Forza Motorsport / Horizon / Apex

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TBTPumpa
Ez működhet PC-n is?
Elméletileg Xbox accountra ad kulcsot (digitális verzió). Az XBox account nem ugyanaz, mint a Windows 10 Store account? Mert én úgy gondolom, hogy azonos ez a dolog.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2016.09.17. 16:22:23

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Snexi
szerintem multiban butítva van.Én toltam Xbox one-on és jóval szebb ennél
Utoljára szerkesztette: Snexi, 2016.09.17. 16:03:15

MikX
Igen, ahogy neztem DF videot, azt a 30at betonstabilan tartja.
Igazábol az apex is ocn jol optimalizált, nálam minden maxon vsync el megse mozdul 60rol. Nyilván itt a nyitott világ miatt vissza kell tán venni eztazt

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

arty
nem nézek slaptraint, mer idegesit, de kurvajól néz ki a játék élőben 😊

Forza.

Totti5
Inkább csodálatos mint mindig és a fejlesztők szokásos profizmusa, hozzáértése. Minden lehetne ilyen. Az összes Forza az. A frém tökéletes konzolon.

Nem kell rugdosni, toljátok PCn, ha van hozzá kellő vas nyilván ki lehet maxolni a dolgot. Élvezzétek a minőséget, mennyiséget profizmust amit a Playground és a T10 szállít.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

MikX
Inkább nemrossz, sőt boxtól egyenesen hihetetlen 😊
De én inkább rendes frémmel tolnám.

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

Totti5
Mivel Ausztrália a helyszín, azon kontinens márkái lesznek benne most a csapásirány és a legnagyobb újdonság.

Moszkvics nem lesz.

1979 Kadett C GT/E lesz pl.

Lesz veterán, régi kicsi-nagy autóktól kezdve napjaink szuper sportig minden benne lesz. Családi, utcain, sporton át a versenyautóig.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.09.17. 10:12:10

Shep
Az a baj ezekkel az autós játékokkal, hogy az ilyen videokat nézni szórakoztatóbb, mint a gameekkel játszani 😊 Moszkvics lesz benne? .)

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Totti5
Eddig is ugyan ezt láttad, minden sima ingém ami mutattak belőle bármikor.

Totti5
Miről beszélsz? csodálatosan néz ki...

Szabi
a szép videók pc-sek, ez meg az ocsmány konzolos demó

"Nulla tenaci invia est via"

Maxtreme
Ezen kívül semmi
Mielőtt valaki mondaná hogy index shit, 3 laptoppal jártam így az elmúlt napokba. a Legkülönbözőbb (de főleg startmenü) fagyásokat produkálták.

Viszont tegnap felerőszakoltam az asztalimra is, (előbb utóbb úgy is muszáj) kiderül. Max rollback probléma esetén..
Utoljára szerkesztette: Maxtreme, 2016.09.17. 09:26:16

Maxtreme
Azért ezen a 2 videon távolról sem néz ki olyan rohadt jól a játék mint amit eddig láttunk belőle.

Szabi

Utoljára szerkesztette: SZABl, 2016.09.17. 08:42:42

Szabi

Totti5
Legújabb naprakész jogtiszta WIN10 kell neki.

LeWyTy
Ez engem is érdekelne.

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

LeWyTy
Aztarohadt! Mi ez a játék? +fav! Most buy! meg minden!
Gépigény van?
Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2016.09.17. 08:04:15

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

arty
visszaolvasnál? 😉

Forza.

Mekkora Forza horinzon 3 mapja? Van akkora mint a tdu 1?
Szabi
legfrissebb win10 kell hozzá, igen..

blackfire001
Milyen évfordulós frissítésről van szó?
Shep
Mindegyiknek kell már, a GoW-nál is alap lesz, ahogy asszem a Forzánál is írták. Mi bajod amúgy a frissítéssel, azt leszámítva, hogy elbarmolta a Comodo-t, de sikerült visszaállítani, nagy problémát nálam nem okozott?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Eléggé valószínű hogy ahhoz lesz kötve,de mi a baj az évfordulós frissítéssel?

Maxtreme
Majd aki megveszi légyszi írja meg hogy az évfordulós frissítéshez van e kötve a horizon is..
Mert ha igen akkor biztos hogy nem veszem meg.
Gyanítom hogy így lesz, mivel már az apex és a Recore nevű játék is ilyen..

Skypack
Horizonra várva <#pias>

ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |

Szabi

Utoljára szerkesztette: SZABl, 2016.09.14. 20:36:22

Szabi

Én is így jártam el....Mivel a fiókodra veszed, ami teljesen legális, szerintem nem lesz semmi gond a nem teljesen gyári win10-el...
Egyébként a win10-et aktiválás nélkül is lehet használni igaz ilyen esetben néhány funkció korlátozva van (nem tudom a market közte van-e...gyanítom, hogy nem).

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

WinT
Éppen pár bejegyzéssel korábban állapították meg, hogy valószínűleg nem lesz problémás. Reméljük tényleg nem. 😊
blackfire001
A WIN10-zet KMSpico-val aktiváltam, a Microsoft fiókom pedig már Win8.1 óta megvan (az is KMSpico-val van aktiválva). WIN10-zet konkrétan csak a z 'xboxos' játékok miatt használnám.
Megvenném a FH3-mat, lehet bármi problémám ebből szerintetek? Nem leszek ebben egyedüli ilyen az fix. 😄😄
Köszi <#worship>

Online Rádió: http://www.radioseven.se/

Totti5
töredéke

grebber
Sima 60$ a fullos 100 (273ft a dollár)

Next PC upgrade: 2022

Azt tudni lehet,hogy mennyibe fog kerülni a PC-s verzió?

