Denuvo-védelem

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szabii98
Például ittvan ez a minden hiányt pótló Merkúr autókereskedés Mafia 1hez.

I met God. She's black

Nem szóltál volna...
grebber
" Az első két részben is rengeteg dolgot a modderek raktak rendbe..."

Aha mesélj már párat mert életembe nem halottam egy értelmes Mafia 1 vagy Mafia 2 módról...

Next PC upgrade: 2022

Bandicoot
Azt hogy valaki beírja redditre egy dolog,én is írok amit akarok. Erről hogy ez "confirmed" sehol semmi a neten a reddites okosokon kívül.
Rendszerint az összes játék vagy legalább a kiadó/fejlesztő felkerül még megjelenés elött a codefusion support oldalára, innen szokták kiszúrni megjelenés elött ha valami denuvo.
2K games sehol nem szerepel, csak linkeltek rá egy már el nem érhető nyilatkozatot valakitől mint bizonyíték hogy a 2k használja majd ha nem is a denuvo-t de saját anti tampert....
Viszont a Mafia 3 egyben az idei egyik legnagyobb megjelenés....Hát kiderül....

Szvsz a denuvo a pc gaming halála..... A Mafia 3 modolási és egyb lehetőségek nélkül szart sem ér. Az első két részben is rengeteg dolgot a modderek raktak rendbe...És a 3-nál már most látszik hogy erősen problémásak bizonyos dolgok (például gagyi autófizika,szinte nulla törés,stb)...
Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2016.09.12. 23:47:36

"Nincs ps4 exclusive mióta létezik a streamelés pc-re" GIGALOL!:D

drop
linket kérhetnék mert kb senki nem tudja még mi lesz rajta

NEOreg3

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Szerintem az új Doom nagyon nem az, mint a régiek.

A régi Doom előtt egyébként létezett már a Wolfi, sőt, C-64-en is voltak első személyű "3D-játékok", szóval egyes családokban már a '80-as évek végén is láttak ilyet, és a core játékélmény azóta sem változott. A Videoton TV-játékról nem is beszélve, Magyarországon inkább az volt az első, amikor TE irányíthattál valamit, és az még '84-ben jelent meg.

Csak ugye, régen volt egyfajta folyamatos technikai fejlődés, de amióta konzolokon játszunk, ez kiveszett.
Míg a Wolfiban csak síkban tudtál közlekedni, addig a Doom már "többszintes" játék volt, tehát az ELSŐ játék, amelyik elhozta a "valódi 3D-t".
Sőt, annyival talán bonyolultabb is volt a core játékélmény, hogy fel kellett derítened a pályákat, és nem egy csőben mentél végig, mint a mai játékok 95%-ában. De ugye ehhez gondolkozni is kell, a mai játékok meg a tömegeknek készülnek ('94-'98 között még csak az értelmesebb réteg számítógépezett, a játékok is sokkal értelmesebbek voltak).
De visszatérve a Doomra, itt még csak a környezet volt térbeli, a szörnyek nem. Ez az ún. 2.5D csúcsosodott ki a Duke Nukemmel.
Aztán jött a Quake, az első valóban 3D FPS.
A Doom 3 is hatalmas technológiai előrelépés volt, mert az volt az első játék, amelyik valós időben számolta a fényhatásokat.

Szóval az elődök mindegyike új szintet képviselt a maga idejében, előttük HASONLÓT SEM láthattál.

De ugye ma már csak 6-8 évente van ilyen jellegű előrelépés, amikor kijön az új konzolgeneráció.
Talán a VR miatt fejleszteni fognak, mert a Half-Life 2 óta nem igazán láttam komolyabb újdonságokat.
Utoljára szerkesztette: Andriska86, 2016.09.12. 22:01:22
Shep
reddites hsz szerint 2K Confrimed that they will use arxan and denuvo + bulid thier anti-piracy system

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Bandicoot
Minden jel szerint nem lesz rajta Denuvo. Nem szerepel sem a honlapjukon ahogy a többi cím megjelenés elött,sem semmi infó nem utal rá. Valamint egyetlen 2K Games játék sem Denuvo-s. Vagyis valószínű hogy ez sem lesz az.

"Nincs ps4 exclusive mióta létezik a streamelés pc-re" GIGALOL!:D

Maxtreme
Na akkor totálisan viszlát a modder comunity-nek..
Eddig is nehézkes volt a denuvo miatt, de így...

