Denuvo-védelem

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Régebben szinte akkor csapták ki a tört verziót, hogy kijött a játék. Volt hogy már előtte. El tudom képzelni, hogy van egy olyan hallgatólagos megállapodás a feltörő csapatok közt (eseteleg valami sötét üzleti megállapodás a kiadókkal), hogy visszatartják a tört verziót, megállapodástól függően 1-2-több hétig. Mert egyszerűen nem szabad kibaszni a kiadókkal és fejlesztőkkel olyan szinten, hogy a játék megjelenésére időzítenek.
grebber
Nem csak hirdetem az igét hogy a game wareznak 0 értelme

Next PC upgrade: 2022

REALista
Most buksisimogatásra vársz vagy mi?😊

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

grebber
Nekem is... és ehhez nekem nem kell warez.

Nekem ingyen kellenek játékok csak és van egy jelentős réteg aki hasonlóképp gondolkozik , tehát a warez nem halott hanem él és virul.
Szerintem tájékozódj kicsit, egetverően nagy hülyeséget mondtál ebben az esetben....
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2019.02.16. 20:52:17

grebber
Ja szerintem is szar hulladékok ezek..

Total War Warhammer
Black Mesa
Event<0>
Layers of Fear: Masterpiece Edition
The Witness
Dirt Rally
Inside
Turning Test
Stellaris
Maize
Ashes of the Singularity: Escalation
Dark Souls 2
Sherlock Holmes: The Devil's Daughter
NBA 2K17
Pillars of Eternity
Killing Floor 2
Rise of The Tomb Raider
Shadow Tactics: Blades of the Shogun
H1Z1
Quantum Brake
Warhemmer 40K Dawn of War 3
The Long Dark
Civilization VI + két db dlc
Dark Souls 3 + Ashes of Ariandel DLC
Deus Ex: Mankind Divided
GOD EATER 2: Rage Burst
Mafia III + Mafia III: Sign of the Times
Lara Croft Go
Outlast 2
RUINER
Kerbal Space Program
Dead Rising 4
Destiny 2
Styx Shards of Darkness
Yooka-Laylee
Hearts of Iron IV
Blackwake
Portal Knights
Conan Exiles
Kona
Pathologic Classic HD
Sudden Strike 4
The Surge
Sniper Elite 4
Little Nightmares
Darksiders II Definitive
Overwatch
The Hitman Complete Season One
Hollow Knight
7 Days to Die
The Dwarves
METAL GEAR SOLID V: The Definitive Experience
Cities: Skylines + After Dark DLC
Seven: The Days Long Gone,
MGSV: GROUND ZEROES
Zombie Army Trilogy
Project Cars 2
Just Cause 3 XXL
Yakuza 0
The Division
Sniper Elite 3
+ Kingdom Come: Deliverance FREE (ha újból előfizettél 3 hónapra)

Abszolút nem rossz játékok főleg biznisszel ingyen<#eplus2>

Milyen bundlekról beszélsz am? A sok szemétről amiben "jobbnál jobb" semmitmondó indie játék van ami ingyen sem kéne?? Értelmes humble bundle amire azt mondanám hogy megvenném, nem is tudom mikor volt...
Utoljára szerkesztette: ntex, 2019.02.16. 20:23:48
grebber
A warez már évek óta haldoklik.. már csak az nem tért át eredeti játékokra aki soha nem is akart vagy akar...Mai bundle világban felesleges..tényleg csak a türelmetlenek játékszere.

Nem mondom, hogy biztos így van, de nem lepne meg ha tényleg így lenne. Manapság azért elég sokan megkérdőjelezik hackerek elszántságát, ami azért nem meglepő. Erre jó példa, hogy PS4-en is köztudottan már régóta vannak olyan exploitok a hackerek birtokában, amik jóval újabbak mint amit megosztottak a jónéppel, csak egyszerűen nem adják ki, pedig mutattak róla videót is működés közben, csak visszatartják valami okból.. Ha minden igaz már 6.xx fw-nél járnak. Amúgy ha emlékeztek még 3DM-nek is volt ilyen videója a Rise of the TR-ról meg a Just Cause 3 törésről PC-re, csak aztán valamiért sosem jöttek ki ezek a törések tőlük, vajon miért...

A mi a PC-t illeti, szerintem egyik hardvergyártó cégnek sem érdeke, hogy teljesen megszűnjön a warez, főleg azért, mert sok olyan emberke van (én is ebbe tartozom) akik szívesebben adnak ki nagyobb összeget egy VGA-ra annak tudatában, hogy a játékok nagy részét ingyé tolhatják vele. Hogy ez helyes vagy sem, abba most inkább ne menjünk bele, de nem tartom kizártnak, ha nem lenne sok ilyen ember még nyugaton is, akkor talán drasztikusan meg is csappanna a csúcs VGA-k iránti kereslet. Meg persze lehet azt mondani, hogy akinek van pénze több százezres kártyára annak nem gond játékot is venni, igen ez valahol igaz, de azért lássuk be, hogy a valóság azt mutatja, hogy a legtöbb ember még filléres kis dolgokon is szeret spórolni, nem hogy a játékokon, amik azért elég drágák..

