Forza Motorsport / Horizon / Apex

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

WinT
17.5.2-es Radeon driver előtti verzióknál volt jelen ez a probléma, hogy extrém megnövekedett a töltési idő, meg felzabált minden memóriát. Ha Radeonnal játszol és ennél korábbi drivered van, mindenképpen frissítsd. Nvidia-ról nem tudok nyilatkozni.
Az, hogy random befagy és kivág az asztalra kis idő múlva viszont nekem a Win10 alkotói frissítés óta jött előt. Van, hogy napokig nem, van hogy félóránként, nem tudom mi okozhatja, de előtte fixen nem fordult elő soha.
TBTPumpa
Apex inkább csak egy demó, kevés autóval és pályával. Nem rossz, de kevés - persze ingyen nem is kell sokat várni manapság.
Forza 7 viszont rendkívül tartalmas lesz.

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

grebber
Forza 7 o hol van az.Előbb éljem meg, hogy a FH3-at meg tudjam venni.. 50% milyen kedvesek más cégek ilyenkor ,hogy itt az új rész 80-90%-okat engednek úgy hogy már rég nem 28k a teljes cucc.. Lényegtelen. Minden cég más modon pénzéhes. Amíg várom a képtelen áresőt itt van az ingyenes apex ha akarok játszani .

Next PC upgrade: 2022

TBTPumpa
De várjál. Season Pass egyelőre nincsen bejelentve az FM7-hez, míg a Foruza Horizon 3-nál már a megjelenés előtt tudni lehetett, hogy érkezik 2 nagyobb expansion a játékhoz. Lehetséges, hogy itt is lesz majd, de az is lehet, hogy nem. Akkor viszont az Ultimate kiadás tartalmazni fogja az összes cuccot (28400 Ft). De karácsonykor már valószínűleg 50% kedvezménnyel is behúzható lesz (mint tavaly a Horizon 3, ReCore, Gears of War 4).

Szia rakj vissza régebbi driver-t.Nálam ez megoldotta.Nem tudom Nvidia kártyád van-e,ha igen akkor a 382.05-öst tedd fel,azzal csak ritkán fagy ki.
Radeonnál nem tudom,de próbálj meg régebbit visszatenni.
Utoljára szerkesztette: WinStar, 2017.08.28. 22:39:11

grebber
Én veled (veletek) ellentétben nem az élet alapjának a kötelezően kellő egyből akarom/kell bármi áron dolognak fogom fel a játékot.. Ez egy rossz életveszélyes hobbi. Ha nem játszom hát nem játszom...én nem esek ettől depresszióba főleg nem "szenvedek" tőle....az elmúlt 2 évben elég sok játékkal nem játszottam a vásárlási szokásaim miatt és még mindig élek..nem haltam bele.

"Remélem beírod még pár játék topikjába, hogy neked drága, hátha van olyan aki még nem olvasta 800 alkalommal. "

Pontosan..Ahogy te és mások is beírhatják a szólázszabadság jogán minden topikba ,hogy pre orderbe vagy csak simán 0 day megvettétek. Win-Win szituáció mivel egyikünket se érdekli a másik nyomora <#eljen>

Egyrészt amit idéztél az nem szó, hanem egy mondat (ha már így szóba hoztad, hogy ki mit nem tud).
A leírtak jelentését ugyanolyan pontosan ismerem, mint téged meg az álintelligensnek gondolt beszólásaidat.

Te rinyálsz itt hogy nem fogod ennyiért megvenni,de játszanád. Ezt akkor minek nevezed ha nem szenvedésnek? Ha annyira nem érdekel a játék,
hogy a zsebedbe nyúlj akkor meg mi a fenét nyavalyogsz itt? <#banplz>

Remélem beírod még pár játék topikjába, hogy neked drága, hátha van olyan aki még nem olvasta 800 alkalommal.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

grebber
"Szenvedj csak a saját hülyeséged miatt" Nem ismered a szó jelentését..addig örülj neki.

