Forza Motorsport / Horizon / Apex
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
10GB-ot elvesz a ReCore, 60GB-ot a Forza Horizon 3 és 80GB-ot a Gears of War 4.
150GB ez így összesen, emellett van a teljes jogtiszta Windows 10 Pro / Office 2016 telepítve. Szegény meghajtón alig marad szabad terület... Nem lesz ez így jó. <#szomoru1>#szomoru1>
Persze tudom vegyek nagyobb meghajtót, de SSD-t én egyelőre csak Windows/Office meghajtóhoz akarok, játékokra tökéletesen megfelelt eddig a 2TB-os WD Black merevlemezem. Kellően gyors is, hely is van rajta dögivel, Steam/Battlenet/Origin/Uplay/GoG oda teszi a cuccait. Kár, hogy Windows Store nem... Ráadásul, ha beüt valami gikszer és tiszta telepítést kell csinálni, akkor elvesznek a Windows-os meghajtón lévő játékok is. 😞
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2016.09.21. 09:31:57
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Egyébként akármennyire nagy durranás a játék, szerintem 12.000-es árcédulával sokkal sikeresebb lehetne. Ne legyen igazam!
De minimum régiónként lenne egyedileg beárazva, MO-n szerintem 18.000-et baromi kevesen tudnak/szeretnének kiadni egy játékért.
Utoljára szerkesztette: bélanéni, 2016.09.21. 09:25:00
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Valóban Microsoft fiókhoz van rendelve a játék, semmi köze egyetlen op.rendszerhez, tetszőleges gépre is telepíthető, amiből természetesen egy példány futtatható egy időben.
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
Ha store-ból veszed, akkor az a fiókodhoz lesz csatolva amit bármikor elérhetsz (buherált win ide, buherált win oda).
Nekem pl még a gfwl rendszerhez készült a microsoft fiókom...Annó vettem még játékokhoz dlc-ket is...Most belépve buhera win10 alatt is simán látom ezeket a tartalmakat, szóval nem hinném, hogy a buher win10 bármit is befolyásolna.
Utoljára szerkesztette: ratgab, 2016.09.20. 20:57:21
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Pc-s rivjú is van-e?😊
"Nincs ps4 exclusive mióta létezik a streamelés pc-re" GIGALOL!:D
Polygon - 8.5
Shacknews - 9
Eurogamer Italy - 9
Xbox Acbievements - 89/100
IGN - 9.5
GamesRadar - 4/5
GamingTrend - 100/100
CGM - 8
Gamespot - 9
God is a Geek - 95/100
Lazygamer - 9.5
IGN Spain - 9.3
USgamer - 5/5
Twinfinite - 100/100
Hardcore Gamer - 9
We Got This Covered - 7/10
insidegames.ch (Switzerland) - 9.6
XBLSenioren (Germany) - 9.7
Xbox Schweiz (Switzerland)- 9.5
ThisGenGaming - 9/10
Windows Central - 100/100
Digital Spy - 100/100
Gaming Age - 100/100
Cheat Code Central - 96/100
3DJuegos - 9
SpazioGames - 9
Gaming Nexus - 9
Destructoid - 9
Attack the Fanboy - 9
Rívjúkkal is tele van már a net, lehet szemezgetni. Ez jobban sikerült, mint a ReCore. <#hawaii>#hawaii>
Szóval az a 14K reális ár is lenne érte pc-n, csak kicsit macera. A Store-t pedig nemszívesen támogatom, vesznie kéne.
Szóval várok pár napot és vagy virágbolt amíg nem kerül esetleg ez is steam-re vagy veszem az alapot 14k körül.
Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2016.09.20. 19:39:04
Forza Horizon 3 Ultimate Edition - 28 900,00 HUF - Megjelenés dátuma: 2016. 09. 23. 0:00:00
Forza Horizon 3 Standard Edition - 18 000,00 HUF - Megjelenés dátuma: 2016. 09. 27. 0:00:00
4 napot simán megér a drágább csomag.. 😄
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2016.09.20. 19:02:21
"Nulla tenaci invia est via"
Főleg a hulladék store-on....
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
NEEEEEEEEEEEM <#wow3>#wow3>
i5-2500K 4 Ghz CPU + ASrock Z68 Extreme 4 + 8 GB Corsair Vengeance 1600 Mhz CL9 RAM + GTX 780 3 GB VGA + vízhűtés + Enermax 625W Pro-82 + Samsung 27\" Syncmaster P2770 ; BF3 ID: mcwolf79_HUN
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Next PC upgrade: 2022
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2016.09.20. 17:08:45
elméletileg nincs forza kulcs, csak a bejelentkezett fiókra tudod megvenni
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2016.09.20. 17:06:02
tudtok infót mondani nekem arról hogy mivan ha tört windows al veszem meg a játékot? tehát van egy win10 em amit úgy érzékel hogy teljesen legális a szoftver, jönnek updatek tudok vásárolni win store bol... ha megveszem és később ujra rakom nem veszik el a játék? azaz másik windows acc ra is letölthető? csak egy egy win accra aktiválható a forza cd kulcsa?
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
Ha Ultimate-et veszek az pc-n is tolható 23-tól?😊
Van-e valami megoldás kínai store-ból venni? Ott 640HK$ ami ~22ezer ft....Viszont paypal-t eldobja, bankkártyát eldobja. Akartam venni HK$ gift cardot mint régen boxon,de aranyáron vannak,esetleg valami olcsó hely ahonnan lehet lőni HK$ gift cardot? Köszi!
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2016.09.19. 19:51:10
Utoljára szerkesztette: FartingSquirrel, 2016.09.19. 19:07:20
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
Forza 6 is komoly volt. De mindegyik az. Profik.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Amugy ebben van ezeken az elekronik fisemfos zenén kívül valami más is? Ugyértem amit hangszerrel csinálnak emberek, rock, ilyesmi. Nem igen tudom elviselni én ezt a zenétmá 😄
szerintem a csúcs az egyrészt az FH2 ingame intro (zenét imádom):
de méginkább az élőszereplős/cgi:
ez utóbbit szerintem nem fogja a hármas se űberelni.... sesemmi 😉
Még különleges az FM4 pre-intro videoja, amit egyszer látsz "normál" esetben, csak a játék első indításakor:
ugyanez FM5-ben:
Utoljára szerkesztette: arty, 2016.09.18. 19:54:38
Forza.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Létezhet ilyen serial uninstall után megsemmisíti önmagát?<#idiota>#idiota>
Utoljára szerkesztette: grebber, 2016.09.17. 22:30:07
sőt lényegében nincs is pc-s verzió, csak x1-re tudod megvenni, viszont használhatod pc-n (játékállás, meg minden szinkronizálódik)
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2016.09.17. 20:22:21