Tehát én elképzelhetőnek tartom, hogy vannak olyan titkos csatornák amin keresztül ezekkel a hackerekkel kommunikálnak és az is lehet, hogy van valamilyen titkos egyezség is köztük, hogy egyes játékokat mennyi időn belül nem törhetik fel stb.. Tudom ez is kissé elborultnak hangzik, de engem nem lepne meg, ha lenne tényleg ilyesmi. Na meg ma már ott a bitcoin, amivel teljesen lenyomozhatatlan kifizetéseket lehet intézni.

ASRock Z370 PRO4, Intel Core i7 8700, 2x8GB DDR4 Corsair Vengeance LPX, ASUS GTX 1070 8GB, EVGA 650 GQ táp, Samsung 850 EVO 120GB SSD, WD 2TB HDD, Win 10 Pro

grebber
Újabb ember aki még hisz a mesékben hogy a kiadók fizetnek a hekker csapatoknak csak ne törjék fel a szarjukat.. IGEN BIZTOS hogy így van <#banplz>..Azért mennek pár %-ért másik storeba hogy több legyen a zsebükbe de neked majd fizetnek hekkereknek..ébredj már fel.
Utoljára szerkesztette: grebber, 2019.02.16. 18:30:56

Ugyan, felejtsétek el ezt a hány hét-hónap kell a töréshez dolgot. CODEX,CPY már rendelkeznek olyan ismeretekkel a denuvo terén, hogy max. pár nap alatt törni tudnának mindent, verziószámtól függetlenül. Rég másról szól ez már.. kőkemény üzlet áll emögött is..

ASRock Z370 PRO4, Intel Core i7 8700, 2x8GB DDR4 Corsair Vengeance LPX, ASUS GTX 1070 8GB, EVGA 650 GQ táp, Samsung 850 EVO 120GB SSD, WD 2TB HDD, Win 10 Pro

darkstreet89
Resident Evil 2 is az használta, az is 1 hét alatt feltörték és ezt is. Ha marad a tendencia, akkor lehet párnap és itt vannak, különböző csapattól. Viszont a Far Cry a csillámf**lámás dolgával, nálam egy letöltést se ér meg (már csak árnyék önmagának).

Kíváncsi vagyok vajon a Metro vagy a Far Cry törése jön előbb? A CPY megossza erőit és egyszerre dolgozik a két címen, vagy valamelyik prioritást kap? Mindkét játék az 5.5 védelmet használja, ugyanúgy mint az Ace Combat, ami 13 napig bírta. Lehet hogy két héten belül mindkettő fel lesz törve, vagy hamarabb, de egy hónapon belül biztosan.
Ace.Combat.7.Skies.Unknown-CPY
darkstreet89
JUMP.FORCE-CODEX

darkstreet89
JUMP.FORCE.Ultimate.Edition.Cracked-3DM

Annyira nem Denuvó,de gondolom volt aki várta, így EU megjelenés előtt lehet csapatni (EAC volt rajta).

NEOreg3
Yakuza 0 beta patch v3-on nincs már denuvo

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

NEOreg3
Resident.Evil.2.Crackfix-CODEX

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Steam fan? :S
scomcomputers
Én megvettem olcsón,de a Metrót azt skip-peltem,pedig nagyon akartam...<#hehe>

* Scomcomputers the future of computing!*

Szuper, csak egy hetet kellett várni 😄. Pc áldása minden ingyen.
darkstreet89
Megint szívás lesz, a gyorsaságból...
Valószínűleg az Ace Combat 7: Skies Unknown is jönni fog így akkor.

NEOreg3
Resident.Evil.2-CODEX

NEOreg3
Hitman.2.Update.v2.13.0-PLAZA

leszedték róla a denuvót

NEOreg3
ha a g2a-s árus a kulcsát lopott bankkártyával vette, akkor a többit mindenki képzelje hozzá...
Utoljára szerkesztette: NEOreg3, 2019.01.29. 10:19:03

Zs0lt1
Dehogy lenne ő az első. Én is hallottam már több esetet ezzel kapcsolatban. Egy haverom a Division egyik kiegjét vette annó a g2a-n és egy idő után letiltották, vehette meg normál forrásból újra.

