12
-
#12 Mien romboló ez, csillagraomboló?
XD -
Vata111 #11 De legalább drága, és ez a lényeg. -
#10 Lehet hogy praktikus, de qva ronda. :D -
aru #9 Tengeralattjárónak néztem. :D -
#8 Te beszélsz kettős mércéről?! Az kettős mérce, ha valaki kritzálja az USA-t egy amerikai fejlesztést prezentáló cikk alatt? :-O -
Papichulo #7 Csak az a repulogep "lathatatlan", ami nem letezik. Az osszes tobbi maximum alacsony eszlelehetosegu... :) -
oritomi #6 Majd egy 1000 éves analóg radarral leszedik ezt is mint ahogy azt hiszem a szerbek a láthatatlan lopakodót -
Ame #5 Milyen kettős mérce? Régóta figyelgetem a hozzászólásaid, és kritikán aluliak. Ez az elfogultság amit a nagy USA iránt mutatsz, hányingert keltő. Egyik "nagyhatalom" sem jobb a másiknál. Neked kellene elmeorvosi vizsgálat. -
emberz #4 Senki sem fenyegeti őket? A muzulmán terroristákon és megállás nélkül zsidózó nácikon keresztül a tanulatlan orbánistákig, mindenki az amerikaiakat szidja meg robbantgatja, már amikor nem Európát támadják! Neked mindenesetre igen vastag bőr van a képeden, mert korábbi hozzászólásaid szerint pont te vagy az egyik, aki atomot dobnál rájuk, ha lenne merszed!
Utoljára szerkesztette: emberz, 2015.12.12. 10:20:15 -
#3 A jelenlegi fegyvereik is sokszorosan felülmúlják a hon védelméhez szükséges mértéket. Akkor meg minek? (a kérdés költői)
Mindig is bírtam az ilyen kettős mércét.. Ez elég sok országról elmondható... Továbbra is elmeorvosi vizsgálatot javaslok. -
halgatyó #2 Senki sem fenyegeti őket. A jelenlegi fegyvereik is sokszorosan felülmúlják a hon védelméhez szükséges mértéket. Akkor meg minek? (a kérdés költői)
Persze, mert telik nekik. A privát maffia (FED) által semmiből nyomott kamatos kamatos kamatos hiteldolláron keresztül fosztogatják a világ többi részét, vagy ha úgy jobban tetszik, adóztatják. Még ha nem is adónak hívják. Ebből telik annyi modern fegyverre.
Amíg tart a kamatos hiteldollár uralma.
Nem véletlen, hogy ennyire erőszakolják a TTIP és hasonló gyarmatosító ál-egyezményeket.
Nagy szerencsére lenne most szüksége a világnak -
kissssss #1 tragikomédia....