Dark Souls II: Scholar of the Frist Sin
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utoljára szerkesztette: Blake6, 2015.10.12. 19:53:05
ssszzéééépppúúúúúúúúöööeeeeeeeeeeeeeeee
Meg aztán átnéztem pár youtube-os videót is és már meg is rendeltem(kb. szerdán jön).Bár a grafikától nem vagyok elájulva(igaz,X360-on tolom...),de tudom hogy ez nem erről szól.Igazából hiányzik már egy igazi "oldschool" kihívásokkal teli game(bármennyire tartok is tőle),mert úgy gondolom,hogy az utóbbi években elszoktam(tunk) az ilyen jellegű kihívásoktól.Elkényelmesedtünk,túl sok szájbarágós QTE-k és átvezető videók stb. is zsibbasztanak,unalmas.Harcolni és megdolgozni szeretnék a sikerélményért,mint régen.
Na,jövő héten szabin leszek,így lesz időm "kisimult idegrendszerrel" nekikészülni és meglátjuk!<#wink>#wink><#eljen>#eljen>
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
Azóta kiplatináztam a Bloodborne-t, a negyedik végigjátszás végén hagytam abba, kicsit pihentetni, s azóta elkezdtem ezt a játékot, s már vagy hét bosst meg is fektettem. 😊
Szóval, ha nekem megy, neked is megy, csak bátran, vágj bele. A "trógerek" segítenek itt, ha elakadsz, pl. Bandi kívülről tudja a játékot, mi merre hány méter.
Viszont a hangulat...hát, nem remegett meg tőle a térdem, én sokkal ütősebbet vártam, Lehet, hogy még nagyon az elején vagyok.
Amúgy ahova lehet, benézek, persze nem minden egyes zugba. Én ilyen kapkodós faszi vagyok sajnos, Bloodborne-ban is az volt a baj, hogy minden boss-t egyből le akartam vágni, minél gyorsabban 😊
Utoljára szerkesztette: Ulthane, 2015.10.12. 13:35:01
Utoljára szerkesztette: darkmore, 2015.10.12. 13:14:52
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.10.12. 11:05:02
Adversus solem ne loquitor
Ha belevágsz kérdezz segítünk.
frusztráló és brutális nehézségről...Tudom,hülye kérdés itt feltenni,de érdemes mégis belevágni?Az atmoszférája és a látványvilág annyira tetszene,de az idegrendszerem,hááát... <#nevetes1>#nevetes1>
"Milyen giccses!"
Utoljára szerkesztette: darkmore, 2015.10.12. 09:56:51
Amúgy hogy a faszban vagy te már ott?
Sentinelhez benéztem háromszor, aztán úgy döntöttem, hogy nem erőltetem én ezt amíg nem leszek bivaly erős.
Szóval haladok-haladok, de ez a méreglápos pálya ritka undorító.
Utoljára szerkesztette: Ulthane, 2015.10.11. 13:25:53
Reméljük nyugodtabb gémer lesz belőle, mint az apja! <#banplz>#banplz>
Old king támadásai simán tanulhatoak, de tankolni is lehet, ha használod pl. Az itt található lovagok panceljat, ja és van a közelében egy bonifire, (létra!).
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Egyébként a fire keep szuper szopás nekem a vanillában csak úgy sikerült hogy favágó mószerrrel szépen leirtottam mindenkit amíg abbahagyták a spawnt, mert szonte lehetetlen végigmenni a pályán hogy Mr Smelterhez is maradjon cucc.
Ráadásul mindenki oda jár duelre.
Utoljára szerkesztette: partizan182, 2015.10.11. 00:46:06
PSN id: HUN_Partizan_182 Steam id: Partizan182_1
Elegem van. Bezártam, egy darabig nem akarom látni. Majd valami totál offlineban, youtubról szétwalktroughzva befejezem, ha már aközött kell választanom, hogy hintek és cigányok, vagy semmi.
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
Amugy meg? Mi van az ingyenes modszereddel?
Utoljára szerkesztette: Ulthane, 2015.10.10. 22:58:15