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

Érdekelnének a részletek mert ő lenne az első.....

scomcomputers
Szerintem is, te engedd el ezt dolgot és vedd meg 19k-ért jobban jár mindenki...<#hehe>
Fejezzük be itt ezt az OFF-ot! <#wink>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
....látom te nem nagyon vágod a dolgokat,de hát nem lehet mindenki olyan szép és okos mint én....<#nevetes2>,csak annyit,hogy mi van ha az ő gépén(AMD-s) aktiválja a kupont és elküldi neked a kapott játék kódot,amit te aktiválsz a saját fiókodra(steam),ennyi röviden...így csinálják,én is vettem már így több játékot is,és veszek is még... <#wave>

Utoljára szerkesztette: scomcomputers, 2019.01.28. 21:48:42

Ez az AMD Reward-os megoldás is elég érdekes.. Ezeket elvileg nem is lehetne újraértékesíteni, de ugye a magyar találékonyság...<#vigyor>

De azt írják, hogy az ilyen kódokat csak AMD kártyás gépeken lehet aktiválni, úgyhogy nálam ez sajnos kilőve.😊

scomcomputers
De pörögtök a semmin...<#unalmas>
Itt nézzetek szét.... <#crazya>

Én már hallottam, PH-n PUBG vagy GTA V topicban is volt nemrégiben egy eset, ugyanúgy random elvették a Steam könyvtárából a srácnak a G2A-n vásárolt játékát.
Utoljára szerkesztette: ntex, 2019.01.28. 16:06:29
alma2
ja. bocs kevertem a szezont a fazonnal.

szerintem

Hát, én még soha senkiről nem hallottam hogy ilyen történt volna vele.... pedig kérdezősködtem jó pár fórumon...
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2019.01.28. 14:06:49

alma2
hat, ha 12600 ert lattad most meg 14 436, akkor van itt susmus 😊

szerintem

Itt néztem, bár eléggé ingadoznak az árak úgy látom: RE 2 PC dobozos

alma2
van ahol olcsobb valamennyivel.
De nem a dobozos verzioval versenyeznek, hanem a steames arral, ott meg eg is fold a kulonbseg.
https://www.allkeyshop.com/blog/buy-resident-evil-2-cd-key-compare-prices/

nem tudom hol nezted, de ez sem a jellemzo magyar ar...
https://www.arukereso.hu/jatekprogram-c3255/capcom/resident-evil-2-pc-p415152781/
Utoljára szerkesztette: alma2, 2019.01.28. 11:58:15

szerintem

Az a G2A is egy mekkora lehúzás te jó ég.. Kíváncsiságból megnéztem mennyi ott legolcsóbban a RE2 PC-re. 12.600.- HUF, magyar boltban dobozosan meg már lehet találni 14 ezerért i is. Nem tudom más hogy van vele, de nekem az a 1400.- Ft különbözet nem ér annyit, hogy kétes forrásból származó kódot vásároljak, amit esetleg be is vonhatnak ha éppen úgy van kedvük.

NEOreg3
ez nem az új RE2 remake, hanem a 7-ről leszedték a denuvót:

Resident.Evil.7.Biohazard.Gold.Edition-PLAZA

Kongy
Jobbnál-jobb exklu játékok... ?

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Főleg ami az utóbbi 1-2 évben volt😊)
Azokat meg is tarthatják😄
+1
grebber
Sony-nál van jó sok ilyen

4 hónapja. Manapság már alig létező fogalom a konzol exkluziv
darkstreet89
Igen, tavaly szeptemberben.

Ez kijött Pc-re? Nekem Ps4-re van meg.
darkstreet89
Valkyria.Chronicles.4-CODEX

Amikor az FCKDRM Hitman 2 törése kijött, érdekes módom a CPY utána szinte rögtön bekapcsolódott a release-elésbe, pedig előtte hónapokig nem adtak életjelet magukról, ez is igen furcsa egybeesés, hogy ha már ők is birtokában voltak korábban az 5.2 törés a tudásának, akkor miért nem álltak elő vele hamarabb..? Azért ez elég gyanús.

Egész biztos mindenki kilóra meg van véve mert nem úgy alakulnak a dolgok ahogy elképzelted ? 😊
Értelmezhetnéd azok írását akik értenek hozzá a denuvot nem törték fel, megkerülték a Denuvo meg foltoz. Ez a feladata eljusson oda a védelmét ha jól értem a 64 különböző hatványain is hónapokig tartson feltörni. Ellenfeleik ezt értelmezték és megnézték hol lehet kikerülni. Aztán a többi már elképzelés mennyire engedik tökéletesnek lenni, hiszen ők sem akarják, hogy csak páran vegyék meg a játékot akik készítik. A franciákon látszik ők nem akarják, hogy törhető legyen. Ugye az Ubi.
Utoljára szerkesztette: Although, 2019.01.22. 19:28:03