2093
escapefromtarkov.com | elővétel | térkép | reddit | kezdőknek segítség | bővebb gyorstalpaló | küldetések magyarul
-
nordan #929 a sok fullgeares nyomorék mi a faszt akar a csóringer 1 mosinnal scaves küldit próbálni csináló idiótákkal mint pl én?
Utoljára szerkesztette: nordan, 2020.03.18. 11:29:38 -
nordan #928 WTB: RANGE FINDER és COMPASS!!! A S A P -
nordan #927 PESTILY egy állat wazze! iSTEN AMIKOR A JOHN WICK zenére hentel -
#926 :) :) hát.. igen... igen... igen :)
Amúgy a sráctól akinél a linkelt videód indul, láttam egy olyan Factory kört ahol 102 495 XP-t szedett össze egy körben... :) Százezret vaz. Ha jól láttam az összesítését kb 1-2 PMC volt benne és vagy 45-50 scav.
Heh végül is a vedejót is linkelhetem : LINK
Utoljára szerkesztette: Normen76, 2020.03.17. 11:20:49 -
Kissssss0 #925 atya úr isten :DDD -
#924 Ajánlom az egész videót, de beidőzítettem a gránátos részhez, kb ilyeneket élek át manapság :D
-
#923 Tök fun am, hogy Scav player-ként teljesen másként működnek a fegyverek és sebzések mint PMC-ként. Volt egy .366 TKM Vepr-öm és szemben egy másik Scav player, lőttem mint az állat, vérzett de nem akart meghalni ő engem lőtt SA-58-al M80-al és én se akartam meghalni pedig eltalált többször is. Gondoltam magamban itt már nem lehet tökölni elő kell venni a komoly fegyvert. Átváltottam TOZ-ra és kb 10 méterről célzás nélkül 1 lövéssel megöltem. Ha PMC-vagyok még egy rendes sörétessel se lövök le senkit így Buckshot-al, de a TOZ ha Scav vagy a vasajtót is átviszi xD -
#922 Update-elik most a scav ai-t hátha kijavítják ezeket a hero gránátokat. -
#921 Az Scav volt, rakás ilyen van most, főleg Lab-on, hogy haltában egyszerre 2 gránátot hozzádvág ilyen 0.2 sec eltéréssel. Ez valamelyik patch-el került be, csak sztem még nem jöttek rá miért. De engem magában a Martyr Dom is irritál amit rakás scav csinál, de főleg a raider-ek, hogy ahogy meghal és esik össze leesik mellé egy gránát a földre és robban. Néha hasznos mert 1 Scav raider magával visz 3 másikat, de amikor te vagy közel az elég gáz. -
#920 Baze az előbb pont úgy jártam mint te, jön a scav, rálövök, hasra vágta magát, tolok egy fejest de ahogy a hasára ért, vagy még fél úton a hasalás felé repül a gránát, pontosan alám és azonnal robbant. A fejest kapta mosinnal amint leért, tuti meghalt ő is. Épp hogy koppant a gránát és azonnal robbant. Inkább sima scavra tippelek, mint scav playerre, de tudja a fene. -
nordan #919 "- Changing endurance and strength leveling principle (you will be able to level them with medium overweight (not max overweight as now)"
VÉGRE BAKKER! -
#918 HAngokkal van néha probléma sajnos. Nekem pl. már többször előfordult, hogy jön az ellen, rádobok egy sarkon egy gránátot és semmi. Se koppanás, se hang, se robbanás, és az enemy sem észlelt semmi jött tovább. Streamben is látam hasonlót, a pali Lab-on eldobott vagy 4-5 gránátot, és egyik sem robban, az ellen meg vidáman ráment és kiszedte. VAlsz nem ment át a szerverre egy gránát sem, azért nem robbant és azért nem hallották. Az enemy azért nem látott belőle semmit. Szal lehet a hangok, de az is lehet hogy teljesen nem mennek néha át a másik fél irányába a lövések, gránátok időnként, vagy bizonyos helyeken van probléma... vagy csiter a ge...i :D.
