Forza Motorsport / Horizon / Apex
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szerintem fantasztikus lett a játék. Aki teheti szerezze be magának :-)
Egy apró bibi azért lenne vele:
nekem bőven meg van az ajánlott konfig kivéve a proci mert az csak i5 de azzal nincs semmi baj. BF1 ultrán ment hibátlanul.
Vannak benne bug-ok de ez legyen a legkevesebb, mint inkább az FPS droppok amik zavarnak
Akár ultrán akár low-on megvan az 50-60 fps-em de mindegyik beállításnál előjönnek ezek a droppok.
Elég zavaró tud lenni amikor üvegelsz 300-zal és a féktávon bedroppol vagy kanyarodásnál.
Fent van a legújabb Nvidia driver is.
Aki játszik már vele és hasonló problémával küzd az nyugtasson már meg hogy lesz javítás hozzá ügye??
Vagy valami ötlet esetleg ?
Egyébként a vártnál sokkal de sokkal jobb lett :-)
Utoljára szerkesztette: Futocsiga84, 2016.09.26. 10:20:07
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
duplapénz? fh2-ben 35 millióm van....
plusz eventek? fh2-ben a felét nem tudtam megcsinálni így se....
community ajándékok? exkluziv kocsifestés, matrica? 😉))
de komolyan....
áltiméthez jár, az úgy oké, de aki külön vesz vipet az szvsz lúzer 😊
Forza.
hol is hallottam én ezt már? jamegvan, az MS píár betűre ezt mondta, látom sikerült "megjegyezni" 😄DD
Forza.
Lemezesre még rátesz egy lapáttal a tény, hogy akkor kiesetf a pc mint platform is.
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
ezt te se gondolod komolyan 😄 (vagy mégis?)
Forza.
Csakhát 10k a carpass, igy...
Majd talán, ha nem válik unalmassá, és jön olyan verda ami a szám izének valo. Pl egy porsche pakkal megvennének instant, és ez nem is valoszinütlen 😊
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
Ultimate a rajongóknak szól, azoknak akik mindent akarnak, amúgy teljesen felesleges megvenni 350 autó mellé lesz még + 50. Nagy ügy.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Ja és nekem a simàhoz is jàrt az előrendelői bonusz.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
..és ez mind úgy, hogy igazából (szerintem) akkora extrákat nem kapsz hozzá hogy megérje ezt a felárat.
Innentől meg csak azon lehet vitázni hogy kell-e annak a konzolos lehetőség ennyi pénzért aki csak pc-n akar vele játszani? Vagy nem?
De minek a rinyálni ha attól úgy sem lesz olcsóbb?
A 30k meg qrvasok, de aki annyiért megveszi az meg is érdemli. 😄
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
vagy csak simán nem megvenni - tolni warezban, késöbb megvenni akciósan - a játékot,hogy éreztesse a nép hogy nevetségesen irreálisan egekbe tolták a pc játékárat. Persze ilyenkor jönnek az idióták azzal hogy de a steam árak... Az is megérdemli aki ott vesz játékot 60 eurókért...
Sosem látott magasságokban van a pc játékok ára...Vicc kategória.
Érdekes mindig ment a hiszti hogy nincs bevétel mert nem veszik a játékokat...8-13 között mozogtak hosszú hosszú éveken át a játékok árai még tavaly is. És most hogy veszik nemhogy csökkenne az ár köszönetből,nem. Lassan duplaannyiba fáj mint eddig.😊
Szépen behozzák pc-re is a kurrensgen konzolárakat....
"Nincs ps4 exclusive mióta létezik a streamelés pc-re" GIGALOL!:D
Nincs erről szó, azér 18.000 mert annyi az ára, akár Xbox, akár PC.
A dlc gondok ahogy már írogatják a többiek lassan megoldódnak.
Jól látod...Lehet 20 000 Ft lesz egy játék ára (egyébként azért ilyen drága, mert 2 játékot kapsz: 1-et xbox-ra és egyet pc-re....és így ez bizony még viszonylag jófej módon csak egy konzolos játék ára), de ez van...Ezt a hobbit választottuk akkor fizessünk érte. Amikor elkezdi nem megérni a dolog az egyének számára akkor kell más hobbit keresni. Nem azt mondom, hogy dobáljuk ki tömegesen a 30 000-eket az ablakon, de néhanapján ez szerintem belefér, főleg ilyen tartalom mellett ,mint amit most kapunk.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
A játék baromi hangulatos(főleg az esti "órákban"😉,az autó választék előtt le a kalappal, tele van csemegével 😄 Az autómodellek nagyon szépen megvannak csinálva
Ami nagyon nem tetszik az a map...Szerintem ku**a kicsi(főleg a nagyvérű autókhoz),ennyi idő alatt már több mint felét bejártam,de ha arra hajtottam volna akkor szerintem már az egész meglenne. Autópálya szélességű utak vannak mindenhol, hiányoznak róla a technikásabb részek.( Egyébként van valahol rajta rendes versenypálya?)
