Forza Motorsport / Horizon / Apex

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[HUN]FaTaL
Megint akciós a game, ha valakit még érdekel 😊

http://goo.gl/gd6Zi5

MikX
1,5 liter, 3 henger, hibrid. Ez egy fancy prius még mindig. Élőben meg még elcseszettebb szvsz.
Porsche az jön, legalabbis remelem nem trollkodás aza bizonyos kép amin ott figyel a sarokban.

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

Hát valószínűleg nem egyedül fog jönni, meg azért az I8 van egy két jó kiadása. Én pl az új M3-t hiányolóm meg most hogy a Porschénak lejárt a szerződése az EA-al abból is jöhetne pár 😊
MikX
BMW i8 jön elvileg. De az hogy ez a legjobban várt auto? Nemár...

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Szabi
Right on time.. 😄

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

"Nulla tenaci invia est via"

MikX
Volt egy sanda gyanúm... ahogyan még pár verdának sincs sok haszna fun-on felül.

MerlinW
Még tegnap megszereztem a Terradyne-t, vicces de semmire sem jó😊

[merlinw.org]

Szabi
ne feledjétek, most hétvégén lehet a Terradyne Gurkha LAPV-t megszerezni! 😄

OFF ROAD AND RALLY
Get down and dirty with Horizon

Challenges:
· Rusty Bucket – Complete a Bucket List Challenge that ends in the Outback to earn 10,000 XP
· Landboat – Win 5 races in the Alumi Craft Class 1 Race Car to win the Terradyne Gurkha LAPV
· Do as the ‘Roos – Perform 100 Kangaroo Skills to win 3 Wheelspins
· Trail Sales – 30% off Offroad and Rally Monster cars

de hamarosan kezdődik az újabb hónap

Utoljára szerkesztette: SZABl, 2016.12.17. 18:25:44

Szabi
én 11körül néztem, akkor már offlne volt, állitólag most már megy 😄
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2016.12.17. 18:18:36

Vazze kb 14h óta döglöttek a szerverek. pff
Inkább az a kérdés mit akarsz sok véletlenszerű autót vagy van egy konkrét amit szeretnél 😊 Meg térülni egyik se fog de legalább azt vezeted amit akarsz / szeretnél 😄 ( mondom úgy hogy 5 millát elpörgettem a semmire ) . A pénz szerintem teljesen másodlagos itt mert folyamatosan jön. Az aukciós ház jó tipp csak győzd kivárni még az utolsó 1 perc lejár ( ami néha 5-10 perc is ).
MerlinW
VIP-el sem valószínű, de anélkül még kisebb az esélye hogy megtérül, hacsak nincs nagy szerencséd és ad be/pörgetsz ki nagy értékű autót. kredit ugye 100k a legnagyobb, de az sincs minden pörgetésben. Inkább aukciós házban költsd el a pénzedet, akár milliókkal olcsóbban tudsz autókat venni, akár buy out-al is. Nemrég vettem pl. LaFerrari-t 800k-ért. Vagy licitálgass a Horizon Edition autókra.

[merlinw.org]

Mit gondoltok wheelspinre drága 50k credit?
összeszedtem 1,5 millió cr-t abból vagy kijön egy jobb autó vagy 30 pörgetés.
Volt aki már próbálta cridetből és esetleg megtérült? (nincs Vip em)
MerlinW
Akinek sűrűn crash-el a játék, állítsa az Advanced - > Static Geometry Quality-t medium-ra. Esetleg Dynamic Geometry-t high-ra.

[merlinw.org]

MikX
Forza hub app macera, onedrivrol meg nem? 😊

Ha venni kellene egy Horizon Edition XP boostos autót ti melyiket vennétek meg? Mondjuk Goliáth versenyre pl.
Végre megoldódott. Onedrive ra mentette le az meg nem volt összekötve a fiókkal. Agyamra megy komolyan 😄
Norbi1990
Én tudok print screenel fényképezni egyébként.
Túl macerás.
A Fraps meg valamiért nem csinálja meg.
Egy sima működő screen shot kellene win 10 alá ami működik is rendesen.
Egyébként kösz azért megnézem azt az appot hátha segít az is.
Norbi1990
Amikor fotómóddal mentesz képet akkor azt a Forza Hub nevű appal tudod megnézni, amit a microsoft storeból tudsz letölteni.
Azon belül meg a Galleries és ott My photos-nál tudod a sajátjaidat megnézni.
Tudja valaki hogy tudok a játékban fényképezni a Geforce Experience vel?
Vagy a Forza 3 ban lévő Fotó mód mentést hol hogy tudom a gépre varázsolni?
A szokásos képlopós trükk nem mükszik.
MerlinW
Autópályán easy ellenfeleket oda vissza kergeted, megvan 10 perc alatt😊

