ProgServ#6
Na a lenyeget leirom. A fel eletem rajuk ment el ezert nagyon haragszok a cegre! Teljes hatraarcot tudnak csinalni tobb technologiaval, akar egyszerre is! Aki raszentel eveket a hulyesegeikre, hisz benne, melle all, jol megszopatjak oket..akar fejleszto, akar supportos, akar vasarlo!
A ceg bovli kategoria! A vasarloikat raszedik! Mert tajekozatlanok! A Windows server pedig..a legnagyobb atbaszasok kozott van! Raszedik az embereket, a licenszeikkel, a vacak eszkozeikkel, es azokkal a tehchnologiaikkal ami unsupported akar holnaptol!
Nagyon vigyazzatok veluk!
Igen, en Apple fejleszto vagyok, de tobb mint 10 evig a MS oldalan voltam..nem akarnam reszletezni hogy mennyire...nagyon! De elobb telepitek egy Linuxot, mint egy akarmilyen Windowst! Meg a Linux is sokkal sokkal megbizhatobb, kovethetobb, logikusabb mint a MS amit muvel.
Komolyan ideges leszek mikor meglatom, hogy emberek kepezek windowsos eszkozoket hasznalni...de nem azert mert en nem szeretm a windooozt. Nem... en azert, mert tudom mi van mogotte, tudom mekkora kamugyar a ceg, tudom mennyire leszarjak a juzereket, a fejlesztoket, a vasarlokat! Ne! Ha lehet ne hasznaljatok semmilyen MS termeket! Kenyszer nagy ur tudom en..de akkor telepitsetek egy linuxot..azon is lehet mar jattszani, vagy ha tehetitek vegyetek Apple termekeket, de ha nem, meg az Android is fenyevekkel jobb valasztas! Ne hagyjatok magatokat atverni! Utoljára szerkesztette: ProgServ, 2016.02.02. 10:42:20