3373
-
#2650 biztos "jópofa" lenne... és esetleg a fizetőkapunál meg is vehetnéd a kieget ;)))
meg a híd túloldaláról mutogathatnának a déelcések
meg elvesztenéd a head2headet, amikor az AI átmenne a hídon
egyik hídon én tudnék átmenni, másikon a haver, harmadikon egyik online játszópajti SE ....
stb
dirt3-ban is mennyire szerettem, ahogy a POFÁMBA tolta a játék, hogy <EZ EGY DLC HELYE> ;)
Utoljára szerkesztette: arty, 2018.09.24. 22:41:24 -
#2649 Például lehet egy hidat állítani oda, ami átvezet az új térképre, és a bejáratnál van egy "fizetős kapu", ami ellenőrzi a jogosultságot. Átenged, ha megvan a matricád. -
#2648 +1 -
#2647 ha nem így lenne megcsinálva, hogy játszana együtt a dlc tulaj és a nem dlc tulaj? egyik átmenne egy láthatatlan falon, másik ott széjjeltörne? ;) -
#2646 És most, hogy baszkuráltam ezt a szarrakást, most már nem indul el se a Motorsport 7, se a Horizon 3... bevillan a kezdőképernyő és azonnal ki is lép. Tegnap este még gond nélkül gurultam a Motorsportban. A kurva anyját mostmár az MS-nek a szarrakás rendszerével egyetemben. -
#2645 Megpróbáltam én is, de semmi nem változott... a store szerint most 16,7 gigánál tart a letöltés, ha elindítom pár száz megát letölt, majd visszaesik a sebesség szépen lassan nulláig és jön az egész rendszer megzuhanása. Csak az újraindítás segít utána... rohadjak meg ha értem. -
#2644 nekem nem akart párnapja működni,be se töltött a store,csak kék képernyő. Resetelni kellett a programot,utána rendben működött -
peti79 #2643 Nálam minden rendben volt tegnap délután. Win újratelepítés miatt letöltöttem újra a FM7-et, semmi problémát nem tapasztaltam. Annyi volt csupán, hogy a megvett FH4 ultimatet csak harmadikra engedte kifizetni a winstore, előtte kétszer kidobott. De a letöltés már rendben ment. -
#2642 Nálatok megy rendesen a Windows Store? State of Decay 2-őt próbálom letöltetni két napja, de az hagyján, hogy állandóan megáll a letöltés, de mellette még olyan szinten megfogja a gépet (egy i5-8600-at 16 Gb rammal), hogy egyszerűen használhatatlan mellette bármi másra.
Bele se merek gondolni mi lesz majd ha a Forzát kell letöltenem... bármi praktika esetleg amit bevethető? -
#2641 Én biztosan. -
#2640 Az azért elég paraszt lenne ha a régi autókat úgy kapnánk vissza. -
#2639 valamit hagyni kell a félévig heti 2 autós frissítésekhez is .. :DD -
#2638 Ez tényleg a fullos lista lenne? Nem létezik!
Elég kevésnek tűnik.... mármint néhány autót hiányolok az FH3-hoz képest.
-
#2637 Kíváncsiság jelleggel. Ki fog 28.-án kezdeni?
Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2018.09.23. 21:00:36 -
#2636 lent van a játék,már csak a 28-át kell kivárni :)
Én kiagytam a demót -
#2635 emlékeim szerint a rally gumi blizzardra váltva szöges gumi lett :D -
#2634 Nagyszerű... már most utálom. :) -
#2633 Úgy rémlik amennyire streamekben néztem nem dob rajta akkorát, de kell gumit cserélni. Vagyis nyilván ajánlott. -
#2632 Jajj ilyen téli gumis baszakodás remélem nem lesz. Blizzard Mountaint is azért gyűlöltem a 3. résznél mert ha volt egy verdám ami pl. be volt szépen tuningolva A600-as szintre, rögtön átbaszta S akárhányba ha ráraktam a téli gumit. Aztán ha meg visszament az ember a melegbe akkor még külön vissza is kellett rakni a normált.
