Forza Motorsport / Horizon / Apex

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MikX
Komolyan miért is lepődök meg minden egyes alkalommal, mikor itt az sg-n picsog mindenki mindenért. Biztos van mindíg valaki akinek semmi nem jó, vagycsak pont úgy nemjó ahogy van, de ha máshogy lenne, meg az lenne a baj.
Játszik is valaki, vagy csak a hibákat keresi, mibe köthet bele egy kommentben?

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

WinT
Tényleg ilyen bonyolult?
Nekem megvan a DLC... jelzem a játéknak, hogy online szeretnék játszani, erre ő megkérdi, hogy DLC-vel vagy anélkül? Ha azt mondom, hogy DLC-vel, akkor olyanokkal rak össze akiknek megvan, ha nem akkor meg olyanokkal akiknek nincs. Nincs semmi szavazás, nincs semmi megdöglés.
arty
tehát ez ilyen szavazós móka lenne? és ha a simaváltozatosokat leszavazzák, mert többen akarnak havast, akkor azok repülnek?
és mehetnek a következő lobbyba? és ha ott is leszavazzák őket?
biztos remek felhasználói élmény lenne.... hja, dögöljön meg aki nem vett dlct 😉

Forza.

WinT
Nem hiszem, hogy így 2016 végén túl nagy programozói feladat lenne online verseny indításakor megkérdezni az expansion tulajoktól, hogy "Do you wanna play with or without the snow races?"... vagy valami hasonlót.
MikX
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

arty
és hogy oldanád meg a dlcvel nem rendelkezőkkel az együttjátszást? vagy mapváltáskor kivágná a nép felét a játék?

Forza.

rvn
Hello, hogy tudom pcre megvenni a játékot? Nekem elég a cd key is.

Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic

MikX
Nemértem mi a kevés. Mi lenne a jó? Alapjáték méretű térkép plusz 100 autoval?
Én azt látom, hogy kaptunk egy igen élvezetes térképet, új autókat, új versenyeket. És nemmellesleg a fények nagyonjók fotózni, jó a havazás, főleg a vihar, mikor szart sem látni, tetszetős ahogy letapossa az autó a havat, meglátszik, ha sima utcai gumival mész is. Összességében én azt látom, hogy foglalkoztak vele, dolgoztak rajta, nem az alapjátékból vágtak ki egy kis tartalmat, ami semmit nem hoz, csak még el lehet adni.
Lényegében én inkább ezért adtam ki azt a 9 ezret, mintsem valami n+1. multilövölde mapokért.
Nyilván mindenkinek jól esne, ha ingyen jött volna legalább az ultimate tlajoknak, de azt a 4,5ezrest nekem megérte, márcsak mert elővettem és toltam a játékot. Nyomtam eddíg 3 versenyt összvissz benne, meg autoka, fotóka, ilyenek...

WinT
Nekem azzal alapvetően nem is volna bajom, hogy kevés... hanem az, hogy ennyire elszigetelve kezeli az alapjátéktól az új tartalmat. Ha átmész az új területre, percekig tölt, ha visszamész szintén. Nincs ide-oda ugrálás. A multi is... online coop, vagy toljátok a havason, vagy a régi területen, online adventure-t még nem próbáltam de feltételezem ott is, vagy csúszkáltok, vagy poroltok a sivatagban, nincs olyan, hogy havas pálya után egy homokos. 😞
Overburner
Ahogy látom majd ha lesz valami akció megveszem addig ráér ott pihenni a dlc a store polcán.

Origin:SirHedge / Uplay:Sir_Hedge / Xbox Tag: TheStevie

arty
egy codot is letolsz ennyi idő alatt és az duplaár <#idiota>

(amugy egyetértek, a dlc-k MINDIG aránytalanul drágák. én még reális árazással nemigazán találkoztam... reális: 60 USD alapár, amiért TELJES játékot kapok, akkor egy tartalmilag tizedakkora dlc miért nem 6 USD ? és akkor arról már nem is beszélek, hogy nem kellett annyit marketingre, motorra, licenszekre, stb költeni, de oké, azt még benyelném....)

Forza.

MerlinW
Jó, csak kevés. Mármint ennyi pénzért. Még ha megfelezzük a kiegészítő árát is, mert valszeg ugyanekkora lesz a másik is.

[merlinw.org]

Skypack

ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |

Szabi
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

"Nulla tenaci invia est via"

Nem jó?
WinT
Hát... fogalmazzunk úgy, hogy nem ez a kiegészítő hordozza magában a legtöbb értéket amit a pénzünkért kaptunk.
De legalább drága volt...
MerlinW
Store-ban a felső sávban a képedre kattintasz, Downloads and Updates menü, Check for Updates.

[merlinw.org]

Szabi

már jön is lefele :-)
arty
ms... ezek azok akik 20 év bekapják lájv eventen a kékképernyőt 😉

Forza.

Lépjetek játékba és kí írja hogy frissítés elérhető és már tölti is! 😄
Szabi
beam.pro/ForzaMotorsport

tölthető a frissítés pc-n is... átlehet repülni az új területre..... 😞
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2016.12.13. 19:40:38

szabi dobsz egy linket köszi :-)
Szabi
hivatalos lájv sztrímbe nem megy a havas dlc az emberkének 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

jól látom hogy nem látom? :-)
tud valaki valamit?

CserTotoo: nálam ugyan ez !!
Utoljára szerkesztette: Futocsiga84, 2016.12.13. 19:20:57
Hali!
Elvileg megjelent, hol kéne keresnem? Hol lehet elkezdeni tölteni? Áruházban annyit ír, hogy már beszereztem a terméket.
Szabi

Utoljára szerkesztette: SZABl, 2016.12.13. 18:18:56

Gabor77
Várni kell..majd este 7 körül.

