Forza Motorsport / Horizon / Apex

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Maxtreme
hát ez.... instant buy.
Kb ilyennek kellett volna anno lenni (nyilván a látványvilágot nem számítva) anno a TDU sorozatnak.. 😊
Annyi hogy ehhez hozzányomtak némi colin dirt-öt is 😄

Nagyon tetszetős.

grebber
Forza Horizon 3 - a premier után lesz PC-s demó... A Forza Horizon 3 szeptember 27-én jelenik ....

Next PC upgrade: 2022

Szabi
konzolon amúgy tölthető a demó, remélhetőleg holnap jön a pc-s is

"Nulla tenaci invia est via"

Pc noob here....Én nem lenni megfelelően informált :-D

Már szívembe zártam, mert amellett, hogy ferrarik lesznek bent van a két kedvencem a Nissan Skyline és a Subaru Impreza.
Utoljára szerkesztette: ratgab, 2016.09.12. 19:07:07

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Totti5
Ez a Forza 😊 Welcome! Itt nincs spórolás, meg kevés tartalom...
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.09.12. 18:56:48

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Azta mindenit mennyi gép lesz ebben te jó isten.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Szabi
12:12-től autólista

Szabi
végre lehet videókat kirakni a teljes játékból.. 😄

whááá, dat Maaantaaa <#szeret>

a játék első 30perce

Utoljára szerkesztette: SZABl, 2016.09.12. 18:20:14

MikX
Nem olyan, sokaknak nincs is 😊

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

lac coo
Én xboxon próbáltam a forzát, ha itt is olyan ffb van mint ott, akkor az felejtős. Nem a nagy címekhez mérten, úgy általában véve .

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Köszi, és tényleg ez volt a gondja... Csak akkor nem tudom mi a francért nem lehetett odaírni, hogy szedd le a frissítést, különben nem fog menni. Ja, igen, írt valamit kis betűkkel, amiből számomra nem volt egyértelmű, hogy szükséges hozzá. A lényeg, hogy megoldva. Egyébként meg csalódás a kormányos irányítás, nyilván gondoltam, hogy nem lesz AC szint, de azután vezetve kifejezetten borzasztó. 😞

arty
fanatec csr kiválasztható már MOST is a játékban... olyan szinten nincs képben az ms a saját cuccával, hogy az kriminális...

ezért is nem kell bedőlni, miszerint csak one-on lesz demo - képtelenek normális infókkal feltölteni a sztórjukat, rengeteg címnél totális baromságok szerepelnek, egy szarhalom az egész

Forza.

Recore lesz az első vízválasztó...Nekem elsősorban optimalizációs problémáim vannak. Mármint amiatt aggódom elsősorban.
Utoljára szerkesztette: ratgab, 2016.09.09. 20:01:16

MikX
Hát én hosszu vivodás után arra jutottam, hogy akármennyire kell is, vàrok vele. Egyenlőre nagyon kételkedem ebben az egész ms storeos hülyeségben.

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

grebber
Én amúgy is "*aszom" ,mert MS Store + soha nem lesz 5$ a game. Csak szállítom a híreket. Elvagyok én amúgy is az xbox 360-on az összes létező arra megjelent Forzával
Utoljára szerkesztette: grebber, 2016.09.09. 19:30:15

Next PC upgrade: 2022

Baszhatod ha csak xbone-ra jön.

Én is ugyan így jártam!

Lenovo Y50-70 laptopon játszom. Core i7 4720HQ proci, GTX 860 4gb videókártya, 16 gb memória, ssd-ről fut a játék. High beállításon.
Nyomtam egy 20 körös versenyt Yas Marinán. Az első 4-5 kör hibátlan. Utána elkezdte a laggolást. Először 1-2 kanyarban /kör. A végére már játszhatatlan volt a verseny, annyira szaggatott. Csak lestem, mint pocok a lisztben.

