Dark Souls II: Scholar of the Frist Sin

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szemezgettem az első résszel is,már csak a (sor)rend kedvéért is,na meg a betanulás miatt is.De ma már nagyon ritka a dobozos verzió(tudom,xboxlive-on még talán le lehet tölteni,asszem),de maradi vagyok,szeretem a dobozost<#nevetes1>,még talán az 576-nál van,utána nézek...Warez és flash-elt konzol nálam kizárva,"böcsületes" gamer vagyok!<#nevetes1>
Utoljára szerkesztette: Blake6, 2015.10.12. 19:53:05

Fu itt majd izzadhatsz a sikerért, de ám engem is beszippantottak ezek a gémek úgy, hogy pl. gyerekként az atomcasual cuccoknál nagyobb kihívást jelentő játékok le sem kötöttek. Az utóbbi néhány évben a ps3-al kezdtem el úgy isten igazából játszani, de form játékból a bloodborne volt az első most ps4-en. Egyébként ha már last genen tolod, én a helyedben az elsőt sem hagynám ki, mert sokak szerint az az eta. Nekem pc-n nem tudom futna e, valamint nem tudom, hogy megtudnék e barátkozni a múltszázadi grafikával. A második rész egyébként nem is értem hogy sikerülhetett ilyen vegyesre, ugyanis helyenként kifejezetten szép, néhol meg mint valami ps2 játék (nem elírás kettesre gondoltam). És nem csak a remasterre gondolok, direkt néztem videókat az eredetiből.

ssszzéééépppúúúúúúúúöööeeeeeeeeeeeeeeee

Nem chunk kéne hanem twinkling... :/

Van egy kicsit visszább is, szoval számszerint 2 gépi segítő is van ha kell. 😄

A te válaszaid is nagyon meggyőztek,kösz a tanácsot!<#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>
Meg aztán átnéztem pár youtube-os videót is és már meg is rendeltem(kb. szerdán jön).Bár a grafikától nem vagyok elájulva(igaz,X360-on tolom...),de tudom hogy ez nem erről szól.Igazából hiányzik már egy igazi "oldschool" kihívásokkal teli game(bármennyire tartok is tőle),mert úgy gondolom,hogy az utóbbi években elszoktam(tunk) az ilyen jellegű kihívásoktól.Elkényelmesedtünk,túl sok szájbarágós QTE-k és átvezető videók stb. is zsibbasztanak,unalmas.Harcolni és megdolgozni szeretnék a sikerélményért,mint régen.
Na,jövő héten szabin leszek,így lesz időm "kisimult idegrendszerrel" nekikészülni és meglátjuk!<#wink><#eljen>

Ha találtál már sublime bone dustot akkor maluja bonfire égesd el növeli az estus erejét többet tölt vissza.
Ott bizony.Ha nem megy tolj be 1 humánt az egyik cellában van 1 gépi segítő elég jól dolgozik.
tudom. Ma lesz Sentinel, kemény menet lesz. Elég nehéz a három geci. Az elsőt fent kéne lenyomni a platformon.

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

Kimaradt még sinner bastilba,ő kötelező,meg a harangosok is,ők meg sentinellek után vannak.
Ha az nem lett volna, akkor a Bloodborne-t két óra játék után vágom ki a francba!!! Nagyon sokat segít, amikor üvöltve hánysz a játéktól, olyan mélyponton vagy, akkor itt jön valaki, és jól picsánrúg, és már csinálod is tovább. 😊

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

Fogyelj. Néhány hónappal ezelőtt teleprüszköltem ezt a fórumot (PS4), hogy egy aberrált elmebeteg fasz az, aki From-játékkal játszik. Mert, hogy én azért ülök le játszani, hogy szórakozzak, s nem azért, hogy szivassam magam és felbasszon. El nem tudtam képzelni, hogy én VALAHA elkezdek ilyen játékkal játszani.