Origin: GaborIk_77 uplay: GaborIkHUN

WinT
Jajj, de nehogy le lehessen ám tölteni előre ezt a szerencsétlen expanziót, hogy indulásra már kész legyen.
Mert az olyan jól szokott mindig elsülni mikor egyszerre szabadul rá mindenki általában. <#falbav>
MikX
Az expansion pakk nevéből adodoan több kiegészitő, jelen esetben 2 darab készül a játékhoz, és 8700 forintért megkapod mindkettőt, mondjuk elég szar az ms store, de ez pont le van irva amugy 😊
Ami meg nincs, de féligmeddig megvan erősitve, hogy külön-külön is kaphato lesz, megjelenés után, elvileg, bár akkr sztem legalább 5-6e forintért.

Hali.
Valaki tudna nekem segíteni abban hogyha a havas kieget szeretném megvenni akkor az Expansion Pass kieget kell megvennem ???
Mert nem igazán egyértelmű számomra a dolog és azt írja hogy XBOX, a PC- meg sem említi :-)
Ultimate edition van meg nekem :-) elvileg otthon azt irja ki az expansion pass -re hogy 8700 forint . és akkor az tartalmazza a havas kieget??
Köszi. bocsi az offért.
Szóval akciósan mennyi és utána mennyi lesz az hová van leírva? Ms storeon kívül mert azt most nem látom.
WinT
13-ig akciós, viszont ultimate tulajoknak meg lett hosszabbítva elsejéig az akció ha jól csíptem el az infót.
Csak sima van.
MikX
Nekemis, de én ugyemlékeztem 13-át irt nekem, most már megvan az expansion is, nemtom megnézni 😄

MikX
Annyi ha ultimate-ed van.

Én az elején 2-3 autót kipróbáltam elég furán mentek ekkor eszembe jutott, hogy Ricsi állandóan a Ferrarijával tolta élő adásokon megnéztem melyik az és kipróbáltam. Hát a Ferrari F12 Berlinetta fantasztikus autó lett. Nekem nagyon bejön. Ingyen kaptam egy Aventadort azt viszont képtelen vagyok rendesen az úton tartani. Alacsony 260-280km/h alatti végsebesség kategóriában keresnék viszont egy jól tapadó jól gyorsuló kis kocsit, ha valakinek volt jó tapasztalata esetleg.

Amúgy mennyi a Blizzard mountain akciós ára mert tabletről nem tudok bejutni a storeba rendesen és sehol nem írnak akciós árat.
A 8700ft az vagy az más?
Szabi
holnap este 7kor jön a szokásos időpontban (10 pst)

Hunter of Deer
nálam az akciót 2017.01.01-ig írja. (Ultimatem van)

H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k

Szabi

MikX
14-é től van, holnap jön egy trailer, meg vége lesz az akcios árnak is.

Sziasztok!

Egy kérdés: érdemes fenn maradni éjfélig? 0:01-től lehet tölteni a Blizzard Mountaint? valaki valami infó?
MerlinW
FXX kizárólag AI elleni versenyeknél életképes. Közepes gyorsulás, közepes sebesség, jó féktáv és jó tapadás jellemzi. Enzo kicsit ficánkolós, semmi extra. LaFerrari kellemes autópályázós autó. Retro-ban viszont jó az F50 ami szintén drágább darab, azt talán érdemes megvenni akciósan.

FXX-et egyébként tegnap vettem aukciós házban 1,1 millióért buy out-al. Szóval érdemes vásárlás előtt benézni bótba is😊

[merlinw.org]

Az Enzot nem tudom, nincs meg én LaFerrarit vettem helyette, de az FXX Knál számolj vele, hogy a végsebessége 330 körül véget ér amin még tuninggal se tudsz mit kezdeni, de ahol gyorsulás és kanyar sebesség a lényeg nagyon jó. Ezzel számolj, Nekem annó csalódás volt. 😊
MikX
Hat az enzo utodja a LaFerrari, annak a versenyváltpzata az FXXK, szoval az biztos jobb. Meg az enzo csunyácska is.

Hali.
Érdekelne hogy szerintetek melyik gépet érné megvenni most hogy akciós ?
Ferrari ENZO vagy Ferrari FXX K

Köszöntem.

BF2 PLAYER AAO PLAYER [HAF] THE KING CLAN [HAF]

Panzeradler
Pontosan, ahogy MerlinW írja, van 4 rx-8am különböző "class"-okra, +van egy B-s evom, ezek is csak multi miatt vannak. Hiába van 350+ autó ha nem vonzanak.
MerlinW
Ő azt szereti, azzal játszik, a játék lehetőséget ad rá, ennyi😊 Vannak márkaversenyek, osztályversenyek, kategória versenyek, de semmi sem kötelező, az esetek nagy részében saját szabályok szerint versenyezhetsz. A tuning, finomhangolás az online versenyeknél kap nagyobb szerepet.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.12.11. 02:52:54

[merlinw.org]

MikX
Szingapuribol is annyi most. Amugy nemrég volt feketepéntekesitve, meg lesz is karacsony előtt még sztem, de már akkor mindegy szerintem. 😊

Norbi1990
Megvettem, 14ezer pénz volt US storeból Standard Edition. Sikerült beváltanom Áruházba és most tölti.
Remélem nem fog nyavajogni, hogy nem US-ből használom 😊