Az AI érdekes, elég hajmeresztő dolgokat tudnak művelni, hamar leamortizálják az autómat. De tetszik hogy összelehet velük is állni konvojozni
Egyébként szépen stabilan fut a játék, nem fagyott ki eddig egyszer sem, és én megkaptam rögtön az összes cuccot ami járt az ultimate-hez.
Én most LIRIK-et nézem twitch-en, ATOM b@ssza meg.
Utoljára szerkesztette: bélanéni, 2016.09.25. 21:35:03
Utoljára szerkesztette: Fantasy18, 2016.09.25. 21:30:41
Tévedés ne essék, az Ultimate a tartlom miatt kerül annyiba amennyi. nem azért mert hamarabb lehet játszani, az csak egy kis extra.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.09.25. 21:21:02

Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2016.09.25. 21:18:09
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
dlc-ket nemkicsit benézték, de aránylag hamar javították, a legzavaróbb számomra már tényleg csak az, hogy nincs cset és túl hangos a játék, így TS-en se lehet dumálni.. :-/
29k tényleg rengeteg a játékért (ez amúgy 22+áfa), sőt még a 18-is... de Forzát akartunk PC-re és végre meg is kaptuk.. nyugodtan kimondhatom, hogy az árkád autós móka királya lett a játék, a fun faktor valószínű sokáig elviszi majd a hátán
"Nulla tenaci invia est via"
Azért, ne csak ebből a topikból induljunk ki. Kicsit nagyképű is lenne. Pénteken, szépen sorban "álltak" a support-nál az emberek.😄 Persze, ez sem teljesen mérvadó, mert lehet user error is. Meg nem a játék tehet arról, ha pénzéhes a kiadója. De számomra, nem ez a legjobb ár/érték arányú játék a piacon.
Igen, kapzsi banda! Nekik már 90-es években is volt ügyük, sőt! Már előbb is-később is. Meg aztán, mindennek van határa. Ha így haladunk, akkor még megéljük, hogy 20.000 Ft lesz egy alap játék ára, és a DLC-kről még nem is beszéltünk.😄 El tudom képzelni, hogy mennyibe fog kerülni ehhez a játékhoz majd a DLC(-k).😄
az északon a bal saroktól a jobb sarokig 15km
szinte biztos hogy lesz még bővítve a térkép, viszont fél éven belül nem valószínű :-/
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2016.09.25. 19:56:40
http://goo.gl/gd6Zi5
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2016.09.25. 19:25:29
amúgy én is úgy értelmeztem hogy kettőt lehet pörgetni, de nem, csak simán dupla pénzt adnak a kártyák
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2016.09.25. 19:18:59
"Kapzsi banda": Tudod ezt a játékgyártás izét azért mégiscsak pénzkereset miatt csinálják és nem jófejségből. Drága az alap is azt elismerem, de azért kaptunk már sokkal kevesebb dolgot is 28000 ft-ért más játék esetében. VIP pass, car pass, gyakorlatilag 6 hónapra előre az összes létező tartalom ami jön a játékhoz benne van + 4 nappal hamarabb játszhatnak, mint a többiek....
Ismétlem: Ne felejtsük el, hogy a Forza Horizon 3 még mindig nem jelent meg, csak a kiváltságosok előbb játszhattak vele. Megjelenés még mindig szeptember 27!
A FH3-al ennyi a gond? Majd holnapután kiderül, remélem annyira lesz vele gond, mint a többi kb 10-15 játékommal, amiről ugyanennyi rosszat olvastam, és én valahogy soha semmi negatívumot nem tapasztalok. <#vigyor3>#vigyor3>
A vip-nek nekem semmi ertelme, max a f12Tdf erdekel, a tobbi nem, viszont bennevan a sima f12, szoval...
En majd a carpasszt lehet behuzom, majd. Ha mar latom mik jonnek. Azert egy porsche pakk remelem ide is beugrik
Amit én nem értek, hogy az Apex-nál is ugyan az a hiba jön / jött elő, mint a Forza Horizon 3-nál. Idejük volt rá kitapasztalni, hogy mégis miként fut egy forza játék pc, még akkor is, ha a két játék nem egyforma, de inkább kitalálták ezt a korai hozzáférést, és most számolgatják, hogy mennyi pénz folyt be. Kapzsi banda!
Nem kellet volna kettő megjelenési dátum, és nem kellene a vásárlókat béta tesztelőnek használni. Inkább adtak volna ki egy demót pc-re a megjelenés előtt - akár online lehetőséggel is - vagy nyílt / zárt béta tesztelést kellet volna indítaniuk. Az árakról meg ne is beszéljünk...
Utoljára szerkesztette: slRa4fV9t, 2016.09.25. 17:14:01
Ma megveszem én is, nagy a valószínűsége hogy az Ultimatet, mert annak nincs értelme hogy a simát aztán meg később a Car passt meg esetleg a VIP-t. Ezért nagyon bízom is benne hogy az alatt a fél év alatt értelmes kocsikat fogunk kapni 😄
H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k