Azóta kiplatináztam a Bloodborne-t, a negyedik végigjátszás végén hagytam abba, kicsit pihentetni, s azóta elkezdtem ezt a játékot, s már vagy hét bosst meg is fektettem. 😊

Szóval, ha nekem megy, neked is megy, csak bátran, vágj bele. A "trógerek" segítenek itt, ha elakadsz, pl. Bandi kívülről tudja a játékot, mi merre hány méter.

Viszont a hangulat...hát, nem remegett meg tőle a térdem, én sokkal ütősebbet vártam, Lehet, hogy még nagyon az elején vagyok.

Azért fejlesztem a Great Swordot. 😊

Amúgy ahova lehet, benézek, persze nem minden egyes zugba. Én ilyen kapkodós faszi vagyok sajnos, Bloodborne-ban is az volt a baj, hogy minden boss-t egyből le akartam vágni, minél gyorsabban 😊
Utoljára szerkesztette: Ulthane, 2015.10.12. 13:35:01

Tehetséges vagyok. 😊 Már vagy 6-7 boss fekszik, szerintem hét. Egyedül Sentinelt nem csináltam meg. Haladok, mint kés a vajban. 😊

Chunk csak a legvégén lesz boltban, ha jól emlékszem azokat a door to pharos pályán farmoltam a fogdmeg hadnagyoktól. (Itt lehet phaross key stone-t is farmolni a kutyapatkányoktól.)
Utoljára szerkesztette: darkmore, 2015.10.12. 13:14:52
Ez engem is picit aggaszt, h azt a fegyót húztam fel egyelőre, szóval lassan nekiláthatok felhúzni egy másikat is. Csak azt nem tudom hol farmoljak nyersanyagot, vagy lesz olyan árus akitől mindenféle titanite beszerezhető?

Kösz a választ! <#eljen> Na meg az itteni fórumos közösségi élet és hozzállása is meggyőző számomra a motivációra,köszi! <#worship>

Moby
Hát én lekaptam sima vasalódeszkával, aminek csak normál attackja van (levágtam véletlen McDuff-ot 😞 ). Igazából csak jó pajzs kell hozzá.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.10.12. 11:05:02

Adversus solem ne loquitor

Ha from szűz vagy,akkor nehéz lesz.De ha nem teszed le pár óra után olyat ad amit más játékok nem nagyon.
Ha belevágsz kérdezz segítünk.
Annyira szimpatikus lenne ez a játék és annyira lenyűgöz a hangulata,atmoszférája de még sem merek belevágni,mert annyi "rosszat" olvastam a
frusztráló és brutális nehézségről...Tudom,hülye kérdés itt feltenni,de érdemes mégis belevágni?Az atmoszférája és a látványvilág annyira tetszene,de az idegrendszerem,hááát... <#nevetes1>

mérget se annyira, simán le lehet szedni poison dagger + futással :-)
"Milyen giccses!"
Utoljára szerkesztette: darkmore, 2015.10.12. 09:56:51
Myselor
ja ő az elektromosságot nem bírja 😄
Tudom hogy el lehet,de legalább 1 kart meg kellett húzni hozzá.Egyébként mindenhova el lehet szaladni csak nem árt pici pálya ismeret.Meg ahogy te csinálod nagyon sok minden kimarad.Ez nem baj egyenlőre de később nehezebb dolgod lesz.Pl a Semelterhez nem jó a tüzes kard mert a tűzre immunis.
Moby
Az oda vezető útra.

Myselor
mire gondolsz old iron kingre?
Moby
Az a része picsafüst. A boss is harmadikra feküdt. Nade ami az után jön...<#wilting>
Amúgy hogy a faszban vagy te már ott?

Myselor
nembaj az, kb 10 alkalom után elfogynak 😄
Utoljára szerkesztette: Myselor, 2015.10.11. 22:18:46
Ha mindet levagnam, nem maradna flaskam. 😊

Myselor
én lefarmoltam a mobokat,majd nyugisan bementem levágni,legutóbb másodszorra.
Bandi, Iron Keepben mukodik a bossig elrohanas, a mistbe viszont nem mindig tudok belepni, mert levagnak beleps kozben. Ketszer bejutottam, eleg majom a boss, de majd ezt is kitanulom. 😊

Moby
Köszi-köszi!