Én örülök neki, hogy az MS kezében van a játék. Ha igazán játszani akarnál akkor kiadnád érte az árát. Szerencsére ez nem egyhamar lesz olyan árban, amilyenen te szoktál vásárolni, így kimaradsz a Forzázásból (meg is érdemled egyébként). Szép dolog az odafigyelés, de amit te művelsz az a ló másik oldala. Szenvedj csak a saját hülyeséged miatt.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

grebber
Mindössze 41k így ...."hogy soha nem lesz olyan áron" a tézisem 100%-ig helytálló. Sajnálom ,hogy a MS kezében van a game <#rinya>
Utoljára szerkesztette: grebber, 2017.08.28. 20:00:20

bpeti72
sziasztok
Másnál is lefagy a játék verseny közben? Nem tudom mi a bánat lehet de mikor megvettem semmi probléma nem volt és mire betölti a játékot az is legalább 5x annyi ideig tart.

Intel(R) Core(TM) i5-6500 CPU @ 3.20GHz Radeon RX 480 8GB 16GB ram

TBTPumpa
Ultimate + Expansion Pass

grebber
Jó ok tudom ,hogy soha nem lesz olyan áron ,hogy megvegyem....haladjunk...

Miket kéne megvenni ahhoz ,hogy a gamehez minden meglegyen? (Ultimate az nem tartalmaz mindent)

WinT
Nem hiszem, hogy van az országban olyan ember aki nálam jobban gyűlöli az őszt meg a telet, de basszus most az októbert nagyon várom.
TBTPumpa

Köszönöm szépen! Akkor keresek valami autóst azon a környéken! 😉
bulba
Azon a körön belül tudsz egy a játék által megjelölt autóssal találkozni, akit -ha kihívsz egy utcai versenyre és legyőzöd- tudsz "szerződtetni" és a későbbiekben szerez neked pontokat.

60s: drugs sex rock\'n\'roll, 90s: bugs sux plug\'n\'play

Sziasztok! Új vagyok még ebben a játékban. A képen pirossal bekarikázott ikon az mit tud? Mire való? Előre is köszönöm a segítségeteket! Üdv : Peti
TBTPumpa
Szeptember 29-én érkezik a Forza 7 demója (Windows 10 Store + gondolom XBox is). Az Ultimate Edition-t vásárlók ettől a naptól játszhatnak is vele már.

grebber
Még a végén notin is tudom majd csapatni. <#taps>
Hivatalosan támogatott kormányok és kontrollerek listája:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Microsoft Xbox 360 Controller
Microsoft Xbox One Controller
Microsoft Xbox One Elite Controller
Microsoft Xbox One S/X Controller
Sony Dual Shock 4
Fanatec CSR
Fanatec CSR Elite
Fanatec ClubSport V2
Fanatec ClubSport V1
Fanatec CSL
Fanatec ClubSport V2.5
Logitech G29
Logitech Driving Force Pro
Logitech G25
Logitech Driving Force GT
Logitech G27
Logitech MOMO
Logitech G920
Thrustmaster RGT
Thrustmaster T100
Thrustmaster T500 RS
Thrustmaster T300 Ferrari
Thrustmaster T300 Ferrari GTE
Thrustmaster T300 Ferrari Int
Thrustmaster T300 RS
Thrustmaster T300 RS GT
Thrustmaster T150
Thrustmaster T150 Pro
Thrustmaster TS-PC Racer
Thrustmaster TX 458
Thrustmaster TX Leather
Thrustmaster 458 Spider
Thrustmaster TMX
Thrustmaster TMX Pro
Thrustmaster TS-Xbox
Mad Catz Pro

grebber
Forza Motorsport 7 minimum gépigény

A játék minimum követelményei 720p-s felbontáshoz és 30fps-es teljesítményhez íródtak, és a következő hardverfelépítést ajánlják:
Processzor: Core i5-750/AMD FX-6300
RAM: 8GB
Videokártya: Nvidia GT 740 vagy GTX 650/AMD R7 250X
VRAM: 2GB

Forza Motorsport 7 ajánlott gépigény

Az ajánlott hardverigény már 1080-as felbontásra szól, és ez a felépítés, már 60fps-ben lesz képes kipakolni a játék képkockáit:
Processzor: Core i5-4460/AMD FX-8350
Videokártya: GTX 670 vagy GTX 1050Ti/RX560
VRAM: 4GB

