Forza Motorsport / Horizon / Apex
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Next PC upgrade: 2022
i5 6600K, MSI GTX 1070 8gb gaming X, 2x8gb 3200mhz/cl15, Logitech G27
i5 6600K, MSI GTX 1070 8gb gaming X, 2x8gb 3200mhz/cl15, Logitech G27
Ha egy alsóbb kategóriás verdát feltuningolsz felsőbb osztályba (pl. D-st, A-ba), akkor az az eredetileg oda besorolt autóknál olyan szinten gyorsabb lesz, hogy az már csalás kategória. Igaz, hogy irányítani nagyon nehéz őket, általában egy kanyargósabb pályán megverhetőek, de ha van pár hosszabb egyenes akkor esélytelen vagy.
Nem értem, hogy ezt a készítők miért nem látják és tesznek ellene... rettentően el tudja venni az ember kedvét az egésztől. 😞
Utoljára szerkesztette: WinT, 2018.02.18. 10:14:18
Forza.
PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka
My Life for Freedom!
Én csak úgy tudom elindítani, ha játék előtt a storeból elkezdek leszedni valami ingyenes appot. Megállítom, és utána már indul a Forza. Viszont nem csak ennél de a GOW4-nél is így van. Nem rég kezdődött nekem ez a gond.
Utoljára szerkesztette: iWOLF, 2018.01.18. 17:02:58
My Life for Freedom!
ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |
de felesleges vita ez, pont a forza topikban, ami kontrollerrel a legjobbak közt van... (én spec kormánnyal megyek az immerzió miatt, de én az nfs-t is azzal tolom, meg a daytonát is... outrun az épp kérdéses, az eléggé rángatós, nem jön annyira be még a 270 fokossal se)
Forza.
Ma viszont elsődlegesen gamepadra szabnak mindent. Még az árkádosabb címeket is inkább gamepaddal tolnám... Az, hogy kontrollerrel béna vagy, kamu, csak hangoztatod, szinte önigazolásnak használod, amiért nem azzal tolod, nem vettél gamepadot, vagy akármi.
Még jó, hogy nem azt mondod, hogy billel precízebben lehet menni egy HC szimmel, mint kormánnyal... A következő lépcsőfok ez lenne...
ami meg azért nem jön kontival, mert "utálod, nemérdekel" ... hiszti! 😄
szokd meg, tanuld meg!
Forza.
Utoljára szerkesztette: grebber, 2018.01.07. 22:21:02
FPS-nél még megérteném, ahogy mondtam.
Én azt is kontrollerrel tolom, de tudom hogy nem jobb, csak nem adok a kanapé+tv+kontroller kényelméből, és nem görnyedek asztal előtt miatta, de nem is állítom, hogy kényelmesebb vagy jobb kontrollerrel egy fps.
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
Írtam már toltam autós cuccokat mert van xbox 360-am és ps3-am is minden forzával és minden más autóssal amik megjelentek rá valaha ,de nekem nem áll kézre. Bill az fasza azzal elvagyok és nekem jobb/megfelelőbb bármivel címkézheted a tényen nem változtat.
Nem mellesleg valamit benéztél. Leírom a saját véleményen ,nem osztok semmiféle észt..
Utoljára szerkesztette: grebber, 2018.01.07. 21:11:49
De tökmindegy, én attól még ugyanúgy mindent 55 colon xone kontrollerrel kényelemben kanapéról tolok tv-n, csak mert nem ignorálom a kényelmesebb jobb megoldásokat. Képtelen is lennék már a régi monitor előtt görnyedést elviselni billegérrel akár 3mp-re is.
De ha neked megfelel, akkor hajrá. Csak ne bullshitelj azzal, hogy JOBB, mert nem az, csak ahogy írtad MEGFELELŐ NEKED.
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
De nekem nem... Azért játszom a játékokkal, mert szeretek játszani. És jé élvezem őket billentyűzet + egér kombóval.
Utoljára szerkesztette: grebber, 2018.01.07. 20:39:51
és nyilván a gamepad is ad(hajt) egyfajta élvezetet. a wsad viszont csak kényszermegoldás, élvezeti értéke 0.
Forza.
Innentől te magyarázhatsz nekem többmilliós sportülésből többmilliós kormánnyal váltoval mindennel együtt pont leszarom mert nekem nem kell nem érdekel.
Engem nem érdekel ,hogy más mekkora raj kormánnyal meg konrollerrel. PC-m egyetlen egyszer látott konrollert amikor még a leges legelején pc-re bill egér támogatás nélkül jött ki a Resi 4...
