Escape from Tarkov
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
Bár mint régebben említettem én szívem szerint teljesen eltüntetném a flea market-et vagy legalábbis oda is raknék vmi pénz/tárgy limitet mert amiatt ilyen full gear a játék. Pl. ne lehessen lőszert, fegyvert és armor-t árulni vagy vmi ilyesmi. Én bármi nehezítést szívesen látok a flea market felé, igaz ez nem a legjobb megoldás lett de legalább az első pár napban lesz esélye a kezdőknek is csinálni valamit.
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
Ezt leszámítva fasza kis pöcs lesz 😊
Utoljára szerkesztette: Normen76, 2020.03.07. 11:37:03
- Honnan jöttél fiam ? - Normann vagyok uram. - Oké Normen, tehát honnan jöttél ?
party promoted to: super goober! ignored list: pares,tetsuo
Őszintén nem látom, hogy egy 3-4 hónapos wipe peridódus alatt valaha is elérném a fleamarketet..<#szomoru2>#szomoru2>
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Újdonságok hozzáadva:
-Interchange átdolgozva
-Interchange világítás átalakítva
-Új használható tárgyak és új kijáratok
-Több grafikai probléma javítva
-Új játékmechanika, túlsúly. A karakter különböző negatív hatásokat kap a cipelt súlytól függően (hangosabb felszerelés zajok, mozgási sebesség csökkenés, gyorsabb stamina fogyás és társai)
-Kimerülés negatív hatás hozzáadva a játékhoz, ami akkor jelenik meg ha a karakter túl sokáig tartja alacsony szinten a staminát. Amíg ez a hatás rajtad van az energia fogyás felgyorsul.
-Mostantól két részre oszlik a stamina jelző, kar és láb staminára.A kar stamina célzáskor, gránát dobáskor és közelharci fegyverek használatakor fogy. A láb stamina futás, ugrás, testpozíció váltás és társai közben fogy. Amikor a kar stamina elfogy akkor a láb staminát kezdi el fogyasztani (itt ők nem írták oda, hogy fordítva is igaz, de a bemutató alapján a futás is csökkenti a kar staminát)
-A "Trading","Flea Market" és "Inventory" gombok lekerülnek a gyorssorra a gyorsabb elérés kedvéért.
-Új gránátok a VOG-17 és a VOG-25 alapján mintázva.
-Első indításkor a képernyő felbontásod alapján a játék felbontása automatikusan átállítodik.
-Új fegyver kiegészítők
Új ruhák és felszerelések:
-Új BEAR felső "Telnik" néven
-Új BEAR nadrág "Tiger" néven
-Új USEC felső "TIER2" néven
-Új USEC nadrág "Commando" néven
-Új SCAV felső "Olimpic shirt Russia" néven
-Új testpáncél, taktikai mellények, táskák, sisakok és headset-ek
-Gránát láda
-Új barter tárgyak és ezekhez tartozó új trader tárgyak
-Új hideout receptek
-Új küldik új ruhákkal jutalmul
Optimizáció:
-Kisebb fény optimizáció
-Kisebb felület effekt optimizáció
-Több szerver stabilitást javító optimizáció
Javítva:
-Javítva a hiba amikor a fegyverbeállítások mentésekor a teljes raktár és árus rendszer lefagy
-Javítva amikor AI holttestek eltűnnek újrakapcsolódás után
-Javítva a raktár kijelző hibák 2k (vagy 1440p) képernyő beállításkor
-A SCAV láda nyitásakor megjelenő értesítések amikor fegyvert veszel át javítva
-Javítva a hiba amikor a gyártási idő néha nem frissül amikor a generátorból elfogy az üzemanyag
-Javítva a hiba amikor lehetetlen belépni a rejtekhelyre miután videókártyákat mozgatsz a Bitcoin farmból
-Javítva a hiba amikor a szövegmenü nem jelenik meg a SCAV-ek által hozott tárgyakon
-Javítva a hiba amikor gyártás után a tárgy "vizsgálatlan" marad
-Javítva amikor pisztollyal vagy közelharci fegyverrel a kézben kétszer a futás gombra nyomva a karakter egyhelyben kezd futni
-Mostantól nem fog kidobni a főmenü a "The stash is full" hiba
-Javítva a rejtekhely hiba, amikor belső nézetben is megjelenhetett az tárgymozgató menü
-Javítva a hiba amikor a felugró ablakok nem az ablak közepén jelennek meg
-Javítva a hiba amikor a felugró ablak a hiányzó tárgyakkal a képernyőn túl jelenik meg
-Javítva a hiba ami hibáket generált a Flea Market ablakban ha voltak barter ajánlatok is
-Több más hiba javítása
Változtatva:
-Stimulánsok paramétere átállítva, a negatív hatások csökkentve
-Több tárgy súlyán változtattak
-A Flea Market mostántól 15-ös szinttől elérhető(eddig 5-ös szinttől volt elérhető)
-A kis reflex sight-ok mérete csökkentve (aimpoint, romeo, trijicon)
-A fegyverek pontossági értek mostantól szögpercben lesznek megadva
-Hozzáadtak egy fegyver nevet alapbeállításként a fegyverbeállításoknál ami a felhasznált fegyver neve
Nekem pár napja a "Filter by Items" re kattintva addig nem adja be magát az itemet míg rá nem frissítek "F5" vagy "@" ikonnal. Ha még előtte nem volt keresésem a marketben, akkor egy teljesen üresé képernyőt ad ki, ha már volt valami akkor azt az itemet dobja fel. Ez alapból eddig nem volt így és ahogyan nézem a streameket másnál sem igazán jellemző. Találkozott már közületek valaki hasonló problémával?
