2093
escapefromtarkov.com | elővétel | térkép | reddit | kezdőknek segítség | bővebb gyorstalpaló | küldetések magyarul
-
TomStorm #1049 Bolhapiacon szinte semmit nem enged eladni.
V.mi olyasmit ír hogy nem raid közben szereztem.Ez miért lehet? -
#1048 Igen mind a kettőt kb 10 perccel azután hogy észrevettük javították is a Wikin. Sejtem el akarják venni a wipe közepőn lévő nagy pénz forrást amit a THICC miatt kapnál, amit valamennyire meg is értek.
Más vicces dolog amit mostanában látok, hogy tanultak az emberek a South Parkból Jimbóéktól. Azt csinálják a hatchlingekkel hogy nem csak lelövik őket, hanem kidobnak nekik egy fegyvert a földre és amikor érte nyúl akkor, He is reaching for a gun!(Fegyverért nyúl!) felkiáltás és lelövik :D -
Paladin #1047 Mivel még nem tartok ott, úgyhogy most nem tudom ellenőrizni, de ma reggel a wikin visszajavították THICC-re mindkettőt. -
Paladin #1046 Wiki is tegnap már csak raidben találhatónak írta a BS-t.
Pár napja elég sok mindent átrendeztek tradereknél.
Pl. Skiernél a Zenit PT-3 stock feljebb került, meg a foregripeket is átrendezték. -
#1045 Ha valaki aktívan hajt a Private Clinic vagy a Perfect Mediator felé, hogy majd nagy pénzt kaszál belőle, az ne öljön olyan sok időt bele, mivel mind a kettőnél átváltottak a THICC -et normál Item és Weapon Case-re a Reward-ban.
Szintén jelenleg eltűnt a Traderektől a 5.45 BS és Igolnik lőszer is. (lehetséges, hogy ez csak a jelenlegi "duplán" sebzés bug miatt)
Utoljára szerkesztette: Metalmilitiakid, 2020.06.22. 22:00:35 -
#1044 Ezt pont néztem én is ma és elég furcsa. Pl pont ezért nem szerettem soha az Igolnikot papíron mert nagyon drága és még nem is két hitel mellre, erre meg mégiscsak... -
#1043 Nagyon sok gondolkodás ment ezen, hogy mi legyen magyar és mi nem. Sok helyen össze is keveredtünk és vegyesen van. Nehéz ezt jól eltalálni. Pl. én is néha pislogok, hogy mi a franc is az az exit, mert tesztelésként én is átraktam magyarra, de már az angolt szoktam meg. Viszont aki teljesen kezdőként játszik és csak magyarul tud, annak lehet többet segít a teljesen magyar, míg neked csak 1x kell visszafejteni utána emlékezni fogsz rá. A mind a kettő jó lenne, de mivel helykorlátos a panel ahhoz már nagyon kis betűmérettel kellene írni, hogy mind a kettő odaférjen és van akinek az lenne zavaró. -
Kissssss0 #1042 -
#1041 Hali
Nagyon jó a fordítás! Köszönjük
Szerinted meg lehet oldani, hogy a kijutási pontok mindkét nyelven megjelenjenek (vagy maradjon angol)? Az az egy ami nehézséget okozott visszafejteni :) -
TomStorm #1040 Nagyon jó lett!Ezer köszönet! -
#1039 Fáradtságos munkával, de megjelent a magyar nyelv a játékban, tessék kipróbálni!
Ha hibát találtok (és biztos fogtok :D) azt itt lehet jelezni. -
undY1ng #1038 Ez a játék te..... normális csatát tolok 1-2 scav + playerrel, közelről el sem tudnak találni.... levágom őket, erre utána egy random scav messziről 1 shot és halál, uninstall. -
priluki #1037 tény hogy nincs is nagyon más de nekem ez olyan mint autot vezetni kerekek nélkül :D inkább akkor járok gyalog .. most is feltettem mert mindig reménykedek ,de ugyan olyan szar, és uninstall .. kicsit még lehet irigylem is akinek mondjuk ez a fos fun lehet .. :D -
Paladin #1036 Mert minden hibájával együtt két éve a legtöbb fun, amit csak találtam?
