46
  • ProgServ
    Na a lenyeget leirom. A fel eletem rajuk ment el ezert nagyon haragszok a cegre! Teljes hatraarcot tudnak csinalni tobb technologiaval, akar egyszerre is! Aki raszentel eveket a hulyesegeikre, hisz benne, melle all, jol megszopatjak oket..akar fejleszto, akar supportos, akar vasarlo!
    A ceg bovli kategoria! A vasarloikat raszedik! Mert tajekozatlanok! A Windows server pedig..a legnagyobb atbaszasok kozott van! Raszedik az embereket, a licenszeikkel, a vacak eszkozeikkel, es azokkal a tehchnologiaikkal ami unsupported akar holnaptol!
    Nagyon vigyazzatok veluk!
    Igen, en Apple fejleszto vagyok, de tobb mint 10 evig a MS oldalan voltam..nem akarnam reszletezni hogy mennyire...nagyon! De elobb telepitek egy Linuxot, mint egy akarmilyen Windowst! Meg a Linux is sokkal sokkal megbizhatobb, kovethetobb, logikusabb mint a MS amit muvel.
    Komolyan ideges leszek mikor meglatom, hogy emberek kepezek windowsos eszkozoket hasznalni...de nem azert mert en nem szeretm a windooozt. Nem... en azert, mert tudom mi van mogotte, tudom mekkora kamugyar a ceg, tudom mennyire leszarjak a juzereket, a fejlesztoket, a vasarlokat! Ne! Ha lehet ne hasznaljatok semmilyen MS termeket! Kenyszer nagy ur tudom en..de akkor telepitsetek egy linuxot..azon is lehet mar jattszani, vagy ha tehetitek vegyetek Apple termekeket, de ha nem, meg az Android is fenyevekkel jobb valasztas! Ne hagyjatok magatokat atverni!
    Utoljára szerkesztette: ProgServ, 2016.02.02. 10:42:20
  • ProgServ
    Sg....a jo q! 5 perces ido tulepes miatt nem szerkeszhetem amit irtam...irtam feloldalt es elveszett! na sziasztok...ide se irok tobbet amig ezt nem javitjatok!
    Utoljára szerkesztette: ProgServ, 2016.02.02. 10:31:53
  • ProgServ
    Skylake-nek teljesen igaza van! Aki az elmult eveket vegig kovette, esetleg szivott is, nem csak nezegette ezeket a termekeket, tudja, hogy a MS kepes akar felevente is teljes hatraarcot csinalni! Nem ugy, mint Win mobil, nem ajanlom oket, hanem ugy, mint brand, markanev, ugy nem ajanlom oket!
  • Major
    Szerintem, legközelebb gyógyszerre ne igyál.
  • Skylake
    Hát, ilyen amikor a fagyi visszanyal, drága Microsoft. Most megtanuljátok, hogy milyen az, amikor a piacon nem a kipárnázott pozícióból csuklóztathatjátok és sz*pathatjátok a konkurenciát, (Wintel) mint ahogy az a 2000-es évek közepén, meg előtte volt. Amikor a tetves IE-tek 95%-on volt használat elterjedtségét tekintve például.

Egyrészt kukáztátok a Nokia márkanevet. Bármilyen hihetetlen, a felhasználók többsége egyszerű ember, nem geek, ők pedig a márkanevekre mennek. És a Nokia márkanév még megtépázva is többet ér, mint a Microsoft. = kékhalál, belassul, újra kell telepíteni – ezek az egyszerű emberek asszociációi a ti márkanevetekről szerintem.

Kétszer b*sztátok át a WP-s userbase fejét. 7.5 – 7.8 váltás 8-ra és most a bétaverziós 10-es jó drágán. Eközben a készülékek anyaghasználata, és funkcionális minősége úgy hallom, a Nokia (Elop) éra alatti színvonalról lement a kis Csing Shenzen-alsón lévő gyárából kiömlő alsókategóriás egyenszemét színvonalára, és melléje az oprendszer is egy fércmű – még mindig. Pedig milyen arrogáns és beképzelt társaság vagytok – és még egy verziófrissítést is képtelenek vagytok időre levezényelni.