Utoljára szerkesztette: Normen76, 2020.03.16. 08:25:29 -
#917 Amikor Scav run vagy reserve-en már csak 4 perc van hátra, van egy kb használható Loot-om. Az eltelt 5 percben atom lövöldözés volt mindenhol, megjött a vonat, elment a vonat minden és futás közben még mindig sikerült belebotlani egy legalább 2 fős Raider csapatba kicseszettül messze bármelyik spawn-juktól és simán kinyírni egyet és másodikat is kifejeltem volna, ha nem dob észlelés utána 0.000001 mp után egy gránátot a lábamhoz ami olyan gyorsan robbant, hogy a shift-et nem volt időm lenyomni, pedig fél méterre voltam a saroktól amit egy normál 2.5-3.5 mp-s fuzetime alatt simán elérnék.... -
#916 Vagy 5 percet lehettünk bent, csak az volt furcsa, hogy nem csak nekem, hanem csapattársnak se volt hang. Sőt közben harcoltunk egy másik irányba is, ott megvolt minden hang, illetve nagy lagg nem lehetett, mert 3-at lőtt haverom összesen és mind a 3 talált és meg is ölte az egyik ellent. Bár lehet, hogy pont csak az az 1 ellen lagg-olt és akkor gúvadjon ki a szeme mint a csigának :D
Szerk1.: Amit elfelejtettem hozzátenni, hogy a lövés hang alapján hangtompis Mosin vagy SV-98 volt, szóval olyan nagyok sokat nem lőhetett egyszerre.
Utoljára szerkesztette: Metalmilitiakid, 2020.03.15. 20:39:37 -
#915 Ez durván hangzik, de lehetett hasonló szerver probléma, tickrate hiba mint a PUBG-ban volt sokszor régebben. Sokat javult ott a helyzet már, volt hogy tíz lövésből egyet küldött át a másik kliensre, míg a szerverre átment 6-8 ami betalálhatott. A te oldaladon egy regisztrált lövés ment át, ennyit tapasztaltál, a másik fél lehet leadott több lövést ami átment a szerver felé, de hozzád már nem küldte el a jelet az alacsony tickrate miatt, de a sebzést megkaptad. Átment egy lövés és az info a sebzésről. Főleg a raid elején fordul elő valószínűleg gyakrabban. Mennyi ideje voltál bent ?
Utoljára szerkesztette: Normen76, 2020.03.15. 19:33:09 -
#914 Vajon újabb armor bug ? 65/65-ös GZHEL-K volt rajtam (vaci új soha nem javított), hasaltam a földön és 1 hit Thorax-al haltam. Fekve ez már magában is érdekes, hogy valami átment a karomon + armor-on úgy, hogy meghaltam, vagy valahogy ellőtt szemből a fejem mellett. A másik, hogy utána a haverom összeszedte a hullámat és 0/65 volt az armor, magyarán 1 találatból le nullázta az armor-t és még meg is ölt. Máskor több M80 és társai után is marad 10-20 durability az armor-ban csak meghalok, most 0. -
#913 Egyébként az imént megnéztük a püfölős módszert ismét és kb. 5 perc alatt 4 pontot ment a strenght. Utána kifulladt teljesen. Először minden ütés 0.1 értéket visz, utána csökken. 3 ütést mentünk a jobb lábra, hármat a bal lábra. 0.6 pont értékkel nőtt a strenght hat ütésből. Később 0.4, 0.2. 0.1 ment hat ütésből. Ekkor abbahagytuk és váltottunk. Kb. 4-5 perc után ha visszaváltottunk megint gyorsan ment. 6 ütésből 0.4. aztán megint kevesebb. Ha kimész és bejössz új raidbe, akkor kezdheted előlről, de ha egy raidben vagy, kb. öt perc pihi után megint gyorsan fejlődik, nem annyira mint frissen, de így sem rossz. Hiáva van a skillnél a kis piros háromszög, 5 perc pihi után megint jól megy. Lényeges, hogy a kar stamból üss mindig kipihenten, ha pirosba vagy, vagy láb stamból ütsz az semmit nem számít. Szal kb. 4-5 perc alatt 4 értéket nő az elején a strenght, ez 40 db. gránátnak felel meg ami kb 3-500 000 rubel, attól függ mit dobálsz. Persze fogy a gyógyító csomag is, de kb. 3-4 salewa kit elég egy körre bőven. Aki ezt pár óráig csinálja egy társsal, annak nem nagy gond felhúzni az első öt szintet sem. Ha csak a javát akarod, 5 percig ütitek egymást, megvan a 4 pontnyi skill, ki a raidből és vissza. VAgy dobtok magatok alá egy gránátot :D.
A végén még kergetőztünk is egy player scavvel :) Csak egy jó helyszín kell és nem zargatnak. Nem vittünk be semmit, csak a kötözőt és scav késekkel ütöttük egymást, elég kicsit sebeznek. Szal még mindig menne az egy nap alatt lvl 3. Sőt, talán menne egy óra-két alatt is, csak társ kell és pár salewa kit.