.png.4b3be23b611b2a088a5afb801a3cbc80.png)
.png.1e516379d94818282b207df621550ab2.png)
.png.2eb059e470f7da7c17f9979f124a416c.png)
.png.11437e010900536ae12ae772b8e870ee.png)
Steam: [HUN]Feriggno
- Honnan jöttél fiam ? - Normann vagyok uram. - Oké Normen, tehát honnan jöttél ?
Utoljára szerkesztette: Normen76, 2020.03.06. 10:19:42
Azért tetszik a két stamina pl, amit be is mutattak a stream-en, hogy pl. ha ütsz 10-et a baltával akkor azért futni még tudj már és fordítva is. Mennyiszer látom ezt amikor stream-erek próbálnak közelharcban ölni, hogy azért nem tudnak mert az odafutás után elveszett a stamina és nem tudnak ütni.
Ezt az invetory bug-ot még soha nem láttam, elég érdekes. Viszont ha heal-hez invetory-t kell nyitni akkor valami gond van. Nem gyorsbillentyűzöd a healt? Ha a zsebedben vagy a Rig-edben van a heal akkor ha felé viszed az egered és 4-től 0-ig megnyomod valamelyik gombot (vagy egérrel lehúzod az alsó sorra a med-et ahol a fegyverek is vannak) akkor arra a gombra nyomva utána elkezd magától heal-elni. Illetve ha bármilyen folyamat közben vagy, evés, ivás, heal... akkor a jobb vagy bal kattintásra abbahagyja a folyamtot, ha hirtelen lőni kellene.
De persze kimerülni is csak a futástól tud az ember, hisz az, hogy egyéb tevékenységekbe mennyire merül ki az ember, az mindegy, hisz a lábad az bizony még nem merült ki, ezért bármikor lenyomod a maratont sprintelve gond nélkül, a lényeg, hogy a lábad erőnléte magas legyen...#realisztikusjáték, #szimulátor...
De akkor már be kellene implementálni a mentális erőnlétet is, hisz az legalább annyira fontos az alap működésünkben mint a testi. Szóval kellene ilyen rpg's "activity check" rendszer, hogy ha túl alacsony a mentális erőnléted, tevékenységeket random elhibáz, pl tárat elejti töltésnél, lőszert nem tudja betölteni a tárba, nem sikerül healelni, sőt bizonyos healeknél akár még tovább ronthatnánk a saját egészségünket, célzás nagy mértékű romlása...
Egyébként egy ilyen stamina systemet kellene inkább implementálni:
-25, 50, 75, 100 %-oknál lennének a thresholdok, ha kimeríted a staminádat az épp adott threshold érték alá, akkor esik a maximum staminád értéke 5-10%-al és így tovább, tehát minél jobban kimeríted, annál nagyobb százalékban veszítenél a maximum visszatölthető staminából.
-Maximum staminát csak étel/ital/energiát adó dolgokkal lehetne visszanövelni, ehhez szükség lenne minden ilyen itemre egy új statra. Tehát legyen mondjuk egy üdítő, aminek lenne egy energia +10 statja, illetve egy maximum stamina recovery +15, így 10 energiát adna és +15-el növelné a maximum staminádat. Persze itt újra kellene balaszolni pár itemet, hogy ne minden item töltsön vissza maximum staminát.
Akkor ha már realisztikusságot akarnak és zavarja őket, a túl op mozgás én nem hagynám ki a talajtípusok fontosságát.