Ha csak külön a fejlesztők nem hagynak valami lehetőséget rá.. (de mint tudjuk nem igazán érdekük...)
Utoljára szerkesztette: Maxtreme, 2016.09.12. 21:10:20

Shep
Ez a szar.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

sziasztok a mafia3
on mi lesz?
Utoljára szerkesztette: ROBO35, 2016.09.12. 20:22:59
Shep
Nem érdekel, nekem nem jött be ez az új verzió kész, tegyétek túl rajta magatokat én a maradék 10-20%-ba tartozom, de nekem meg tetszett a Homefront 2, nektek meg tuti nem, ez ilyen.

Shep
Legalább egekbe szöknek majd az eladások!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
hááát persze 😄DD

NEOreg3
Nem csak a Denuvotól kell itt félni. Az UWP-t se tudták eddig törni és szépen lassacskán jönni fognak az encrypted app-ok is, amik még tovább nehezítik majd a dolgot. Bitlockerhez hasonlóan titkosítják az alkalmazások fájljait, így még egy mezei notepaddal se lehet majd megnyitni őket, nemhogy crackelni.

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Biztos, hogy rajta lesz. Szép lista. Végül is biztosítják a kereskedőknek fontos fél évet alsó hangon.
És ahogy nézem a tört játékok sem minden verzióban tünetmentesek.
Utoljára szerkesztette: Although, 2016.09.12. 17:42:26

Valahogy nekem sem jön át annyira az elején még érdekesnek tűnt, de valahogy közel sem akkora élmény mint volt a Shadow Warrior remake - amiből egy hónap múlva jön is a 2. rész -. Ami külön idegesítő az elején még nem voltak ilyen mikro szaggatások, aztán ahogy már több szörnyet kellett betöltenie akkor már előjött oké lebutítom a grafot de lowon is előjön lehet mondani vegyen az ember 800 magos gépet 2 videókártyával, de annyival meg nem is szebb mint pl volt pár hónapja az a robotos Fps a neve sem jut eszembe de azt pl végigtoltam😄
Hát mi volt? Mi volt ami annyira megfogott? Hogy NEM kellett megölni minden szörnyet, csak befutni kulcsokkal az utolsó szobába és megnyomni a kapcsolót?
Akkor uram téged a speedrunok éltetnek. Nincs ezzel semmi baj. de az új Doom pont ugyanazt az élményt hozza a jelenlegi 2016-ot szinten, mint annak idején a Doom 1994-ben a játékosok 80%-ának.
Leszámítva az első szerelem effektet, leszámítva hogy nem volt elterjedve a számítógép és baromi egyedinek számítottál ha a családod birtokában volt, leszámítva hogy 1994-ben egy sivár országban (világban?) éltünk, ahol a mozifilmek is épphogy elkezdtek éledezni, leszámítva, hogy nincs már egy full nyarad EGY játékra (amit kötve hiszek amúgyis), leszámítva, hogy annyira friss volt az egész "élmény", hogy te IRÁNYÍTHATTÁL valamit, hogy nemhogy a tv-ben, nyomtatott sajtóban de kb. sehol nem láttál "szörnyet", leszámítva, hogy nem spoilerezted el az egészet a youtube gameplay videóival, leszámítva, hogy...

de maga a core játékélmény az ugyanaz. én bizony kinyírtam minden szörnyet, ha tovább engedett a játék, ha nem.
Shep
Miért, szerinted az volt? Hát nem.

Shep
Most ezzel nem mondtál újat de az új Doom akkor sem olyan, mint a régi, ennyi. Engem nem avar, hogy ha szerintetek jó, de ne akarjátok már nekem megmagyarázni ,hogy én vagyok a hülye, azért, mert szerintem meg nem az!

OFF:Egyébként készül a Duke Nukem 3D modernizált változata.Nem a modkészítőktől,hanem egyenesen a Gearboxtól.20.Anniversary Duke Nukem3D world Tour néven.Lesznek benne új pályák is.Okt11-én jön!

http://store.steampowered.com/app/434050/
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2016.09.12. 15:26:35

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Csak az idő szépíti meg az emlékeket, meg az hogy akkoriban nem volt más esetleg az hogy az volt az első. Doom-Duke nukem-Wolfeinstein-Quake azt csókolom. Mindegyik egykaptafa, nem láttál jobbat/tartalmasat, igy a doom jó volt.
Kb ollyan lehet mint az első szerelem meg csók, biztos pontosan tudod kivel/hol/mikor esett meg 😄

Azótaa játszottál már pártucat jobb/rosszabb/komplexebb FPSel, azok után persze hogy ez már nem ad akkora játékélményt.