Remélem a Horizon 3 ellenére még foglalkoznak ezzel az Apexszel és javítják ezt a problémát.
sertrex
Az FFB-hez.
"Note that there are additional wheels that we plan on bringing on board soon, notably Fanatec products such as the ClubSport V2 Xbox One Hub and the Fanatec CSR models. Support for these Fanatec wheels will be arriving in Apex beginning in late September, with updates for both Windows 10 and Apex. In addition, H-pattern shifters are fully supported in Apex for all Logitech wheels listed above, except for the G29, which will be added at a later date. We will be adding additional support for H-pattern shifters from other manufacturers in the future. "
Vagyis, jön frissítés még ebben a hónapban.
Nekem nem is az FFB a legnagyobb bajom, hanem az, hogy nem tudok kicsiholni belőle 30 fps-nél többet. Sőt azt is úgy, hogy körröl-körre fogy és elkezd laggolni, közepes beállításon. Magasabb beállítást nem is enged. Kiírja, hogy vagy több video memória vagy több rendszer memória kell hozzá.
Egy 2 GB-os GTX670, i5 4690 és 8 GB 2400MHz-es DDR3-as memória, Z97-Pro Gamer lapon. Elég fura. <#nemtudom>
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2016.09.09. 15:07:52

Egy férfi sosem nő fel, csak drágábbak a játékai.

G27-el minden ok. FFB van, kuplung/botváltó is működik. Elsőre nekem túl érzékeny volt, de be tudtam állítani a saját ízlésemnek megfelelően.
arty
erdekelnek kormanyos tapasztalatok....

nekem thrustmaster txel nincs ffb
masnak fanatec csrel nincs
megint masnak th t500al nincs

ill meg kerdes: apexet ki tolja 4gb rammal? hogy fut?
Utoljára szerkesztette: arty, 2016.09.09. 14:11:51

Forza.

grebber
Frissítsd a Windowsodat.
Üdv.!

Hátha tudtok segíteni, lehet csak én vagyok láma a win store-hoz... Szóval olvastam, hogy van új peccs, végre kormánnyal is menni fog, ráadásul ott van a támogatottak között. Na, a frissítés csak nem akart lejönni, már 2 napja. Mondom megtrükközöm egy reinstall-al. Addig el is jutottam, hogy uninstall és most nem tudom újratelepíteni. 😄 A store-ban azt írja rá, már megvásároltam, azon az oladlon meg, ahol eddig elindítottam (indítás) egy nem kattintható "Ingyenes*" gomb van. Hogy a francba lehet újratelepíteni store-ban? A saját tartalmak között mutatja egyébként, meg a HUB-ot is, pedig azt is letöröltem.

Szabi
nagyobb kép

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

WinT
Elnézést... nagy izgalmamban nem olvastam, csak linkeltem. 😊
Köszönöm a segítséget, az idő oldotta meg nekem frissítést. Este 10 óráig próbáltam minden elképzelhető megoldást, de sehogy sem sikerült. Erre reggel a gép bekapcsolása után már frissítve volt.
arty
lesz season pass, ha megjelent, amiatt nem kell aggódni 😊

Forza.

arty
vótmá

Forza.

MikX
Sajnos.
Az a vucc, hogy az utobbi idők számomra legjobb autofelhozatala van benne, szép is, tetszik is, franko is.
Csakhogy ezek miatt sajnos nemtudom meg vegyem-e.
Arrol nem is beszélve hogy a carpasst meg ilyeneket csak csomagban vehetem, elképzelhetetlen dolognak tartja az ms. Hogy az amugysem olcso alap ha tetszik, tán fizetnék még +kontentért.
De ha már az alap jatekot sem akarja nekem eladni, mé lepődöm meg.