Utoljára szerkesztette: Paladin, 2020.06.02. 07:17:25 -
priluki #1035 :D két éve is ugyan ez volt ,nem mondod ,hogy most tudatosult benned?! pont amiket leírtál azóta ugyan így vannak egész pontosan 2,5 éve vettem meg .. azóta sok tartalom meg fegyverek meg map meg minden minden paraszvakítás lett, csak az nem amitől egy fps fps lesz :D veszett fejsze .. szar az eingine ez sose lesz már jó.. de sokan így foggal körömmel védik ,bár nem tudom mér .. ?! -
Deviome #1034 Nem akarok itt sírni meg hasonlók, de ez a játék még mindig egy desync-es foshalmaz. Onnan tudod, hogy SCAV-et lősz vagy embert, hogy a SCAV nem laggol míg a player 99.9%-ban igen. A megölhetetlen botok is külön jó dolgok. Mikor kap 5 pisztoly lövést meg 4 shotit de ő megöl téged. Nem tudom mi lesz ennek a játéknak a sorsa, de kezdek sajnos kiábrándulni belőle. Nem tudom, hogy Shroud meg a többiek hogy játszanak állandóan tökéletesen. Nekem meg a Low lowlow low beállításnál is fps dropp meg lagg meg minden. ( pedig I7 1060OC 24 giga ram meg SSD van ) Tudok lőni, de 25-ből 1 kijutás az nem funn faktor. Pláne mikor a player ellő shotival 32 km-ről, de én egy másikat nem tudok ellőni 10 méterről. Vagy ha el is lövöm akkor nekem bele kell lőni 5-6-ot.
Amit nézek videókat minden fasza csili vili hibátlan. Amikor én belépek és próbálok játszani akkor teljesen ellenkező minden. Meg egyes playerek annnnyira jól lőnek. Na mindegy. Még van mondjuk 0.9 patch határa, hogy jó legyen. De a desync csak elfele veszi a kedvemet. -
#1033 És csapó kettő. Úgy látszik nem csak a steam audióval van a baj, a simával is.
-
#1032 Úgy látom azért rákészültek a Wipe-ra, csak tegnap 3k csalót bannoltak :D -
undY1ng #1031 Te úristen... :D -
#1030 Az új audio tesztelése, az érdekességek 10 percnél kezdődnek.
-
#1029 Hát remélem az csak vmi bug volt vagy valamit mert én a lobbykat tekergetve eddig max 20 körüliekkel találkoztam. -
nordan #1028 van valami bug már van 60-70es kari is..........iletve cheat+bug gondolom :S -
undY1ng #1027 Mindenesetre most elég nagy kedvet kaptam hozzá, hogy a 0-ról mindent. Főleg, hogy már van fogalmam dolgokról... Legyen hát! :D -
Paladin #1026 Wow... nem volt sok kecmec... pár napja hallottam csak, hogy van pre-wipe event, és máris itt van. Na, talán még ki tudom használni a kényszerszabit :)
-
#1025 Ha egyszer bejutsz Labra a gear már megvan, csak visszapótolni nehéz :D -
undY1ng #1024 Ja... és máris full geares emberkék szaladgálnak mindenfelé.. xD -
Userx2 #1023 Ma volt wipe -
nordan #1022 holnap :P -
Paladin #1021 .12.6-tal.
Hogy az mikor lesz - passz. Soon. :) -
#1020 Amikor reggel ugy kelnek fel a programozok! :-) -
undY1ng #1019 Mikor lesz a wipe? -
Userx2 #1018 Május 8-9 holiday discounts -
#1017 Az a baj vele, hogy egy szar. :DD Vagy nem tudom ki az a patkány, aki arra veri a faszát, hogy az éppen extractoló embereket lövöldözi..
