Forza Motorsport / Horizon / Apex

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szabi
a Merci és Nissan tetszik, a Porsche borzalmas.. :-/

hangulat, látvány hangok stb ahogy várható volt jó, irányítás veterán beállításokon élvezetes, hogy mennyire reális az passz.. de élvezhető 😄

a G920 gombjait itt se X-nek és A-nak jelzi..... :-(
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2017.09.19. 21:26:49

"Nulla tenaci invia est via"

alma2
marmint elmerulne benne az egyszeri halando, ha nem lenne fixalva 2 korre mind a harom palyan a verseny, fix jarganyokkal, random idojarassal. Ja es ket kor jatek utan, jon a vedd meg, es ez a legjobb jatek a vilagon reklam, amit nem lehet elnyomni.
Az biztos eldobja az ember az allat, ha meglatja az eso utani naplementet, vagy a villamokat. Az esos aszfaltot, ami szepen berantja a jarganyt, ha ramesz.

Ami fontos, hogy itt biza fel kell tolni a kormany progijaban (spring, damper) effekteket,na nem azert, hogy kamu jeleket kuljdon, hanem a szimulatoros fejlesztokkel ellentetben, ok oda teszik a dolgokat ahova valok 😊

Utoljára szerkesztette: alma2, 2017.09.19. 21:22:07

szerintem

Szabi
nem, keress rá az áruházban arra hogy forza demo

Most kajak csak előrendelők játszhatnak a demoval?
alma2
Par kor utan, szamomra van benne potencial, szerencsere nem egy FH3, a kormany parszaz fokot fordul csak (grafika) se a valtom, se a kezifekem nem latja (pedig analognak kezelne a kezifeket) de az elso jatek ami a kormany gombjait ugy ertelmezi, ahogy ra van festve. Nem hiaba xbox one edition. Hirtelen semmitol sem teptem a hajam par aprosagot leszamitva, erdemes melyebben elmerulni benne.

szerintem

blackfire001
Jó nektek, én windowst frissítek miatta. -.-' Igen, még mindig. Pedig 19:01kor kb vigyázban álltam miatta. Agyf#sz
WinT
Én hétkor elindítottam, megvacsoráltam, lefürödtem, megborotválkoztam, mire most ideültem szépen vigyázzba állva várja a startot.
alma2
mar engedi is tolteni, de be is allt nalam a letoltes, sokan raugorhattak
Utoljára szerkesztette: alma2, 2017.09.19. 19:07:26

szerintem

Skypack

ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |

WinT
Azért azt a magyar nyelvet remélem vissza lehet rakni angolra és nem drótozza be a rendszer alapértelmezett nyelvét alá.
3 kocsi lesz 22gb? 😄
TBTPumpa
Meglátjuk, a teljes verzió adatlapján is szerepel a magyar nyelv.

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Szabi
jé, ezek szerint elég jó eladása volta horzának nálunk ? 😄

TBTPumpa
Forza Motorsport 7 Demo Store oldala

Kiadás dátuma
2017. szeptember 19., kedd 19:00:00

Letöltési méret körülbelül
22,51 GB–22,87 GB

Támogatott nyelv
English (United States)
English (United Kingdom)
Español (México)
Nederlands (Nederland)
Čeština (Česká Republika)
Magyar (Magyarország)
...

TBTPumpa
Igen.

blackfire001
PC-re is?
TBTPumpa
Kedd este Forza 7 demó!

WinT
Én a játékban ilyen opciót nem is találok, hogy kormányelfordulás szöge. Thrustmaster control panelján beállítottam ennyire, de így is katasztrófa.
Marad itt a jó öreg kontroller...
arty
1.) elfordulást 270 fokosra állítod a játékban (max 360, nagyon max 540 😄 )
2.) simulation kormányzás OFF -> normal-ra
3.) kettőt, együtt

fm7-ben persze lehet bízni, csak sajnos a tapasztalatok szerint a t10 az ígéreteken túl szarik a kormányosokra 😊
számítsunk a legrosszabbra és akkor legalább pozitívan csalódunk! 😉

Forza.

