
Laptopom van,szerintem el is bírná a gép de nem fogom minden délután haza húzgálni a munkából 😄 (bár lehet ez a megoldás marad)
Utoljára szerkesztette: kemszi2, 2016.09.13. 12:45:52
És igen minden autós cuccot billel zúzok mert nekem az áll kézre. És billel az TDU 1 ótvar volt a 2 isten.
Várjuk a steam-es Forza-t...
Utoljára szerkesztette: grebber, 2016.09.13. 11:02:09
Next PC upgrade: 2022
körítés: http://i.imgur.com/WRDx0iy.jpg - és azok a végtelenül kínos dialógusok, a szánalmas kísérlet, hogy valami sztorimódnak érezd a játékot... brrrrr.
bugok : mész és busz teleport eléd - sosevolt?!
online : az egész játékra rá volt erőltetve az online mmo feeling, grindeléssel, erpégéelemekkel. offline is szinte egy online mmot játszottál..... (vs. a "sztori" 😄DDDDD )
a tdu1 abszolut nem akart több lenni, mint ami volt, levágtak hawaiira és eventeket nyomtál, freeroam vállalható ótókaviselkedéssel (a korhoz képest !!!!!!! mai szemmel vállalhatatlan, ha ez ember egy métert is ment pl egy horizonnal vagy akár egy modernebb nfs-el akár)
Forza.
gagyi körítés - Sokkal jobb több szebb mint a csira első részé (ami kb pattintott kőkorszakot idézte)
bughalmaz - én miért nem találkoztam vele?
onlájn dagonya - szerencsáre az online kutyát se.
Utoljára szerkesztette: grebber, 2016.09.13. 10:09:55