Escape from Tarkov
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- Honnan jöttél fiam ? - Normann vagyok uram. - Oké Normen, tehát honnan jöttél ?
party promoted to: super goober! ignored list: pares,tetsuo
- Honnan jöttél fiam ? - Normann vagyok uram. - Oké Normen, tehát honnan jöttél ?
BTW nemrég beszéltünk valakivel az adminságról. Azóta bőven megvan a szükséges hozzászólásszám 😊
gatás, lövöldözés szinte bárhova megyek, folyamatosan mennek a harcok.
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
A gépre meg nekem kb tök ugyanez van, csak Ryzen 5 2600-al és WD SSD-vel helyette a többi kb egyezik és nekem nincsenek ilyen gondjaim játék közben.
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
Van egy olyan kulcsom amit a piacon közel 600 000 Rubelért el lehetne adni (fogalmam nincs már honnan van és mióta van meg). RB-A0 a neve. A Wikin sok okosat nem tudtam kiolvasni róla, megérné azt én szintemen megtartani ? Vagy ink érdemesebb eladni ?
Utoljára szerkesztette: Normen76, 2020.02.18. 16:52:52
https://www.twitch.tv/sp1gu
Szerk1.: Ha van SSD-d és nem azon van a játék akkor szoríts neki helyet, nem foglal olyan sokat és iszonyatos mennyiséget dob a töltésidőn.
Utoljára szerkesztette: Metalmilitiakid, 2020.02.17. 21:45:20
Utoljára szerkesztette: Normen76, 2020.02.17. 19:25:20
Egyébként - csak hogy valami konstruktívat is hozzátegyek a témához - ebben nekem a scav körök segítettek legtöbbet. Valahogy így:
PMC-vel mindig az volt, hogy ez most a komoly dolog. Realista, összetett, beleélős játék tud így elkapni. (Régebben EVE volt ilyen érzés.) Feltétlen figyelem, fülhallgató, csend. Kínosan figyelek minden szöget, ahonnan jöhet valaki. Legalább is próbálok. Ha nem vagyok teljesen biztos helyen, kínosan tudatában vagyok, hogy hány olyan irány van, amit nem látok, ahonnan feltűnhet valaki, és végezhet velem. Minél immersive-ebb egy játék, annál rosszabbul viselem a vereséget, úgyhogy itt nagyon fájt mindig.
Úgyhogy inkább scavezés ezerrel, mert az kit érdekel. Easy come, easy go. Valami video is mehet mellette, vagy zene, mert nem vesszük komolyan. Interchange-en főleg, állat jó zegzugos a pálya, ismerem a cikcakkokat, ha pmc-be futok, többször rázom le őket, mint hogy lelőnek.
Ez pedig megnyugtat. Nem áll be a pánik, ha meglátok valakit. Idővel az is eszembe jut, ha van esélyem felvenni a harcot, nem csak a futás az egyetlen lehetőség.
Ráadásul a sok-sok menet ráébreszt, hogy milyen ritka az, amikor meglepnek. Ha betartom az elemi óvatosságot, szinte zavartalanul mozoghatok.
Rájövök, hogy könnyen szerzek lootot. Féltucat weapon case egysorosan tárolt modolt fegyverekkel tele tartalékban. Bármikor simán pótolom, amit elvesztek.
Úgyhogy - miért ne mehetnék akár a pmc-vel is ilyen scav-szerű köröket? Nem kell halálosan komolyan venni azt sem.
És ez az a pont, ahol elhagy a gear fear, és az állandó szívroham 😉
De egy survival shootert van aki a shooter részért, van aki a survivalért játsza 😉
Szerk 1.: Örülnék ha lenne ilyen opció, de nincs jelenleg 😄
Utoljára szerkesztette: Metalmilitiakid, 2020.02.17. 15:53:53
Két éve nem tartana meg, ha nem ez lenne a jó játék nekem.
Utoljára szerkesztette: Paladin, 2020.02.17. 15:46:44
Frászt. Aki kerüli a pvp-t, és nem jó benne, annak tömény szopás.
Akinek már 2000 órája van a játékban, és pvp centrikus - persze, ez a legjobb.
Én maradok a nyugis interchange, vagy reserve scav köröknél.
Pisztolyra legjobban pedig az FN-t szeretik a népek mostanában. (Újdonság faktor is benne van ebben picit nyilván, de tényleg jó)
Skier küldire meg kb a makarovon kívül mindegy. Én béna vagyok, úgyhogy olcsót vittem. Előtte mindig megtartottam a zsákmányoltakat, úgyhogy mire oda jutottam, volt fél tucat grach meg tt, az elég is volt. Csak jó lőszert ne sajnáljon bele az ember.