Először is, tudjon a karakter elesni és így sérüléseket szenvedni, törést, bicsaklást, hasonlókat.
Fontos, hogy sprintnél igenis legyen esély arra, hogy elesik a karakter, ha iszonyat megvan pakolva legyen ez az érték jó nagy, ha olyan talajon sprintelsz ami sziklás terep, erdőtalaj, kavicsos/köves talaj, ezeknél legyen egy jó nagy negatív modifier az elesés esélyére, mint ahogy beton/rét és hasonló terepeken legyen majdnem nulla...Erre a célra lehetne is egy külön skill, ami ezen javítana.
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
nagyon durva változtatás!
1. Új stamina rendszer: Külön kar és láb stamina lesz a játékban így a futás nem fogja a célzást zavarni és fordítva. Gyorsabb stamina fogyás lesz és elviekben csak guggolva és fekve fog a stamina töltődni. Lesz végkimerülés, ha túl sokáig vagy alacsony staminán akkor gyorsabban fog fogyni az energiád(kaja).
2. Ugrás újradolgozva, sokkal kisebb ugrások lesznek, illetve a run jum/bunny hop kevésbé lesz hatásos.
3. Teljes súly rendszer újradolgozás. Mostantól a súly hatással lesz a mozgásra, célzásra és stamina fogyásra. Ha több mint 60 kg van rajtad akkor hatalmas túlsúly debuff-ot kapsz. Nem tudsz futni, nem tudsz ugrani, rángatózik a fegyvered és nem tudsz teljesen egyenesen állni. Közepes túlsúlynál nem tudsz azonnal sprintelni hanem fel kell gyorsulnod, stamina gyorsabban fogy, kisebbet tudsz ugrani.
4. Új armor-ok, sisakok, táskák, Rig-ek jönnek és gránátláda. M911 és Vector eltolva a következő patch-re.
5. Interchange újradolgozás, új kijáratok, új fény rendszer.
6. Steam audión dolgoznak de még nincs kész.
7. Kultisták jönni fognak, de nem fognak szólni róla, egyszer csak találkozol majd velük.
Hirtelen ennyi maradt meg. Pestily csinált róla videót szóval nála majd kereshetitek a youtube csatornáján.
https://www.twitch.tv/battlestategames
https://www.twitch.tv/sp1gu
Ne loot-olj alap fegyvereket ha csak nem kell neked kifejezetten a fegyver. Sőt a legtöbb félig fejlesztett fegyvert sem érdemes elvinni. Ha van rajta lámpa, hangtompi, foregrip, optika, azokat szedd le, kevés helyet foglalnak és jó áruk van általában. Maga a legtöbb fegyver pl. ADAR, AK-k (főleg az AKSU), SKS, Hunter, Mosin nem érnek kb 20k-nál többet. Felveszel 2 Screw Nuts-ot és már többet kerestél. Van pár fegyver amin rohadt drága nem leszedhető alkatrész van, azt vidd el a kezedben, de ez elég ritka. Amit érdemesebb megnézni az a lőszer a player táraiban, általában a ha kipörgeted a tárait több pénz van benne mint a fegyverben. Addig szoktam fegyvert magammal hurcolni táskában amíg nincs más loot-om és elfér. Amit kifejezetten szeretek leszedni Scav-ek sörétesről az a Sprut amire 3 lámpa/lézert rá lehet rakni és csak 1 helyet foglal, van hogy azzal 1 kockában kihozok 40-50K-t ami elég jó érték.
Utoljára szerkesztette: undY1ng, 2020.03.05. 01:30:05
itt tarkovban meg mindennapos az ilyen korlát vagy kerítés tetején való futás, remélhetőleg egyszer majd javítva lesz ez is.
Utoljára szerkesztette: Normen76, 2020.03.04. 20:22:39
Mennyit kapott M4-ből és jött tovább. Link
Utoljára szerkesztette: Normen76, 2020.03.04. 12:05:27
De amúgy ez már nem az első alkalom, hogy ezt a scav erősödést tapasztalom, mert én szeretek a raid végéig maradni meg keresgélni, ha megtehetem és sokszor azt veszem észre, hogy az első 20 percben simán elsétál mellettem 2 méterrel a Scav, meg ordibál mielőtt bármit csinálna, meg beint mielőtt lőne. Az utolsó 10 percben meg hangtalanul 50-100 méterről egyből betalálva nyomják. Lehet ez szándékos, hogy az olyanok akik szeretnek a meccs végéig gyűjtögetni jobban basztatva legyenek.
Utoljára szerkesztette: nordan, 2020.03.02. 21:43:12