Forza Motorsport 7 ultra gépigény

Az ultra minőség 4k-s felbontást és szintén 60fps-t jelöl, ehhez a beállításhoz viszont már jelentősen komolyabb vas fog kelleni:
Processzor: Core i7 6700K/AMD Ryzen 7
RAM: 16GB
Videokártya: GTX 1080/RX Vega 64
VRAM: 8GB

Forza Motorsport 7 notebook gépigény

Végül egy "notebook" gépigény is van, ami szintén 720p és 30fps minőséget ajánl a következő összeállításhoz:
Processzor: Core i5 6200U
Videokártya: Intel HD520
VRAM: -

Köszi a választ.
Köszönöm a választ.
WinT
Ja igen... ez igaz.
kemszi2
ha jól emlékszem egy bizonyos szintet el kellett érni hogy aktiválódjon
WinT
Az Online Adventure nevű opciót keresd a menüben. 😊

Utoljára szerkesztette: WinT, 2017.08.21. 10:16:24
Szia Mindenki!

Meglehet, hogy kicsit naiv lesz a kérdésem. Kéretik nem röhögni. <#boxer> <#nevetes1>
Most kaptam meg XBOX ONE-ra a Forza Horizon 3-at.
Ebben van hagyományos játékosok elleni multi? Lehet én vagyok vak, de nem találtam. Olyasféle hagyományosra gondolok, ahol X játékos nyomatja a versenyt egymás ellen.
Sziasztok... Megint előjött az a probléma nálam hogy egy idő után kifagy a játék és kidob az asztalra... mitől lehet ez? :S Játék mód meg stb.. ki van kapcsolva... jelenleg a legfrissebb nvidia driver van fent.

TBTPumpa
Mert már lejárt az akció, pár napig Store-ban is 14990 Ft volt az Ultimate változat.

Fehercsoki
Nekem is eredeti a windowsom, de sajnos nálam az eredeti árat mutatja😞

Nekem tegnap a win10 store-ban(eredeti német dobozos win10home,magyarosítva) még annyi volt,addig agyaltam,hogy nem vettem meg.Én nem Magyarországon élek.
Utoljára szerkesztette: haflac, 2017.08.16. 10:57:22

&#8222;Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.&#8221; Woody Allen

Fehercsoki
Hol lehet megvenni annyiért?

Skypack

ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |

TBTPumpa

[HUN]FaTaL
DFGT, nincs is a támogatottsági listán. Talán nem hivatalos cucc van valami, de úgy tudom hogy a Motorsport 7-ben már rendesen támogatva lesz.

http://goo.gl/gd6Zi5

arty
melyik kormánnyal nem működik?
rémlik, hogy indulóban voltak gondok régebbi logitechekkel, de nem megjavították...?

amugy vedd meg, nem fogod megbánni 😉

Forza.

Megér 50 eur-t a FH3 Ultimate edition?

&#8222;Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.&#8221; Woody Allen

[HUN]FaTaL
Az nem, de a botrányos kormánytámogatás igen 😄

arty
<#falbav>

a fűszálak hossza nem zavart? szerintem az a másik elbaszás benne, ami miatt nem szabad megvenni!

Forza.

[HUN]FaTaL
Szerintem kicsi hozzá a map. Egy TDU1 méretű mappal nekem is instant buy lett volna még ilyen drágán is, de így inkább kihagytam. Talán majd az FH4.

Szabi
továbbra sincs garázshelyem, úgyhogy sokra nem megyek vele 😄

"Nulla tenaci invia est via"

TBTPumpa
"Out Aug15 for #ForzaHorizon3! Get the #Hoonigan Car Pack FREE when you pre-order the digital version of #Forza7!"

Szabi

Dante73
Azok voltak ám a szép idők!
Utoljára szerkesztette: Dante73, 2017.08.09. 22:30:44

http://www.freetvmaci.info/

Szabi
azért azt még mindig bánom, hogy itt nem jöttek össze olyan jó kis gurulások, mint TDU 1-2-ben.. :-/

próbálkoztam néha hirdetni, de mindig kevesen voltunk, hiába voltunk több mint 100-an az sg-s csoprtoban is, semmi visszajelzés vagy megjelenés.. 😞

TBTPumpa
Már ennyivel is bőven beérném és még hátra van rengeteg autó...
Olyan jó lenne megvenni azt az Ultimate kiadást.

Skypack

ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |

Skypack