"nem az volt, hogy bezártak a szobába rádengedtek x szörnyet és amíg egy is él addig nem mehetsz tovább" - öhm...
szerintem meg azért szar az új doom, mert kényszeríti hogy egérrel kelljen mozognod, nem lehet a 4 nyilacskával mozogni és a ctrl-al lőni, pedig én azt szerettem
Shep
Hát anno a Doom-okkal egész nyarakat játszottunk át, ez az új már nem az. Abban kulcsok után kellett rohangálni és nem az volt, hogy bezártak a szobába rádengedtek x szörnyet és amíg egy is él addig nem mehetsz tovább. Persze a régi is lövölde volt, ez egyértelmű, de mégis más és jobb.

Megint más dolog hogy "elveszik", és megint más hogy ha olyan "feature"-t akarnak bele a Doomba, ami sosem volt és sosem arról szólt. Mindig ez volt a lényege (run&gun), értelemszerűen, teljesen nem lehet ugyanaz mint tizen évvel ezelőtt volt. Valamilyen szinten a mai igényekhez kellett formálni az idei részt is. Engem pl. az agyon logikázós FPS-ek nem kötnek le, nem mert beton h*lye vagyok, hanem egyszerűen beleunok, ráunok. Ahogy tetszik. Pedig nem vagyok öreg, sőt, FPS-el az elmúlt években nem nagyon játszottam már, de egy FPS sem igazán köt le... Kötött le, egészen a Doom-ig. Ezért is, kinek mi. De szerintem sokan olyat gondolnak bele, vagy olyannak gondolják az új Doom részt, amilyen sohasem volt, és amiről sohasem szólt. Szerintem. Nem megmondó embereskedni akarok, se nem az észt osztani, nincs azzal baj ha valakinek nem jön be, csak szerintem az a butaság, ha valaki olyat mond, hogy azért f*s mert mész és lősz....

Kövezzetek meg, de a "modernizált" régi Doom 1 első pálya zenéjét elindítva alá, félhalkan, közben ölni a népet rá, nekem eléggé adrenalin bomba az idei Doom. <#vigyor3> <#vigyor3>

<#rolleyes>
Utoljára szerkesztette: fs9pilot, 2016.09.12. 14:52:12

///M I Love BMW. :)

Én kitoltam anno az első 2 részt 486DX-en,tudom milyen élmény,de ma már nem köt le annyira.Kasa85-nek van igaza,a mai játékok közt elvesznek már az ilyen témájú hentelős FPS-ek.

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Nem tudom mi ez a Doom ellenvélemény, ráadásul elég röhejesen alaptalanul... Bírom aki azzal jön, mint "ellenérv" hogy csak mész és lősz, meg "aréna shooter". Miért, a régi részek miről szóltak? Egyiknek sem Skyrim sztorija volt, tudtommal. Szinte sztorija sem volt valamilyen értelemben, csak mentél és lőttél, pusztítottál mindent ami élt és mozgott. A Doom sosem a gondolkodásról szólt, nem tudom miért várja el tőle mindenki.... Ha meg story alapú lett volna, akkor meg az lett volna a baj, hogy hát miért ilyen sok az átvezetés benne, a régi nem ilyen volt... Na pont ez az. Ez a Doom feeling, aki szerint nem, az nem játszott a régiekkel, vagy max. 5 percet. Ne várjuk már el egy már gyökereiben mész és lősz játéktól hogy hirtelen RPG legyen belőle...

///M I Love BMW. :)

Pontosan!
Amúgy jó dolog amit írtál ad erősséget a fegyvernek olyan mint a TR játék.
Lehet XP pontokért fejleszteni.
Na meg tegyem hozzá tényleg jobb a változatosság mintha ugyan azt ugyan azzal a klisés szarral jönnének.
A Káll of Tyutyinak is ez volt a hibája.
Látványos volt,de mindig csak az.
A ból b.
Löd le a pont ott érkező ellenséget.
Nyomj egy F gombot és még Zeus is atomot kap.
Tényleg jobb,ha van mit vállogatni.
Unalmas klisés játék lett a Doom.
Aki könnyedt kikapcsolódást akar annak jó játékot.
Aki gondolkodni akar gondolkodjon másik játékon 😊

Myselor
Jöhet csaj nehogy Denuvo Space legyen <#banplz>
Nagyon jó kis taposós játték.
Fél óráig csak tapostam a népet 😄
Myselor
szerencsémre az ea nembirtolok semmilyen olyan címet ami engem érdekelne 😄 talán egy új dead space de az meg nem lesz egyelőre xd
Nekem meg van. Megjelenés után vettem nem sokkal. Csak meglepő hogy egy indie cím ami elég sikeres lett és elsők közt kapott denuvot nem törtek még fel.
Csacsi
Nem érzem ezt az Unreval sírást 4EUR-ert vehető origin acces amiben benne van kb 20 másik játékkal együtt.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Shep
Hát ez ilyen. Én sosem élveztem az ilyen gyűjtögetős cuccokat.

