2093
escapefromtarkov.com | elővétel | térkép | reddit | kezdőknek segítség | bővebb gyorstalpaló | küldetések magyarul
-
#1009 Pont hogy a fejlesztési időben van a legtöbb pénzre szüksége a játéknak, a legtöbb cég ezt az előző játék bevételéből fedezi, mivel nekik nincs ilyen így ebből a jelenleg folyó pre-release eladásból tartják el magukat, csak ugye ez nem egy folyamatos bevét forrás ezért lenne jó nekik egy extra bevétel forrás. Néhány stream-en láttam Nikitát hogy néz ki, mint aki kb mindennap 16 órát dolgozik. Persze próbálják tartani a hangulatot/látszatot, de amit hallok azoktól a streamer-ektől akik folyamatos személyes kapcsolatban vannak a fejlesztőkkel, hogy igazából túl vannak már hajtva nagyon. Kellene még ember a fejlesztő gárdába keresnek is, csak mivel lokális a fejlesztés ezért olyan kell aki orosz, vagy hajlandó hozzájuk kiköltözni, ami meg nem egyszerű, főleg hogy nem hiszem hogy epic fizetést tudnának kínálni. -
Paladin #1008 Ezen ráérnek akkor tökölni és gondolkodni, amikor már kész a játék, és a fenntarthatóságon kell gondolkodni.
(Bár arra meg ott lesznek a dlc-k is.) -
#1007 Az a furcsa, hogy már vannak "Skin-ek" a játékban csak nem tudsz értük fizetni, hanem ingame küldik és pénzért van, Ragman-nél találod talán Services néven ha jól emlékszem. Arra dobhattak volna egy plusz ár cédulát sima pénzért is és sztem egy rakás ember megvette volna. -
#1006 Hozza foghato cimrol nem igazan tudok pont ,hogy tamogatni kellene oket!! -
nordan #1005 Skineket támogatom!! mondjuk egy 5 dollár 3 skin áron,hogy egy kicsit egyedivé tehessem a karimat,mert mindenki ugyanúgy néz ki.... -
Paladin #1004 Embere válogatja, én több mint két éve nem tudom megunni ezekkel együtt se. Max egy-egy hónapra kicsit hanyagolom félévente :) -
#1003 Nem akarok senkit semmire rábeszélni, de azért azt látni kell, hogy ez gyakorlatilag egy garázs fejlesztő csapat, akiknek semmi bevétele nincs az eladásokon kívül és mégse fordultak microtranzakciókhoz, skin-ekhez, paytowin-hez, pedig szerintem a skin jó ötlet lenne, hogy legyen állandó bevétel és több fejlesztőt tudjanak fizetni. Szóval itt azzal hogy megveszel egy nagyobb csomagot pont a fejlesztést támogatod. Illetve ha láttad volna 1.5 évvel ezelőtt a játékot akkor jobban látnád, hogy mennyit változott a jó irányba. -
#1002 Huh egy ilyenre vártam.... Kösz az infót :) Más kérdés, ha két héttel ezelőtt jön tuti lecsapok rá, közben elértem abba a stádiumba, hogy unom már a játékot :D. Nem hiszem, hogy a lag, tickrate, desync problémákat valaha képesek lesznek megoldani, szuper játék, de technikailag soha nem lesz kiforrott, soha nem lesz összerakva. Nem éri meg a komolyabb kiadást, a magasabb csomagokat. Kis pénz, kis foci... -
#1001 Maradj otthon címszóval 25%-os leárazás minden csomagra, fejlesztés esetén is. Ha valaki szeretne nagyobb csomagot akkor hajrá! -
#1000 Azert mert o kisfa...xu ne idegesitsd magad... :D :D :D -
#999 ájjj de unom már hogy 0.1 secnél kapom a fejeseket. Micsoda hatalmas játékélmény lehet lőni az exitet az utolsó másodpercben. Tényleg megérte neki megvenni 50K Ft-ért a gamát. -
nordan #998 ezek a lövésnél 1 sec-es lagok kezdenek mostmár komolyan nagyon frusztrálóak lenni, meg a scav killeknél ugyanez mikor beáll a server.....faxért nem tudják ezeket már orvosolni -
Paladin #997 Tudtommal nem. -
nordan #996 jail break-re lehet húzni valahogy silencert? -
#995 És az érem másik oldala amikor a szerver nekem nem adja. Customs piros mögött a garázsoknál, full gear-es player fent guggolt a kidőlt betonfalon ami a Medic Ladára néz, én oldalról jöttem, AP-20-al kettőt belecsattintottam a sisakjába/fülébe úgy, hogy tök egy helyben volt amikor lőttem meg én is, volt időm célozni nyugodtan fogalma nem volt, hogy ott vagyok. Gyorsan leszaladt, hozzávágtam egy flash-t utána szaladtam adtam még vagy 4-et 2 méterről a mellkasára de lelőtt. Nézem a kör végi report-ot.
