Forza Motorsport / Horizon / Apex
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Játszik is valaki, vagy csak a hibákat keresi, mibe köthet bele egy kommentben?
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
Nekem megvan a DLC... jelzem a játéknak, hogy online szeretnék játszani, erre ő megkérdi, hogy DLC-vel vagy anélkül? Ha azt mondom, hogy DLC-vel, akkor olyanokkal rak össze akiknek megvan, ha nem akkor meg olyanokkal akiknek nincs. Nincs semmi szavazás, nincs semmi megdöglés.
és mehetnek a következő lobbyba? és ha ott is leszavazzák őket?
biztos remek felhasználói élmény lenne.... hja, dögöljön meg aki nem vett dlct 😉
Forza.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
Forza.
Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic
Én azt látom, hogy kaptunk egy igen élvezetes térképet, új autókat, új versenyeket. És nemmellesleg a fények nagyonjók fotózni, jó a havazás, főleg a vihar, mikor szart sem látni, tetszetős ahogy letapossa az autó a havat, meglátszik, ha sima utcai gumival mész is. Összességében én azt látom, hogy foglalkoztak vele, dolgoztak rajta, nem az alapjátékból vágtak ki egy kis tartalmat, ami semmit nem hoz, csak még el lehet adni.
Lényegében én inkább ezért adtam ki azt a 9 ezret, mintsem valami n+1. multilövölde mapokért.
Nyilván mindenkinek jól esne, ha ingyen jött volna legalább az ultimate tlajoknak, de azt a 4,5ezrest nekem megérte, márcsak mert elővettem és toltam a játékot. Nyomtam eddíg 3 versenyt összvissz benne, meg autoka, fotóka, ilyenek...
Origin:SirHedge / Uplay:Sir_Hedge / Xbox Tag: TheStevie
(amugy egyetértek, a dlc-k MINDIG aránytalanul drágák. én még reális árazással nemigazán találkoztam... reális: 60 USD alapár, amiért TELJES játékot kapok, akkor egy tartalmilag tizedakkora dlc miért nem 6 USD ? és akkor arról már nem is beszélek, hogy nem kellett annyit marketingre, motorra, licenszekre, stb költeni, de oké, azt még benyelném....)
Forza.
[merlinw.org]

ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |
De legalább drága volt...
[merlinw.org]
tölthető a frissítés pc-n is... átlehet repülni az új területre..... 😞
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2016.12.13. 19:40:38
"Nulla tenaci invia est via"
"Nulla tenaci invia est via"
tud valaki valamit?
CserTotoo: nálam ugyan ez !!
Utoljára szerkesztette: Futocsiga84, 2016.12.13. 19:20:57
Elvileg megjelent, hol kéne keresnem? Hol lehet elkezdeni tölteni? Áruházban annyit ír, hogy már beszereztem a terméket.
Mert az olyan jól szokott mindig elsülni mikor egyszerre szabadul rá mindenki általában. <#falbav>#falbav>
Ami meg nincs, de féligmeddig megvan erősitve, hogy külön-külön is kaphato lesz, megjelenés után, elvileg, bár akkr sztem legalább 5-6e forintért.
Valaki tudna nekem segíteni abban hogyha a havas kieget szeretném megvenni akkor az Expansion Pass kieget kell megvennem ???
Mert nem igazán egyértelmű számomra a dolog és azt írja hogy XBOX, a PC- meg sem említi :-)
Ultimate edition van meg nekem :-) elvileg otthon azt irja ki az expansion pass -re hogy 8700 forint . és akkor az tartalmazza a havas kieget??
Köszi. bocsi az offért.
Amúgy mennyi a Blizzard mountain akciós ára mert tabletről nem tudok bejutni a storeba rendesen és sehol nem írnak akciós árat.
A 8700ft az vagy az más?
H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k
Egy kérdés: érdemes fenn maradni éjfélig? 0:01-től lehet tölteni a Blizzard Mountaint? valaki valami infó?
FXX-et egyébként tegnap vettem aukciós házban 1,1 millióért buy out-al. Szóval érdemes vásárlás előtt benézni bótba is😊
[merlinw.org]
Érdekelne hogy szerintetek melyik gépet érné megvenni most hogy akciós ?
Ferrari ENZO vagy Ferrari FXX K
Köszöntem.
BF2 PLAYER AAO PLAYER [HAF] THE KING CLAN [HAF]
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.12.11. 02:52:54
[merlinw.org]