Denuvo a lista az érdekes....kemény dió ez.😊

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

Rákapott az EA.Félek hogy az Andromedára is rárakják.😞

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

wedge31
Érdekes, hogy mennyire másképp lehet látni ugyanazt, nálam a primal a széria második legjobb része / az első a legjobb, szvsz / minden percét élveztem.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Shep
FC P-től kevés semmitmondóbb játékkal játszottam. Az csak akkor fog neked bejönni ha élvezed a gyűjtögetést, aminek amúgy sok haszna nincsen. A világ nem rossz ezt aláírom, de hamar unalmassá válik ,hogy a játék 90%-ban tök ugyanazt csinálod, gyűjtögetsz vagy vadászol és még a főküldetések jó része is erről szól. A széria legrosszabb darabja, legalábbis számomra. Persze tudom, hogy majd lesz aki mondja ,hogy de hát ez egy ősember szimulátor, mégis mi mást kellene csinálni benne, hát mivel ez egy játék elég sok minden mást is lehetne, ha már a semmiből feltalálja az erősebb íjat, meg a csáklyával sziklamászást és hasonló dolgokat.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2016.09.08. 11:35:22

Unravelt még mindig nem látok pedig egyik legjobb indie cím és az elsők közt kapott denuvot.
Hát igen 😞
Ahogy nézem a torrent oldalakat sok régi 3 éves játékokat linkelnek újra.
Na meg tegyem hozzá,hogy sok igénytelen szarral rakják teli a torrent oldalakat.
AAA játékok sajnos már ezzel a szarral jönnek.
grebber
Ez jó ...hamarosan lőttek ...továbbra is raklap game van amihez hozzá se szagoltak még

Next PC upgrade: 2022

Engem a FarCy P érdekel.
Állítólag unalmas de érdemes kipróbálni mivel nem sok őskórban játszódó játékkal találkoztunk 😊
Idővel mindent feltörnek 😊
Hamarosan ennek a védelemnek is lőttek mint az ASC 2 nél a DRM.

Annak én is <#idiota>
Szerintem hasonló kódolással volt megírva a Doom Denuvo mint a TR.
Ezért könnyebb volt feltörni.
Most gondolom neki hasaltak egy kicsit bonyolítani a kódolást.
Ez fel vet egy kérdést mennyire eszi meg a procit a védelem.
Na meg a memóriát bár illő min 8GB ilyen játékok alá.
Azt mondom várjuk ki a végét.
A frissek is gyorsabban készülnek el tényleg van egy olyan program ami kódolja kifele ezt a szar védelmet.
Másnak jó nekem szar 😄

Utoljára szerkesztette: kasa85, 2016.09.08. 04:43:44
Far Cry Primal,és Just Cause 3 amit megvennék<#zavart1>

Myselor
abzu megvolt törve pár napra aki akarta szerintem letolta pár órás game tudtommal 😄 deus ex meg idő kérdése.
Myselor
hát ja 😄 igen
Kongy
Deus Ex Mankind Divided jó lenne, meg egy Abzu, a többi vagy megvan, vagy nem érdekel.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Ráadásul a Doom több mint 60 giga,azért az szép teljesítmény,felgyorsultak az események.

szerk:gondolom megvan hozzá a megfelelő programjuk
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2016.09.08. 00:08:02

Just Cause3-nak jobban örültem volna<#idiota>

Myselor
nyugi idő kérdése jön ott majd mindegyik .már rájöttek hogy kell 😊 mondjuk engem még mindig nem izgat egyik denuvos játék sem xd
Jó játék lenne ez 10 évvel ez előtt 😊
Az a jó akkora a választék,hogy az agyatlan hentelös játékok a háttérbe szorultak.
Régen kis választék.
Most nagy választék nagy ízlések 😊
Tényleg szar,hogy pont ezt törték fel 😞
Nem tudom erre érdemes a 100 giga netemet rápazarolni. 😞(
Shep
Lehet, de az biztos, hogy egy hulladék aréna shootert csináltak belőle, kár volt rá a CPY-nek az időt pazarolni.

Én a demot toltam,de már nem kötött le mint anno,jönnek a dögök sorban,meg a katonák a marson,és csak lősz,meg lősz,meg municiót keresel.Eh,lehet már én öregedtem meg?