2107
  • Nesuten
    Ezzel a szakállolajjal el vagyok havazva...

Köszönöm a múltheti segítséget
    Utoljára szerkesztette: Nesuten, 2020.03.27. 22:44:04
  • Ombika
    Prepare for Escape verziom van.
  • nordan
    valami elbaszás van nekünk tegnap volt lüvünk egy scavet ketten beletárazunk és megölt mindkettőnket :D meccs végén csak tőlem kapott 570-et és 74-et absorbolt.....
  • Metalmilitiakid
    Ki fog égetni ez a Shotis Custom-ös küldi... 15 PMC kill, de eddig 8-ból 1 kill-em volt hatchling/pisztolyos a többi mind legalább lvl 4, de inkább lvl 5 armor rendesen összerakott fegyókkal, legtöbbször párosával, egyet megölök a másik megöl nagyrészt. Nem azt mondom, hogy rohangáljon mindenhol low gear-es player, de hogy ma már mindenki chad customs-ön az kicsit furcsa. Most is megöltem egy lvl 7-es gyereket, 2 optikás jól recoil-os AK-74 BS lőszerrel, Tac-Tec, mire megöltem lenullázta az armor-om, az övét meg nem vehetem fel mert bukom a küldit...
  • Metalmilitiakid
    Nekem is ez a bajom, hogy full random. Pl. ma vagy 3 olyan halálom volt, hogy 2x 8-as tár AP 20-at beletettem a player-be és megölt, de cserébe volt olyan, hogy 1x egy Slick + Full-os AirFrame tan és 4 lövésből fektettem, illetve a másik ULACH + az új AACPC mellény és 3 hitből fektettem. Egy kör múlva a hatchling-et 5 méterről 5 mellkaslövéssel tudtam csak lefektetni.
  • Normen76
    Söréteket én sem nagyon értem. A minap egy scavvel akadtam össze az egész pályán Shoriban. Vélhetően palyer scav volt, bár biztos nem lehetek, mert én maradtam a földön. A lényeg, hogy shotival, söréttel küldtem meg a kopasz fejét, semmi nem volt rajta, csak a kopasz feje. Páncélt sem láttam rajta, bár attól még lehetett. Pumpálom, durrogtatok, semmi, kifogytam, amíg táraztam kifilézett. Ez belefér, nincs benne semmi, de a végén azt írta ki, hogy minden lövésem talált, 680 dmg. absorb a páncélja miatt és volt további 190 ami bement. No, a feje vére fröcsögött folyamatosan, ha a kettőt összeadom 870 dmg. amivel nem feküdt el. Így azért elég nehéz lelőni valakit. Ha rám tolnak 36 sebzést fejre, máris ottmaradok.
    Utoljára szerkesztette: Normen76, 2020.03.25. 19:55:07
  • Metalmilitiakid
    Player Scav-nek élete mákja volt szerintem. Mentem ZB11-hez ki és hallottam egy fa koppanást a sarokból, mondom ez a cache lesz. Gyorsan 3 Flechette-et beküldtem a bokorba, feljajdult a scav. Lövök még kettőt, semmi. Odamegyek full vér a fal, porszívózom a bokrot ezerrel és sikerült ki Extract-olnia mielőtt 4. lövés eltalálta volna....
  • Metalmilitiakid
    Am lehetne valahogy ez a sörétes dolog konzisztens, mert a Scav eltalál 2 hittel és mindenem vörös, 5 ös armor faceshield combo val, én meg 2 körben most egyikben 5 hit flechette másikban 4 hit AP 20 és egyik se volt 100 dmg felett...
  • Metalmilitiakid
    Akkor lehet csak a Vallet of Darkness-es emberek kapnak ? Mert mi számítunk nagyobb támogatónak gondolom, de a fene se tudja.
  • nordan
    na király
  • Hyder
    Nekem az volt írva, hogy azért kaptam mert támogattam a fejlesztőket és nem a sorozatos kiesés miatt
  • Ombika
    Igen toltam akkor...
  • Metalmilitiakid
    Lehet attól függ, hogy játszottál-e abban az időszakban amikor a hiba történt.
  • Ombika
    Tudtommal mindenkinek kellett volna kapnia, illetve nem idokorlatos?!
  • Metalmilitiakid
    Nemtudom pontosan mi alapján megy az osztás elviekben az előző nagy patch ami kb 1 hónapja volt vagy mikor, az abban elveszett dolgok miatt kapott mindenki kompenzációt, mert rakás embernek eltűnt pénze meg ilyenek.
  • Ombika
    En hetfon leptem be, de nem talalom sehol sem az ajandekomat! :(
  • Metalmilitiakid
    Most lett kész.
  • nordan
    még update van?
  • undY1ng #965
    Nálam semmi. :/ Lehet hogy csak a fail email rendszer megint..
  • Metalmilitiakid
    Nemtom meddig volt érvényes, nekem nem volt rajta idő. System-től kellett volna emailt kapnod. Nekem még mindig átvehető, mert nincs elég helyem :D
  • undY1ng #963
    Ez már nem is érvényes? :(
  • Paladin
    Pedig a karma csak tudja ;)
  • Metalmilitiakid
    Onnantól hogy akkor uccu tunel exit az már tervezett exit camp, szépíteni lehet, tagadni nem xD
  • SötétBarom
    Az exit camp az az, amikor konkrét elképzelés nélkül odahuppansz, és vársz valami szerencsétlen lvl12-re, aki 4 percnél próbál kiextraktolni törött lábakkal, úgy hogy van nála 4 lószobor. Ez precíziós chad levadászás volt. :DDD
    Amúgy elbaszta a karmámat, azóta szopórolleren vagyok.
  • SötétBarom
    Az főleg most kurva jó, mert minden szétgearelt fasz interchangen van folyamat.
  • Metalmilitiakid
    Képzeld el, hogy milyen killstreak reward az, hogy 100 kill-ért kapsz egy adidas ruhát xD
  • nordan
    elmebeteg questek vannak amúgy ebben a játékban :) én csak 32-es vagyok és megkéne ölnöm pl Killa-t 100x :D
  • Nesuten
    Már majdnem meg van minden hozzá van egy Deadlyslob szakállolajam ami nem raidben talált cucc de az valamelyik interchange zárt szobában bent van...