Damage dealt to body: 12
Damage absorbed by armor: 315
Hit count: 2
Ilyenkor néha elgondolkodom, hogy pont akkor laggolt be a játék amikor fülön lőttem és csak nálam nem látszott vagy mi a franc? Ja és ACHHC volt rajta, amin fülvédő sincs szóval, hogy 2 pontosan célzott lövésből meg 4 közeli lövésből összesen 2 hitem legyen az elég erős. -
#994 How mad lehetett most szegény gyerek customs-ön. Felszaladtam 3. emeletre egyből kintről a gyerek már marked ajtóból engem célzott, de arcon csaptam AP 20-al meg is halt. Odamegyek szegény gyerek Forth armor-ban ugyanúgy Ushanka és Scav vest mint én, már nyitva volt a marked ajtó és volt bent egy weapon case xD -
#993 Ez meg van, persze rendes wipe utáni idő alatt...
-
#992 Igazából ha megcsinálod a private clinic küldit és eladod a t h i c c item case-t utána csak az építési idő a kérdés az alapanyaggal nem lesz gondod anyagilag. -
#991 Sajnos ez egy előforduló dolog, főleg update-ek környékén, hogy szerver terheltség miatt valaki nem tölt be rendesen. Jól tippelted a végén, hogy téged se akart sztem beengedni mint barátnődet, csak valamiért mégis bekerültél így csak ilyen félig-meddig voltál jelen a pályán.
Példaként.
-
Paladin #990 Most velem is ilyesmi történt. Shoreline, gas station. A kút felől lőtt valaki, nem láttam, de ilyen van. Nagynehezen fedezékbe evickéltem, ami az egyetlen lehetséges átjárónál álló furgon mögött volt. Hallottam is, hogy közeledik, a lépteit, majd egy sorozat, és kipurcantam. Nincs az az isten, hogy lelőhetett anélkül, hogy láttam volna.
Scav volt, szóval cheat is megfordult a fejemben, de valószínű inkább ez lehetett velem is. -
#989 Ja és a legjobb, hogy az extractnál rápróbáltunk, ahogy lábon lőttem kapott hitet, de se hang, semmi, csak a nyögdécselés.... -
#988 Nekünk volt olyan scav körünk, ahol kb 5 percnél eltűntem, és láthatatlan/hallhatatlan lettem a haveromnál.. Mikor 3 perce óbégatom a TS-be, hogy "itt vagyok az orrod előtt bazmeg", ő meg mondja, hogy nem.. :DD Küldtünk egymásnak screenshotot, nézek vele szembe, az ő képernyőjén nem vagyok ott.. :| -
nordan #987 hát most hogy nincs melóm 2 hete nekem gyorsan összejött :D még 21 videó kari hiányzik és fullfull a kecó...megtudnám venni mert van 14 millióm,de csak naponta 1-2-t veszek -
#986 Eh tegnap megint kicsit csalódtam a játékban. Ki tudja hányszor fordult elő velem, csak nem vettem észre, ill. másnál is nyilván előfordul néha. Szal, barátnőmmel együtt játszunk, a két gép egymás mellett van közvetlenül, látjuk mit csinál a másik. Sokszor jól is jön, mert azonnal meg tudjuk mutatni, ki mit, hol látott stb. Tegnap bemegyünk Interbe, szerencsére csak épp scavekkel. Az elején őt nem dobta be alt+f4 el ki kellett lépjen, én várok türelemmel az egyik mozgólépcső alatt ahova spawnolt. Síri csend, úgy 39 percnél tett be, szaé várhatóan kellett volna halljak egy kis háborút itt-ott. De síri csend. Bejön a barátnőm, elindulunk Oli-ba. Ahogy felérünk és Oli bal oldalán átmegyünk a pénztárakon, mondja hogy meglőtték. Nem hallok semmit, mellettem állt, és nem hallottam a lövést. Nézem a monitorját (fülessel játszunk egymás gépét nem halljuk) kötözi magát ellőtték a lábát. Mondja, hogy előttünk két PMC szalad balról jobbra keresztbe. Kinézek, sehol senki. Ránézek a monitorjára, ott van előttem szalad keresztbe két ember, nálam nem látszottak. Nekem is pirosodik karom lábam, nem hallom a lövést csak a puffanást ahogy becsapódik a testbe. Nemcsak nem hallottam őket, nem is láttam. Próbálok helyezkedni, de nem látok senkit, nem hallok senkit. Kilőttek minket végül, de egy lövést nem hallottam. A szokásos zajokat, hangár hangot, lépteimet hallottam, társam lépteit is. De a két ellenfelet nem is láttam nem is hallottam, lövéseiket sem, csak a testbe csapódó puffanásokat. Mondja a barátnőm, hogy pont kimentem eléjük, álltam bambán és forogtam :D. Szal, többször volt már úgy, hogy nem hallottam a lövéseket, csak azt, hogy a testembe csapódik a lövedék. PErsze lehetett hangtompítós fegyver, de amikor bent vagy mondjuk interben, azért meghallod azt is. Néha ezek szerint előfordul hogy nem látod és nem hallod a másik játékost. CSak nem veszi az ember észre, mert nincs másik monitor melletted amin látnád.