WinT
Ez tényleg jó, ha ilyen lesz a 7 is akkor megtartjuk.
(Csak majd nem lázasan kell tolni, hogy lássam is merre nézek arccal... <#confused>)
WinT
Tényleg Apex... fel is rakom este, kipróbálom.
Szabi
G920-al is ugyanez a tapasztalat, gyakorlatilag kormánnyal használhatatlan

Apex viszont meglepően jó, szóval Forza 7-nél azért még látok némi reményt, egy hét múlva kiderül 😄

WinT
Lassan ugyan már okafogyott lesz, de azért megkérdezném azokat akik kormánnyal játsszák a Horizon 3-at, milyen beállításokat használnak? Hétvégén vásároltam egy Thrustmaster T150-et, és Asettoban, Project Carsban, F1 2016-ban, Dirt 4-ben, mindenhol tök jól elvagyok vele, de a Forzában egyszerűen nem tudom megszelidíteni az autót. Leggyengébb erősségű AI-val, bekapcsolt segítségekkel is vért izzadok, hogy úton tartsam az autót, nemhogy versenyképes legyek, egy-egy gázadásra vagy intenzívebb komránymozdulatra azonnal körhinta lesz az autóból, és nem értem miért.
Tanácsokat szívesen fogadok...
Még nincs preload. Talán 25.-én indul, ha jól rémlik.
arty
szingapúre se rosszabb sokkal és ezt előre nem lehetett tudni... (már hogy beszakad a dolcsi)

de persze örülök nagyon, csak még az fm6/fh3 sincs rendesen "kiélvezve" ...

Forza.

TBTPumpa
Teljesen jó ár, sajnálom, hogy lemaradtam róla... 😞

arty
fm6 kezelte, azóta csak bővült a támogatott hw köre ...

---

az egykori szemfüles amazon vásárlók ma megkapták a kulcsokat (fm7ultimate 80$), 20700ért nem volt ANNYIRA rossz vétel 😊

Forza.

blackfire001
Én a demóig meg nem mozdulok, de még a hype vonatra sem szállok fel! 😄
Driving Force GT-m van.
Minden ott dől el, hogy mennyire fog majd tetszeni az a pár kör.. 😄 Ha nagyon, akkor majd jobban utána olvasok a játéknak, az utolsó a Forza 4 volt nekem, az nagyon tetszett. Az APEX-el is játszottam de azt nem sorolnám ide, a Forza Horizon 3 meg bár kedvenc autós játékom azért egyértelmű hogy abban nincs realitás hogy szuper ültetett autókkal száguldozok sárban homokban füvön mindenhol.. 😄
TBTPumpa
Amazon kiküldte a kódokat és elvileg már preload is van (Forza Motorsport 7 Ultimate Edition esetén)!
Amazonról: "Get a download code instantly! PRE-LOAD: Download the game now. Game will be playable on 9/28/17 at 9pm Pacific Time."

Sziasztok!
Bocs, lehet, hogy már volt, kap a forza 7 pc-n H váltó támogatás (TH8A)?

Köszi!
TBTPumpa
Szingapúri storeban 21.000Ft a Forza Motorsport 7 Ultimate kiadása.

TBTPumpa
Bannernak? <#hehe>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: SZABl, 2017.09.10. 15:19:10

Szabi
gondoltam letöltőm újra, megnézem mit tud az Apex most így nemsokkal a FM7 megjelenése előtt és egy fizetős dlc kiadása után..

i5 3570, 8gb ddr3 ram, gtx960 4gb

oké, nem egy mai darab már a procim, de azért na.. 😄

illetve ha már van egy kifejezetten az MS-nek készített, közel 130ezres kormányom, jó lenne ha sikerülne azt kiírnia amit a kormányon látok, pl. A,B, X,Y, LSB,RSB és nem nekem kéne megtanulnom hogy pl. a button 6 a baloldali pillangóváltó.. :-/

Utoljára szerkesztette: SZABl, 2017.09.10. 14:14:37

TBTPumpa

Szeptember 25-től osztják ki a kódokat (a kulcsos oldalak) és ekkor indul a Pre-load is.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2017.09.10. 09:10:23

TBTPumpa
Szia!

Ez a megoldás?
Még olcsóbban is jönnél ki, mintha Store-ból vennéd. 25 000 Ft körül van az Ultimate.

MikX
Vagy veszel máshonnan ms feltöltőkodot, es azzal veszed.

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

Skypack

ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |

A nap hírei (számomra)! Bearanyozódott a Forza 7! Szeptember 19.-én pedig megjelenik a demo pc-re és box-ra is! Kissé várós...
Skypack
Ritkán vásárolok onnan, de még sose volt gond. Majd szerintem egy haverral megvetetem, akinek van ilyen kártyája, de akkor is vicc.

grebber
Amazonon miért nem kamu reged van? 187 ezerszer vásárolt már onnan magyar ember kb 100%-os sikerességi a ráta...Fake amcsi cím kell....