Nahh, helyzetjelentés. A mérgezős pályán vagyok, meghasalt Rom bátyja egy pillanat alatt (másodikra), rendkívül ostoba volt Előtte a három csontvázas turhát és elküldtem jó messzire (harmadikra), szóval hasalnak a bossok szépen.

Sentinelhez benéztem háromszor, aztán úgy döntöttem, hogy nem erőltetem én ezt amíg nem leszek bivaly erős.

Szóval haladok-haladok, de ez a méreglápos pálya ritka undorító.
Utoljára szerkesztette: Ulthane, 2015.10.11. 13:25:53

Éljen, éljen, ez igazán jó hír! Isten éltesse a legkisebb Mobyt egészségben jó sokáig!

Reméljük nyugodtabb gémer lesz belőle, mint az apja! <#banplz>

Mármint a gyerkőchöz.
Gratula.
Fire keep annyira nem nehéz, rapir+stone ringgel az alap knightokat egyből poise breakeled, a captainek ellen meg egy dodge és r1 spam.
Old king támadásai simán tanulhatoak, de tankolni is lehet, ha használod pl. Az itt található lovagok panceljat, ja és van a közelében egy bonifire, (létra!).
Moby
Köszi, de azóta múltidő, már túljutottam, Drangelic Castle előtt állok, másrészt hajnalban megszületett a kisebbik fiam, szal most egy kis pauza 😊

Tinman
Fogalmam sincs mit keresek itt, de jól szórakozom, ne hagyjátok abba <#worship>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Kandurex
Pvp területek...

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Már attól is megijedek, amiket írtok.

Mennyi a soul memoryd?ha gondolod segítek,én most végeztem ott.Levágunk mindenkit invaderestül bossostol.
DLC terület,kell hozzá kulcs.
Moby
Hát én Smelter UTÁN szoptam, a bigbossal, illetve a hozzávezető úton. A játék messze legenehezebb része volt. Egy idő után megunták az invadelő cigányok, és nem jöttek többet. Ahová után tudtam menni...na azt ott nemértem micsoda.

Myselor
most még szopatósabb smelterig jutni
Égessé effigyt azt csók. Konstruktívabb mint prüszkölni.

Egyébként a fire keep szuper szopás nekem a vanillában csak úgy sikerült hogy favágó mószerrrel szépen leirtottam mindenkit amíg abbahagyták a spawnt, mert szonte lehetetlen végigmenni a pályán hogy Mr Smelterhez is maradjon cucc.

Ráadásul mindenki oda jár duelre.
Utoljára szerkesztette: partizan182, 2015.10.11. 00:46:06

PSN id: HUN_Partizan_182 Steam id: Partizan182_1

Elkezdtem egy DaS1 no bonefire runt, de ezek a tetves mobok akkor is respawnolnak, ha gyalog mész át egyik pályáról a másikra...
Myselor
akkor már mindent értek 😄 de amúgy ez a souls játékok közül könyebb mint az 1rész.viszont iron keepben befogsz szarni xd
Moby
MER AKKOR NINCSENEK HINTEK. Azér. Elsétálnék minden kibebaszott illusorywall mellett.

Moby
Ok, majd térjünk erre vissza firekeepben, ahol ezek a retkek nélkül is vért hánysz, ottvagy a végén, elbaszod a firedefed, jön a büdösparaszt, és hátbaszúr. Olyan pályán, amihez képest a pálya bossa, egy senki.
Elegem van. Bezártam, egy darabig nem akarom látni. Majd valami totál offlineban, youtubról szétwalktroughzva befejezem, ha már aközött kell választanom, hogy hintek és cigányok, vagy semmi.

n000rbi
ROFL, zseniális kitörés! 😄 Mé' nem téped ki az utp-t?

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

Moby jatszik. 😊 engem is invadelt egy paraszt, megalltam vigyazzba, meg se mozdultam, leolt, es ment.

Amugy meg? Mi van az ingyenes modszereddel?
Utoljára szerkesztette: Ulthane, 2015.10.10. 22:58:15