Utólag azon agyaltunk, ha én is alt+f4 eztem volna az elején amikor őt valamiért nem dobta be a játékba, minden rendben lett volna. PErsze nekem minden jól működőnek látszott, miért is tettem volna. Betöltésnél volt valami hiba, csak engem valahogy mégis beengedett, őt nem. Végül ez lett.. azért durva hiba, hogy nem látom, és nem hallom az ellenfelet... Így azért nehéz megmaradni :) Valószínűleg nem most fordult elő először, csak ha egyedül vagyok, nyilván nem veszem észre és nem értem miért halok, kitől. -
undY1ng #985 Sok idő mire meglehet szerezni azt, hogy a scav-ek hozzanak cuccokat hideoutban? -
nordan #984 tegnap meg ma is hoztak a Scavek Hideoutban :D és az raidnek számít..... -
#983 Ezzel a szakállolajjal el vagyok havazva...
Köszönöm a múltheti segítséget
Utoljára szerkesztette: Nesuten, 2020.03.27. 22:44:04 -
#982 Prepare for Escape verziom van. -
nordan #981 valami elbaszás van nekünk tegnap volt lüvünk egy scavet ketten beletárazunk és megölt mindkettőnket :D meccs végén csak tőlem kapott 570-et és 74-et absorbolt..... -
#980 Ki fog égetni ez a Shotis Custom-ös küldi... 15 PMC kill, de eddig 8-ból 1 kill-em volt hatchling/pisztolyos a többi mind legalább lvl 4, de inkább lvl 5 armor rendesen összerakott fegyókkal, legtöbbször párosával, egyet megölök a másik megöl nagyrészt. Nem azt mondom, hogy rohangáljon mindenhol low gear-es player, de hogy ma már mindenki chad customs-ön az kicsit furcsa. Most is megöltem egy lvl 7-es gyereket, 2 optikás jól recoil-os AK-74 BS lőszerrel, Tac-Tec, mire megöltem lenullázta az armor-om, az övét meg nem vehetem fel mert bukom a küldit... -
#979 Nekem is ez a bajom, hogy full random. Pl. ma vagy 3 olyan halálom volt, hogy 2x 8-as tár AP 20-at beletettem a player-be és megölt, de cserébe volt olyan, hogy 1x egy Slick + Full-os AirFrame tan és 4 lövésből fektettem, illetve a másik ULACH + az új AACPC mellény és 3 hitből fektettem. Egy kör múlva a hatchling-et 5 méterről 5 mellkaslövéssel tudtam csak lefektetni. -
#978 Söréteket én sem nagyon értem. A minap egy scavvel akadtam össze az egész pályán Shoriban. Vélhetően palyer scav volt, bár biztos nem lehetek, mert én maradtam a földön. A lényeg, hogy shotival, söréttel küldtem meg a kopasz fejét, semmi nem volt rajta, csak a kopasz feje. Páncélt sem láttam rajta, bár attól még lehetett. Pumpálom, durrogtatok, semmi, kifogytam, amíg táraztam kifilézett. Ez belefér, nincs benne semmi, de a végén azt írta ki, hogy minden lövésem talált, 680 dmg. absorb a páncélja miatt és volt további 190 ami bement. No, a feje vére fröcsögött folyamatosan, ha a kettőt összeadom 870 dmg. amivel nem feküdt el. Így azért elég nehéz lelőni valakit. Ha rám tolnak 36 sebzést fejre, máris ottmaradok.
Utoljára szerkesztette: Normen76, 2020.03.25. 19:55:07 -
#977 Player Scav-nek élete mákja volt szerintem. Mentem ZB11-hez ki és hallottam egy fa koppanást a sarokból, mondom ez a cache lesz. Gyorsan 3 Flechette-et beküldtem a bokorba, feljajdult a scav. Lövök még kettőt, semmi. Odamegyek full vér a fal, porszívózom a bokrot ezerrel és sikerült ki Extract-olnia mielőtt 4. lövés eltalálta volna.... -
#976 Am lehetne valahogy ez a sörétes dolog konzisztens, mert a Scav eltalál 2 hittel és mindenem vörös, 5 ös armor faceshield combo val, én meg 2 körben most egyikben 5 hit flechette másikban 4 hit AP 20 és egyik se volt 100 dmg felett... -
#975 Akkor lehet csak a Vallet of Darkness-es emberek kapnak ? Mert mi számítunk nagyobb támogatónak gondolom, de a fene se tudja. -
nordan #974 na király -
#973 Nekem az volt írva, hogy azért kaptam mert támogattam a fejlesztőket és nem a sorozatos kiesés miatt -
#972 Igen toltam akkor... -
#971 Lehet attól függ, hogy játszottál-e abban az időszakban amikor a hiba történt. -
#970 Tudtommal mindenkinek kellett volna kapnia, illetve nem idokorlatos?!