Denuvo-védelem
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2019.02.16. 20:52:17
Total War Warhammer
Black Mesa
Event<0>0>
Layers of Fear: Masterpiece Edition
The Witness
Dirt Rally
Inside
Turning Test
Stellaris
Maize
Ashes of the Singularity: Escalation
Dark Souls 2
Sherlock Holmes: The Devil's Daughter
NBA 2K17
Pillars of Eternity
Killing Floor 2
Rise of The Tomb Raider
Shadow Tactics: Blades of the Shogun
H1Z1
Quantum Brake
Warhemmer 40K Dawn of War 3
The Long Dark
Civilization VI + két db dlc
Dark Souls 3 + Ashes of Ariandel DLC
Deus Ex: Mankind Divided
GOD EATER 2: Rage Burst
Mafia III + Mafia III: Sign of the Times
Lara Croft Go
Outlast 2
RUINER
Kerbal Space Program
Dead Rising 4
Destiny 2
Styx Shards of Darkness
Yooka-Laylee
Hearts of Iron IV
Blackwake
Portal Knights
Conan Exiles
Kona
Pathologic Classic HD
Sudden Strike 4
The Surge
Sniper Elite 4
Little Nightmares
Darksiders II Definitive
Overwatch
The Hitman Complete Season One
Hollow Knight
7 Days to Die
The Dwarves
METAL GEAR SOLID V: The Definitive Experience
Cities: Skylines + After Dark DLC
Seven: The Days Long Gone,
MGSV: GROUND ZEROES
Zombie Army Trilogy
Project Cars 2
Just Cause 3 XXL
Yakuza 0
The Division
Sniper Elite 3
+ Kingdom Come: Deliverance FREE (ha újból előfizettél 3 hónapra)
Abszolút nem rossz játékok főleg biznisszel ingyen<#eplus2>#eplus2>
Next PC upgrade: 2022
Utoljára szerkesztette: ntex, 2019.02.16. 20:23:48
A mi a PC-t illeti, szerintem egyik hardvergyártó cégnek sem érdeke, hogy teljesen megszűnjön a warez, főleg azért, mert sok olyan emberke van (én is ebbe tartozom) akik szívesebben adnak ki nagyobb összeget egy VGA-ra annak tudatában, hogy a játékok nagy részét ingyé tolhatják vele. Hogy ez helyes vagy sem, abba most inkább ne menjünk bele, de nem tartom kizártnak, ha nem lenne sok ilyen ember még nyugaton is, akkor talán drasztikusan meg is csappanna a csúcs VGA-k iránti kereslet. Meg persze lehet azt mondani, hogy akinek van pénze több százezres kártyára annak nem gond játékot is venni, igen ez valahol igaz, de azért lássuk be, hogy a valóság azt mutatja, hogy a legtöbb ember még filléres kis dolgokon is szeret spórolni, nem hogy a játékokon, amik azért elég drágák..
Tehát én elképzelhetőnek tartom, hogy vannak olyan titkos csatornák amin keresztül ezekkel a hackerekkel kommunikálnak és az is lehet, hogy van valamilyen titkos egyezség is köztük, hogy egyes játékokat mennyi időn belül nem törhetik fel stb.. Tudom ez is kissé elborultnak hangzik, de engem nem lepne meg, ha lenne tényleg ilyesmi. Na meg ma már ott a bitcoin, amivel teljesen lenyomozhatatlan kifizetéseket lehet intézni.
ASRock Z370 PRO4, Intel Core i7 8700, 2x8GB DDR4 Corsair Vengeance LPX, ASUS GTX 1070 8GB, EVGA 650 GQ táp, Samsung 850 EVO 120GB SSD, WD 2TB HDD, Win 10 Pro
Utoljára szerkesztette: grebber, 2019.02.16. 18:30:56
ASRock Z370 PRO4, Intel Core i7 8700, 2x8GB DDR4 Corsair Vengeance LPX, ASUS GTX 1070 8GB, EVGA 650 GQ táp, Samsung 850 EVO 120GB SSD, WD 2TB HDD, Win 10 Pro
Annyira nem Denuvó,de gondolom volt aki várta, így EU megjelenés előtt lehet csapatni (EAC volt rajta).
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
* Scomcomputers the future of computing!*
Valószínűleg az Ace Combat 7: Skies Unknown is jönni fog így akkor.
leszedték róla a denuvót
Utoljára szerkesztette: NEOreg3, 2019.01.29. 10:19:03
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
Fejezzük be itt ezt az OFF-ot! <#wink>#wink>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: scomcomputers, 2019.01.28. 21:48:42
De azt írják, hogy az ilyen kódokat csak AMD kártyás gépeken lehet aktiválni, úgyhogy nálam ez sajnos kilőve.😊
Utoljára szerkesztette: ntex, 2019.01.28. 16:06:29
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2019.01.28. 14:06:49
De nem a dobozos verzioval versenyeznek, hanem a steames arral, ott meg eg is fold a kulonbseg.
https://www.allkeyshop.com/blog/buy-resident-evil-2-cd-key-compare-prices/
nem tudom hol nezted, de ez sem a jellemzo magyar ar...
https://www.arukereso.hu/jatekprogram-c3255/capcom/resident-evil-2-pc-p415152781/
Utoljára szerkesztette: alma2, 2019.01.28. 11:58:15
szerintem
Resident.Evil.7.Biohazard.Gold.Edition-PLAZA
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Értelmezhetnéd azok írását akik értenek hozzá a denuvot nem törték fel, megkerülték a Denuvo meg foltoz. Ez a feladata eljusson oda a védelmét ha jól értem a 64 különböző hatványain is hónapokig tartson feltörni. Ellenfeleik ezt értelmezték és megnézték hol lehet kikerülni. Aztán a többi már elképzelés mennyire engedik tökéletesnek lenni, hiszen ők sem akarják, hogy csak páran vegyék meg a játékot akik készítik. A franciákon látszik ők nem akarják, hogy törhető legyen. Ugye az Ubi.
Utoljára szerkesztette: Although, 2019.01.22. 19:28:03