Utoljára szerkesztette: Normen76, 2020.03.15. 16:24:31 -
#912 Új hír:
- Changing endurance and strength leveling principle (you will be able to level them with medium overweight (not max overweight as now)
Mostantól medium overweight alatt is nő a strength.
Valamint kicsit balanszoltak a stamina fogyásos és a nehéz péncélok tartósságán is. -
#911 Ilyenkor ami érdemes, hogy meg kell fogni egy sarkot egy épületben ahol tudod, hogy csak 1 felől jöhetnek (még jobb ha pl. 2 ajtót át kell jönniük) beállítod fejre a célkeresztet és 1-2 lövés/scav. Utána amikor a környéken lévő elfogy kb 5-6 scav, van vagy 2 perced átnézni őket meg heal-elni amíg érkezik a kövi csapat. Vagy annyi időd van lelépni. -
#910 Tx. Huh tényleg, beszéltünk is talán már róla nemrégiben. Hát ha mindig hozna 7300 XP-t mint most azért néha bevállalnám :) Szerencsére 5 szintű armor volt rajtam ami a karokat is védi, és shildes sisak. Elég jól megúsztam, de sok lőszer elment. Annyi időm volt csak, hogy kilootoljam a team másik tagjának a lőszerét, meg néha meglapultam egy kis helyiségben tárazni. De körülöttem rohangáltak, kiabáltak, szaglásztak folyton. Alig bírtam elszelelni, vagy 3-4 scav lődözött utánam :) -
#909 Ez egy bug, láttam már egy streamer-nél, valamiért beragad a Taged and Cursed jelző és mindenkit üldöznek. Ilyenkor a legrövidebb úton el kell tűnni a raid-ből, játék restart és mehet tovább. Lehet azért nem is láttatok mást csak Scav-et mert mindenki más aki észlelte ezt vagy meghalt vagy lelépett. -
#908 Hihetetlen kört mentünk az előbb :) Shoriban a nagy házban East Wing felől akartunk végigmenni, de amint beértünk a kerítésen elkezdtek jönni a scavek. Barátnőm négyet leszedett de annyira akadt a játék, hogy nem tudott mozogni sem és ottmaradt. Leszedtem 17-et, és csak jöttek, jöttek, semmit nem tudtam felszedni, lőszerem elfogyott, alig tudtam elmenekülni. Legalább 4-5 ordibált még körbe. Van hogy egész raid alatt senkivel nem találkozunk, egy kva scavvel sem, nemtom honnan jöttek ennyien megint. Összesen 21-et szedtünk le, de voltak még bőven. Lehetetlen volt bármit csinálni tőlük, ennyi lőszert ellőni a semmiért... Mondjuk kv izgalmas volt :) nem tudom mennyi volt, ha volt egyáltalán Scav Player köztük, PMC egyesem volt a 21-ből. Sikerült kijutnom, üres fegyverekkel :D. -
#907 55 kg súly az még nem 90% te magad írtad le, hogy 67.5 kg kell, én ha bemegyek kb 32 kg gear-el, arra szedik össze 35.5 kg és azzal van meg a 67.5 kg. És igen 55 kg-ra már megvan a debuff, de az még nem 90%. Jobban járnál ha a gránátokra költenéd a pénzt szerintem és szépen elosztva a raid ideje alatt eldobálnál egy rakás füstöt. Ezt se csinálhatod egyszerre mert akkor megkapod a lassan fejlődő debuff-ot.
Normen hangnem problémájával egyet értek, nekem se tetszik. -
nordan #906 valaki hazudik...........
55kg-al-overweight debuff-al/összepakoltam egy zsák szemetet úgy mentem be/ 6km-t mentem 28 percen át full gyalog és 0-8.2-ről pontosan 0-8.2-re húztam az erőt...............
de legalább lőttem egy 536 méteres mosin killt
Utoljára szerkesztette: nordan, 2020.03.15. 12:32:56 -
#905 Barátom ne kóstolgass... Nm értem a hangnemet, és ráadásul nem azt írod amit mondtam. Kb. egy napot mondtam, nem egy órát...és leírtam, hogy hogy csináltuk. Azt is leírtam, hogy nem súly cipeléssel, azzal nem ment. Azt is, hogy streamben láttam a módszert és működött. Azt is leírtam, hogy nem egyformán fejlődtünk, pedig egyszerre csináltuk ugyanazt. A patch napján, illetve nagyobbrészt az azt követő napon húztuk fel, azóta volt 3-4 kis patch változott egy csomó minden. Szal szállj le rólam, nem én b..tam el a játékod, hanem a fejlesztők. Nemtom mi bajod van velem öreg, de vedd észre magad. Egy rossz szót nem szóltam hozzád, nem minősítettelek,. Mit kötekszel velem ? Ettől mi lesz neked jobb ? Visszakapod a szinted ? Nyugodj meg nem fogod :)
Más téma.
