Forza Motorsport / Horizon / Apex
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Egy percig se vágyom egy új részre. Főkeg nem MS storeosra.Szintúgy a Gears os War és a Haloval... Más nem igen jön ami érdekelne
Next PC upgrade: 2022
Ellenben a Play Anywhere Microsoft játékoknál senki sem említett Steam-es együttműködést.
A Gears of War felújított változata sem érkezett Steam-re és még most (fél év elteltével) sincs semmi jele, hogy a közeljövőben Steam-re kerülne.
És 2017. március 31-ig - amíg a Microsoft - eddig bejelentett Play Anywhere címei kipörögnek, nem is fog egyik sem Steam-re menni.
Így aki esetleges Steam-es verzióra vár, annak olybá tűnik, még nagyon sokáig kell várnia... Nem mondom azt, hogy soha, de szerintem előbb érkezik a Forza Motorsport 7 és Horizon 4, minthogy ez a harmadik rész Steam-re kerüljön. <#idiota>#idiota>
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2016.09.25. 14:08:08
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
amúgy eddig úgy tűnik, hogy aki előrendelte, azoknál nincs VIP, aki pénteken vagy azután vette, azoknál meg van... én csütörtök este 22-körül szántam rá magam.. kár volt.. 😄D
simán kinézem belőlük, hogy lescriptelik, hogy mindenkitől elveszik a játékot és hozzáadják újra, hogy olyan legyen mintha ma vetted volna 😄DD
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2016.09.25. 08:35:00
"Nulla tenaci invia est via"
Utoljára szerkesztette: grebber, 2016.09.25. 07:52:19
Next PC upgrade: 2022
Komolyan hogy ezt igy le kell irni 2016-ban, vicces 😊
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
We'd like to let the community know that the store team has root-caused the issue that is causing some players to not have DLC working in-game on Windows 10 PC's. The fix has been verified using a few players, and they are preparing a script that will correct the problem for all impacted players.
Én core-t nem kapcsoltam ki de a folyamat prioritásán emeletem 1 et és ez kb 5-10 fps növekedés volt a városban és talán max 1 szer lassult be.
Stuttering
"Nincs ps4 exclusive mióta létezik a streamelés pc-re" GIGALOL!:D
Origin: GaborIk_77 uplay: GaborIkHUN
Tök felesleges rugozni az árakon. Aki sokallja nem veszi, akinek meg kell az megveszi, ahogyan tették sokan itt is, nemhogy 18e ért, hanem 30 ezerért is.
Az egyetlen baj ezzel maga az amit a pénztárcáddal mondasz, hogy jo ez az irány, hajrá.
De mkvel aki tolni akarja nimcs más lehetősége, ez marad.
Sokkal inkább nagyobb baj az, hogy a 30k-s early adopterek nem tudják használni rendesen a játékot, ennyi pénzért én nem szeretném azt látni hogy nem indul, nincsen a fizetett dlc-m, etc.
Ha erről menne a vita megérteném, de lépjünk már tul ezen.
Ha kell, akkor ennyi, ha nem, akkor ingyen ottvan yt-on a végigjátszás.
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Ééérdekes még most is megy 1-2 kiadónak 13-14k körül.
De igen,nincs az a hülye aki így tenne...Ellenben a net látványosan tele van birka barmokkal akik mindent meg tudnak magyarázni.😊
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Nos, ehhez mi köze is van az MSnek?
Ennyi erővel TÁDÁÁÁÁÁÁÁ...
Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2016.09.24. 21:53:45
10-13ezer forint körül mentek a magyar boltokban a játékok. Ez mióta az MSstore befutott felment 16ezer körülire, 1-2 kiadó tartja már csak a 10-13-at.
<#banplz>#banplz><#banplz>#banplz><#banplz>#banplz><#banplz>#banplz>
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
végre megkaptam az ingyen NSX-et és 350Z-t, viszont az Audi és a VIP cuccok még sehol.. :-/
illő kompetencia az mssztór/uwp rémálomhoz 😄D
Utoljára szerkesztette: arty, 2016.09.24. 19:49:57
Forza.
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2016.09.24. 19:40:32
ráadásul 14ért is megvehető, haverok közt szétosztható, stb ...
Forza.
- steamen, originen, uplayben nem 60 eur egy játék? lám, ez még olcsóbb is....
Utoljára szerkesztette: arty, 2016.09.24. 19:24:29
Forza.
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
Tényleg botrányos ennek a játéknak az ára, és akkor azok, akik 30 ezerért megvették, még bugos játékot is kaptak, amiben nem működnek a dlc-k. A játék maga nagyon jó, de hogy 18 ezerért.....nem hogy 30ért 😄
Nem magyar pénztárcának való ez a vidék 😊 Attól még persze összespóroltam 18at..megveszem én is 😄
Utoljára szerkesztette: Gabor77, 2016.09.24. 17:44:53
Arról nem is beszélve, hogy, ha egyszer megjelenik Steamre, akkor lehet, hogy nem fogják tudni használni ott is, pedig sok embernek Steamen vannak ismerősei, barátok stb, szóval jó nagy szívás lesz.😄
Más: Színtiszta gameplay videó az elejétől:Forza Horizon 3. Hogy néz ez már ki!?😄 Elmennek a p*csába!😄<#idiota>#idiota> Ennyire szép grafikájú autós játékot még nem nagyon láttam, max az Apex. Pedig a youtube ront a minőségen. Mondjuk nekem nem minden a grafika, de ez akkor is...
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.09.24. 17:08:49
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
A pcjátékok 10-13k körül mozognak/mozogtak.
Az MS itt is próbál alkotni,hála (részben) nekik perpillanat ott tartunk hogy 15-16ezer egy pcjáték boltból....A normálisabb kiadók játékai tartják már csak a 10-13ezret...
"Régi" TDU-sok, gduckHUN néven megtaláltok a játékban 😉
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
GG Microsoft! 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |
Utoljára szerkesztette: Fantasy18, 2016.09.24. 15:14:31
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.