Forza Motorsport / Horizon / Apex
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hangulat, látvány hangok stb ahogy várható volt jó, irányítás veterán beállításokon élvezetes, hogy mennyire reális az passz.. de élvezhető 😄
a G920 gombjait itt se X-nek és A-nak jelzi..... :-(
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2017.09.19. 21:26:49
"Nulla tenaci invia est via"
Az biztos eldobja az ember az allat, ha meglatja az eso utani naplementet, vagy a villamokat. Az esos aszfaltot, ami szepen berantja a jarganyt, ha ramesz.
Ami fontos, hogy itt biza fel kell tolni a kormany progijaban (spring, damper) effekteket,na nem azert, hogy kamu jeleket kuljdon, hanem a szimulatoros fejlesztokkel ellentetben, ok oda teszik a dolgokat ahova valok 😊
Utoljára szerkesztette: alma2, 2017.09.19. 21:22:07
szerintem
szerintem
Utoljára szerkesztette: alma2, 2017.09.19. 19:07:26
szerintem
ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Kiadás dátuma
2017. szeptember 19., kedd 19:00:00
Letöltési méret körülbelül
22,51 GB–22,87 GB
Támogatott nyelv
English (United States)
English (United Kingdom)
Español (México)
Nederlands (Nederland)
Čeština (Česká Republika)
Magyar (Magyarország)
...
Marad itt a jó öreg kontroller...
2.) simulation kormányzás OFF -> normal-ra
3.) kettőt, együtt
fm7-ben persze lehet bízni, csak sajnos a tapasztalatok szerint a t10 az ígéreteken túl szarik a kormányosokra 😊
számítsunk a legrosszabbra és akkor legalább pozitívan csalódunk! 😉
Forza.
(Csak majd nem lázasan kell tolni, hogy lássam is merre nézek arccal... <#confused>#confused>)
Apex viszont meglepően jó, szóval Forza 7-nél azért még látok némi reményt, egy hét múlva kiderül 😄
Tanácsokat szívesen fogadok...
de persze örülök nagyon, csak még az fm6/fh3 sincs rendesen "kiélvezve" ...
Forza.
---
az egykori szemfüles amazon vásárlók ma megkapták a kulcsokat (fm7ultimate 80$), 20700ért nem volt ANNYIRA rossz vétel 😊
Forza.
Driving Force GT-m van.
Minden ott dől el, hogy mennyire fog majd tetszeni az a pár kör.. 😄 Ha nagyon, akkor majd jobban utána olvasok a játéknak, az utolsó a Forza 4 volt nekem, az nagyon tetszett. Az APEX-el is játszottam de azt nem sorolnám ide, a Forza Horizon 3 meg bár kedvenc autós játékom azért egyértelmű hogy abban nincs realitás hogy szuper ültetett autókkal száguldozok sárban homokban füvön mindenhol.. 😄
Amazonról: "Get a download code instantly! PRE-LOAD: Download the game now. Game will be playable on 9/28/17 at 9pm Pacific Time."
Bocs, lehet, hogy már volt, kap a forza 7 pc-n H váltó támogatás (TH8A)?
Köszi!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: SZABl, 2017.09.10. 15:19:10
i5 3570, 8gb ddr3 ram, gtx960 4gb
oké, nem egy mai darab már a procim, de azért na.. 😄
illetve ha már van egy kifejezetten az MS-nek készített, közel 130ezres kormányom, jó lenne ha sikerülne azt kiírnia amit a kormányon látok, pl. A,B, X,Y, LSB,RSB és nem nekem kéne megtanulnom hogy pl. a button 6 a baloldali pillangóváltó.. :-/
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2017.09.10. 14:14:37
Szeptember 25-től osztják ki a kódokat (a kulcsos oldalak) és ekkor indul a Pre-load is.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2017.09.10. 09:10:23
Ez a megoldás?
Még olcsóbban is jönnél ki, mintha Store-ból vennéd. 25 000 Ft körül van az Ultimate.
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |
Next PC upgrade: 2022
Lehet vicc, de én pl megvettem expansionnel az ultimate-et, mondjuk a blizzard megjelenése előtt, mert még olcsóbb volt, 35 körüli árra emlékszem. De pont teszek rá, mert a mai napig tolom, amit nem mondhatok el az utóbbi időkben egyetlenegy címről, autósról sem. Minden játék nálam egy végigjátszás, max 20-30-40 óra, és del. ahoz képest meg nem is sok.
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
sakkmatt.
és egyébként az fh3 41 ezres ára egy kib*szott vicc.
ahogyan az is, amikor egy ULTIMATE kiadás után még expansion passokra kell fizetned....
Forza.
Akkor meg minek jössz be ide és kérdezed meg mennyi lenne az ára, ha úgyse veszed meg (én ezzel tökéletesen tisztában vagyok egyébként)????
2000-ért FH3....Soha se fogsz te ezzel játszani. :-)
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Rohadt mod nem ismersz...Mondtam már neked is és kb a neten minden ilyen embernek mint te,hogy nyugodtan küldök képet amin ott a nevem jól láthatóan és a bankkártyám kivonatát... Ezek nálam ELVEK... Ha 3 trilliárdom lenni akkor sem venném meg... remélem így már leeasik ,mert többször nem akarom elmondani...
"És nem adok ki 7 perces indieszarokért egy forintot se" - én sem mivel nekem minden ingyen van mert galával ingyenre hozom ki...De ezt is 456 milliárdszor mondtam már...
Ha többet tudnál rólam ,hogy én inkább csak gyűjtőm a gameket mintsem játszom őket...
A FH3 megvétele egy percig sem rajtam múlik hanem a MS-on mikor viszi le a komplett szettet 2000 körülre<#idiota>#idiota>
Utoljára szerkesztette: grebber, 2017.08.29. 17:26:41
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Tudod nagyon jól, hogy nem fogod ennyiért megvenni, mégis bejössz ide megkérdezni mennyi lenne. Számomra ez szenvedésnek tűnik.
Szólásszabadság van. Pont ezért kérhetünk arra, hogy mellőzd a beírását annak, mit mennyiért nem veszel meg. UNALMAS!!! Fogd már fel! De te persze ezt magasról leszarod, mert te bloggolni jársz SG-re nem pedig beszélgetni.