Next PC upgrade: 2022

Skypack
Na ez kész, előrendelném a 7es Ultimatet, de microsoft storen nem tudtam hozzá rendelni a kártyámat mert csak MasterCard, Visa és American Express jó, nekem meg Maestro van. Mondom jó, akkor előrendelném amazonon, mert kódot ott is árulnak, erre közli hogy magyarországról nem teljesíthető a kérés távolsági okok miatt, hát basszus egy kódról van szó. <#idiota> A paypal szintén nem elérhető a storen mert, hogy magyar vagyok <#banplz> Ha valaki tud más oldalt ahol nem a dobozos Xbox One-s verziót lehet előrendelni, szóljon.

grebber

WinT
Igen, ezzel én is pontosan így vagyok. Azért vagyok hajlandó kiadni a magas árat érte, mert tudom, hogy még jövő ilyenkor is szívesen játszani fogok vele. 30-40 ezreket mondjuk nem, de az alapért a 20-ast minden további nélkül.
MikX
volt már akciós pc store-on mindenféle gold nélkül egyébként.
Lehet vicc, de én pl megvettem expansionnel az ultimate-et, mondjuk a blizzard megjelenése előtt, mert még olcsóbb volt, 35 körüli árra emlékszem. De pont teszek rá, mert a mai napig tolom, amit nem mondhatok el az utóbbi időkben egyetlenegy címről, autósról sem. Minden játék nálam egy végigjátszás, max 20-30-40 óra, és del. ahoz képest meg nem is sok.

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

arty
a store-al az a gond, hogy az MS játékai csak arany tagsággal szoktak akcióba kerülni... olyat meg pécésként ki az a hülye aki fenntartana? (csak az akciók miatt)

sakkmatt.

és egyébként az fh3 41 ezres ára egy kib*szott vicc.
ahogyan az is, amikor egy ULTIMATE kiadás után még expansion passokra kell fizetned....

Forza.

grebber
"mennyi lenne az ára" Sehol nem kérdeztem ilyet (szerintem) Azt kérdeztem mi kell hozzá ,hogy teljes legyen ,mert haver mondta neki ultimate van (xbox one-on) és nincs benne minden.

Hány éve beszélgetünk többen eredeti topikban? 8 kb. Azért az, hogy nem ismerlek erős túlzás.

Akkor meg minek jössz be ide és kérdezed meg mennyi lenne az ára, ha úgyse veszed meg (én ezzel tökéletesen tisztában vagyok egyébként)????

2000-ért FH3....Soha se fogsz te ezzel játszani. :-)

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

grebber
"Ennél azért már többet tudok rólad"

Rohadt mod nem ismersz...Mondtam már neked is és kb a neten minden ilyen embernek mint te,hogy nyugodtan küldök képet amin ott a nevem jól láthatóan és a bankkártyám kivonatát... Ezek nálam ELVEK... Ha 3 trilliárdom lenni akkor sem venném meg... remélem így már leeasik ,mert többször nem akarom elmondani...
"És nem adok ki 7 perces indieszarokért egy forintot se" - én sem mivel nekem minden ingyen van mert galával ingyenre hozom ki...De ezt is 456 milliárdszor mondtam már...
Ha többet tudnál rólam ,hogy én inkább csak gyűjtőm a gameket mintsem játszom őket...

A FH3 megvétele egy percig sem rajtam múlik hanem a MS-on mikor viszi le a komplett szettet 2000 körülre<#idiota>
Utoljára szerkesztette: grebber, 2017.08.29. 17:26:41

És még te nem szendvedsz....XD FH3 miatt is rinyálsz, hogy drága, akkor csak az is érdekel. Vagy kóros begyűjtési kényszered van, hogy azt is a könyvtáradban akarod tudni amivel nem játszol? Na ne röhögtess már. Ennél azért már többet tudok rólad.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Mellélőttél, mert én egy nagyon türelmes ember vagyok és nem veszek meg mindent azonnal. És nem adok ki 7 perces indieszarokért egy forintot se és még sorolhatnám.

Tudod nagyon jól, hogy nem fogod ennyiért megvenni, mégis bejössz ide megkérdezni mennyi lenne. Számomra ez szenvedésnek tűnik.

Szólásszabadság van. Pont ezért kérhetünk arra, hogy mellőzd a beírását annak, mit mennyiért nem veszel meg. UNALMAS!!! Fogd már fel! De te persze ezt magasról leszarod, mert te bloggolni jársz SG-re nem pedig beszélgetni.