Inkább nem is mentem már a havasokba a végén... vagy szenvedtem a nyári gumikkal.
Utoljára szerkesztette: WinT, 2018.09.23. 09:56:30 -
stalker001 #2631 Videóba a készítők azt mondták, hogy hetente lesz évszak váltás.
De akik már játszanak vele én azt látom hogy egyiknél a verseny miatt hó van a másiknál még csak tavasz....
Most akkor ez hogy lesz? csinálod a verseny hóba kilépsz online-ba azt nyár lesz hirtelen te meg maradsz téli gumival ? vagy mi? :D nem tudom elképzelni ezt most így... -
#2630 mert szokás szerint a sztrímerek megint megkapták 2 héttel korábban.. -
#2629 Ő miért tud már játszani? Nem vettem elég drága szart? -
#2628 szpojler alert
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#2627 Ha valakit mégis érdekeln egy Discord ahol azonnal lehet kommunikálni nem úgy mind SG-n és úgy egyáltalán rendesen működik is nem úgy mint az Xbox app.
https://discord.gg/xrWh6QU
Számomra az Xbox appos szarakodás már az FH3 nál is sok volt.
UI: Majd rájövök hogy működik. -
#2626 Én jönnék... 10-20 perce próbálok rádírni, de az xbox app ugyan olyan szar mint volt. Discord PLS!!! -
#2625 most hogy közeledik a H4, talán érdemes lenne még néhány találkozót szervezni H3-ban, utána gondolom úgyis megy a süllyesztőbe a játék.. :D
lenne rá jelentkező ? kinek lenne jó ma este ? holnap délután/este ?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: Szabi, 2018.09.22. 23:19:04 -
#2624 -
Gibor #2623 Katasztrófa hogy így csinálják meg.... Horizon 3-hoz ezért nem vettem meg egyik kiegészítőt sem. -
#2622 lesz egy helyszín, ahonnan "el tudsz teleportálni" egy új, kicsit térképre (kiegészítő), ahol szintén vannak mindenféle eventek/activityk/karrier
eddigi horizonokban legalábbis így volt
tehát nem a főtérkép egészül(t) ki
Utoljára szerkesztette: arty, 2018.09.21. 09:29:41 -
#2621 Már előre láthatóan van 2 pálya kiegészítő. Azt hogy kell elképzelni? Kiegészíti az alapot vagy új lesz? -
#2620 Igen, Anglia... Nem lehetett a ziccert kihagyni. -
#2619 régi probléma a forza szériánál, szerencsére az FM7 óta van ezt kiküszöbölő/problémát megkerülő nézet - amikor kicsit "közelebb" ülsz a szélvédőhöz és a kormány már nem látszik, így nem zavaró, jobban kilátsz, stb
persze nem a konkrét problémádra megoldás, arra nincs :(
-
#2618 -
haflac #2617 Microsoft store,ez nem is kérdés. -
#2616 Hol érdemes megvenni a Horizon 4-et, illetve hol a legolcsóbb? (olyan megoldás nem érdekel, amiért bannolhatnak, pl. régió változtatás) -
#2615 Nem hinném. Majd a megjelenés napján küldik. Tavaly a Motorsport 7-nél, tavalyelőtt meg a Horizon 3-nál is így volt. -
peti79 #2614 Te innen vetted? Már ők is küldik a kulcsot, működik a preload? -
#2613 Egész jól eltalálták a brites témát....
Külön kedvencem, és nagyon sokat hozzátesz a demó élményhez hogy az angliában tervezett és népautónak számító Focus RS demó autó ebben az eredeti környezetében balkormányos. GG!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Emmeg szép :D
Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2018.09.18. 11:22:47 -
#2612 A crossplatform eszembe se jutott....
Csak azért gondoltam mert linkelhető a microsoft acc. -
#2611 8% kedvezménnyel már lehet, hogy valakinek átüti a tűréshatárt :) (ugyanitt az alapváltozat 22% kedvezménnyel van, az azért jelentősebb)