Másrészt – képzeljétek el – lehet hogy más az átlaguserek frissítési habitusa telefon esetében, szemben a számítógépekkel, hiába b*sszátok fel a nag screen-eket itt is. Lehet, hogy ennek is betudható az a „borzasztóan sajnálatos” lassú terjedés, mivel lehet, hogy az átlaguserek többsége tökre elégedett a 8.1-el. Ez nem számítógép, ahol ha netán b*szarik az új telepítés, könnyebben vissza lehet állni a régire, mert maga a rendszer logikája és funkcionalitása ezt támogatja. Másrészt, ha azt csiripelik a madarak, hogy a W10 mobile hitvány lett, és különösebb funkcionális előnyöket nem hoz, ugyan minek rizikózzanak a nem geek-ek? Micike a pultban, Józsi bácsi a szerelőműhelyben, és más, nem geek felhasználók? A 8.1-en a Fész megy, chat működik, lehet minden szabadidőt elb*szni a kéken, bámulva honnan, milyen szemetet hord össze a rendszer a hírfolyamra, és mindezek mellett telefonálni is lehet vele, sőt meg valami agymaszturbáló játék is. A legtöbb usernek kb. ennyi kell, és tökre nem fogja érdekelni, hogy ti meddig és hogyan políroztátok a bohócot, hogy a 10-est kinyomjátok. Rossz hírem van: aki a marketinget tekintve csúcsfogyasztó, az már felült vagy az Android, vagy az iPhone vonatra. Azok a fogyasztók érzékenyek arra a sz*rakodásra és pávatáncra, amit termékfejlesztés címén nyomtok már egy jó ideje a mobil termékvonalon, és már szevasztavaszt intettek nektek, leírtak benneteket. Márpedig a drága készülékeket és a szolgáltatásokat ők fogják ebben a szegmensben megvenni. Na, ezeket ti sikeresen elmartátok a fenébe, és mára a WP = majdnem butatelefon, de ha komolyat akarsz, akkor nem ilyet veszel. Ez bizony sz*pó, de mentségetekre szóljon, magatoknak köszönhetitek. Tudjátok mi az igazi gáz? Hát az, hogy a telefoneladásaitok döntően a value szegmensben történnek – és abból piaci előrelépés nem lesz az áhított pozíció irányába, hogy ti lesztek a „harmadik ökoszisztéma”, ahogy nagy pofával nyomtátok 2012 környékén, holott már akkor is el voltatok késve. Akkor kellett volna k*rva gyorsan megugrani azt, amit képtelenek vagytok, és képtelenek lesztek a jövőben is: egyesíteni és új alapokra helyezni a teljes Windows-t, 2. ennek eredményeként technológiai és felhasználásbeli teljes átjárhatóságot teremteni a mobil és az asztali felhasználás tekintetében. Sajnos ehhez jó részt kukázni kéne az NT alapú rendszerek architektúrájának, logikájának, és funkcionalitásának jelentős részét, és mindezeket újraírni. Ha ezt a 7 után lefejlesztitek, azonnal, jelentős erőforrásokat tolva bele, legkésőbb 2009-ben nekiállva, akkor ma fej-fej mellett lennétek az iPhone-al. De ti erre képtelenek vagytok, és a Wintel örökség, és a technológiai restség lesz a végzetetek, meghatározott piaci szegmensekben. Most már kezdhetitek kapizsgálni, biztosra veszem.

Összességében, hiába kapartok, sosem lesz belőletek Apple, ahol az userbase úgy van idomítva, és annyira szereti azt a minőséget, hogy annak is örülni tud, hogy valójában az újabb verzióban ezt és amazt a dolgot, így és amúgy módosítottak, eredményeként végső soron funkcionalitást csökkentve. Ez a vonat elment redmondi majmok. Üres az állomás. Ez már nem az a pálya, ahol ti f*ngjátok a passzátszelet, holmi vezetőtök pedig ebben a dicsőséges érában kedélyesen lerákozza a linuxot, tudjátok, az a hájas barom, aki mára eltűnt a balfenéken, megérdemelten. Ez minősít benneteket, és meg is fogjátok kapni az időtől azt, ami jár nektek. Megérdemlitek, a mobileszközök Windows-a az Android lett, amit e piaci szegmensbe lényegében egy outsider tolt be, miközben ott volt a Mobile termékvonalatok. Nem sajnállak benneteket, hogy így álltok ebben a piaci szegmensben, ahogy, és hogy a Verge leírt benneteket. Ebben az egész történetben benne van cégetek működésének esszenciája, innovációs restsége.