[merlinw.org]

Pazar. Akkor elleszek vele egy darabig 😄
WinT
Head-on versenyeket is kellett ezekhez nyerni úgy rémlik, nem is keveset... ilyent nem ír valahol? Nem nagyon emlékszem már rá.
Van valakinek ötlete, hogyan lehetne a Silver Sands Speedway nek a Street Race futamát kiunlockolni?
Megvan az 5ös szintű Bayron Bay fesztivál szint és a meglévő street race futamok mindegyikét megcsináltam.
De nem adta még be.
MerlinW
A szint van mellettük, gyakorlatilag semmit sem számít, csak e-pénisz. A szín asszem 50 szintenként változik. Szintén lényegtelen.

[merlinw.org]

jan5650
Köszönöm a gyors válaszokat!

Az AH-val kapcsolatban természetesen járható az az út, amit Gabor77 leírt, csak könnyebb, átláthatóbb, felhasználóbarátabb lett volna, ha már alapból látszik a gyári ára is. Mert azért valljuk be elég macerás jegyzetelgetni hogy melyik kocsi mennyibe kerül, majd átlépni AH-ra, és ott összehasonlítani...

Úgy tűnik ez a Autók szintje egy kicsit összetettebb mint gondoltam. Eszembe se jutott volna, hogy egy C-s kocsit is fel lehet tolni A800-ig, az meg főleg nem, hogy még gyorsabb is mint egy széria 800-as. Ezzel kísérletezni is fogok. Melyik autó az, amelyik a legelején kellően gyors és jól tapad?
Gondolom ez a magasabb kategóriára is igaz: ha egy gyári A800-s autót feltolok S2-be (ha lehet egyáltalán) akkor az is jobb lesz mint a gyári S2-es?

Illetve még egy kérdés: a pályán mászkáló autók neve mellett a szintje van az AI játékosnak? Ahogy láttam eltérő színe is van annak a négyzetnek amiben ez a szám van. Az mit jelöl?
WinT
Ha AI ellen játszol használd ki, hogy a gép rá van hegesztve a program szerinti ideális ívre és csak szökőévente egyszer-kétszer hajlandó letérni róla. Te viszont nem vagy hülye és látni fogod, hogy rengeteg helyen nem olyan ideális az az ív sok helyen le tudod vágni a kanyarokat. Súlyos métereket/másodperceket lehet így hozni (az egyébként is mocskos módon csaló) gépi ellenfeleken.
MerlinW
A skillek csak fun faktor. Végtelen (999 biztos) szintet lehet elérni, végtelen skillpontot lehet szerezni, minden perket meg tudsz venni relatív hamar, szóval nyugodtan válogass kedvedre.

[merlinw.org]

Gabor77
Ha épp el akarod verni a pénzed AH-ba, előtte gondold át, hogy pontosan milyen kocsit szeretnél venni. Nézd meg a bolti árát, majd utána keress rá aukciós házban.
Skill fán először azokat rakd ki, amelyek XP-t adnak, avagy XP bónuszt növelik: többet kapsz drifért, vagy +1 szorzót skill chainnél, stb.
CR feliratú drivatarokra lehet vadászni. Azokat is skillfával lehet előcsalogatni. Ha azokat head-to-head-be megvered, akkor nem csak pár ezer creditet kapsz, hanem akár 50-60 ezret is. Azokat ha meglátod, azonnal csapj le rájuk.
Autók max szintje 999 lehet (nem mindegyiket lehet erre a szintre feltuningolni). Az autóidat mindig próbáld egy kategórián belül maxra húzni. 600-700-800-900-999. Ámbár ennek single-be nincs jelentősége, mivel ha már átcsúszol S1-be (pl. 801-es autóval), akkor az AI is hasonlóan erős autókkal áll a rajtrácsra ellened. Ezeknek online van jelentősége csak. Minél alacsonyabb szintű autót húzol fel, annál jobban mennek. Pl, egy régi C-s vagy B-s ford feltuningolva 800ra jobban megy, mint egy széria 800as BMW.
Azért hagynak állva a rajtnál, mert rosszabb a gyorsulása a bmw-nek, avagy ki van kapcsolva a kipörgésgátlód, és nem tudsz olyan jól elindulni, mint ahogy az AI.
Utoljára szerkesztette: Gabor77, 2016.12.15. 09:29:10

Origin: GaborIk_77 uplay: GaborIkHUN

Hunter of Deer
- CR feliratú kocsi legyőzése több Creditet ad mint egy sima.