Ma 28 lettem, vártam mivel a Rest Pace 3 lvl re húzáshoz Skier III. szint és 28 lvl kell. No, ez megvan... de kell a III. szint generator amihez Mechanic III szint kell amihez lvl 30 :D. Ennek mi az értelme ? Fejleszthetsz valamit 28 szinten, de kér egy másikat amihez 30 kell :) Akkor legyen már mindkettő 30. -
#904 Egész kereken 36.5 kg cuccot kell összeszednem a bemenő súlyomhoz képest (és ez egy könnyű VSS-el van számolva, Armored Rig-el ami könnyebb mint az armor és rig kombó, illetve egy sima kivágott faceshield nélküli sisak), de legyen 38 mert eldobálom a gránátokat. És amúgy van loot woods-on ha tudod mit keresel. Alapból ha valamelyiken van egy 3-as armor az magában kb 10 kiló és akkor még ott vannak a fegyverek. Én mindent felszedek ami az utamba kerül és akkor dobom ki amikor jobbat találok a helyére, így gyűlik a súly. A gránátokat meg természetesen nem random dobálom el, hanem amikor tudom, hogy lehet, a füst ugye kb 0 hanggal jár, a repeszt meg amúgy is harc közben dobom el. Valamint igen én elmászok bőven a pálya egyik végéből a másikba, mert én előszeretettel mászok ki a raid utolsó 5 percében, addig van időm bőven sétálgatni. Nem állítom, hogy ez minden egyes körben sikerül is van hogy pont nem találok annyi loot-ot, van hogy valaki megöl. De egyáltalán nem lehetetlen.
Meg amit írtál lentebb hogy több fegyverrel tele lévő táska. Slot súlyra nézve a fegyverek nem túl nehezek, vannak jobb dolgok amivel össze tudod rakni a kellő súlyt. Pl. üres üzemanyagos kanna, car battery, a nagy military battery, ha annyira erőt akarsz húzni, illetve kell legalább egy Trizip táska vagy nagyobb, amibe fér bőven cucc. Vagy egy elég olcsó megoldás még, 1 stack 7.62-es PS lőszer az 1 kg, és biztos van ami nehezebb, csak azért választottam ezt mert ez rohadt olcsó, azzal telerakod a táskát és kész. Bemész a raid-be levágod egyből a földre körbenézel van-e valaki körülötted és ha nincs felkapod vissza elkezdesz sétálgatni. Annyi ennek az egésznek a nyitja, hogy meg kell szokni, hogy iszonyat gyorsan menjen a Inventory nyit, Delete a táskára, Invetory zár, ha valaki rád lő. -
nordan #903 oké tehát te WOODS-on ahol lófasz lott sincs összeszedsz minden k9rben 67.5 kg nyi lootot a "meztelen" mosinos playerektől akiknek a zsebáben van max 80db lpsgz azt hali.......minden körben átmész UN baseről Otskirtsre ami azthiszem kb 3 km ezzel a 70kg nyi cuccal úgy,hogy eldobálsz 6 gránátot aminek a zajára senki nem megy oda hozzád kinyírni.....arról nem is beszélve hogy 0-1re 10 skillpont utána hatványozódni kezd a szint.........OKÉ -
#902 Most poénból kiszámoltam egy átlag Woods körömet, hogy ha lenne velem valaki akit 5x megütök és van 5 gránátom (amiből mondjuk 3 füst direkt csak a skill húzásért, aminek darabja nincs 6k ) és az átlag sétám a kijárat felé csak, amikor megvan már a loot. Az körönként majdnem kerek 4 skill pont, de számoljunk 3.5-el. Szóval a level 1 kevesebb mint 3 kör. Egy hétvégi maraton játék nap alatt megvan simán a lvl 3. -
#901 Azon elgondolkoztál, hogy ez a profi player egyből az erő wipe után friss accal kezdte el felvenni a videót mert van neki vagy 3 acca, mint minden értelmes youtube-er ?