Amúgy amitől még pluszban okádhatnékom van, azok a tetves hatchlingek.. Hogy azt nem tudják megoldani, az vicc.. -
Paladin #1016 Reinstall
-
nordan #1015 reggel indítanám a game-et látom update! fasza! update elindul: 20% körül kiír valami hibát hogy a 30mm-es fiszemfaszom scope-al valami hiba van....ok, kliens becsuk, repair......na most 2%-on áll a repair 20 perce.....az előbb 25%-ig elment akkor 15 perc után indítottam újra......
most mi a francot csináljak? -
nordan #1014 mi a baj vele? kell hozzá némi idő meg energia az biztos,de ez orosz játék itt nem kapsz díjat még ha uccsó leszel mint az USA-ban
remélhetőleg a mai nagy javítás fixálja ezeket a beakadásokat tegnap folyamatosan haltunk miatta
Utoljára szerkesztette: nordan, 2020.04.08. 12:56:44 -
#1013 Köszönd a kurva értelmes küldiknek (Shooter born in heaven.... ) -
#1012 Ez jól hangzik, bár nekem sajnos az a tapasztalatom, hogy sokszor hiába megyek be 20 ping körüli szerverre, ha már bent vagyok megjelenik a számláló és játék közben simán felmegy 150 körülre is. Sokszor nem csak a pálya elején, a végén is rossz a ping, nagy a lag és teleportálgatunk össze vissza ha ketten megyünk. Alig lehet követni a másikat. Ahogy mondtam, kis pénz, kis foci. Kis cég ez ahhoz, hogy legyen elegendő erőforrás ezt a játékot rendesen megcsinálni. Ez a jelen korunk rákfenéje. A nagy erőforrással, sok emberrel, sok pénzel bíró, tapasztalt, nagy fejlesztő cégek nem kockáztatnak. Nem, vagy nagyon ritkán mernek újat, érdekeset alkotni. Készítik a tizenakárhányadik battlefieldet, COD-ot, GTA-t, akármit. Biztosra mennek, beletesznek rengeteg pénzt a fejlesztésbe a marketingbe, és emiatt igyekeznek biztosra menni, keveset kockáztatni. Kis csapatoknak, kezdő stúdióknak vannak remek új ötleteik, de sokszor belefulladnak a munkába, nincs élőerő, tőke, lehetőség, hogy megcsinálják amit szeretnének. Eh.. hány Early-s játékot láttam már meghalni, pedig alapvetően szuper ötletek, elképzelések álltak a hátuk mögött. Persze a Tarkov el fog készülni, annál már előrébb van, hogy befulladjon, de elképzelni sem tudom, mennyi kompromisszumot kellett kössenek a kevés pénz és a kevés fejlesztő miatt. Ráadásul egy idő után ha már hatalmas a munkateher, egyre több at úlóra a kínlódás.. elfogy a lendület, a lelkesedés. Egy ígéretes játékból így lesz végül egy elfogadható iparosmunka, mert már nem viszi a szív előre a fejlesztőket. Megfáradnak, kiábrándulnak, megutálják az egészet amin dolgoznak.
Utoljára szerkesztette: Normen76, 2020.04.03. 08:26:02 -
#1011 Na egy érdekes dolgot fognak holnaptól tesztelni. Magas ping-ért ki fog rúgni a rendszer. A lényege az lesz, hogy ha huzamosabb ideig 250-es ping felett vagy ki fog rúgni. Hogy ez raid közben hogy fog működni az egy érdekes kérdés, de remélem csökkenteni fogja a repkedő embereket. -
undY1ng #1010 Valami ilyesmibe értem én is... azért azt nem mondom, hogy meguntam, de elég hamar belevertem 150 órát és valahogy belépek, gyors megyek egy scav factory-t vagy mainkari és kilépek. Pedig nagyon tetszik a játék, bár lehet csak a sok mostani más megjelent címek miatt van ez (Doom, Borderlands stb). :( Bár tény, hogy azért, hogy ez sem jó soloban és egyedül unható egy idő után.