- Ha nehéznek érzed nyugodtan vedd vissza a nehézséget, vagy ha egy adott verseny után nem vagy elégedett nyomj egy restartot hátha jobban fog menni, bár ha hibázol és kicsúszol még mindig ott van a visszatekerés is 😊

- a Rival módban azért van olyan hogy repülő rajtolva látod az ellent mert ha körversenyről van szó akkor a második kör a mért kör, szval neked az első kör csak a felvezető körnek számít, nyilván ha egyik pontból a másikba kell eljutni akkor nincs erre lehetőség. Ha ütközöl akkor időbüntetést kapsz. Nekem volt már olyan is hogy büntetett idővel jobbat mentem mint az ellenfél normál idővel 😊 De amúgy nagy pénz nincs a dologban, én nem is nagyon csinálgatom, max egyik haver ellen.

a maradékot a többiek megválaszolják 😊 már nagyon rég nem játszottam, de most megvettem a DLC-t ideje megint nekiállni 😄

H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k

jan5650
Tegnap este nyomtam kb. 4-5 órát.
Elsőre elég jónak tűnik. Viszont van pár dolog amit nem értek. Ha esetleg valakinek sok ideje van tudna válaszolni rá?

- Az aukciós házban sajnos a járművek alap "bolti" ára nem szerepel, így kezdő játékosként nem egyszerű megállapítani első ránézésre, hogy megéri-e licitálni az autóra, vagy esetleg megszívjuk, és drágábban vesszük AH-ból mint boltból 😄 Ez inkább csak hiányosság, gondoltam megemlítem.

- A pályán rengeteg játékos nevű autó szaladgál, de ezek gondolom csak AI-k. És ha jól sejtem ez szorosan kapcsolódik ehhez a Drivatar dologhoz. Mi pontosan ez a Drivatar? Eleve mi az a szám a neve előtt? A szintje?

- A skill fán is sok dolgot nem értek. Mire jó pl. a Daily Double? Milyen skillek azok, ami nagyon fontosak?

- Néha megjelennek ilyen CR feliratú autók, amikkel versenyezni lehet, ezek miben különböznek a többi AI autótól amik az úton közlekednek?

- Kicsit nehéznek érzem a játékot. Nagyon sok autós játékkal játszottam már, soha nem szokott gondom lenni vele. Itt az első 10-11 meccsig nem is volt túl nehéz, de utána feldobott egy ablakot, hogy túl könnyen nyerek, megnöveli a nehézséget +15% XP-ért (vagy credit-ért, már nem tudom) ha akarom. Hát én akartam, de sokszor csak a 2. helyre érek oda. Ez így normális? Nagyon kell ismerni a pályát a nyeréshez?

- Az autó kategóriákkal kapcsolatban jól sejtem, hogy minden kategóriában a 800 a legnagyobb szám, ergó a 800 pontos kocsi a legjobb? Vagy kaphat 800-at egy olyan kocsi is, ami mondjuk alig megy, alig gyorsul de jól tapad? Csak mert van egy A800-as BMW-m, és minden AI állva hagy rajtnál.