Utoljára szerkesztette: undY1ng, 2020.02.16. 18:49:03
https://www.twitch.tv/sp1gu
Illetve most már elsősorban küldetések alapján mozgok a pályákon, így bejutok veszélyesebb helyekre is, mint a dorms, vagy egyebek, de mivel a küldetés a cél, így nem állok le hosszan játékosokra vadászni, meg loot-ot keresni mindenképen, így sokkal nagyobb eséllyel jutok ki. Közben azért akad loot is és ölés is és ráadásnak ott van a küldetés teljesítéséből adódó öröm. Így azért sokkal élvezetesebb a játék.
Egyébként nagyon sokat segítesz nekünk, öntöd a tudást, tartod bennünk a lelket köszönjük 😊
Utoljára szerkesztette: Normen76, 2020.02.16. 07:59:38
Jeageres küldi majdnem meglett, bementem éccaka, szépen meglett a magasles, a dokument, de nem találtam ki a pályáról 😊 Beadta a GAte To FActory kijáratot, de amikor odaértem kiírta hogy csak Scav 😄. HA nem az én kijáratom, miért jelöli meg ha duplázom az O-t ? Még volt kb. 15 percem így elcaplattam az Outskirs kijárathoz. No itt sem adta be a kimenetelt, végül bent ragadtam 😊
Az említett PB a sneci nagy tárral automatán és minél nagyobb HP sebzésű lőszerrel és csak lábat darálsz mert mást nincs értelme vele.
Ha pedig egyes lövéseket akarsz, akkor a FN 5-7 és SRIMP játszik amikbe tudsz olyan lőszert rakni ami már átvisz egy 3-as sisakot/face shield-et. SR1MP esetén az SP13 a legjobb. Az FN 5-7 esetén pedig az SB193. Az a két lőszer, kb 2-3 lövés után a 4-es face shield-et is át tudja ütni.
Ott van még nagyon drága alternatívaként a Glock 18C ami automata, de azt mire felszereled, meg dobtárakat viszel hozzá és társai, abból már összeraksz egy teljesen használható AK74-t is. De azzal ha AP 6.3-at akkor van esélyes 2-3 lövésből 3-as faceshield-et/sasikat beütni automatám, meg elég gyorsan elemészt egy 4-es armor-t is, ha meg lábra tudsz vele menni, akkor szintén pillanatok alatt megöl valakit. De viszont arra a pontos lövés nem nagyon opció.
Mire kellene neked kifejezetten pisztoly? Mert ha nem a Skier-es Pisztoly PMC kill küldit csinálod akkor gyakorlatilag inkább vigyél bármit mint egy pisztolyt.
-M9A3
+ TBL (Tactical Blue Laser) + 9x19 PstGzh lőszer
NAgyon erős pisztoly, PMC-t is le lehet vele szedni, elég jó a lőszer páncélra is. Nagyot rúg, de ha van lézered és ne mfélsz hazsnálni hamar korrigálható. És olcsó
PB 9x18 Silenced pistol
+ nagy tár 84 lőszeres + hangtompító + PM RG028 9x18 lőszer vagy PM PMM lőszer
Ez az összeállítás kicsit drágább, viszont ez a pisztoly alig mozdul el, nagyon gyorsan lehet vele lőni, ha nagy tárral mész bárkit lelőhetsz vele, mert elég kell legyen a muníció. Nálam hatékonyabb mint egy AK, vagy M4. Azokkal nem tudok lőni sajnos. Annyi zsozsóm meg nincs, hogy rendesen felmoddoljam őket.
Utoljára szerkesztette: Normen76, 2020.02.15. 14:44:23
Ami fontos:
- gyors egyes lövések
- kis visszarúgás
(elég bénán lövök, ezért kell hogy gyorsan tudjam korrigálni az első lövéseim... :-) )
Illetve milyen golyót ajánlotok bele PMC-k ellen?
Mindegy... elengedem, végül is csak magamat mérgelem. Játszani kell és kész, mindegy mik a feltételek. Nyilván sokat kell fejlődnöm, de bosszant, hogy 100 óra játék alatt nem tudtam 1 millió rubelt összeszedni 😄. A múltkori ajándék 1 milla. rubel is elment egy küldire kb mire meglett.
A hiba ott volt, hogy feltételeztem mivel az egész egy épületen belül van, lesz világítás... Hááát... nemigen volt... :-) Vaksötétben botorkáltam egy kis pisztollyal, mert nem akartam nagyobbat beáldozni. Erre egyszercsak rámordítanak és rámlőnek a nagy sötétben. A mák az volt, hogy egy kis lámpa alá állt be a scav, így gyorsan leszedtem. Rohanás a koromsötétben a célhelyhez, amit azt sem tudtam merre van, mert kb 2-3 alaklammal jártam eddig ezen a péylán. Már látom a lépcsőt, erre hallom, hogy valaki éppen lootol a közelben. na mondom nekem annyi. De szerencsére nem cuppant rám az illető, így nagy rohanással és pánikkal meglett minden, kijutaottam élve. :-D
Lesz még ilyen para küldetés?