Forza Motorsport / Horizon / Apex
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
Hol találok leírás, hogy a 3 verzió közül ( standard, deluxe, ultimate) melyik miben más (több) a másiknál?
Most, hogy akciós, érdemes megvenni az ultimate editiont, vagy a gyereknek játszani a standard is megteszi?
Tegnap fater megvette a Standard kiadást (Horizon3) az akció miatt, viszont az elején ahol az első drivatarnak kellene lennie a sárga körben sehol sincs.
Pedig már kereste minden fele, volt hogy csak állt a nagy kereszteződésben, de akkor sem találkozott. már vagy 1 órát elszarakodott vele és semmi. Mi lehet a probléma, valaki találkozott már ilyen problémával?
Esetleg az elehet gond, hogy nem mennek a szerverek?
Én még az elején megvettem az Ultimatet, de ilyennel nem találkoztam (mondjuk már rég nem játszottam).
H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k
Utoljára szerkesztette: grebber, 2017.11.23. 20:57:44
Next PC upgrade: 2022
ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |
Nem számít, hogy full amatőr vagy full profi szintre állítod az AI-t, őrá akkor is teljesen más fizikai modell hat mint a te autódra. És az esetek 99%-ában te húzod a rövidebbet.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Az miért van hogy free play-be tudok bérelni pl porsche 356A modelt, Karrier módba meg nem tudok venni mert nincs a listán... ez wtf 😄
én 5x ujraindítás után általában le szoktam venni az AI-t... (mármint ha képtelen vagyok utolérni az első 1-2 autót - nem akkor, ha nem tudok átvergődni a kezdeti tömegen, az egy másik probléma 😉 )
Forza.
Minden versenyt én is vagy 5x indítok újra, mert ha az elejét túlélem a nagy lökdösődésben, már oké, az első 4-5 autoval egyesével óvatosan el lehet bánni, de akkoris fos. kilök, leszorít, tudomást sem vesz róla, hogy ott vagy. Ha meg bemegyek elé, és lefékezek, akkor ő is, és gurulunk együtt, egy vicc.
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
mikor is jött az apex? na, azóta képtelenek NORMÁLIS kormánytámogatásra pécén.
nem mintha konzolon bugmentes lett volna, de ez új mélypont.
befejezem az fm6 karrierem, addig hátha jön pár pecs.... (1 jött)
Forza.
Billel se rossz a game, de így egy fokkal jobb is SC-vel.
Daermon. Kétlem, de megnezem ha hazaerek es nem felejtem el.
Az autó felhozatal parádés igazából jó pár autót szívesen láttam volna a H3-ban is,az AI-val én elvagyok,az irányítás teljesen jó kontrollerrel is(csak az automata váltó van bekapcsolva mint vezetési segéd), bár elvileg jövő héten kipróbálhatom kormánnyal is.
Ami nem tetszik azok a hosszú töltési idők,nem tudom ez másnál mennyire jelentkezik?

Remekül fut 4Kban, az alap gamepados (ds4) beállitas haaznalható, tetszik, hogy pénzt kell gyüjteni, hogy megvegyük az autókat (hello GT MODE, szopj le).
Minden assisstot kikapcsoltam autón, tetszik, hogy nem lehet csak úgy tövig nyomni a féket és a gázt se. Eddigi kedvenc autós játékom.
Meló miatt még sok idöm nem volt, csak most nyitottam meg harmadik részleget és csináltam meg a 23 körös Spa versenyt.
XBOX ONE - FM7
Szombat délután mondjuk kettő órától este hétig én biztosan szabad vagyok meg utána akár késő estig is. Aki szeretne normális körülmények között gurulni vegyen fel friendnek (Chris Vinter néven), csinálhatunk egy Discord csatornát is, hogy legyen kommunikáció akár.
Aludtam rá egyet de még mindig nem hiszem el, hogy ezt a multit így komolyan gondolták...
XBOX ONE - FM7
60s: drugs sex rock\'n\'roll, 90s: bugs sux plug\'n\'play
Óriási csalódás a multi, nem csak az idióták miatt, hanem mert teljesen fantáziátlan. Ehhez képest a Horizon 3 adventure módja egy adrenalinbomba volt.
Utoljára szerkesztette: WinT, 2017.10.04. 21:40:42
Kérdés, XBOX-on tolom az FM7et... Hogyan lehet "egyéni" multiplayerben játszani? Értem ezalatt, hogy én dragelni szeretnék, de marhára nincs ilyen opció, valami random játékmódok vannak és ennyi... Vagy én nézek be valamit?
XBOX ONE - FM7
Szerk: előbb járt a kezem, minthogy gondolkodtam volna és persze hülyeséget írtam.
Utoljára szerkesztette: WinT, 2017.10.03. 18:05:44
Utoljára szerkesztette: alma2, 2017.10.03. 10:08:21
szerintem
A demó kicsit elbizonytalanított a vételt illetően, de az első verseny után teljesen megnyugodtam. Jó lesz ez, csúnya kockulás várható. 😊
Next PC upgrade: 2022