egyébként ahhoz, hogy elkerüljétek a "run trough -t" a raid végén minimum 300XP -t kell gyűjteni elegendő kutatni lootolni
  • Nesuten
    Köszönöm!!!
    Többször is átolvastam a wikit, csak kellett valami sokkal biztosabb mint a wiki hátha nem kell mert egyedül vért izzadok vele és csak hétvégéken tudok menekülni tarkovból
  • nordan
    már csak 1 qestre vagy a kappától? WOW az igen!
  • Metalmilitiakid
    Nincs még meg nekem se, de a Tarkov wiki leírja, hogy mi nem kell.
    Requirements
    Complete all the quests. The following are not required and do not need to be completed: Regulated materials, No offence, Trust regain, Loyalty buyout, Hippocratic Vow, Mentor, The stylish one, An apple a day - keeps the doctor away, Import, Huntsman path. Controller, Huntsman path. Evil watchman, Textile - Part 1, and Textile - Part 2.
  • Nesuten
    Sziasztok!!!

egy kérdésem van és pedig az, hogy akiknek már meg van a Kappa container meg tudják nekem mondani, hogy ha a feladatok közül már csak a "the guide" , a Textile részek és a "Stylish one" van hátra, akkor már csak a "the guide" feladatot kell megcsinálni a "The Collector" előtt?
    Gondolom mire megcsinálom a The Guide feladatot addigra jön is a wipe....

Előre is köszönöm a segítséget
  • Metalmilitiakid
    Erre szokták mondani exit camp xD
  • Normen76
    Erre szokták mondani.. Szép munka :)
  • SötétBarom
    Szerintem még nem posztoltam a topikba, de a mai Shoreline raid eddig ütött minden. Pajtival bespawn a road to customs oldalon, kicsit nézelődünk, csak meg akartam csinálni vele a rapist mentős küldit, már csak az extract hiányzott neki.. Kezemben Dragunov, 7N1, 3 tár.. Nagyon rossz időzítéssel későn vettem észre, hogy 3 ATOM CHAD rusholja a resortot (nem volt már időm utánuk lőni), na mondom uccu neki, tuti tunnel extract, lesz időnk eléjük kerülni. Körbefutottuk a mapot, közben hallottuk ahogy fossá lőttek mindenkit bent :DD Legdurvább, hogy kb 3 percet kellet várni rájuk az alagútnál, ahol egy kisebb tűzharcban sikerült leszopatni őket. :D Ennyire lootnak még nem örültem.. Egy a háromból lelépett, a kettő aki meglett lvl50+... Csak lőszer kb 160 ezer értékben, M4A1-én 200K-s REAP-IR, scope, 6os armor, stb.. ;D

Ouch

Utoljára szerkesztette: SötétBarom, 2020.03.22. 01:12:00
  • nordan
    ne adjatok el semmit a jövő hétig! mindennek lement az ára ezek közül! a keycard már 100 ezren a 190-200k helyett
  • Metalmilitiakid
    Meg is halt a szerver teljesen, látszik mennyi ember van aki csak a loot-ért jár fel :D
  • Metalmilitiakid
    INGYEN LOOT LEVÉLBEN!
    Tessék belépni, ha enged a játék, bár most épp haldoklik mert sok ember lép be átvenni.

Utoljára szerkesztette: Metalmilitiakid, 2020.03.21. 15:28:51
  • undY1ng #945
  • Metalmilitiakid
    KB ugyanez volt nekem is, kinyírtam a full sweat as-val os playert, volt rajtam a 6 os 6b43 talán még vagy 35 durability-vel, körbe 4-es sisak és egy sima scav ölt meg Thorax-ra és hang alapján nem mosin volt. Én meg csak így.