Te vagy az amőba ,mert te meg képtelen vagy feldolgozni, hogy másnak a billentyűzetes első hely is jó 😊
Utoljára szerkesztette: grebber, 2018.01.07. 18:58:37
én is billel és egérrel kezdtem, de nem okozott nehézséget elfogadni, hogy ezek word-excelre jók igazán...
Forza.
A legtöbb normális játékban magadra lehet szabni a kormányzás és gáz fék(sőt még a kuplung) érzékenységét is billentyűzet esetén is. Az lehet hogy nem tudsz egyből 100%-os gázt adni, csak pár tized/század másodperc alatt, de ha elveszed akkor sem ugrik le az érték 0%-ra. Ugyanez a kanyarodásra is megoldható, és hiába "nyomogatod" a jobbra billentyűt az nem fogja rángatni a kocsit hanem szépen ívben tudsz fordulni. Persze nem minden gameben lehet ilyen jól kalibrálni a dolgokat, főleg a kanyarodást, ilyenkor ha van rá mód akkor az egér kormányzás is jó lehet, ha viszonylag normálisan le van programozva(LFS, AC), csak 10-15 percet volt kezembe kontroller eddig, (valamelyik régebbi forzát próbálgattam egy kis ideig), de valahogy az a kis utat bejáró karocska számomra nem tudta helyettesíteni sem az egeret. De még bill-t sem igazán annyira kiváncsi lettem volna hogy a fura kontroller helyett ha rá lehetne dugni egy bill-t hogy tudnék vele kanyarodni....
A wasd ugyanúgy szar mint a nyilak, mert nem tudnak az újjaid/kezed normálisan mozogni. A-Y-,-. kombóval tolok minden autós gamet amióta először láttam ezt a Grand Prix2-ben (még a 90-es évek végén), és wasd és nyilakhoz képest jóval finomabban tudod így vezérelni a billentyűzetet, arról már nem is beszélve, hogy még az S-X a fel le váltáshoz Space a kézifékhez és a C a kuplunghoz is igencsak kézre áll. 😉
Hidd el engem nem érdekel a finom gáz, nem érdekel a speciális ív... Ha első vagyok hova szenvedjek a kontrolerrel?
Rühellem a multit minden létező játéknál így nem kell félnem hogy a Schumacherek elvernek kormánnyal így ez a para sem érdekel.
Ezt a kényelem dolgot meg soha nem értettem. Én amikor konzollal játszom ugyanugy vagyok mint amikor pc-vel max annyi hogy egyik a monitor előtt a másik a tv előtt zajlik...
Utoljára szerkesztette: grebber, 2018.01.07. 11:52:16
Hogy adsz finoman gázt, hogyan kanyarodsz pontosan íven wasd-al? nemár. Ez csak valami csakazértis ok miatt érzed jónak, nem racionális érvek mentén.
Még egy fps játékot megértek az egér precizitása miatt, meg egy stratégiát...
Ha valaki akkor én billentyűzeten nőttem fel, de van kontroller is meg kormány is. Kontroller sokkal kényelmesebb rengeteg cucchoz, a kormány meg egy komoly autós játékhoz rengeteget hozzá tud adni. Mondjuk a Horizon 3-hoz éppen nem, az katasztrófa vele.
Én pl autosnál felettébb rühellem nekem a bill jobban fekszik. (toltam pár autos cuccot xboxon és ps3on)
Utoljára szerkesztette: grebber, 2018.01.06. 14:09:16
Kormány meg macera, elővenni, elrakni...
Kontrollerrel meg elvagyok, nem olyan nagyon hc szim ez ahoz.
sietni, már csak fél napig él az akcio!
Forza.
ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |
standard: 700 autó
ultimate: 742 autó (700 alapból, 6x7 pedig folyamatosan jön hozzá) + VIP titulus, amivel dupla pénzt kapsz egy versenyért
_szerintem_ nem éri meg az áltimét, mert aránytalan feláras az a pár plusz autó és a "cheat-pénz" 😉
(nekem az van, mert xboxon nyomom és ott családi hómolás miatt féláras volt és elég megszállott a hómtesóm)
én inkább eltenném a difit és a majd feltehetően megjelenő komolyabb dlc-kre verném el (fm6-hoz jött porsche pakk és nascar pakk... uj karrier, kocsik, pályák, tematika, stb)
Utoljára szerkesztette: arty, 2017.12.08. 19:16:25
Forza.
Köszi