TBTPumpa

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

WinT
Apex - Kész a kormánytámogatás
Utoljára szerkesztette: WinT, 2016.09.07. 08:53:25
TBTPumpa
Még a Microsoft sem akarja, hogy a Windows Store keretében vedd meg a játékot. <#buck>
Ezek intő jelek, érdemes figyelni rájuk, nehogy pofára esés legyen a vége a játék megjelenésekor! <#hehe>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

MikX
En pl ha rákeresek a keresésben kiadja a fh3 at, viszont ha rámegyek azt irja hogy nem találja.
Böngészőben megy.
Vicc

arty
és ott egyébként miért szerepel pár xboxos játék (nem mind, csak néhány!), amiket pécén el se lehet indítani?!

(költői)

(kösz amugy 😄 )

Forza.

Áruházban rámész a saját tartalmakra, ott kikeresed, rákattintasz és ki fogja írni, hogy frissítés érhető el. Én így frissítettem kb egy órával ezelőtt.

hangacsi.blog.hu

arty
gondolod tudom?! indítottam és friss volt... előtte "félórát" kerestem a frissítés gombot, sehol nem volt 😞

winsztór. szar a köbön.

Forza.

Hogy lehet frissíteni? Most játszottam vele, de nekem még mindig nincs kormánytámogatás.😞
Szabi
van momo profil, de nem engedi egyiket se kiválasztani, újként se tudom felvenni.. remélhetőleg néhány nap és lehet DFGT-t is használni.. 😄

arty
azé próbáld ki

CSR-t irják, hogy nemmegy, közben a játékban ott szerepel 😊
+ csomo logitechet visz a játék, elvileg.
Utoljára szerkesztette: arty, 2016.09.06. 19:46:05

Forza.

Szabi
DFGT nem támogatott.. oooookkkééééé......

az eddig ismert hibák

General:
- Swapping wheel hardware without re-launching the app can result in missing or changed functionality.
- Having multiple wheel drivers installed on a single machine can result in missing or unintended functionality (Different manufactures and different wheel models).
- Unplugging a device, then plugging it back in while Apex is running can result in partial/full loss of device functionality.

Fanatec:
- Force Feedback doesn’t currently function. We will be adding support for this line of wheels in a future update.

Logitech G25:
- H-pattern shifter – Does not initialize if it is in gear when the app is launched.

Logitech G29:
- H-pattern shifter isn’t currently compatible. This will be supported in a future update.

Thrustmaster RGT:
- Clutch pedal isn’t recognized and can’t be mapped. This will be fixed in a future update.

Thrustmaster:
- H-pattern shifter isn’t currently compatible.
- Affected models include T300RS, G29, T500 RS, T150, TX, TMX.
- These will be supported in a future update.
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2016.09.06. 19:47:54

arty
kemszi2
én tuti kivárom 😄
Skypack
Én előrendeltem a Windows áruházból pénzt még nem kértek, de már ott van a saját tartalmaknál, ha átlépek a Xboxba ott is szerepel.

ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |

Szabi
egy biztos, aki még nem vette meg, az már 13.áig várjon.. 😄

arty
de itt ugye xboxra veszed, az xboxos accountodra... (és reménykedsz, hogy az az account pécén belépve is mutatja majd a játékot letöltésre/játszásra 😄 )

szóval... fogalmunk sincs 😄DD

Forza.

MikX
Már csak az lenne a kéddés hogy megosztani lehet-e ezt ugy hogy megvenném akkor a fullosat felesben valakivel.
Elvileg ittis van ilyen familiy vagy home sharing

Pont erre gondoltam amikor leírtam, hogy szerintem nemigen fog működni.

Fehercsoki
Megerősítették, hogy nem csak Xbox-kompatibilis kormányokat támogat a játék, a teljes lista hamarosan érkezik.

arty
ugytudom a tombraider fiaskó után (ukránból másfélezerér') pécén bezárták a "kiskaput"...

Forza.

Bandicoot
Csak mégjobban eltemetik a pc-s store-t ha még ezt a lehetőséget is kiirtanák belöle....😊

"Nincs ps4 exclusive mióta létezik a streamelés pc-re" GIGALOL!:D