Szerk1.: Régi indián mondás: Attól, hogy a kacsa nem tud úszni még nem a víz a hülye.
Utoljára szerkesztette: Metalmilitiakid, 2020.03.15. 09:16:19 -
nordan #900 szóval az új rendszer keményen el van baszva....egyszerűúen nem kapsz erőt...........tegnap voltak körök,hogy 5 fegyverrel telepakolt táskával mellénnyel rohangáltam és nem volt 45 kg.........67.5 kg fölött kezd el nőni az erőd!!....elmennek a picsába, milyen cuccmennyiség kell ilyen súlyhoz?! eszméletlen a srácnak is 0-ás ereje van pedig nem ma kezdte a Tarkovot full profi player
nagyon kíváncsi vagyok,hogy Normen76 mivel cheatelte össze a 3+ os erejét 1 óra alatt......
Utoljára szerkesztette: nordan, 2020.03.15. 09:03:22 -
nordan #899 totál lutri az egész -
#898 Annyira random amúgy az egész, néha bemegyek erős gear-ben és vagy senkit nem találok, vagy az első csóri gear-es lelő. Máskor meg alig viszek be valamit és 40+-os player-ekbe botlom lépten nyomon. Ebben a játékban szinte lehetetlen mindenre felkészülni. -
nordan #897 most csináltam 3x 5+ killes raidet,de előtte 2 órát szoptam......... -
#896 Ezt Nikitáék megmondták, ez a játék arról szól, hogy szopassa az embert, ezért szeretik :D -
#895 Hát... igazából az egész játék egy nagy szenvedés. Fogalmam nincs miért nem tudom abbahagyni :D. Digitális mazochizmus :) -
nordan #894 most átestek a ló túloldalára és nem lehet rendesen fejleszteni....eddig tépolás nélkül is szépen nőtt....,de peccs óta nulla -
#893 Persze értem, hogy miért van és rendben is van így. Egy sreamben láttam a módszert azért próbáltuk ki mi is, egyéb iránt hidegen hagy a dolog. Fejlődik, ahogy fejlődik, tényleg a hideaout miatt kell a 3 lvl, onnantól nem nagyon érdekel. Jobb én nem leszek tőle, rosszul célzok, rosszul figyelek, nem is látok túl jól, a hangokból is nehezen vágom le, ki, hol van, merre megy, előttem, mögöttem, alattam felettem. Rajtam nem sokat segítene az 50-es strenght skill sem. Egy jó játékosnak viszont rengeteget számíthat majd később. CSak azért írtam le, hogy ha valaki célirányosan ráfekszik a skillre, azért lehet húzni most is akár egy nap alatt is elég sokat ha van időd és van kivel. Nem is azért hogy vitát szítsak.
Utoljára szerkesztette: Normen76, 2020.03.14. 16:27:48 -
#892 Pont ezért rakták be ezt az egészet, hogy ne lehessen azt csinálni amit ti, hogy valaki bemegy egy rakás heal-el a másik meg szétveri. Most is érdemes a kör végén egyet kettőt ráütni a másikra, de ennyi. -
#891 Az első pár ütés nagyon gyorsan vitte amikor próbáltuk, utána lassulni kezdett. 2 ütés /0.1, három/0.1 és így tovább amíg nem állt le. Valami lehet azzal is, ha az elején csinálod akkor sokat visz, aztán lassul és megszűnik, de ha vársz pár percet megint visszi, de nem annyira mint elsőre. Dobáltam a gránátokat is serényen, egész nap játszottunk, mindig viszek 5-8 gránátot, vagy füstgránátot, de azt nem hiszem h érdekelni fog annyira a dolog, hogy ezt sokáig csináljam. Azt elképzelni nem tudom, mennyi idő lehet felvinni 40-50 szintre. Nekem csak az építkezés miatt kellett a hideaoutban. Ill már nem kellett mert megvolt a patch előtt, de a barátnőmnek kelleni fog és felvittük együtt a 3 skillt A zsiványok szerintem most is fel fogják vinni pik-pak ahogy eddig, nekünk meg marad az lvl 3 majd hetekig :) -
#890 Illetve volt egy beállított negatív hatás arra, hogy ne tudsz egy meccs alatt túl sokat húzni azért áll meg időnként. Ha hirtelen túl sokat fejlesztesz egy skill-en akkor utána egy ideig nem fog fejlődni, vagy csak rohadt lassan. Be kell szépen osztani.