- Nekem ez a Rival mód sem tiszta. Elvileg ilyenkor egy másik játékos köridejéhez viszonyítva kell hamarabb a célba érnünk. Ha megelőzzük, akkor feldob egy hasonló köridejű játékost, mint amit mi legutóbb futottunk. Na mármost kapásból úgy indul ez a verseny, hogy az ellenfél szinte repülőrajtot csinál, én meg álló helyzetből indulok. Mire én elindulok ő már az első kanyarban van 😄 Ez most a lagg miatt van? Illetve ha nekimegyek a falnak ütközést érzékel, és Flaggedezi a köröm. Ez pontosan mi? Van hogy csak 1 kört kell mennem, van hogy 2-őt, de semmi nem jelzi. (Flaggednek köze van hozzá?) Illetve többször volt olyan, hogy az első körben 1-2 sec-el hamarabb ért be mint én, flagged miatt nekem mennem kell még egy kört de ilyenkor valamiért mindig én nyerek. Most olyan jutott eszembe, hogy elképzelhető, hogy ő is ütközött, így 2 kört kellett mennie, de nekem mindig a leggyorsabbal kell versenyeznem, és ez nyilván neki a 2. köre volt, mert ott már nagy sebességgel hajtott át a célvonalon, így én is ezzel versenyzek 😄

Utoljára szerkesztette: jan5650, 2016.12.15. 08:00:21
MikX
Hát ok, ha optimista lennék még a játékiparral kapcsolatban, akkor énis. Egyébiránt ezvan, engem a teknikai bajai jobban idegesitettek, bar már mintha nem fagyna állandoan.

arty
6k/dlc
sajna ez most alig olcsóbb a többi régióban
map az origi töredéke -> #1905

Forza.

Norbi1990
12ezer Ft? 14ért vettem a játékot.
A map legalább kétszer akkora mint a sima?
Utoljára szerkesztette: Norbi1990, 2016.12.14. 20:27:57
lacica
Thx !! Közben a játékon belűl megtaláltam én is. <#worship>

arty
https://www.microsoft.com/hu-hu/store/p/Forza-Horizon-3-Expansion-Pass/9NBLGGH4T5FT

kissé nehéz rálelni, ezek a nyomorékok (ms) binget használnak gondolom a saját weboldalaikon belül is 😄

Forza.

lacica
Megvenni nem vettem.Hol tudom,mert nem találtam ilyen opciót .Köszi a választ.

ha nem vetted meg azért nem látod ha megvetted akkor meg ki kell menni a reptérre az ikonjához.
lacica
Üdv. Ezt a havas dolgot megkell venni ??? Nekem töltögetett vmit,de havat nem látok sehol. Standart változatom van.

MerlinW
60 körül.

[merlinw.org]

MerlinW
"Mi lenne a jó? Alapjáték méretű térkép plusz 100 autoval?"
6000 Ft-ért? (pass áránal fele) Igen. Pontosan azt várnám el.

[merlinw.org]

jan5650
Sikeresen megvásároltam a Standard-ot. Beaktiváltam, már csak le kell töltenem... Hány GB-ot tölt le a játék?
Lekésted a Black Fridayt akkor 11,5 volt az alapjáték.
WinT
Amíg akad 12-12 játékos mindkét oldalon addig én ezt nem látom olyan nagy problémának.
De mindegy is, mert úgyis csak fantáziálgatok, nemigen lesz hasonló bevezetve.
arty
persze, mindig "máshol" van a legjobb áron

Forza.

arty
az a gond, hogy az "túl egyszerű", így máris kettévágtad/elfelezted az online közösséget 😊

Forza.

jan5650
Az elképzelhető, hogy szingapúrból drágább? 69 SGD-be kerül ott a játék, ami kb. 14.300 Ft

Akkor inkább már ez a link marad:
https://www.microsoftstore.com/store/msusa/en_US/pdp/Forza-Horizon-3-for-Xbox-One/productID.5061286000

Ha itt az Xbox Play Everywhere verziót megeszem, akkor azt tudom aktiválni PC-n?
Utoljára szerkesztette: jan5650, 2016.12.14. 14:29:31
jan5650
Hali!

Hogy, illetve hol tudom megvenni olcsóbban a játékot? A Demo-t már meguntam, viszont a Windows Store-ban szereplő 18.000 Ft-os vételárat kicsit soknak tartom. Többen írtátok, hogy Szingapúrból is meg lehet valahogy venni. Tudtok esetleg egy linket adni?
Ő lenne az?:
https://www.microsoft.com/en-sg/store/p/forza-horizon-3-standard-edition/9nblggh4x6t9

Egy oldalt találtam, de itt Disc-es változat van csak:
https://www.microsoftstore.com/store/msusa/en_US/pdp/Forza-Horizon-3-for-Xbox-One-and-Windows-10-Download-Code/productID.5061286000/?vid=5069421300
Utoljára szerkesztette: jan5650, 2016.12.14. 14:19:18