Online Rádió: http://www.radioseven.se/

Totti5
Pár kép

WinT
Vááá... nagyon remeg az ujjam a preorder gomb felett. De 18k basszus... ha a család megtudja, ki leszek tagadva. <#boxer>
gfwl fiókra veszed ugyanúgy mint régen abban az időszakban amikor még ez a védelmi rendszer létezett...Nem lesz vele gond.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Szabi
amíg otthoni felhasználó vagy, addig nem valószínű... bár attól még érdemes majd egyszer eredeti kulcsra váltani.. 😊
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2016.09.13. 17:38:01

Szerintem nem.

WinT
Szerintetek ha nekem... khm, mondjuk úgy nem teljesen legális Win10-em van (Win7 loaderrel aktivált Win7-et upgrade-eltem Win10-re, de nem volt eddig semmi probléma az aktivációval, MS accountot is gyártottam, áruházból is töltögettem ingyenes játékokat, appokat), vállalok valamiféle kockázatot ha befizetek a játékra?
Amiga
Szerintem mind a kettő szuper volt, én imádtam a TDU 1-2-t. 1-be sokkal több verseny kellett volna, 2-ben tetszett az extra körítés. A közelükben sem volt hasonló stílusú és hasonlóan ambíciózus autós játék akkoriban.
Utoljára szerkesztette: Amiga, 2016.09.13. 16:08:25

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

Szabi
szar volt a TDU és a TDU2 is, ugyanúgy ahogy a TC is az.. mindegyiknek megvannak a maga hibái.. de mégis jól elvoltunk mindegyikkel.. 😄

valószínű a Horizon 3 se lesz tökéletes és találunk belekötni valót..

de azért az finoman szólva is szánalmas, hogy ma indult a játssz a konzoloddal akárhol, erre majd megjelenés után lesz pc-s demó.. -.-

kemszi2
Nekem ott kezdődik a problémám ,hogy még szereznem kell egy eredeti win10-est ha csak ott lesz elérhető 😄
Laptopom van,szerintem el is bírná a gép de nem fogom minden délután haza húzgálni a munkából 😄 (bár lehet ez a megoldás marad)
Utoljára szerkesztette: kemszi2, 2016.09.13. 12:45:52
grebber
Ha neked tetszett az első egészségedre. Te se fogsz meggyőzni engem ,hogy jobb volt mint a 2 és én se téged hogy márpedig a 2 sokkal jobb.
És igen minden autós cuccot billel zúzok mert nekem az áll kézre. És billel az TDU 1 ótvar volt a 2 isten.

Várjuk a steam-es Forza-t...
Utoljára szerkesztette: grebber, 2016.09.13. 11:02:09

arty
valósággal kínoztam magam, hogy megszeressem (tdu1 miatt) a kettest, de nem csúszott le. és emlékszem, nagyon sokan írtuk be a topikjában, hogy úristen, mekkora szar az első után... de azért persze nyomkodtam kicsit a karriert, emlékszem, hogy gázadásra a golf eldobta a seggét és tásai 😄 a muscle kocsik is olyan otrombán fordultak, mint egy középen gombostűre szúrt gyufásdoboz. a totálisan abszurd offroad erőltetés pedig csak a koktélcseresznye volt a szarhalon. +ha jól tudom te a nyilakkal játszottad, talán valami fullárkádsegítségekkel, ott ebből talán semmit nem érzékeltél... passz.

körítés: http://i.imgur.com/WRDx0iy.jpg - és azok a végtelenül kínos dialógusok, a szánalmas kísérlet, hogy valami sztorimódnak érezd a játékot... brrrrr.

bugok : mész és busz teleport eléd - sosevolt?!

online : az egész játékra rá volt erőltetve az online mmo feeling, grindeléssel, erpégéelemekkel. offline is szinte egy online mmot játszottál..... (vs. a "sztori" 😄DDDDD )

a tdu1 abszolut nem akart több lenni, mint ami volt, levágtak hawaiira és eventeket nyomtál, freeroam vállalható ótókaviselkedéssel (a korhoz képest !!!!!!! mai szemmel vállalhatatlan, ha ez ember egy métert is ment pl egy horizonnal vagy akár egy modernebb nfs-el akár)

Forza.

grebber
moslék dobozfizika - Az első rész igen a második isten volt ahhoz képest
gagyi körítés - Sokkal jobb több szebb mint a csira első részé (ami kb pattintott kőkorszakot idézte)
bughalmaz - én miért nem találkoztam vele?
onlájn dagonya - szerencsáre az online kutyát se.
Utoljára szerkesztette: grebber, 2016.09.13. 10:09:55

arty
moslék dobozfizika, gagyi körítés, bughalmaz, onlájn dagonya - ezt tudta a tdu2 😊)

Forza.

grebber
TDU 1-et hagyjuk a TDU2 ahhoz képest az univerzum legkirályabb autós játéka.

arty
a TDU1 "ilyen volt" - persze a maga korában, adott színvonalon 😊 imádtam.
aztán a másodiktól vártam, hogy továbblép, de csak visszalépett, ám szerencsére nemsoká utána jött a megmentő a Horizon1 személyében, ami számomra a leges-leges-legjobb ótóka, eddig 😊

Forza.